Fröken trötter är i farten!

Just det ja! Jag är TRÖTT! Men det borde jag väl vara vid den här tiden.
Hookade med Hanna på stan idag, chillade runt i det fina vårvädret och kollade i lite affärer innan vi åt på Exelle!
Köpte oss varsin glass också:)
Åkte sedan hem och städade lite innan det var dags att fixa lite mat.
Kollade på Dumbo som jag köpte förra helgen..I höst kommer Skönheten Och Odjuret ut också! WIIIE, min bästa tecknade film:)
Kollade också på fuskbyggarna, så nu sitter jag här..hungrig och trötter..jaja! Dags att fixa något att äta:)



ioubverlyfwo8y4rilw


Hej på dej

I know you love, I know you care..nanana:P Lyssnar på musik..synd bara att hans röst kommer krackelera när han blir 18;) haha!
Nej men jag har jobbat natt..så är väl uppe i varv som fasen. Har storstädat köket och dammsugit hela lägenheten. Ikväll blir'e tvätt, skulle vilja tvätta imorn med..humm..får väl boka in en tid sen dådå..
Kissarna har tagit sönder min fin fina skål som tod i bokhyllan:( Den var full med dekorationssand och värmeljus så det vart inte så roligt att städa upp de. Är inte på världens bästaste humör heller så blev bara ännu surare..
Alla får så himlajävlars mycket tillbaka på skatten, och vafan får jag? Typ 100 spänn? Tryck upp dom nånstans där solen fanimej aldrig lyser!
Jaja, konstigt inlägg men skitsamma.
Hejhej

Mjusak och sleepytajm!

Snart läggedags alltså!
Jobbade idag, fick hoppa ifrån halv tio imorse tills tio nu ikväll! Men det gjorde inte mig sådärjättemega mycket..hade lite inplanerat denna dagen men det får snällt vänta tills en annan dag..hehe..är ledig på Tisdag och Onsdag!
Funderar på om jag kanske skulle ta och hooka lite med JennyPenny och ta en kopp kaffe hemma hos mig eller något..ska sms:a henne imorn:)
Ialla fall så är jag megatrött, fick gå upp vid halv 7 fast att jag ville ha sovmorgon. Har Tissarna vårkänslor så kan jag inte direkt ha sova..så det var bara upp och släppa ut dom på balkongen efter lite mat och mysande! Tog ialla fall ett bad och chillade innan work..
Imorn blir det jobb igen, har nattet..sweet tycker jag..fixa lite efter jobbandet och sedan hem till V-Ö:))
Nej nu orkar jag inte mera alltså! Äta något, lyssna på Johnny Cash och sedan slänga mig i sängen och läsa "Snömannen" som Jo Nesbo har skrivit..SPÄNNANDE:)

Puss puss på er!


You're Gonna Cry Cry Cry!

Johnny Cash : Cry Cry Cry!


Everybody knows where you go when the sun goes down
I think you only live to see the lights uptown
I wasted my time when I would try, try, try
When the lights have lost their glow you'll cry, cry, cry.

Soon your sugar daddies will all be gone
You'll wake up some cold day and find you're alone
You'll call for me but I'm gonna tell you bye, bye, bye
When I turn around and I walk away you'll cry, cry, cry.

You're gonna cry, cry,
Cry and you cry alone
When everyone's forgotten
And you're left on your own
You're gonna cry, cry, cry.

--- Instrumental ---

I lie awake at night and wait till you come in
You stay a little while and then you're gone again
Every question that I ask I git a lie, lie, lie,
For every lie you tell you're gonna cry, cry, cry.

When your fickle love gets old no one will care for you
And you'll come back to me for a little love that's true
I'll tell you no and you're gonna ask me why, why, why
When I remind you all of this you'll cry, cry, cry.

You're gonna cry, cry, cry and you'll want me then
It'll hurt when you think what a fool you've been
You're gonna cry, cry, cry.
You're gonna cry, cry, cry...




iuv yegyi,yalitgyaiw
 (Låttext: www.letssingit.com och bilden är ifrån google.se med sökord Johnny Cash!


Mysna kissar!

åh, vilken mysen kissemisse som ligger i mitt knä! Musse är Mister Myyyys!
Men nu hoppade han ner bara för att jag flyttade på vattenflaskan! Jaja..vart inte på det bästaste humöret när jag gick upp imorse! Katterna har nog väääldigt mycket vårkänslor och båda två mjauade i örat på mig..När jag inte orkade gå upp så gick dom runt i lägenheten och vrålade istället. Det gjorde att jag gick upp tidigare än vad jag hade tänkt!
Ialla fall så är'e jobb idag igen..jobbar imorn och på fredag också..SWEET! Är ledig i helgen också:) Wiiie!
Så fram tills att jag ska ta bussen vid klockan 2, blir det till att kanske diska, busa med de små liven och äta något!
Skriver förmodligen inte mer här idag, kommer hem sent och ska duscha å sådär. Imorn blir det upp tidigt så..näääe!:)
Puss!

GoodNight Sweetheart!

Ohoj!
Nu är man allt trött..Det ömmar i mitt knä mer och mer, så det blir dundersalva innan jag går och lägger mig! Vad det är för salva vet jag inte riktigt. Martin har den och jag kan verkligen rekomendera den..vad den nu heter^^ Vet inte vad jag har gjort för att det ska bli tennisboll storlek på mitt hägerknä..jaja! Synden straffar sig självt förr eller senare!
Jobbade och tog tåget hem, göttans att komma till V-Ö myyyycket tidigare än om jag hade tagit bussen!
Nu sitter Missan här med mig och hon myyyyser! Trötte Tisse!
Fick sopa kattsand innan också, vi har tvättkorgen i ett litet förråd eftersom att katterna tror att man kan pinka i korgen! Ialla fall så skulle jag kasta i lite smutstvätt innan och då såg jag att en av kattsandspåsarna hade gått sönder..kattsand i hela förrådet + en knäont Helena = Ajaj.."MAAAARTIN...öhm, skulle du kunna vara lite göllig och hjälpa mig här?" Det vart nämligen han som satte in påsarna där i söndags..dessutom har han redan misshandlat ett mjölkpaket så att det var mjölk i hela kylskåpet i förmiddags! Så liiite hjälp skadade verkligen inte:)
Jaja, nu ska jag ta mig en kopp te och chilla vid Greys Anatomy!
Peace!


Godfömidda´

Godförmiddag!
Själv har jag tagit mig en välbehövlig sovmorgon! Trodde att min febriga sjuka skulle fortsätta idag med men det har faktiskt inte visat sig..hittills ialla fall! Hoppas inte att den gör det heller..ska ju jobba 15-21 idag..
Har hunnit med en hel del även om sovmorgonen varade ett tag, haha, missade ett par samtal från jobbet! Har hunnit med att byta kattsanden, borsta tissarna, ge dem vitaminerna, diska, bädda sängen, duscha och lite annat smått å gott. Behöver inte fixa någon mat heller, gjorde det igår, så det är kirrat för att gå och hoppa på bussen om en stund!
Busa med katterna har jag hunnit med en runda men det blir nog lite mer busande innan jag sticker! Idag är dom bara själva ca 2 timmar! Oftast så är dom själva betydligt längre eftersom att både jag och Martin jobbar. Som tur väl är så har jag lite annorlunda jobbtider så vi går om varandra..haha, men det gör ingenting!
Nu ska jag kolla runt på intranätet en runda och sedan busa tiiiiissar!
Btw, vitaminerna mina katter får (Vitabe) är jättemegabra! Der blir så himla mjuka i pälsen! Musse har lite strävare päls än vad missan har men det känns inte nu när dom får vitaminerna. De får 2 stycken per dag och dom går att köpa på ICA för en billig peng!
Puss på er!

Helgen som vaaaaar!

Jahajja, då kanske man får ta och uppdatera lite om vad jag har hittat på i helgen!
I Fredags jobbade jag kvällen och sedan var det bara att dra in till staden och hem till Hanna för att förfesta lite! Kom precis på att jag glömde nog säga till Hanna att broder skulle komma!! HAH, liiite sent påkommet kanske..iaf, så blev det till att hälla in cidern och sedan ta en taxi ner till stan. Taxigubben körde förbi oss bara för att han inte hade sin GPS i bilen..haha, att folk förlitar sig på att de tekinska sakerna ska finnas tillhands helatiden..Iaf så vart vi inne på Sports..var väl helt okej, hade väl varit roligare om pubarna hade haft öppet lite längre plus om jag hade varit lite mer på lyran! Hemgång och jättepissenödig, träffade lammköttsjägaren som vanligt! Det är någon snubbe som alltid är vid bussen när jag ska åka hem..haha, han är rolig att prata med men lite slisk^^



I Lördags var det bara till att försöka få bort bakfyllan, skulle hem till storebroder och dricka kaffe i hans hus! Plockade med mig lite muffins som jag gjorde för ett par veckor sedan och så stannade vi till vid statoil för att köpa något att äta..blev french hotdog! MUMS! 
Vart helt OK hemma hos broder, hans brutta och hennes förkläde..hrm, kompis var där..mina päron var också där och Mathias, broders kompis! Fikade och snackade om gamla minnen från när vi gick i grunskolan! Hände inte mycket mer den dagen..jag gick och la mig ganska tidigt..




Igår så städade vi efter frullen, duschade och åkte iväg och inhandlade lite nya kattleksaker och mat! Man blir ju hur förvirrad som helst nu när City Gross bygger om..man hittar ju ingenting.. Katterna tycker inte om att busa med bollar så det är riktigt svårt att hitta saker som dom tycker om. Köpte lite möss, små mjuka bollar som Musse älskar och en ganska lång randig sak som ser ut som en katt..Den är väl halvrolig!



Idag har jag varit på intervju för Omvårdnadsutbildningen som börjar den 12:e April! Tydligen är det 44 sökande och bara 30 platser så jag håller tummarna för att allt går vägen och att jag kan börja plugga! Har inte mått för himla bra idag heller så jag däckade på soffan en timme innan och är väl halvseg! Är väl alltid så när jag har mycket jobb framför mig denna veckan! Jaja, på fredag är det löning och då kanske det blir till att inhandla en ny kattpelare eller lite nya skor + kläder:) SWEET!



Puss på er!


Rubrikens Rubrik^^

Godkvällers!
sitter just för tillfället inne på farmville! Har jobbat somsagt idag och ska upp tidigt imorn och på fredag också! Sen är det ledighet som väntar..WIIIIE!
Ska ut till broder på kaffe och sedan ska jag nog försöka meka ihop lite mer smycken och kanske gå in på Panduro och kolla efter lite saker som jag vill ha..hehe..
Ialla fall så pallar jag inte skriva mer..är seeegdeg idag också..så..
heeeej dåååå!



iovhyuoehf--qwjodqdj..
Slänger in en go sommar innanjobbet bild!:P snyggt med det vita bandet:P


Bahh vilket inlägg!

Alltså bajs vad seg jag är!! Vet inte varför, är småförkyld och har ont i kroppen..är väl för att jag inte tar på mig jacka när jag går ut och röker..varken på joppet eller hemma! ^^
Blir till att jobba imorn, torsdag och fredag med..jobbade idag och det var kul:)
Har även försökt att vara ute lite i solen också..glömde dock solbrillorna hemma så det blev till att kisa!
jaja..ähh, tråkigt inlägg!
Puss!

Leeeedig!

Åh vad härligt! Har jobbat idag (fast bara halvdag) Och det ska bli skönt att vara ledig imorn..fast att det kommer bli lite jobbigt ändå, klättrar på väggarna när jag är ledig. Är väl inte riktigt van vid det!
Ialla fall så blir det pizza ikväll och mycket mys med Martin, han ska ju jobba imorn..buuuhu!
Nej nu orkar ja inte skriva mer!
Kösses

Fnidder!

hejhejhallåbloggdagboken^^
Har tydligen inte skrivit här på ett tag men har verkligen inte pallat..och sen har jag kanske glömt lite också^^ hähä!
Fullrulle på jobbandet igen..jobbar hela denna veckan..eller den är ju snart slut^^ Ialla fall så ska jag gå brevid imorn på ett nytt ställe (På min enda hellediga dag!) vilket kommer bli kul..känns lite spännande med! Man är ju så invand med de ställena jag är på nu!
Vad har jag gjort mer än jobbat? Humm..fikat,gått på staden, handlat gott på systemet, festat, åkt bil, hälsat på päronen, myst med Tissarna, träffat vänner, läst böcker och bakat!
Tycker inte att jag har tid med migsjälv nuförtiden..men är ju inte riktigt van än vid att gå från att jobba nada till att jobba multum! Så....FNIDDERFNIDDER på mig..typ!
Imorn efter jobbandet så blir det utgång..sen jobba lördag och söndag..!
Puss på skinkan!

RSS 2.0