OjOjOj dåe!

OjOjOj  vad längesedan det vart jag skrev här dåååå! Fy mig:)
Nej men det är ju sant att det var ett tag sedan jag skrev senast..har sett det men har inte riktigt orkat bry mig om det..förrän nu..typ!
Jahajja, vad har jag hittat på nu på senaste då? Jo jag har jobbat..umgåtts med Martin och mysat med tissarna, sovit länge, festat, träffat vänner och läst en hel del.
Det tar musten ur en lite att inte ha så mycket tid över till annat när man jobbar å sådär. Är ändå överlycklig att få jobba och har fått jobba så mycket denna månaden:) Klad HelenaC!
Över julen jobbade jag en hel del och sedan vart jag och Martin hemma hos mina föräldrar och härjade lite!:)
Vettefan vad jag mer ska skriva..man tappar ju tråden lite när jag har varit borta härifrån så länge..jaja!
Enjoy!
Puss!

Snö,minusgrader

Hah! Jag som sa att jag skulle lägga mig efter Ullared dokumentären, satt ju uppe och glodde på tv till klockan 11..sedan låg jag och läste till typ 12 så det var ju inte något vidare kanske! Har sovit halvdåligt inatt med så det gör ju inte hela saken bättre..Hah, ialla fall så ska jag jobba kväll/natt idag. Har inte gjort det på detta ställe på evigheter känns det som. Det kommer bli sköj!
Och som alla säkert tjatar om så snöar det! YEY! Jag vill ha snö, och minusgrader. Jag vill inte ha det varmt och svettigt..uärk! Är ju hur mysigt som helst med snö, men det kanske inte riktigt är min grej att traska i det. Tänk bara barnen, hur glada dom är när de kan vara ute och göra snögubbar och snölyktor.
Fast jag föredrar minurgrader..jaja, slutsnackat om snö!
Ska greja lite här hemma innan jag tar busset till Alvestat..
Pusspuss

I saw the sign!

God kväll*fniss*
Är ganska trött så det här inlägget kommer bli halvbra, inte för att de andra inläggen är jättebra..men HEY THAT´S ME!
Har bara inte pallat skriva på ett par dagar, blogg torka och så har jag haft liiite annat att göra! Har jobbat och haft besök av broder + att jag har grejat med en massa annat!
Kollade på Seven Pounds i lördags och den kan starkt rekomenderas!
Idag har jag jobbat och sedan fick jag mat när jag kom hem + att det blev ett mysigt varmt bad med en halvt badande katt..han ÄLSKAR VATTEN:) Älskade MUSSE (Och MISSAN, men hon gillar absolut INTE vatten!)
Snart blir det till att kolla på sista avsnittet av Ullared dokumentären och sedan hoppa i säng eller nått..tröööött:)
Puss puss!



Ps: Veckans bästa låt är: Tracy Chapman med Fast car!

Jobb!

Har jobbat vaken natt (Natten till idag då!) och det gick superbra! Det segaste är ändå mellan 2 och 4 på morgonen..men på något vis gick det ändå riktigt snabbt de där timmarna med..haha!
Gick och la mig vid 8 tiden på morgonen (Slutade vid 6 så man tog bussen och sådär först!) efter att ha ätit lite frulle och ringt lite olika samtal..
Vaknade till vid halv 1 och var uppe en stund, gubben hade lagat mat och det vart jag riktigt tacksam över. Hade inte pallat att stå och laga mat, och absolut inte att laga mat bara till mig själv.
gick och la mig igen vid halv 2 och vaknade vid halv 5 av att det var mörkt ute. Först trodde jag att det var natt! HAH, det är därför man inte ska sova så himla länge *fniss*
ialla fall så har jag hunnit med att färga håret, ta en välbehövlig dusch, kolla posten, handla lite kattmat + mjölk och suttit här en runda..busat lite med tissarna med.
Snart är det premiäravsnittet av Border USA (vilket jag trodde var i Tisdags men det var ju Real Housewifes of New Jersey eller vafan det nu heter) som jag bara måste kolla på. Ska förtära en clementin och kanske lite candy också.
Imorn är det jobb i 14 timmar som gäller, kommer bli hur kul som helst!:)
Puss på er!

Ordspråk och så vidare!

* Man ska inte ropa "Hej" förrän man är över bäcken.
* Nu trillade poletten ner.
*Nu har du allt fastnat med skägget i brevlådan.
* Har man sagt A, får man säga B.
*En olycka kommer sällam ensam.
*Många bäckar små gör en stor å.
* Ju fler kockar desto sämre soppa.
*Bättre med en fågel i hand än 10 i skogen.
* Alla vägar bär till Rom.
*Gammal kärlek rostar aldrig.
* Nu trillade poletten ner.
* Nu har du skitit i det blå skåpet
* Bättre fly än att illa fäkta.
* Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri.
*Nu har du satt din sista potatis.

Fika!

Har haft en underbart rolig dag med 2 gamla klasskompisar!:)
Vi fikade och snackade gamla minnen..vi har inte setts på flera år, det kändes underbart bra att ha fått tillbaka kontakten med dem! Och jag hoppas på att det blir mycket fikande med dem!:) haha! Och jag bara tryckte i mig mackor och åt till och med en biskvi, vilket jag i stort sett inte har ätit sedan jag slutade gymnasiet i juni 2007! Och JA jag gick livsmedelsprogrammet med inriktning bageri!:)

Helgen har också varit rolig, gick ut i lördags..eller Sötnos körde mig ner till puben..hookade med Joel och Micke! Skit kul att kunna festa med dem..det vart jättelängesen som vi festade tillsammans! Träffade Said och Spåne, Kalasklas och lite annat folk..Full like a kastrull gick jag hem till en killkompis och blev bjuden på Mintu..öste på i mitt glas (andra gången jag skulle fylla på!) och ragglade hemmåt vid 3 tiden..
Träffade lite folk på vägen hem och trillade väl inte innanför dörren hemma förrän vid 4 på morgonen..
Så man mådde ju som man förtjänade i söndags/igår..haha! Sov mig igenom hela dagen.sötnos var gullig och tvättade..hjälpte till i 10 minuter kanske. Vart helt död efter att vi hade varit i affären också..
Glodde på transformers (2:an) och tryckte i mig chips och dip på kvällen när jag vart pigg, go och glad igen:)

Nu ska jag ut och ta en cigg..snart är det Ullared dokumentären:)
Puss puss!

Snooooor

känner mig halvsjuk idag!eller halvsjuk, lite dålig kanske man ska skriva..Snuvig och lite hängig! Tur då att man ska spendera hela långa dagen med mina tissar och min älskade älskling.
Har inte hunnit eller orkat göra så himla mycket än idag. Har ätit frukost, duschat och busat en hel del med mina tissar. Tillslut verkade det inte vara roligt längre så dom gick och tog sig varsin powernap..haha!
Så jag funderar på om jag kanske skulle ta tummarna ur gumpen och ta och göra något lite kreativt? Har inte gjort något sådant på länge..nog dags att börja med det igen!*fnissens*
Nej vi hörs senare dudes
Puss!

Som ett barn på julafton!:D

Men gud vad jag har ont i munnen alltså! Man blir för fan ledsen i ögat..håller på och få visdomständerna i underkäken och det verkar som om det växer och knakar som bara den! hade faktiskt glömt hur ont det kan göra..Inga alvedon har man hemma heller..eller hjälper alvedon ens mot tandvärk? JO det gör det!
Blev inte av att träffa jennypenny idag, krya på dig babe:) Blir nästa vecka istället..men somsagt, väntar man på något gott..
Så istället lekte jag med SötnosMartin hela dagen lång..eller halva rättare sagt. Åkte till Alvestat och sedan knökade vi in oss på H&M uppe på samarkand en runda. Åkte även förbi secondhand stället..vad det nu heter (skyller på att det är sent!) och då kom jag på VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP! Alla snackar om parfymer och skit som de vill ha i julklapp. Jag är ju då mycket mycket bättre på att komma på vad jag vill ha och imorn ska jag köpa mig ett nintendo 64!:D Fatta att jag kommer till att sitta konstant vid spelet, martin får inte ens kolla på simpsons eller 2 and a half men..haha! Ska köpa lite nostalgi spel till detta också. Så istället för att martin och jag ska ge varandra patetiska småskitgrejer så köper vi istället det vi verkligen VILL HA och då blir båda nöjda och glada:) Smart va? Är som ett barn på julafton just nu..hahahaha!
Nej nu ut och röka sedan sängen.
Seeyah!
Puss!

Wonderbar!

Underbart att jag inte behöver sitta på en bussjävel idag:) haha! SÖTNOS kommer och hämtar upp mig efter att han har jobbat och då kan jag lämna in den förbannade lappen! Glömde den i Tisdags..allt annat kom jag ihåg men INTE lappajäkeln. Jaja, snart lämnas den in ialla fall och då är det samma visa om ett par veckor igen:) *fnissens*
Har också spelat lite vuxen och valt ut ett företag som ska förvalta min tjänstepansion! Tur att jag fick hjälp av min pappa för annars hade jag nog valt heeelt feeel. Hade ju ett förslag men det tyckte inte nog inte min pappa att jag skulle välja, hann ändra mig:) Så nu är det också fixat. En sak mindre att bekymra sig om!
I eftermiddag hookar jag med Jenny, ska ner till staden och ta en fika. Funderar på om jag kanske ska ta och köpa mig röd hårfärg?:) blir säkert att jag hittar en massa annat onödigt skit som bara ligger slängt lite här och var i lägenheten!
Jaja, nu ska man ta sig en funderare på vad man ska ta och äta förnågot!
Puss!

RSS 2.0