Stress

Åhjo, stress..fy f*n för det!!
Stressar ju något otroligt!!!
Full planerat i ens kalender med, och det är ju inte heller särskilt bra. Lediga dagar är rena pinan.
Har ju börjat bli irriterad på folk som är: Går sakta, pratar långsamt, osv osv. Borde egentligen inte bli det men det handlar väl också om stress.
Börjat få riktigt ont i magen när jag stressar och jag tror jag snart får magsår eller något..bara pågrund av att jag stressar så in i H-vete.
En vanlig dag för mig kan se ut såhär: Upp på morgonen, äta frukost, duscha, klä på mig, gå ut med hunden, dammsuga hela huset, plocka ut ur diskmaskinen, sitta vid datorn, läsa i körkortsboken, äta lunch, gå till jobbet, jobba i 8 timmar, gå hem, plocka ut ur tvättmaskinen, äta en macka, borsta tänderna och sedan ligga halva natten och inte kunna somna.
Veckorna är ju helt proppfulla av saker jag MÅSTE göra.
Jag MÅSTE verkligen gå till körskolan 3 dar nästa vecka, jag MÅSTE köpa en höst/vinter jacka, jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE!
Om jag bara kunde ta det lugnt någongång:(

Puss

..Torsdag..

Helenas Torsdag: Gick upp vid klockan 9 (LJUUUG, snarare halv 10!!), åt frukost och smög ut för en liten rök innan det var dags att duschera!
Lyssnade på P3 populär eller vad det heter när jag klädde på mig, Christian Wals eller vad han nu heter har ju komit tillbaka med en ny singel. Skivan skulle släppas i November! Fick tillochmed höra den nya singeln och den var väl sådär. Inget direkt WOW..mer ok typ.
Grått och mulet idag med, tur att jag jobbar..hähä, då tänker man inte likamycket på att det är skitväder;P Blir ändå påmind om att det är höst, genom att jag får ISKALLA fötter : (

Jobbar imorn med men det är ok.. skönt bara att vara ledig i helgen. På mitt gamla schema skulle jag jobbat på söndag, men får ju nytt från den 1 November så då blir det den andra tjejen som får ta de:) Men hon är bara glad, eftersom att hon inte har jobbat någon helg än:)

Har ju blivi lite ändrade planer på vad man ska hitta på i helgen, eftersom att det är självaste Halloween imorn..eller inte specifikt bara imorn men i helgen.,om man får säga så.

Men ska iaf till Nybro..Då har jag komit till det problemet att jag inte vet vad jag ska köpa till den lille parveln..En haklapp har Martin köpt, en nalle är han ju förliten för än..öh, äh får väl gå in på Krokodila och fråga vad dom har att erbjuda. Ska ändå köpa en höst/Vinter jacka imorn med. Fast kanske inte på Krokodila:P
Kom precis på att Hanna skulle klippa sig igår, undrar hur kort hon klippte!!! Okej Hanna, ser du dethär så ska du lägga upp en bild på din nya frill : )
Puss


Man ska inte stoppa upp cigaretter i näsan, Helena!

Dagens humör: Lite pömsig, men glad ändå!
Dagens klädsel: Gamla sletna jeans, ett mintgrönt linne som är 3 år gammal och strumpor från Ullared..
Vem pratade du senast med: Jessika, och innan det var väl med min pappa och innan det var det med Martin.
Tittade senast på: Data skärmen och bolibompa:)

Nu sitter jag och pratar lite med Hanna på msn och snart blir det att gå till jobbet..börjar typ om en timme.
Känner att jag måste borsta tänderna innan jag går till jobbet, ganska onödigt med tanke på att jag kommer tända en cigg det första jag gör när jag går utanför dörren..Örk egentligen på mig själv!! Dumma Helena!
Äcklig andedräkt får man med..usch på det med.. Inte konstigt att man typ bortstar tänderna hela tiden, och typ tuggar tuggummi..men jag SKA sluta röka..Jävlarinamma!
Efter att jag har jobbat (Och rökt en massa!) ska jag hem och lägga mig på sängen. Kanske spela lite yoshiisland..får se. Prata lite i telefon, ta på mig pyamasen och släcka lampan typ.
Har märkt att jag håller på å grejjar med min mobil på nätterna, lägger den på nattduksbordet efter att jag har ställt larmet, men lik förbannad så ligger mobilen i sängen när jag vaknar och inte hittar den till en början!!! Vafasen håller jag på och grejar med den på nätterna? humm, det är frågan det!
Nej man får nog ta på sig en tröja och borsta tänderna!

Puss!

Mani?

Har kommit på en sak förresten..har fått värsta infall..
typ som att lösa korsord är jag värsta inne på. Är inte särskilt skillad till det men då har jag kommit på att jag kan köpa en tidning som heter "Buslätta kryss"..då kan jag iaf lite:P Hade värsta dille på att spela nintendo DS ett tag. Spelade Theme Park förofta, så nu är det inte roligt längre. Spelade New SuperMario så mycket att jag började leta efter fusk på nätet.. Och DET är verkligen inte likt mig! Har aldrig letat fusk innan. Hindrade mig att leta efter fusk till Yoshi Island.. Då hade jag nog tröttnat på det spelet med.
Gjorde armband och halsband för ett tag sen med. Blev som en mani för mig. Jag bara SKULLE ha tid för det, även om jag hade jobbat 12 timmar på helgen..Snacka om läskigt!
Städmani hade jag när jag var liten, allt skulle vara fint och rent. Sa till och med till mamma att jag ville bli STÄDERSKA..Som tur väl är så vill jag inte bli det nu..Fast att jag städade i Hannas rum en gång:P Men det var bara roligt:)
 Undrar vad min nästa dille blir.. Oftast håller sig inte mina fix ideer särskilt länge. Högst 2-3 veckor, förutom städmanin, det höll nog i sig i 2 år. Stackars mig alltså:P
Hoppas nu bara inte att jag får en värsta ide att typ.. Åka skateboard, eller börja lira paintball..

Kramkram på er alla:)

^^ ^^ ^^ ^^

Gött!

Ganska skönt att jobba 3 kvällar denna veckan:)
Jobbar iofs dag på fredag men det gör ingenting, för då är ju jag utvilad och pigg på det:P Ska ju åka till Nybro efter jobbet med på fredag..hälsa på martins kompisar..måste köpa något till deras lille son med...humm..dålig på såntdär:/
Ska vidare till Öland sen på lördag och hälsa på Martins pappa och Eddie..Han är ju hela 10 månader nu..liten skitunge är det allt;) Ska bli gött att komma ifrån Alvesta/Växjö lite..hitta på något roligt..menar ju inte då att allt man gör här är tråkigt..bara längesen man var och hälsade på dom..åkte runt bara! Senast var ju i somras!!
 
Och Hanna, ber om ursäkt för att du har tagit åt dig..tänker inte alltid efter vad det är jag skriver. Detdär med festandet menade jag inte dig..Ber om ursäkt även där att du tog åt dig=/  Men det med miljön var du. Ska göra som du sa och skriva ditt namn när jag menar dig så slipper det bli en massa missförstånd! Det är ju inte lätt att veta vem jag menar när jag inte skriver namn. Dumt av mig=(
(Nu har jag ändrat lite i dethär inlägget..hoppas att alla förstår detta!)

Nu ska jag ut med hunden:) Puss

Miljö?

Lista på vad jag måste göra..
* Rädda världen.
 * Städa mitt rum.
* Plugga mer till körkortet.
 * Flytta hemifrån.
* Sluta slösa pengar på onödiga saker..
* Sluta RÖKA!


Menade allvar med att jag ska rädda världen..vill verkligen det. Jorden kommer förr eller senare gå under, men ffs inte av miljöförstörning. Jag är ju inte så miljöisk av mig men försöker, sortera papper, plast osv, inte ha duschen igång när man tvålar in sig, åka buss, hårspray osv. Tycker inte riktigt om människor som sitter och säger att "Vafan ska jag bry mig om det? Jag är ju ändå död sen länge, när jorden går under" och sekunden efter "Åaaah, jag vill ha en såndär vit tiger!??!" Hade jag fått ett vit tiger så hade jag INTE släppt ut den i det fria (Den blir skjuten så fort man har åkt därifrån), INTE sätta den i en djurpark, utan släppa ut den i ett djurreservat som är bevakat..typ. Tycker att alla människor borde bli mer miljömedvetna..Annars kommer jorden gå under mycket mycket mycket snabbare!

Hallaballoooo!

Vart ju ett tag sen man skrev här, och eftersom att jag inte kan sova så kan jag ju likagärna skriva lite här..

detdär med skjutningen är ett riktigt hallaballooo..
tänk er en riktig clintanfilm där 2 stycken ska göra upp..det är så varmt att luften står stilla.Snubbarna står 10 meter ifrån varandra och svetten rinner i pannan och ner i ögonen. Övriga innevånare håller sig inomhus men kollar genom fönstrerna på händelsen. De två därute håller en hand en liiiten bit ovanför revolvern..det gäller bara att skjuta först...(ungefär så!)

Jobbet ringde innan med..
-Ja, Hallå?
- Ja, hej det är **** från **** och jag undrar vad du gör imorgon?
- Jag är ledig...
-jaha, men då kan väl du jobba?
-Nej, nu är det så att jag har tagit ledigt från *** för att kunna vara ledig hela helgen...
-aha, vad ska du göra då?
- Ehh? umgås med min pojkvän och försöka bli frisk...
sedan tog samtalet slut..men bara dendär frågan "Vad ska du göra då?" tyckte jag var lite konstig..tyckte det blev lite för personligt för min smak..Privatliv kallas det...man kan ju inte jobba varenda helg=P

Försöka bli frisk med ja, är halvt sjuk. Feber, ont i halsen och snörvlig. Verkar som det är fler än jag som är det. Ganska jobbigt bara att gå runt på stan (som jag gjorde idag) och harkla mig och hosta inne hos frissan..Slank ju in på en såndär drop in, var bara tvungen att fixa till lugg och det slitna. Ändå tar dom hutlösa priser för att bara tunna ut och toppa håret...Puh...

Laddar ner 14 album med Hard Dance mania med..ska iväg med jobbet på Onsdag!!!KUUUUUL=)

Puss!
Ps: Veckans bästaste låt är I Samma Bil med Bo Kaspers Okester

Helgen har ...

Helgen har variiit suuuper!! (Eftersom att den började redan i torsdagskväll för min del!!!)
Fredagen var hur mys som helst..Sov ganska längre och åt frukost och badade!!!
Chillade lite och körde till citygross för att handla lite smått, träffade Martins morsa:) trevligt!
Gjorde tacos och kollade på Heros innan det var dags att köra ner till SF biografen för att hämta biljetterna till "Step Brothers"..ASBRA!
Gick och la oss tidigt för vi skulle upp vid 05.50! Men det gick inte så bra..brorsan skickade sms..skrev att han var i en fet knipa och ville låna 3000 av mig! Blev förbannad och samtidigt rädd, vet vad han håller på med och trodde att han hade råkat i en dunderknipa om inte han betalade igen pengarna..men så verkade det inte vara sen när jag pratade med syrran i lördags!

drog till Ullared..hittade en hel del men störde mig på att killen och systeryster inte kunde gå själva lite..kände mig som ett förkläde..menmen:P
Var där i ett par timmar och det var fullsmockat med bilar när vi åkte därifrån vid typ halv 2 tiden!
Körde till Alvesta och släppte av Hanna och syrran, drog in till CityGross för att köpa en strykbräda..blev lite spring där innan allt var fixat..körde hem och gjorde en stark köttgryta med ris till..
Satte upp gardiner och fixade lite, sen blev det till att byta om..skulle ju träffa Hanna och Ronjaaaa:)
Var där i ett par timmar men var förjävla trött och hade ont i magen så Martin hämtade mig..somnade direkt när jag la huvudet på kudden!!;)

Söndagen var lugn, sov längre..åt en rejäl frulle och sedan bad & dusch!
Kollade på disneyfilmer hela dagen: Skönheten & Odjuret, ringaren i notredame, bernad & Bianca och Oliver & Gänget!! Åt pizza med..testade på Palermo..dom var ju goda men det finns ju som sagt godare:) hähä!

Ska ju vara ledig denna helgen MED som kommer:P JIPPI!!!! Aslängesen man var ledig 2 helger i rad!! OTROLIGT;P

Puss puss!


Jag & Älskade!         Jag:)       

HATAR!

Jag hatar att vara hemma hos mamma och pappa i alvesta! Jag hatar hatar hatar det! Mår inte alls bra när jag väl är här, det är därför jag oftast är hemma hos Martin & Pierre!..Om jag ska jobba en långehelg som denna så är jag ju hemma i alvesta. Det känns som om jag inte kan andas här, som om något stryper mig! Morsan har inte lagt så stort intresse på att lära känna sin egna dotter och då känner inte heller jag för att öppna mig för henne. Prata kan jag göra med henne men aldrig om mig, vad jag gör förnågonting när jag är med Martin eller vad jag lyssnar på för musik. Hon har inte velat ha reda på det innan och då ska hon nog inte heller få reda på det nu. Vissa tänker säkert att jag är en jäkla käring och är iskall men det är jag inte. Hade du och jag skiftat så du fick min morsa och jag fick din så hade jag nog hamnat i himmelriket. Menar inte att min morsa är pest och pina varje dag, ganska ofta bara! Jag sätter absolut inte min mamma i första rummet heller..Mina syskon, min pappa och martin kommer först..Hur det kommer sedan i min skala ska vi inte ta upp här! Morsans skala ser helt annorlunda ut..Hon sätter hunden, katten och syster och yngsta bror i första rummet. Det märker man ju klart och tydligt! Nu låter jag också säkert som en liten barnunge men jag vill väll också ha lite uppmärksamhet någongång från min egna mamma! Vet inte riktigt hur jag ska förklara allt men närmare förklarningar än dethär går nog inte just nu..

Ska jobba hela helgen med..SKÖNT! Jobbar 32 timmar, slipper fundera såmycket på sina egna problem då! Ganska kul att jobba 2 st 12 timmars pass och 1 st 7 timmars pass..Make money så att säga:)
Börjar bli en riktigt rik knutte nu med när man slutar med dumma ovanor;P


Puss


<3<3<3<3

Lika bra att blogga lite när man inte har annat för sig:)
Jag har bestämt mig för att börja leva ett "sundare" liv eller vad det nu kallas..hehe, har ju aldrig testat det innan..alla verkar vara så nyttga och hälsosamma så kan jag nog också det:P
Och då kan jag ju fråga hälsogurun nummer ett: MARTIN:) han tränade ju jättemycket innan så han vet ju verkligen vad man ska äta och inte äta osv...men jag ska börja med en sak änsålänge och det är att sluta röka! börjar fan få ont i lungorna när jag röker..och ska jag erkänna så har jag typ gått runt det senaste halvåret och oroat mig över hur svarta mina lungor är, om jag har fått cancer än och vilken dålig andedräkt jag har..skumt men sant..likabra att sluta röka.
Har ju i stort sett slutat supa..inte lika kul längre..det handlar bara om vem som blir mest packad..och om att slåss ute på dansgolvet..men det kan ju fortfarande vara kul någon gång ibland..men inte som när man var 18. Men vissa håller ju fortfarande på och super precis som om dom fortfarande var 18..men gärna för mig;)
Ska nog börja träna med..men inte på ett träningscenter eller så utan mer hemma och sådär..för hälften av sakerna som finns där kan man likagära göra hemma..som det där jävla joggingsbandet..då kan du väl likagärna springa ute..då får du en massa frisk luft med:P
Ska ju åka till Ullared snart med, det kommer bli kul:) Måste ju köpa en ny badrumsmatta och en gardinstång har jag kommit på iaf:) haha! tänkte kolla på påslakan och sånt där med..brukar ju vara ganska billigt där..hoppas inte det är såmycket folk bara när vi ska dit. Gillar inte att bli påkörd av gamla gubbar som inte kan styr deras vagnar ordentligt! Dom kan väl sitta vid detdär cafeet som heter "Oasen" och vänta tills deras käringar har handlat färdigt!! TYYYP!
Satt och glodde på 12 avsnitt av Heroes igår med..martin och pierre vart och jobbade så då passade jag på att kolla lite..började bli riktigt spännande när jag skulle gå och lägga mig så får väl kolla vidare när jag har skrivit färdigt:)
Min chef sms:ade mig innan med..hon skrev att polisen ska komma till jobbet någondag och prata om vad det var som hände mig och det tycker jag är bra..jag har ju i stort sett inte fått reda på någonting alls.. Det är ju bra att dom har fått den sprillans bra iden:)
Nej nu ska jag ta mig en halva cigg och sedan ska jag dammsuga, och eeeefter så ska jag kolla på Heroes!
Puss!


RSS 2.0