Smurf, Svamp, Sten, Spegel, Sn*pp =D

En rolig dag:)
Tog oss en utflykt till Halmstad idag för att Buttericks ligger ju där:) Och somsagt så ska vi ju på maskerad på lördag i tingsryd:)
Inhandlade as fräna kläder:)) Martin ska vara en munk och jag ska vara Jack sparrow! 
Körde sedan mot Växjö där vi svängde in mot Mc Donalds för att köpa hem lite mat..Kollade på Bolt med:D HÄHÄÄÄÄ!
Var ju fett tvugna att prova kläderna och fy fasen vad vi skrattade! Kommer lätt vara de bäst klädda^^ Moaha:)
Nu ska jag kolla på Gränspoliserna.


Puss!


Februari lista!

Har bestämt mig för att planera upp vad jag ska köpa varje månad, så slipper det också bli massa krabb med pengar och sådant i slutet av månaden.
I februari ska jag:
Köpa mig en alldeles egna dator.
Ska också köpa mig ett träningskort.
Resten av mina pengar kommer nog gå till mat, kläder..NYA SKOR som jag har TÄNKT köpa nu sen i september men aldrig blir av. Så det får nog också prioriteras denna månaden.

pUSS!

Slöa söndag!

Mådde ganska dåligt när jag vaknade i morse..La mig inte förrän vid 5 tiden på morronen. Det var somsagt mycket att städa upp. Alltså inte bara från festen!!
Vi torkade blod och torkade blod...
Har ätit hamburgare heeela dagen..först hemma gjorda, eller hemmastekta och vid 8 tiden så var vi på Mc Donalds uppe vid Maxi och köpte hamburgare! Strax ska vi bli ännu fetare med Ben n´ Jerry glass : Baked Alaska (Vanilla ice cream with marsmallow swirls & white chocolatey polar bears) och Caramel chew chew ( Caramel ice cream with a caramel swirl & chocolatey covered caramel chunks!) SMASK!
Nu ska jag kolla på film:)


Puss!

Kaotisk lördagsnatt!

Ganska kaotiskt på puben.. Gick hem för jag blev jävligt less på allt och alla. Ville väl också vara ensam i tio minuter och fundera över vad det var som hände. Blev så satans less på att gå ut på puben, alla bråk (om stolar, föredettingar, tjabb mellan syskonen, osv osv osv!) och det ena leder till det andra.
Traskade hemåt och så blev det en massa tjabb och bråk...
Om jag säger såhär: Jag ska leka doktor snart med både martin och mig själv.. inget gravallvarligt men det blir nog lite plåster och koksalt lösning..hähä..

Puss!

Lördag = Fest!

Hade värsta sovmorronen idag! NICE med andra ord!
Följde med när Martin för en gångs skull shoppade kläder, jag köpte bara ett armband som jag nu har på mig:)
Han köpte träningskläder, ska med göra det när jag får min lön.. + att jag ska köpa detdär träningskortet för 950 spänn..undrar just hur jag kommer se ut i träningskläder. Typ som en riktig slashas!:)
Nu ikväll kommer Micke, Leffe och Hanna:) Då blir'e feeeest!!!
har redan fixat håret, sminket och tagit på mig festblåsan;))
Ha en nice lördagskväll:)


Puss!

Fredag hela veckan^^

Fredag igen, denna veckan har gått otroligt snabbt:)
Gick upp vid 6 idag, en viss gubbe skulle köra mig till jobbet. Vilket också uppskattades MYCKET :)
Gick super på jobbet, tvättade och hade mig i stort sett hela dagen. Lagade kycklingwok och nudlar..skitgott, har inte ätit det på år..eller det kändes som det i alla fall.
Martin hämtade mig efter jobbet = SKÖNT!
Cruisade till systemet och köpte cider (+ vin!!) och åkade sedan hem. Åt tacos! MUMMA!
Jessika kom en runda och då blev det till att härja satan!
Efter att hon hade åkt så blev det ett bad och en massa prat om roddmaskiner, benpressar osv. Ska köpa ett träningskort för ett halvår. Ska försöka få till ett par rutor. Kanske ett sex pack?:) Får dock se hur det går:)
Kollade på 7 pounds innan med. riktigt bra film..
Fick en jävla räkning idag med..helt sjukt!
blev erbjuden att göra ett test (fick mailet via hotmail!) och jag accepterade det. Det var ett test om ens livsstil osv, och efter att jag hade gjort det fick jag resultatet. Jag ska tydligen bli 85 år! Och idag fick jag en räkning på 250 JÄVLA spänn. INGENSTANS stod det att testet kostade pengar. Ska ringa och skälla ut dom på måndag, ALDRIG att jag betalar 250 spänn innan jag får reda på vart det stod att det kostar pengar! FÖRBANNAD!
Nu blir det att kolla i La Redoute katalogen som kom idag och kanske lösa lite "Buslätta kryss":)

Dagens roligaste:
- Häftig bläckfisk!
- Pierre, det är en brännmanet! XD

Dagens näst roligaste:
- Haha, svampbob trekant.
- Neeej, snoppbobfyrkant XD (sagt av en jobbarkompis!)



Puss!


;(

Köpte Expressen idag och blev skitledsen när jag läste en artikel på sidan 16.
Det var en djurpark i Gaza, där dom hade skjutit nästan alla djuren förutom ett JÄTTE SMALT lejon, 2 älgar och en vildkatt.
Dom hade byggt djurparken för ca 5 år sedan, eftersom att "Barnen skulle få något roligt!!!?" Ursäkta mig då, men är det inte ett krig därnere? Och har inte det pågått ett tag? Vem FAN  bygger då en djurpark mitt i ruinerna? "Här ungar, nu har vi en djurpark?"...Djuren hade SMUGGLATS in genom gigantiska tunnlar från Egypten...
Undrar om det var någon som undgick att se den så kallade "djurparken"?
Det var en bild på lejonet, och man ser revbenen + att lejonet är vettskrämt och rusar mot alla som kommer nära..
Snacka om att jag satt med tårar i ögonen när jag läste:(




Puss!

Tisdag igen!:)

Hallååå:)
Då är'e Tisdag igen!!
Vaknade på fel sida idag, och vart lite småpurken men det gick över efter ett tag!
Tog ett könt bad och klädde på mig jobbar kläderna, ska jobba från 3-9 idag så det kommer nog gå bra:)
Såg en sjuk sak igår när jag och Martin hade parkerat bilen. En gammal klasskompis till mig hade tydligen bott ett par lägenheter bort från mig. Verkade dock som om hon skulle flytta. Dom höll på och lasta in saker i bilen. Fattade däremot inte att det var hon förrän vi hade gått förbi, hade ju varit lite pinsamt om jag hade vänt mig om och bara "HEJ MALIN":/
Ska strax knalla bort till bussen..borde lagt in lite ny musik men det hinner jag dock inte:( Får göra det imorn!


PUSS!


JUST DET JA!

Förresten, ganska roligt att vissa nästintill plagierar mitt bloggnamn.
Kan förstå hur coca-cola känner sig när folk försöker plagiera deras läsk.

Sorry Rosanna, kom på ett annat namn snääääälla!:)

Trevligkväll!

?^^

sköööööööööööööna måndag!
Är ledig idag, så det blev till att sova länge tillsammans med ett stycke kille och ett stycke elefant som inhandlades på IKEA!
Åkte till Rågårds, eftersom att dom har konkurs utförsäljning! Hittade en kjol i butiken uppe vid ÖoB och hittade 2 linnen i butiken inne i stan,
Det är ju tydligen REA lite överallt i stan så jag och martin + hans kompis knallade runt där i ett par timmar!:)
Nu blir det chill resten av kvällen, man ska ju trots allt jobba i 4 dagar innan det blir lite ledighet igen:)

PUSS!

Nattjobb!

Sitter på jobbet och ska ha natten! Ganska skönt medtanke på att det är fredag och att jag förmodligen skulle ha gått ut eller såsat i soffan med martin vid min sida:)
Detdär sistnämda låter egentligen jävligt lockande!! Har ju inte suttit vid tv:n särskilt mycket nu..Har (och kommer fortsätta) varit ute och gått riktigt LÅNGA promenader på kvällarna. Kände mig trött men ändå glad igår när vi hade varit ute och gått! Det här kommer leda till att jag inom en snar framtid tränar med Martin! Bra att träna med honom, han har ju ändå råtränat innan:) PERFECT med andra ord. Behöver ingen personlig tränare;)
Påtal om jobbet, gick riktigt bra idag:) Åt bakad potatis och räkröra:) Underbart gott, har inte ätit det på flera flera år!
Nej nu blir det hopp i säng, jag ska upp tidigt imorn igen! Här är det minsann inget såsande!

Ps: Hanna!
Ring mig när du vill, vilken tid på dygnet det än är! :)
<3



Puss!


Micke!!!

Hatar att läsa om hur dåligt du mår och att du är nere.
Hatar att inte ha sett dig på ett tag så man får reda på varför du mår dåligt, dessvärre har du förklarat dina bilder väldigt väl på bilddagboken.
Hatar att folk snackar skit om dig! Men vet du vad? du är jävligt mycket bättre än vad folk tror, folk snackar bara skit för att dom inte har något liv. Eller kanske några egna problem.
Och vet du en sak till? Jag har börjat träna, så om du vill så kan jag vara din personliga livvakt. kan banka ner alla som vill dig illa:)

Älskar dig brorsan, kommer alltid göra det:)

Paniiiiik!

eller...panik och panik, det är mer oro som snurrar runt i kroppen. Oro över schemat. hur det blir..om jag får en månad till..kanske en halv?
Chefen säger inte ett knyst, det är ju trots allt mitten av månaden. Något borde hon ju kunna kläcka ur sig. Det kanske (förhoppningsvis) kommer imorn på mötet. Jag vill ju helst se över min framtid lite, om jag ska vara kvar som timmis eller om jag ska söka något annat i stan..
En sak är iaf säker, jag ska sommarjobba här detta året med:)
Hoppas att jag får sova inatt med, är ett stress moment för mig imorgon. Ska först ha möte (efter att ha jobbat natt!), sedan ska man på ett annat "möte", och sedan hem. Är väl inte hemma förrän vid 3 tiden (som tidigast!!!):/ SEGT!

Puss!

Växer det frukt på träden nu?

såg precis världens dummaste reklam.
Det var från "god morgon" och dom har tydligen en juice (och för att citera) "Från säsongerns frukter"..Och då undrar jag om jag verkligen bor i Sverige eller inte. Är det någon jävel som har sett frukt på träden nu?

En reklam som är bra, är edet´s:) den är häftig:)




Puss!


Sunshine!

Sitter och plockar lite låtar till min pm3..den fungerade ju inte när jag skulle ta bussen i förrgår..mäkta förbannad blev jag, satt och bankade på knappen men den fungerade ändå inte. Fattade inte vad det var för fel förrän idag, hehe..det vart inget batteri kvar:P Måste ha sett roligt ut när jag tryckte som en idiot och trodde att det skulle fungera:P
Ska ta bussen snart till jobbet och då vill jag lyssna på musik.. blir så tråkigt att åka buss annars!!
Tvätt och städdag igär, gick väl bra...tvättade minst ett ton tvätt, och när tvättiden vart slut så hade vi ändå inte tvättat upp allt..bokade en ny tid..likabra!
ÅÅÅÅÅ idaaaaa ska jag jobba och sen mysa med martin:) göttans!
Puss!

sjukelisjuk!

har inte uppdaterat här på ett tag, har inte haft ork och nu har jag knappast tid med det heller..ska ta bussen till alvesta och jobba snart!
Julafton var nice..jobbade ett par timmar och sen firade jag jul med familjen:) det blev ju det där gamla vanliga att syrran blir sur för att allt är fel som hon får..men hon blev iaf glad för sin volum master och sjalen som jag gav henne. Den använder hon helatiden:) gött!
Fick lite ditten och datten, bland annat en quick grill som jag har tänkt mig att testa imorn, om jag kommer ihåg det!
Nyårsaftonen spenderades i Hultsfred hos Martins storebror och hans tjej! Där blev det ju också som alla andra nyårfiranden att: Folk dricker ALLDELES förmycket, folk spyr på bord & Toaletter & på golven, folk slåss och så finns det ju kärringar som ska starta bråk helatiden:)
Fast det var roligt med alla dessa hundar:) Vart minst 6 stycken där i dendär fotbollslokalen vi hamnade i:))
Näe nu får jag ta mig till hallen för att klä på mig..är snorig som ett as och hostar snart upp lungorna:(
Puss!

RSS 2.0