Snor Mannen

Idag kallas jag SnorHelena!:(
Bättre med halsen idag ialla fall. Skulle ringa ner till vårdcentralen nu på morronen (Fick ju ingen tid igår eftersom att det var "fullt") och jag hade ställt klockan på 20 över 8..men jag har inget minne av att jag stängde av alarmet..Måste ha varit riktigt trött!! Behöver nog inte undersökas för en vanlig influensa.
Vart ett rent helvete i söndags, trodde att jag skulle dö. Så ont gjorde det i örat och halsen.
Snorar bara som attans idag och har feber från och till..annars är det nog bra med mig^^

Så grattis alla ni som är friska:) Ni kan ialla fall vara ute i det fina fina vädret!!

Puss!

Wiiie:(

jag har åkt på en sån jävla influensa:(
Ont i halsmandeln på vänster sida och örat spränger det bara i hela jävla tiden (Vänster sida med!), har feber och sekunden efter kan jag ligga och frysa. Har i stort sett inte ätit något mer idag än typ 2 pyttesmå skedar med gröt och lite varma koppen, känns ju som jag sväljer knivar istället för mat.
Ringde precis till jobbet och sa att jag är sjuk..vill inte vara det men vafan, kan ju inte gå till jobbet såhär.
Ska ner till vårdcentralen sen när jag har fått en tid. Dom är ju så jädra dumma, man ringer och skriver in sitt letefonnummer så att dom kan ringa upp dig när DOM har tid. Jag har ju så jävla ont i halsen och örat, verkar som jag kanske har åkt på en halsfluss eller en öroninflammation, HELVETE!
Mådde skit i lördags kväll/natt, men trodde det bara var för att jag vart trött..men i söndags så vaknade jag och hade ont i örat och halsen..trodde ju det skulle gå över, men sov 4 gånger igår (och då mår man ju inte bra!!)

Helgen har ialla fall vart riktigt bra.
I fredags jobbade jag först till klockan 3, sedan åkte jag hem och sov en stund (kände av influensan redan då?) sedan vart det party med Hanna, Micke och Chrille:)
I lördags väcktes jag av att min mobil ringde, åkte sedan till Nybro:)
Igår köpte jag en alldeles egna bärbara dator:) Nästa månad blir det att köpa en extern hårddisk och bredband! Synd bara att jag inte har sladden till min digitalkamera här..annars hade jag börjat lägga in mina bilder nu..
ska väl ta och dricka lite te innan vårdcentralen ringer..

Puss!

Sveriges värsta..

Tittade precis på Sveriges värsta bilförare..
dom var ju uppe på en kulle och dom skulle försöka ta sig ner oskadda, Gurkan tittar ner från dendär kullen och säger "Jag kör fort..fort som snabbt!" HA! Lät skitkul:)
nu ska jag spela och sen sova..hard worknin´ woman asså!

Puss!

Stress!!!

Tydliga tecken och varningssignaler:

  • Du känner dig trött på morgonen även när du har sovit länge och ostört flera nätter i rad.
  • Du är likgiltig och struntar i vad som händer omkring dig, eller känner dig nedstämd och orolig.
  • Du reagerar på ett helt nytt sätt på vardagliga händelser.
  • Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker.
  • Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning.
  • Du har svårare att koncentrera dig och glömmer lättare bort saker


Det stämmer väääldigt bra in på hur jag mår!!:(

Puss!


Honden!

Sitter här med hår på alla mina kläder....hundhår..men det är okej..för vi har världens bästaste hond här:) (eller näst bästa eftersom att Bella är bäst!)
Det är en rottweiler på ett antal kilo som heter Devil.. :)
Han blev jättesuper glad när jag kom innanför dörren innan! Sikket välkomnande:)
Martins bror ska "passa" honom i idag och imorn, så det blir en långpromenad med dendär bjässen imorn..fast..blir nog att martin får hålla i kopplet. Dendär doggen är ju lite för stark för mina sillamjölks muskler.Är ju inte direkt strong av mig:(
Har iaf jobbat..känner mig seg och har ont i huvudet nu..har alltid ont i huvudet nuförtiden..*suck*
Ska ju träffa Hanna på fredag och åka till Nybro på lördag:)) så då finns det ingen huvudvärk här inte..höhö!
Nu ska jag spela lite och sedan ta min "medicin"...

Puss!

I en annan del av köping:)

Älskar verkligen "I en annan del av köping":)
särskilt detta som någon har klippt ihop: http://www.youtube.com/watch?v=KwMbXFCcKAI
Kolla in det:) Hannas och mitt bästa ialla fall:D

Måste till apoteket...

det SNÖAR:( fy fasen, jag trodde ju att det skulle vara torrt på vägarna men neheee..
ska u jobba idag och känner mig inte riktigt pigg...men jag kan ju jobba...
är jag ledig så är jag inte sjuk men jobbar man så ÄR mår jag dåligt...bra timing..
måste verkligen till apoteket idag...puhhh, måste måste måste...
ska äta frukost nu!

Puss!


Femfemfem.

fan, klockan är redan kvart över 5..och vad har JAG gjort idag då??
eller..vi har ju gjort ganska mycket idag..vi gick till växjö hems kontor och sa till om snusket i våran lägenhet..sa också till att martin har städat heeela lägenheten..så vi skulle få någon slags kompensation för att han hade städat..gött:D
gick sedan en runda..kollade om vi hade fått någon post..hanna ringde och så pratade vi jättelänge:) var skitarga och så kom vi på att vi ska ses på fredag:D längesen man träffade henne!
Fixade ett nytt bankomatkort idag med..kärringen prackade på mig en försäkring också..blev lite sur för det. Var ju inte direkt där för att prata om försäkringar eller så..men hon var så påflugen..jobbigt!
Köpte 2 böcker på skivan och boken med...sen gick vi och handlade lite..
Åt kycklig sallad:D MUUUUMS! Köpte mig ett paket med "Sittingbull" glass med..mycket strössel och jordgubbsglass:P
Martin köpte någon glass igår som typ smakade parfym..äckligt!
nu ska jag ut och röka:)

Hej och puss!

Slö som snorlax!

idag känner jag mig verkligen som en pokemon..ungefär som snorlax..mår halvkasst idag och vill bara gå och lägga mig igen. Martin ar hållt igång hela natten och då har ju jag i min tur vaknat ett antal gånger,,*fnys*
Måste ringa ett par samtak om brevidgång idag och så måste jag egentligen fixa ett nytt bankomat kort..mitt är ju helt stört ibland. Ibland när jag ska betala så står det "Medges ej"..det är för magnet grejen är helt utnött...måste skaffa ett nytt..
Ska ialla fall gå bort till växjöhem och berätta hur det såg ut i våran ersättnings lägenhet när vi kom hit..piss på toastolen, tandkräm på spegeln, långa svarta hårstrån i badkaret, bruntejp på fönstret i vardagsrummet...ja, listan är lång. Äckligt är det också...vi badade ju första kvällen i den andra lägenheten och då fick jag ett sånt äckelpäckelhårstrå på mitt knä..skrek som en stucken gris...fyfan..
Ska säga till dom för andra gången med att dom ska fixa hit våran post som FORTFARANDE ligger i renoverings lägenheten..dom är då fan inte snabba...växjö hem..
nej nu får vi ta och röra på oss bort dit..hörs senare...kanske!!

Puss!

Vem är det som har gjort låten?

Eyy, började sjunga ute på balkongen när martin och jag stod och rökte..men kommer fasen inte ihåg vilka det är som har gjort den låten..har inte hört den på sjukt länge..kanske ska skicka ett sms till micke för han vet nog..men skriver det här först..
"Kairos fjollor, titta på mig jag ser ut som en tjej. Vad ska jag ta mig till, utan knäckebröd och sill. Äta olja, dricka sand och spela i arabiska heavymetalband, Jag blev förd bakom ljuset. Stenad, packad full och hög. Jag blev förd bakom huset. Med gråten i halsen blev jag bööög, böööög..jag blev bög.."
Är man så senil som jag är så kommer man inte ihåg mer än nödvändigt..eller så..hähä..

Puss!

Cider,pinsamheter och Eddie Medusa!

vilken kväll det var igår:P
Åkte till Alvesta, fick skjuts att världens bästaste gubbe:)
Gick hem till Josse..eller jag trodde att jag gjorde det iaf..hähä..
Ringde till henne när jag var vid ICA parkeringen och hon sa att hon bodde i första längan med 3 vånings lägenheter. Hon sa att hon bodde i den lägenheten närmast vägen, jag gick dit och tittade även på tavlan med alla namnen och hennes efternamn stod ju med där.
Gick ända upp och ringde på och drog upp dörren och ropade "HALLÅÅÅÅÅ"..sekunden efter märker jag att det inte ser ut som henns lägenhet.
Och då kommer det en gubbe och jag ropar till "OJ!..ehrm, jag har nog kommit fel..." (alldeles knallröd i ansiktet blev jag också!)..gubben skrattar lite och säger att det inte gör någonting och frågar vem det är jag ska till. Det visade sig att hon bodde 2 lägenheter bort + att det var hennes farbror..jag gick därifrån med ett blossande ansikte och ett pipande "förlåt!"..
När jag kom upp till Josse så sa jag vad som hade hänt...hon börjar as garva och så sa hon att hon nog hade sagt fel..inte konstigt egentligen, hon var lite halvfull..men ingen skada skedd..hehe..men pinsamt.
Satt iaf där en stund och drack cider och lyssnade på gamla låtar.. Skrattade åt hennes egengjorda låtar:P

Gick till Joel efter en timme och där vart Calle också..vi snackade om raggarträffar och lyssnade på Eddie Medusa.

Traskade bort med Josse till dendär nya puben i Alvesta (Heter den Time?)..iaf, tyckte jag att det var lite jobbigt att vara där. Förmycket Alvesta bor, och hälften av dom tycker jag inte ens om..men det gick bra ialla fall..Började prata lite med ett par gamla karatelärare som jag hade när jag var 12 ungefär..inspirerande samtal.
Pratade med en tjej med som jag aldrig kommer ihåg namnet på, det var roligt att träffa henne. Har inte sett henne på ungefär 2 år..

Tog nattbussen hem, och gick till Shell (som numera kommer vara 7 eleven) och köpte mig ett par baguetter..
Däckade ganska sent!

Idag är jag inte särskilt bakis, åt en stadig frukost innan och nu sitter jag och dricker flädebloms saft:) Mumsigt!
Blir att glo på tv hela kvällen...Det är ju wipeout vid 8 och sanningens ögonblick vid 9:) fullsmockad tvkväll..myyys!
Tittade fresten på en film i fredags kväll/natt som heter Världarnas krig..någon som såg den? sviiiin bra:)) Den är verkligen att rekomendera:)
See yah!

Puss!

Bajs!

baaaajs!
Ingen vet vad vi ska göra ikväll och ingen vet vart vi ska vara...den ena vill dit och den andra vill inte det..eller hur man nu ska förklara det utan namn..eller så..
men det lutar åt att man ska till alvesta, till broder joel och festa till det lite:) Det kommer bli kul:)
Martin är värsta opepp idag..lilla sötnos:)
Ähh, hej på er och trevlig suparlördagskväll:)

Puss!

Fina fina lördag!

idag har jag varit nere på stan och varit på systemet:)
Jätteskönt väder ute, vi gick ju faktiskt ner:) Varmt var det med jue! Började nästan svettas, fast att jag hade min skinnjacka på mig..hade ju inte vinterjackan med mig...hehe..
träffade syrrans kompis inne på systemet med:) hon jobbar ju där och jag lyckas alltid komma i hennes kö..eller vad man nu säger!
Ska äta lite kebab sen:)
Funderar på om jag kanske ska till alvesta idag och träffa Josse!
Hörs sen!

Puss!

Life´s a hoot..

Veckans värsta: Upprepningar och allmän trötthet.
Veckans bästa: Wipeout (repriser är bäst!!), rosor och mycket mys!
Veckans motto: Ähh, nu skiter jag fullständigt f*n i dethär :@
Veckans bästa samtal: Jobbarkompisarna och jag pratade om Mikael Persbrant (Att han är super cool)
Veckans måste: Många men borde ha fortsatt träna denna veckan..är somsagt allmänt trött, har bara inte orkat tänka på det ens.


Känner mig som värsta sur kärringen just nu.. Blev skitsur nyss när jag inte hittade min lilla manick som jag betalar saker med på nätet..typ räkningar osv.
tror det beror på att jag är trött..men det är så underbart att sitta uppe och bara vara..kolla på Let's Dance (Hoppas att Magnus och Annika vinner!) och få massage...

Har beställt lite nya saker..kunde inte motstå frestelsen..Beställe: Ett par jeans, en väska och en sjal. Dessa saker beodrade mig att beställa^^ behöver en vårjacka (som jag skrev innan!) men hittade ingen fin. Antingen är dom i skit tråkiga färger (grått, svart eller vitt!) eller så är dom korta..vilket är mode nu?. Håller ingen somhelst koll på mode, kommer heller aldrig göra det. Det jag tycker är snyggt och som skulle passa mig, köper jag helt enkelt. Iaf, för att komma tillbaka till ämnet "vår jacka". Det är inte lätt för mig som är lång. Antingen är jackorna FÖRKORTA i ärmarna eller FÖRKORTA vid midjan och det. Alltså att jackan slutar typ vid navlen..Är ju inte värsta mastodont kvinnan men lång är jag. Och har långar armar. OCH är smal (förutom magen...tycker jag!) är jag med. Ähh, nu spårade dethär ämnet ur och jag orkar inte hålla på och ändra. Läs eller låt bli^^:)

Nu skriver jag nog inte mer ikväll..pallar inte!
See ya tomorrow!

Puss!

Hey I am looking for you?^^

hummm....
mår inte för bra just nu..
Kände på bussen hem att det var något konstigt och att jag fick ont i magen..
Blev ännu värre när jag kom hem. Min mage såg ut som en ballong full av helium. Eller som om jag var gravid i 4:e månaden..
Vilade mig (kände mig yr) och kollade på tv en stund.
Åt precis lite tacos och då hade jag helt plötsligt inte ont i magen längre...men i HUVUDET. Fan, är ju alltid så. Har man inte ont i den ena delen av kroppen, så har man ont i denandra delen..typ..
Iaf, segt som fan att vara hängig. Är ju trotsallt trött med så det ska bli riktigt riktigt skönt att ha en hemmakväll...
Ska förmodligen träffa Josse imorn (Om hon inte ska på LarsKristers^^ I know you LOVE it Josse!!!^^)
Funderar också på om jag kanske ska ta och beställa hem lite vår/sommar kläder.. Har ju typ ingenting till sommaren (har inte ens en vårjacka..om jag räknar bort min älskade skinnjacka!) så det kanske passar mig att glo runt lite på la redoute och bubbleroom:)
Nu ska jag snoka runt lite här på "intranätet" och sedan kaaanske jag skriver här igen..hehe..

Puss!

Snabbt inlägg..

smyger in med ett snabbt inlägg när jag är här på jobbet:)
Var ju kallt som in i norden när jag gick från bussen till jobbet imorse..fyfasen, spelade ingen roll om jag hade haft vinterjackan eller skinnjackan. Hade vart lika kallt ändå!.
Funderar på vad jag ska ta och hitta på i helgen, är ju leeedig!
Blir nog att träffa Josse och supa hemma hos henne (eller så går vi ut på de enormt TRÅKIGA uteställerna här..blir nog bättring till sommaren!) eller så blir det att titta på "Män som hatar kvinnor". Har hört att den ska vara jättebra, så jag får väl se om jag har samma åsikter när jag har tittat på den:) Har ju en bio biljett som jag fick efter att ha sommarjobbat förra året, har inte använt den än. Den går väl ut till denna sommaren skulle jag kunna tro.
Nej nu får jag fortsätta jobba, slutar vid 3 idag:D MYS!
Åhh fresten, ska ju tatuera mig den 14 April:) WIIIE!

Puss!


Vaken..

åååååashgcgerfg!
Ja jag är vaken..kollar på nyheterna och äter vaniljyoghurt och har cornflakes på:)
är skittrött och fryser..ska hämta en tröja tror jag..
ähh, Hej!

Bapelsin förhelvete gubbj*vel!

sådär ja!
Nu har jag jobbat färdigt för idag iaf...ska jobba dagen imorn och sen är jag ledig tills på Tisdag:)
Har ätit en apelsin och druckit mjölk...ska strax gå och lägga mig. Det är upp tidigt imorn som gäller!! Är verkligen INTE en morgon människa..usch!!
Har inte fått riktig kläm på hur man svarar på kommentrarer, skulle skriva ett svar till en person innan . Och när jag hade skrivit det på hennes sida så visste jag inte riktigt hur jag kom tillbaka till min. Höll på att backa ett par gånger men då försvann ju det jag hade skrivit...blev lite purken..
Svaret va ialla fall att jag sökte på google och hittade ett pokemon quiz där:) skrev typ "Vilken pokemon är du" eller något. Finns ett par olika sorters quiz och jag tog det som var högst upp:)
Tycker det är roligt med såna frågor!!
Nej nu är det sova som gäller!!

Puss!

Pokemon!






grthe



You Scored as Snorlax

You are an Snorlax, You Eat and sleep nothing more no exersise just eat-sleep, eat-sleep day after day, no wonder you get so fat you hardly burn away everything you eat!.


Historia, Valkyria och andra världskriget!

Tittade på en film igår efter jobbet som heter Valkyria, vad jag har fattat. Den är ju bioaktuell just nu!
Den handlar om andra världskriget och vissa som försöker lönnmörda Hitler.
Det är en sann historia (som nog de flesta har fattat, ni som inte har det vet ju det nu!) och jag blev så jävla arg i slutet, detta är en av de få filmer som gjorde mig ledsen,
Jag har i stort sett alltid haft svårt att sitta och gråta till filmer, har kommit på varför..Kom faktiskt på det igår. Jag kan sita och STOR gråta till verklighets baserade filmer, eftersom att jag vet att det har hänt på riktigt. Men om det är någonannan film där det är lite sorgligt, så sitter jag där och rör inte en endaste min.
Satt och storlipade till Schindlers List också. Blev så jävla ledsen,. Man bara börjar tänka på hur dom hade det egentligen!!
vet inte riktigt om jag vill åka till koncentrationslägrerna och se allt. Jag kommer börja storgråta när jag bara har satt min fot där, plus att jag kommer ha med mig 10 000-tals rosor!
Morsan vill inte åka ner och se lägrerna..det gör för ont säger hon...

Gillar och se sådana filmer, det får din hjärna att sättas igång.
Vi satt och diskuterade i minst en timma efter att filmen var slut igår, och jag sa att om det nu är så att historian upprepas så skjuter jag mig själv i huvvet...


Puss!

Duktig Helena!

idag känner jag mig nöjd med mig själv..för en gångskull..
Jag har hunnit med hur mycket som helst innan jag ska jobba, vilket jag aldrig hinner annars.
Det känns positivt att hinna med så himla mycket om jag bara går upp ett par timmar tidigare. Jag älskar ju att ligga och sova, för det andra älskar jag att ligga och dra mig i sängen en timme eller så..det är ju det bästa som finns..eller en av sakerna iaf.
Har rakat martins hår.
Jag har lagt ner mycket tid på mitt utseende idag (beror nog lite på vädret med!)
Ring vårdcentralen.
Fixat med papper och andra saker som jag ska skicka.
Dammsugit
Vattnat blommorna..
Ja alla dessa småsaker skulle jag aldrig hunnit om jag inte hade gått upp i ordentlig tid..
Man har ju hela dagen framför sig:)
Funderar på om jag kanske ska ner till stan imorn med Martin..är ju ändå ledig då:)
Nu ska jag och jobba!!

Puss!

sooool maddafakka:)

Idag är det SOLigt väder ute:)) Nästan så man får lite vår känslor. Fast jag ska inte hoppas på att det blir fint väder imorn, för om man hoppas så blir de aldrig så ändå..hehe..men är fett glad att det är fint väder idag:)
Ska strax klä på mig ytterkläderna och gå till busshållsplatsen..ska ju jobba idag:))
snart kanske jag kan ha min skinnjacka på mig när jag ska till jobbet, vågar inte ha den idag..blir ju så kallt på kvällen:(

Pusspusspuss!


Skit väder.

bajskorv!
Nej nu var jag bara barnslig! "Fyfan vad barnsligt, vad gjorde du så för.."

Dagen har varit sketa lugn..
Sov till klockan 1....uuuur gött assåe!
Tog mig en dusch, åt köttfärssås och fullkorns spagetti och gick sedan till postkontoret för att kolla om vi hade fått någe. Det var BARA till mig för en gångskull:P määähä, martin fick ingenting;)
Fick medlems kortet till kommunal och tigerfadder papprerna som jag ska fylla i imorn.
Martin sa till dom på växjö hem att vi vill ha posten som är i den andra lägenheten, och dom skulle "kolla" det..^^ säkert...det tror jag inte ett dugg på. Smarta är dom inte iaf.
Kollat på galenskaparna och en helsjuk film "Dorothy Mills"...vrickad film..men bra!!!
Skulle kollat på bio idag men vi orkade typ inte, skulle också rensat min väska..har inte gjort det heller..Ähh, skadar ju inte att göra det en annan dag!hähä..
Ska faktiskt gå å lägga mig nu. Konstigt att lägga mig tidigt, har inte gjort det på ett tag. Blir mysigt att sova!!!

Godnatt!

Puss!

Onödiga saker i väskan!

Jobbat:))
Badat:))
Busat och härjat en massa.
Kom även på att jag måste rensa ur min väska imorn.. Har ju ffs allting där i...tejp, armband, hårspännen, nikotin tuggummin, eksem salva osv..varför ska jag ha så onödiga saker i väskan?

Puss!


Fortsatt trevlig helg?

mjahajja, det blev visst inget melodifetivalen tittande för min del...ettan fungerar inte. Eller jo det gör den ju, men det brusar så att man inte hör vad som säger. Hör inte ens låtarna.
Blir förbannad!!
Så det blir nog mys med en film på datan eller något...

Btw, jagvill flytta tillbaka till våran lägenhet NUUUU! Vill ha det som vanligt, inte ha mina kläder i svarta sopsäckar, inte använda någonannans möbler eller frysa (elementen är på men det är typ ventiler ovanför. Så elementen kunde likagärna har varit avstängda. Plus att lägenheten är så stor och öppen, det gör ju så att det bli ännu kallare! Brrrr!) vill vara hemma hos miiiig nu:( Blir ledsen i ögat..men snart är det "bara" 7 veckor kvar...

Vart ju på postkontoret igår med, dom ska ha våran post där sålänge. Då behöver vi inte betala eftersändningen som skulle gått på ungefär 3000 för både martin och mig. Att vi förvarar posten på postkontoret kostade oss bara 265 spänn. Och det var ändå för båda:) Tanten som hjälpte oss var jätte snäll och trevlig:)

Ähh, ska kolla på film nu..
Sup och svälj. Trevlig helg!

Puss!

Ännu en Lördag!

jag träffade en narkoman när jag skulle ta bussen hem idag..
Han stod helt plötsligt framför mig, och han frågade om jag hade en cigg och bjuda på. Tror att han hade sett att jag precis hade tänt en..visst sa jag och gav honom en. Jag såg att han hade en grå grnomskinlig påse i handen. Han såg att jag tittade på den och då sa han att han är narkoman..eller han höll på att sluta, det var kanyler och en massa andra saker i (så jag tror inte att han höll på att sluta..eftersom att han hade såna saker i påsen!)
han hade tydligen blivit avkastad från tåget...biljettklippar mannen hade väl upptäckt att han inte hade någon biljett. Tydligen var det en tomt tåg...som nakomanen sa.
Vi kom fram till att om man inte har rena kanyler så har hela landet tillslut HIV..själv var han HIV positiv..
Tervlig var han och tackade för ciggen.."trevlig helg" sa han också..sen gick han.

Det är väl det mest intressanta som har hänt hittills idag..
Tog mig 2 timmar att komma hem iaf, slutade vid halv 10 och var inte hemma förrän halv 12.
Har spelat en massa och Pierre har tittat på, Läst lite bok och ska snart ner och handla kvällsmat.
Melodifestivalen idag, vet dock inte om jag kommer titta på det. Verkade inte så populärt när jag sa det till Martin innan iaf. Så förmodligen blir det kanske att kolla på film eller det nya Heroes avsnittet. Heroes äger!!! Därmed basta:D
Hörs senare!:)

Puss!

100:e inlägget!:D

Btw, så var det mitt hundrade inlägg..igår tror jag det va:)
GRATTIS TILL MIN SUPERDUPERKASSAMEGABLOGG!!!!

Nattinatti!

Puss!

Friday night fever!

är på jobbet som ni vet:) Gått bra idag med..
Martin frågade precis om jag ska med och träna imorn efter att jag har jobbat...tror inte det svarade jag. Har ju jobbat väldigt mycket nu denna veckan (med brevidgången å det!) så då vill jag greja lite för mig själv och ta det lugnt...
Har ju inte pillat med mina smycken denna veckan, så det kommer jag nog göra. Är lite jobbigt när jag har folk runt mig hela tiden. Kan inte riktigt koncentrera mig på smyckena då. Vill helst sitta för mig själv då och plocka.
Blir ju inte lättare av att Martin plockar bland pärlorna och de andra sakerna. Vill ha det för mig själv och att ingen pillar. Har sagt det till honom och han har inte rört det sen dess..men man vet aldrig med den mannen:) Bus! <3
Läste en sak innan på en annan blogg..
Varför skriver såhär om ett filmklipp? "Tyckte början, mitten och slutet var bäst. Resten var dåligt"..alltså tyckte du då att filmklippet var bra rätt igenom..eller har jag fattat fel?...Haha, det är ju som att läsa en hel bok eller titta på en hel film och säga att början, mitten och slutet var bra?. Istället kan personen skriva att det fanns småbitar i boken/filmen som var dåligt, resten var bra? jaja, ska inte traggla det. Ganska roligt att kommentera sådana saker:)
Näää, nu ska jag läsa lite i min bok och kanske lösa lite "Buslätta" kryss...är ju lite skadad i huvvet, så jag fixar inte svårare kryss än dessa^^...Då är det bra att denna tidningen finns:)
Trevlig Fredagskväll!

Puss!

Halloj!

Blev så jävla irriterad igår...gick ju brevid och vi fick sluta lite tidigare och då trodde jag att det gick en buss vis kvart över nio..så den skulle ju jag hinna med iså fall. En på jobbet frågade om jag ville ha skjuts till bussen men jag avböjde. Ganska skönt med en promenad när jag hade varit inne istort sett hela kvällen. Gick i snöandet ner till bussen. Och när jag kollar om den kommer snart, så gick den vid TIO i 9...fan, jaja jag fick stå och vänta där då..För nästa gick vid kvart i tio och då tänkte jag att en halvtimme är ju inte så farligt.
När klockan är kvart i tio så har den fortfarande inte kommit, DÅ börjar jag bli irriterad...Vid fem i tio kommer den körande..vääääldigt sakta.
alla går på bussen men han kör inte direkt när alla är i, utan han ska stå och krångla med något utanför bussen. Vid 10 kom vi ialla fall iväg.
Men det var ju inte konstigt att han var försenad, han körde ju så jävla ryckigt..först tryckte han som fan på gasen men sekunde efter trampar han på bromsen..jävla idiot.
Missade ju såklart ettan med ett fåtal minuter så än en gång tvingas jag gåååå hem. vilket resulterade i att jag var inte hemma förrän 10 i 11 på kvällen...trött, blöt, frusen och arg!

Idag ska vi däremot åka och försöka få eftersändning på posten...ska strax åka. Och idag har jag nattet igen:) Mys!
Hörs sen!

Puss!

Mitt i veckan..typ..

Jag har äntligen hittat mitt mumin reflex:D Trodde ju det var borttappat, men innan när jag rensade min väska så låg det där..längst nere i väskan. Det måste ha trillat ner i väskan eller något. Har ju inte hittat det innan, kanske inte letade särskilt noga efter det! Dessutom är det ju inte mumin, det är snorkfröken. Känner mig lite som henne ibland:)
Idag ska jag gå brevid igen:) det ska bli lärorikt och kul, undrar vem man går brevid med idag:) Ska ha mat med mig, gjorde det igår. Var skittrött men kände mig tvungen. Hade ju kunnat ta med mig ett par mackor och varma koppen eller något, men då hade ju jag bara varit hungrig igen efter någon timme. Ska ju trotsallt vara där till halv 10 ikväll...börjar vid halv 3 och Martin kör mig. Annars hade jag fått gå runt i Alvesta någon timme innan jag börjar. Liiite dumt med busstiderna på dagen..
Sol idag med:) YES! Blir jag kanske lite gladare:)
Martin och jag diskuterade mitt morgonhumör, jag är trött på morgonen och vill egentligen inte ens gå upp. Går jag då inte upp så blir ju hela dagen fel..På morgonen vill jag vara lite för mig själv också på något vis. Kanske vill vakna till lite utan att behöva prata en massa...eller något. Har ju väldtigt kort stubin med, som de flesta faktiskt vet med...hehe, så man borde kanske ta det lite lugnt med mig på morgonen. Annars blir jag förmodligen som en atombomb..hehe^^
Nej nu ska jag ta och antingen spela lite spel eller så ska vi kanske åka till detdär jävla postkontoret så vi får skriva på papprerna..Då KANSKE vi får några brev nästa vecka, istället för reklam...

Puss!

Adressändring..

haaaaaata adressändring.se
för det första så lyssnar dom inte och för det andra så tar det flera veckor innan saker och ting kommer tillrätta. Plus att dom tar hutlösa priser bara för att eftersända posten. 120 spänn i startavgift och sedan 60 spänn per dag eller vad det nu va. Dumma i huvvet!
Och vafan menar dom med sekretess? Dom "kunde" inte skicka papprerna som vi skulle skriva på, till våran nuvarande lägenhet..Pga av att (för att citera) "Det kan finnas folk som flyttar på posten"..Vemfan skulle göra det? Dom ville skicka papprerna till lägenheten som renoveras...hon lyssnade inte ett skvatt...käring..
Så NU måste vi gå till ett fucking postkontor och "Prata med någon där om hur ni ska göra"..Vaddå göra? JAG VILL HA MIN JÄVLA POST!
Inkompetenta sv*n!

Puss!

Onsdag är det idag!

Har faktiskt gått brevid idag:) var ca 1 år sedan jag gjorde det senast..kändes lite konstigt när jag gick dit..men det gick super bra hela dagen! Gick brevid från halv 8 till 2..fatta om jag var trött när klockan ringde vid halv 6 på morronen och jag var as trött! Såg ut som om jag hade festat riktigt hårt dagen innan, ögonlocken var jätte svullna och jag hade en spricka i läppen. Såg lite ut som en lodis..eller något liknande ialla fall! (vilket jag oftast är med..hähä^^)
Martin hämtade upp mig och så åkte vi hem en runda. Kollade om jag hade fått mail från adressändringsskitenfan. Hade det och då står det att vi ska ringa kundtjänst om det inte går att adressändra via nätet. Men vafan tänkte jag då, förra gången ringde jag för att det inte gick att adressändra på nätet, då snäser käringen i telefonen om att jag skulle skicka MAIL till dom om det inte fungerade. Helvete! Får väl ringa och beställa tillfällig eftersändning sen dådå!
Tog bilen till MediaMarkt för att Martin skulle köpa ny mobil. Och då hittar jag en dator som jag SKA köpa:)
Oops, nu är'e mat och jag är hungrig...
Bra att ha hemmafru:)
Hörs sen dudes!

Puss!

gadsiT^^

määähääääähääää..^^
jobbat natten...gick väl bra men frös som fan i stort sett hela natten..vaknade vid 3 och då var jag iskall. var tvungen att ta på mig både överkastet och den lilla filten ÖVER täcket:( Ångrar att jag inte tog med mig mina pyamasbyxor..fan!
Morgonen gick som smort och vid 9 så hade vi mötet,,,intressant diskussion hade vi idag. Eller det var uppgifter vi skulle diskutera:) Intressant med sådant!
Tog bussen hem vid 20 över 12. Bara för att jag stod och väntade på den låååångt innan tjugo över 12 så var den 5  minuter försenad!:( Bajs!
åt fisknuggets, ris och sötsur sås!:) Tog även en välbehövlig dusch. Luktade inte direkt lavendel!!
Satt och spelade en massa spel på king.com! Har fastnat som fan på mahjong spelet och även detdär Cake Factory eller vad det heter. Bilden är så fin i början av spelet. Har funderat på att tatuera in en tårta eller en glass eller något...men vafan har mina supermario tatts med glass att göra..humm, det kan man ju faktiskt undra då om jag nu ska ha någon mumsig tatuering:)
Fick skjuts av Martin ner till staden, laddade på mitt busskort. Det kostade mig 620 jävlars spänn:( Innan kostade det 550....skiiiit också!
träffade iaf Hanna och vi shoppade bara lite saker idag:) Mascara, nytt läppglans (näää gammalt^^), hår spray (mitt andra är svindåligt, man kan hålla på och spraya hur länge som helst men det händer ändå ingenting), ett halsband med en medaljong som man kan ha kort i, salt vatten osv osv osv...hähä!
Fikade på Palladium och jag åt värsta goda tonfiskmackan:) Hanna tog också något mumsigt med salami och andra goda grejs i:)
Knallade runt lite efter det och handlade lite till..dumt men sant!!
Hanna och jag kom överrens att vi ska hitta på något nu snart...typ någon helg..och det vill jag verkligen..Träffar ju inte henne särskilt ofta nuju:(((
Åkte med bussen hem vid 10 över 7 och nu sitter jag här..och ska spela..martin med:)
Hähä, när Martin har varit och tränat i 2 timmar så har jag varit onyttig och slösaktig i 2 timmar...bra fördelning:) Ha!
Nu ska jag ialla fall spela pelepel!


Puss!

Hopp i säng för en liten peng!

åh vad skönt att snart få gå och lägga sig:) ska bli mysigt att sova.
Är nog en riktig trötter egentligen..sover ju så jädrans länge när jag är ledig och så...borde passa på nu när jag inte har barn..hähä!
Har gått superduper på jobbet..lugnt och stilla:)
Var ute och gick en runda med en som bor där jag jobbar, ganska skönt..men jag hade inga vantar (har RÅKAT packa ner den ena vanten i en flyttlåda!) så det var liiite kallt..dumt att det var så mulet och tråkigt med..blir ännu tröttare av det!
Hade varit gött att sluta vid halv 10 imorn men vi har möte så då slutar jag inte förrän vid 12:(
Tror att jag snart ska krypa ner i sängen och antingen läsa skvaller tidningar eller boken som jag har med mig (vingklippt ängel!)
Å imorn ska jag träffa Haaaaaaaaaaaaaanna..har redan skrivit det men det är alltid bra att påminna er:)

Puss!

Ps:
- Vad säger man till en man med två blåtiror?
- jag vet inte!?
- Man behöver inte säga något, han har redan blivit tillsagd två gånger XD
(Be cool)

Soool!!!!

när jag vaknade innan så hoppades jag verkligen på att det skulle vara liiite sol åtminstone..när jag dock tittar ut genom sovrums fönstret så är det självklart mulet och grått...hataaaa!
Men  nu har solen kommit till Växjö! ÄNTLIGEN, gud kanske hörde min bön på att han skulle beställa lite sol och värme till lilla småland! Var väl iså fall den enda gången han hörde just min bön^^
Sovit lääänge idag, var ju uppe till ungefär halv 2 inatt innan jag kände mig tillräckligt trött för att gå och lägga mig. På dagen var jag ju så jädrans bakis och DÅ ville jag såklart sova. Men ack nej när det väl blev kväll..somnade ialla fall som en stock!
Blir  till att jobba natt idag! Har inte haft natten på ett par veckor..man saknar det när man väl inte har jobbat natt. När du väl gör det så vill du inte..eller ja, svårt att förklara. Men idag kommer det gå finnemang! Hoppas jag på:)
Möte imorgon med, och träffa Hanna efter det. Blir kanske att jag går och tränar imorn kväll med...får se lite vad som händer och sker:)
Nu ska jag spela lite innan det är dags för mig och hoppa på bussen!!
Hörs kanske ikväll!

Puss!

Wipeout

Haha...kollar lite på det nya programmet på 5:an som heter wipeout:P
SKIT ROLIGT! Kommentarerna är ju klockrena och råa:P Det är min humor det!
Spelar mahjong också på king.com..bästa sidan på nätet alltså:) man får spela gratis..blev faktiskt medlem idag! WOHOO!


Puss!

Oren Helena!

åååh vad gött det var att sova idag:) bakis som ett as och ofräsch känner jag mig men kul hade jag. Då är det faktiskt värt att vara lite äcklig idag:)
Ska ändå städa det sista i lägenheten, för imorn klockan 7 så börjar dom riva alltihop:) Kommer bli skönt att allt är så nytt sen..slipper höra dendär jävlars fläkten som låter som en motorsåg, att se demdär äckligt mintgröna färgen i badrummet, att det inte är en fet spricka i handfatet och att färgerna inte är så himla tråkiga..allt i lägenheten var ju antingen: Brunt, grått eller svart..tråååååkigt! Jag vill ha FÄRG!
Broder Micke sov här inatt med..han har precis åkt med ettan ner till stan för att åka hem:) Roligt att syskonen kommer och hälsar på lite då och då. Morsan och farsan har ännu inte varit här, det gör inte så mycket egentligen. Har jag bott med dom i 20 år så är det ganska skönt att dom inte har hälsat på!
Har blivit helt besatt av ett spel med...bejewled eller vad det heter..spelar det på kings hemsida:)
Ska fortsätta spela nu!!

Puss!

Joddla med siv med broder tuck!

ÅÅÅÅÅ idag:)
Har flyttat saker, och grejjat det mesta av denna dagen med!
Kände mig som värsta svett bomben så tillslut la vi av (är i stort sett färdiga!) och tog oss ett välbehövligt bad!:)
Ska träffa Joel idag med, och josse och ett par till:) har saknar josse en massa..tror fasen att jag ska börja träffa henne oftare:)
Vi ska glo på joddla med siiiiiv!
Senast jag såg dom var ungefär för 2 år sen:)

See ya!


Puss!

Stressig Fredag!

sorry att jag inte har skrivit varken igår eller idag...har varit för uttagen med att sitta vid datan:)
skulle ju få nycklarna till den andra lägenheten igår. Jag och Pierre jobbade så det blev att Martin skulle hämta den mellan 1 och 3.
När jag ringer honom vid halv 2 så säger han att det inte fanns en endaste möbel i hela lägenheten (vilket växjö hem sa att det skulle finnas!) och då fick jag panik, vafan skulle vi nu göra då???
Iaf så gick martin tillbaka till Växjö Hem's kontor och sa till om möblerna, hon i receptionen såg säkert ut som en jävla fisk eller något. Han fick en ny nyckel och gick och tittade i den lägenheten, men inte en enda jävla möbel i den heller. Han var tvungen att gå tillbaka till VH's kontor igen (och då hade jag varit skit arg och skrikit åt henne!)
- Guuuud vad pinsamt, sa receptionisten till Martin. Ja men gör något åt det hade jag sagt till det.
I den 3:e lägenheten fanns det möbler och totalt tog det Martin ungefär 2 och en halv timme. Fyfan för att springa fram och tillbaka för att bara kolla om det finns möbler. Det kunde dendär korkade typen på kontoret gjort istället.
Det hade varit några snubbar som skulle kolla alla lägenheter, om det fanns möbler osv. Men dom hade väl bara tänkt att "vi säger att det är mäbler i alla så slipper vi göra något mer" HATA HATA HATA! (som i kenny starfighter!)
Fick iaf en på sommarvägen 5 K. Den är jättefin, finare än vad våran är..mer utrymme är det också. fast hyran ligger väl på det smakliga priset 6000 eller något per månad.. Det är lite väl saftigt nu när martin inte har jobb och jag har min timanställning.
påtal om jobb, tog mig en svängom med chefen ïgår. Tillslut snoppade jag bara av samtalet och gick.
Efter det gick ju typ hela dagen fel...
Iaf så ska vi adressändra också (kostar 400 att ändra per gång!) och Pierre får sitt betalt bara för att han står på kontraktet och så får martin och jag punga ut 400 spänn för att ädra posten hit i ca 8 veckor och sedan ska vi adressändra till våran vanliga lägenhet igeeen, så VI får betala 800 per person, vilket blir 1600!!! Jävla pung alltså! *suck*
Flyttade sakerna ganska fort igår...var jättesvettig och trött tillslut..vi flyttade inte allt men det mesta:) stolt helena!
Träffade broder Joel igår med. Han skaffade sin första tatuering! Starkt jobbat:) Den blev skitsnykk:)
jaja...nu vet ni vad som hände i fredags:)

Puss!

Städtant/Mattant!

Mjo, det är så sant som rubriken säger!
Har städat, packat, dammtorkat, flyttat på saker, lagat mat osv. Så nu är jag helt lealös....
Kan kanske börja jobba som städtant på skolor å sånt:P Är ju värsta skillad till det nu efter alla dagars slitande^^
Ska vila mig en stund och sedan är det till att fortsätta packa och grejja!
See ya later bro'.


Puss!


Joddla med Siv..

håhåjaja...
Nu sitter jag här och degar framför datorn igen:P
Nej men jag pratar med folk på msn..har inte gjort det på...öööh, hurlänge som helst:P Känner mig lite som 16 igen när det var coolt att sitta och prata på msn:P hähä! Kollar lite på tv, samtidigt som jag dricker energi dryck och har tryckt i mig ett par mackor:D Mummmaaaaa!
Jobbade och det gick superduper bra, har saknat det..MYCKET:)
Vart lite smått sugen på att gå ut och träffa rosanna, men hon bangade och då sitter jag här:) fast det kanske var bra att jag inte gick ut idag, blir nog på lördag...kanske...då blir det joddla med siv:D
Nu ska jag myselipysa och kanske meka med halsbandet!


Puss!

Jobbaa!

Wiiiiiiiiiiiiiie, idag ska jag jobba:D Gött!
Varit ledig i en vecka nu och då passar det ganska bra att börja jobba igen! Funderar på om jag kanske ska ta och ringa runt lite och fråga om dom behöver folk som hoppar in och jobbar! har ju vikariatet men det ligger på ungefär 65 % och då behöver jag fylla upp lite mer med strötider:) Kommer bli skönt att vara på andra ställen med. har saknat det:)
Har börjat på ett nytt smycke men det gick inte bra så får väl göra klart det ikväll eller något:)
Ska äta ett stycke skål med nudlar och sedan göra mig iordning för att sedan ta bussen till Alvesta:)

Puss!

Luxooooor!

yeyeye:)
Har blivit ett riktigt spel freak:) Har ju så mycket tid att slå "ihjäl" att jag kan sitta och spela i flera timmar:) Håller nu på och spelar luxor 2 och det är as fräääänt!
Spelade midas miner innan också men det är inte lika kul eftersom att det är på datan och luxor är på xbox:)
Har inte pallat göra smycken idag...kan göra det en annan dag!
Om någon timme eller nått, ska vi gå å äta på La Gondola:D MUMSFILLIBABBA!

Hör kanske av mig sen!

Puss!

2/3-09

ganska seg dag:/
Har sovit skilänge idag...göööööött, har ju snart varit ledig i en vecka och det är ganska skönt med tanke på att jag inte har varit ledig såhär länge på ungefär 3 år..eller något:) Så, jag får ju sova hurlänge jag vill och typ inte göra ett skit på dagarna:) GÖTT GÖTT GÖTT!
Har släpat ner lådor till förrådet..hatar bara att gå i de jävlars trapporna med en stor flyttlåda i händerna. För de första vet du inte riktigt hur du ska hålla lådan för att det ska vara bekvämt, och för det andra kan du trilla ner för alla dessa trappsteg, eftersom att du inte ser vart du sätter förtterna. Fick iaf ner 11 lådor...likamånga återstår att ställas ner där..
Gjorde lasagne idag! Det första riktiga som vi äter på flera dagar, när jag är ledig så blir det att jag inte bakar och lagar mat. Blir mer när jag har jobbat och sådär. Varför vet jag faktiskt inte, är väl lite skadad i huvvet eller något^^
Åkte till min favorit affär (för tillfället!) Panduro:) shoppade där för dryga tusenlappen..det kostar att tillverka sina egna smycken..Men det blir mycket snyggare, plus att jag får välja själv hur jag vill ha det:)
Kollat på sjuka filmer eftersom att tv:n vägrar fungera. eller den fungerar men det är bara stjärnornas krig:(
Ska ialla fall starta upp med att göra smycken imorn..vill ni "ha" ett så bara hör av er;)

Puss!


Ps: Lyssna på Gym Class Heroes med Cookie Jar!
It's good maddafakkas:)

En ny skrivare och borttappat kontokort!

full rulle idag, mådde skit när jag vaknade men verkade ju bli bättre när jag hade tagit en blixtsnabb dusch och slängt i mig frulle.
Martins mamma och jonas + amanda kom idag vid 12 tiden och då fikade vi och så,
Dom åkte vid ett tiden och då började jag må dåligt igen. Svinont i magen, känns som om jag har fått en släng av influensa..känns lite som om man kommer åka på en maginfluensa:(
Åkte efter mycket om och men till media markt för att inhandla en skrivare! Martin gick först och gjorde en saldo koll och sedan gick vi in och köpte cigg..
Hittade en skitbillig skrivare och när vi står där i kön å ska betala säger martin "ehh, helena jag hittar inte mitt kort.." då betalade jag..
Martin hade nog glömt kortet i bankomaten...syyynd! Men nu är det spärrat så ingen kan köpa en massa saker på kredit. Hade varit lagom kul att få hem en massa räkningar på något man inte ens har köpt!
Har grejat en massa här hemma idag...packat ner ungefär 7 svarta sopsäckar med saker som ska ner i förrådet..renoveringen börjar ju om cirkus en vecka och det börjar bli lite stressande för min del:(
Gjorde förresten ett halsband igår, ett armband och ett mobilsmycke:) riktigt nöjd och fick vädligt mycket beröm av martins mamma när hon hittade dom:)
Kände redan i fredags att jag inte är ALLS mycket för att supa längre Man mår ändå bara skit dagen efter. Så nu har jag hittat ett nytt tidsfördriv :D
Det enda som fattas är att jag ska hitta någo sticknings kurs eller något:) Kul att hålla på å pilla med sådana saker!
Funderar på om jag ska testa på att göra ett till halsband...om jag inte mår för dåligt vill säga!


Puss!

RSS 2.0