Äntligen!

Nu har jag ÄNTLIGEN gjort ett par saker som jag egentligen borde ha gjort för LÄNGESEDAN!
För det första har jag börjat göra halsband och armband igen, gjorde även ett mobilsmycke till syster yster! Hoppas du blir glad Siken:)
För det andra har jag äntligen blivit fadder!!! Jag ska bli tiger fadder:D För 100 spänn i månaden blir man tiger fadder:) Hade jag bara haft mer pengar så hade jag verkligen blivit isbjörns fadder också. Rakkarns!


Puss!

Hugahhhh!!

hugahhhh!
Vaknade vid kvart över 8 av att Martin började krångla med att gå på toa å såna saker..slumrade till halv 9, fördå sätter han igång sitt Xbox och det låter ganska mycket. även om han inte hade någt ljud på så vaknade jag.
ringde till jessika vid kvart i 9 för att se hur det var med henne och så la vi på.
Åt lite yoggi till frukost, tog en dusch och klädde på mig.
Tog en drive till Alvesta för att hälsa på hemma. Var ingen hemma men som tur väl är så har ju jag fortfarande nyckeln till mamma och pappa:) gick ner till Jessikas rum och lämnade lite saker som hon glömde igår.
Åkte tillbaka mot växjö, ville kolla på skor och så blev det. Kollade inne på nilssons men deras skor var jättekonstiga. Så därför blev det inte ett par nya skor idag heller:P
Däremot hittade jag lite annat smått å gott: En väska med banan tryck på, 2 stycken ljus som ser ut som muffins, 2 stycken bokhållare som ser ut som händer,2 stycken nintendo DS spel, en smyckessats och lite band och sånt där till min framtida smyckes tillverkning osv.
Hittade även skitfina koppar som jag borde köpa till Hanna i födelsedags present:) OCH hanna dom är rosa:P
Har legat och spelat viva pinjatas en timme och så har jag läst ungefär 100 sidor i en av böckerna jag köpte på rean.
Funderar på om jag ska ta och beställa lite nya pluggar nu när jag precis har fått min lööööön:D

Puss!

Mini semlor!

vart ju och tränade igår på kvällen..gick jättebra, kände bara i slutet att jag var jätte hungrig (vi hade inte ätit sen klockan 3!) och då ville jag inte träna mer. Kände att mina armar och ben bara skakade:(
Det var en kvinna och tränade där, hon gick bara och drog i sitt lilla gula linne och sen när jag skulle byta skor i omklädnings rummet så stod hon vid spegeln och drog i sina tajta träningsbyxor. Hon kollade visst in sin egna röv! sjukt!
Idag har vi gjort färdigt våra mini semlor. Vi gjorde bullarna igår och det gick jättebra, förutom att allt mjöl gick inte in i degen..konstigt. men bullarna blev bra ändå:) så det ska jag nog ta och bjuda jessika och jessica på när dom kommer. Fast det blir nog efter maten..
Var och kollade på en dator idag med, får bli att jag köper en nästa månad. så sparar jag lite pengar nu så har ju jag råd med en lite dyrare:) sweet!
Nu ska jag dra ner och ta ut pengar till hyran och köpa pommes..

Puss!

Bok rea:)

IDAG blev det bok rea..borde dragit ner till staden i tisdags när det väl började..men sov istället. Gör det nästa år. Lite spännande att gå ner vid ett på natten och gå runt inne på bokhandeln. Gjorde det med mamma ett par gånger när jag var liten. spännande, spännande:)
Hittade 5 böcker..köpte Leila Bakar..bara för att det var så fina bilder på muffinsen. Blev så sugen på att baka när jag såg dom bilderna. Inte verkade recepten särskilt svåra heller..
Åt på oxgrillen och åkte sedan till systemet och handlade lite..tanten i kassan tittade jätte misstänkt på mitt id-kort. Fick nästan lite ångest över att jag kanske inte är 20. Vilket jag är, tilloch med snart 21:P
Hon frågade om martin "var med på det här" och ville se hans leg med .Sa till honom att ta det som en komplimang. Han är trots allt 26, då borde man inte få dänga upp sigg idkort i tantens feja.
Nu har vi städat lite och snart ska jag försöka mig på att göra ett mobil smycke till syster yster. Hoppas att det går bra, annars kommer jag kasta smycket i väggen.^^
See ya later!

Puss!

fortsättning på onsdagen..

mjo mjo mjo..
nu har vi tvättat klart och ätit upp en massa rester som fanns i både kyl och frys:)
Tog oss en drive till maxi, efter att Martin hade lovat att vi åker ner till bok resan imorgon. Då var jag happy. Hittade 2 böcker, en om smycken och en annan som jag inte riktigt minns namnet på.
Åkte till citygross också, eftersom att jag trodde att det fanns böcker där med .Fanns det böcker där så hittade ialla fall inte jag och martin dom...
Köpte de nya ostbågarna med..domdär med chili. någon som har smakat dom? Har ju inte hunnit testa än.. få se om det är något för mig.
Ska strax ta och spela lite pokemon, kanske ta en cigg och spela lite munspel för folk som går förbi på vägen vid våran balkong:) Riktigt buskul:D
På fredag kommer Jessika och Jesscia, då ska vi kolla på Hardcore Superstar, och så ska dom sova här!!

Puss!

En LEDIG onsdag!

vaknade på helt fel sida idag, grinade och hade mig..men sen när frukosten stod på bordet när jag gick upp så var ju det lite gladare miner. Hade martin kommit in på rummet och om jag hade fått frukost på sängen så hade jag blivit skitglad..Men jag kanske får det när jag fyller år..som är om ca 3 månader..hä. Vänta ända tills dess dådå.
Nej men martin muntrade upp mig och så åt vi frukost och tog ett bad. Blev wrestling med, martin knäckte min rygg och jag totalmosade hans nacke..hähä, är en riktig slagskämpe. Synd bara att jag ska bli arg, fast att det är på skoj.
har börjat packa ner en massa saker med, vi ska flytta till en annan lägenhet i 8 veckor. Det ska nämligen renoveras i våran:) Hela köket och hela badrummet + hallen kommer bli totalrenoverat. Skönt, medtanke på att våran fläkt i köket låter som en jävla motorsåg.
Har plockat ner alla martins fillmer, han har ju inte lite..ungefär 2000 filmer..Packade ner alla skivor också. Ska sno förrådsnyckeln av Pierre sen så vi kan bära ner lite kartonger. Jobbigt när dom är precis överallt:( Någom som vill tjäna lite extra kosing och hjälpa till att bära? Nu i arbetslöshetens tider så är det nog många som nappar på lite lådbärande^^
Och mitt i allt så tvättar vi med..schyrre. Nej men de går perfa..Tycker jag iag. Får lite saker gjorda nu när man är ledig och allt.
Funderar på att ta en drive ner på bok rean med, har till och medfört över pengar så att jag kan shoppa lite nya böcker:) Får ta och dra ner martin dit med och då kanske, bara KANSKE han hittar en bok han med:)
Ska nog ta och spela mitt nya begagnade pokemon spel som inhandlades i söndags. Det dumma är att jag inte har hunnit testa det ens. Men nuuuuu du så ska jag fan spela pele pel^^
Hör av mig lite senare!

Puss!

trött som en gnu..

trött, trött och åter trött..
kommer bli skööönt att vara ledig ett par dagar nu:)
Har slöat hela kvällen..kollat på en massa tv program och ska snart ta ett bad,,,
tror att jag kommer bli sjuk..eller så är det bara vinter trötthet som infinner sig:/

Puss!

roligt^^

Roligt att bli kritiserad för sin blogg..men alla kritik är ju bra kritik:)^^
Men ni som stör er på min kan ju sluta läsa den? eller börja skriva era egna bloggar..dumjävlar!

Bilåkning.

ohooooooooooooj!
Jobbat idag! Kände att det var en halv stressig dag och att jag kom igång med arbetet ganska sent. Men så är det när man har mycket att prata om:)
Fick skjuts av martin hem, skönt. Kände på mig att jag skulle halka om jag hade gått till bussen annars. Konstigt men sant. Skönt att åka bil hem ibland, slipper alla mänskor som ska åka hem och alla jädra busshålls platser:)
Känner mig JÄTTE trött idag:( Vill träna idag men kände igår att jag var skit trött och att jag hade så jävla ont i mitt höger knä..höll på att börja lipa både igår och idag för att det gjorde så helvetiskt ont:( Vågar jag ändå gå och träna? får se..
hade tänkt att göra semlor idag men det blir nog en annan dag! pallar inte alls idag..
Hardcore superstar på fredag med, känner mig inte pepp på det heller..funderar på att skita i det? men vafan har jag lagt ut nästan 400 spänn så får jag nog gå..men frågan är om jag ska supa. Medtanke på att martins mamma kommer på lördag. Dom kommer nog ganska tidigt med, kul att vara bakis då:/
Skriver mer senare,,.kanske:)

Puss!

Martins födelsedag:)

ujujuj..vilken daaag:9
Hade tänkt mig att göra extremt mycket idag men när jag vaknade på morgonen så kände jag bara att jag verkligen inte orkade röra på mig..överhuvudtaget,..eller så.
Martin fyller ju hela 26 år idag och han fick världens bästa fördelsedags present av mig:) En svart spargris med djävuls horn:P Passar ju honom perfekt:) Fanns en vid spargris med änglavingar men det hade inte passat honom likabra:P
Han fick även en bukett med tulpaner och ett par triss lotter från mormor, morfar och mamma:)
Gick ner till staden och inhandlade nya stumpor. Lika jobbigt varje morgon, jag tror att dom är hela men klartsom faen
när jag tar på mig dom så är den ena stumpan full med hål. Iaf, inhandlade nya. Köpte även ett nytt nintendo DS spel:) Wooo, har inte orkat spela det idag bara!
Har ätit jättegod mat idag och även gjort ananas paj och imorn blir det kanske till att göra egna semlor:O får se, ska ju träna imorn med. Lika bra att börja med det igen innan jag blir för lat. Då går det verkligen aldrig.
Det jag egentligen hade tänkt göra idag var:
* Göra mobil smycken.
* Städa
* baka en massa.
* Spela nintendo.
* Börja packa ner mina saker i flyttlådor + åka till ÖoB och köpa fler flyttkartonger..
OCH framförallt firat Martin enormt mycket mer:(
Osv osv osv osv osv..

Fresten, är det någon som vill ha ett mobilsmycke? Vill ju ha en testperson! Martin är ju inte särskilt intresserad av mobil smycken:P

Nu ska jag ut och ta en cigg, sedan sova!
Förresten, har ju fått fortsatt vikariat..hur länge vet jag inte men är otroligt glad. Procenten är väldigt liten men det bryr jag mig inte om, kan alltid jobba extra osv. SUPER GLAD:D

Puss!

Morfar!

Fina fina lööördag:)
Gick upp vid tio tiden, vi skulle ju till mormor och morfar:)
Gick fint att köra dig, martin trodde att jag inte skulle hitta..meeen det gjorde jag faktiskt:) Lite lokalsinne har jag allt!
Åt smörgås tårta hemma hos mormor och morfar:) Mummsi! Tog 2 skitstora bitar, det är ju inte varje dag som man äter det heller:)
Morfar blev rörd när han öppnade presenterna:/ Han blev jätte glad över famous groose flskan han fick av oss barnbarn!
Sedan drack vi varsin grogg..morfar, joel och jag:) Martin fick tyvärr ingen eftersom att han körde..Ibland kan det vara bra att inte ha körkort:P Kommer ändå skaffa det:) hähä..
Roligt att träffa susanne och alva med!
Åkte hem vid halv sex tiden och kom hem nu typ vid 7.
Så nu blir det att kolla på tv!

Puss!


Vaf*n

alltså..jag stör mig enormt mycket!
hade syster + hennes kompis här idag, Vi satt och kollade på det nya heroes avsnittet, min syster satt och snackade sig igenom ungefär hela avsnittet. Visst att hon kanske inte kollar på det och att vi har det på datan, men ändå. HUR kul är det när man blir okoncentrerad av någonannans snackande? Inte särskilt.
Trodde dock det skulle bli bättre när vi satte igång en film som jag har bett martin att fixa. Älskar den filmen och har sett den ungefär 2 gånger, Pianot. Diggar sådana filmer. Men självklart driver dom sig igenom hela jävla fucking filmen. Blir skit irriterad och säger till att nu får det vara tyst. Det var tyst i ungefär 5 minuter innan dom hittade något nytt att skämta om. Blir så jävla less så att jag gick ut och rökte fler gånger än vad jag egentligen hade röksug till. Bara för att försöka lugna ner mig med att dom inte är här särskilt ofta. No respect!
Jag vill gärna ha det tyst och lugnt när jag kollar på film eller på tv. Visst kan alla prata men inte driva och skämta o hålla på. Sånt stör mig..enormt.
När vi däremot kollade på filmen Det/It, var det tyst. Berodde nog kanske på att syster fick välja film själv. Blev ju så less på deras härjande att dom fick välja film själva, att det ska gå så lång i ens egna lägenhet hade jag aldrig räknat med. Bara för att jag kanske är hemma hos H, så betyder det väl inte att jag ska få göra som jag vill, eller?
Nu har dom åkt och det är lugnt och stilla:) Har man jobbat 5 dagar i rad så är tålamodet inte som det ska vara + att jag är enormt trött nu.

Ska till mormor och morfar imorn. Det ska bli kul, har inte träffat dom på skitlänge!

Puss!

anna skipper.

jadu, nu sitter jag här..igen..
jobbade idag, gött:) lite stress..eller mycket stress..men nu får jag ialla fall chilla, och det är bra.
Åkte in till staden efter jobbet, hoppade av vid stationen..typ. och tog ut pengar. Gick in på Inspiration och köpte en nice födelsedags present till Martin. han blir hela 26 år på söndag!:) Då fyller min Morfar också år. Fast vi ska fira honom på lördag:)
Gick in på skivan & boken, köpte mig en Hardcore Superstar biljett..Har gått och grunnat på om jag verkligen ska se dom..har ju velat det sedan jag var 14 ungefär. Och så blev det, nu kan jag inte backa;P
Åt lite fiskgratäng när jag kom hem och hade hemma spa. Ansiktsmask och ett varmt bad!
Kollar på Du är vad du äter, vissa kan ju inte äta godis och massa annat gott när dom kollar på detdär programmet..Det kan jag:) Åt en chokladbit nyssens. Inte för att jag äter särskilt mycket godis, men idaaaag gör jag det..
Nu blir det att kolla in vad som bjuds på bok rean den 24:e:)))

Puss!

Borttappad mumin:(

jaha, nu sitter jag här..ny duschad och klunkar the..eller det gör jag ju inte precis just nu, eftersom att jag skriver..för dom som inte fattar^^
Jobbade idag (ovanligt va?) och det gick super:) var bara skittrött precis innan vi skulle sluta. Martin kom och hämtade mig..hähäähähä!
Kollar på nån dokumentär om Jack Black nu på STAR!..martin som vill kolla på det..är inte speciellt intresserad av det, men visst..det är väl hans dag och välja vad vi ska kolla på..eller nått!
Det roligaste jag har hört idag var att min jobbarkompis ville rensa min väska..varsegod sa jag:)
En dålig sak är att jag har tappat bort mitt ina mumin reflex, eller det var inte mumin utan snorkfröken. Så om någon hittar det så är det MITT och jag ger 10 spänn till upphittaren:P
Nu blir'e mys och sedan snark...hä.


Puss!

Moahaha

ujujuj...
jobb idag, gick braaaaa:D
Efter jobbet träffade jag hanna och så drog vi in till stan. Fikade på askelyckan:) Mysepys!
Jessika ringde, fick reda på att jag och martin kanske inte kan åka till mormor och morfar på lördag om vi fortfarande är förkylda:( Blir ledsen i ögat..hade ju verkligen velat träffa dom..och min moster + kusinen också!! Håller tummarna för att vi ska bli friska till på lördag!!!!
Kom hem för typ en timme sedan och då kom emil och sanja..Pierre fyller ju 20 idag! Congratz...Käkade lite prinsess tårta:) Gotteligottgott.
kollade på en sjuk film med, haha..dålig humor som jag har (det var en massa snusk..hähä!^^)
Nu är jag trött, seg och vill ta ett bad..
förresten..skit dåligt inlägg..alltid någon som läser det:)

Puss!

Apotek shopping

jobbade från halv 8 till 3 idag..
kändes jobbigt att gå upp idag, märkte att jag inte var så himla frisk. Heller inte tillräckligt sjuk för att vara hemma..
Gick bra på jobbet...tvättade, städade, lagade mat, strök..ja, allt man kan komma på..typ:)
åkte hem till kära växjö, gick in och shoppade på apoteket för ungefär 300 spänn..martin är också sjuk så jag får ta hand om honom också!:)
Lagade lite mat när jag kom hem, blev lite smått å gott!
Nu tittar jag på världens bästa serie som någonsin har gått på tv (förutom heroes då..) kan ni giiiissa?:) Grey's anatomy ffs:D
Nu ska jag nog ta ett bad..och nässpray?:)

Puss!

Hemlös

idag sov jag skitlänge asså!! riktigt gött att bara veta att jag är ledig idag!!
Var dock tvungen att gå upp vid 12, vi skulle ju vara hos martins mamma vid 3 så det var brara att rejsa på..
Pierre var inte hemma så vi fick ringa honom + att vi fick sitta och vänta på honom. Han klagade på att det inte gick några bussar från öster..men hallå? Han har väll ett par ben och gå med?..En annan har fått knalla ner till stan från telleborg när det var svinkallt ute:P

iaf så kom vi iväg i ganska god tid..När vi är typ vid dädesjö skylten så såg vi en hemlös!! Dädesjö är ju i stort sett ute i skogen. Han såg så ensam ut där han gick och drog en barnvagn med sina saker i. Var så att jag nästan ville stanna och ge honom min cola och mitt paket med cigg ialla fall..eller ta med honom till martins mamma. Då hade hon nog trott att jag var spritt språngade galen. Blir bara så ledsen och se hemlösa, och mitt ute i skogen..stackarn!


Åt god mat hemma hos Carina och Jonas. Porter gryta, morötter, potatis och sallad:) Mums! åt glass och jordgubbar med..hittade ett stycke katt och ett stycke hund..Så himla söta. Katten liknade faktiskt Pelle.
Var väl där i 3 timmar och åkte sedan hem till växjöstaden:D


JO FÖRRESTEN, en ganska rolig sak hände inatt...

Joel åkte typ vid halv 3 och då borstade vi tänderna och började göra oss redo för att sova. Hade trots allt varit vaken sedan 7 på morgonen och var GANSKA trött^^
precis när vi har lagt oss och jag har släckt lampan, hör vi att porten därnere öppnades och en viss person började klampa i trapporna. Självklart var det PIERRE!
Han fumlade med låset och fick tillslut upp dörren. Sekunden efter hör jag att han ropar:
- heleeena är du vaken?
-  Ja, vad är det Pierre?
- ööööäää, har du en såndär kruka?
- Vafan har du nu gjort?
- Höhähihoha, det är ju alla hjärtans dag och jag har hittat en blomma!

Jag gick ut och kollade, och klart som fan står han där med en stoooor grön blomma och flinar (skitfull!)
Han hade varit hemma hos någon, och då hade han fått för sig att dra upp en jävla blomma ur en blomkruka.
Sa till honom att ta krukan också nästa gång:P

Puss!

Inlägg i inlägget.

gdajagdhj:P Nej jag är bara aningen pömsig..får nog a och dricka lite läsk så blir jag hyper!
Jobbade idag från 9-21. det var riktigt kul att jobba!:P Hähä!
Köpte alla hjärtansdags present till martin, jag vet, han har redan fått den. Jag glömde dock att vi firade 1 år och 1 månad i förrgår=/ Bra flickvän man är va, och glömma bort det. Ähh, kompenserade honom med: Ett ur gulligtputtinuttigtsött kort, en liten elvis bok, och ett kärlek kortspel. Det är typ en massa frågor där på som man tydligen kan spela både på festen och ensamma (?!)
Ialla fall så blev han jätteglad!!!!
Joel ringde precis när jag skulle sluta. Han hade tråkigt så han ville komma hem till oss. Han frågade till och med om jag ville ha skjuts hem..inte likt honom. Oftast när jag frågade om jag fick skjuts in till stan, brukade han sucka och stånka ett bra tag innan han hade bestämt sig. Höhö..
Så nu sitter vi här...på alla hjärtans dag och är bakis/jobbtrötta/tränings sega och kollar på Bruce den allsmäktige..Sett den förmånga gånger för att den överhuvudtaget ska vara rolig...eller lite kul är den väl ;)

Puss!

Fredagen den 13:e

Hade värsta sovmorronen idag! Gött!
Vid 11 kommer pierre hem och då undrar vi självklart varför han inte är på jobbet..hahahaha, han hade trillat med cykeln när han skulle till jobbet imorse:P Hah, det roligaste som finns är ju när folk trillar med cykeln jue. Fast, det är nog inte lika roligt om jag skulle trilla..men det skulle säkert andra tycka:)
Drack en smoothie till frukost..åt ett par mackor också.
Till lunch gjorde vi värsta goda omeletten med räkor och champinjon stuvning till:) MUMMMMMMS!
Har hållt på och greja med alla flyttlådor idag. Växjöhem ska ju renovera kök och badrum nu i alla lägenheter så dom börjar med våran lägenhet den 9 mars. Det är så himla mycket saker som ska packas ner så man blir alldeles tokig..Att man har så mycket skit som man inte ens kommer att använda. ONÖDIGT:(
Ska blir myskväll med martin idag, jobbar ju imorn:/ Han fick iaf sin alla hjärtansdags present idag. Det är en bok som heter "en kärleksförklaring"och då får man själ skriva i den hur man träffades, hur det kändes osv. Han blev jätte super mega glad:)
Nu blir'e en cigg och sedan myselimysmys!

Puss!

Dagen...(12/2-09)

ååååååååå idaaaaaaaa har jag jobbat:) från halv 8 till 3:) vilket är riktigt nice med tanke på att jag är ledig imorn. Var fett trött imorse när jag vaknade, helt tom i bollen.
Sminkade mig och tog bussen till jobbet. Rena snöstormen när jag gick till bussen btw.
När jag kom hem och skulle ta bort sminket så märkte jag att jag hade glömt att ta på mascara!! Liiite sent kanske att komma på det..snacka om trött assåe.
Gick bort till Netto och köpte ett smyckesträd. Har velat ha ett i flera år. hittade ett smykesträd för ca 1 år sedan, men det kostade ungefär 1000 spänn. Kände mig liiite snål + att jag trodde att jag skulle hitta ett billigare:) vilket jag också gjorde! Påtal om netto, när vi gick dit så halkade martin runt...han gick ner i både split och spagat;) MOahaaa! Skadeglädjen är ju den enda sanna glädjen!:) Nej men när vi gick så började vi prata om mitt ex, och "när man talar om trollen" är nog sant. För tror ni inte idioten kom gående? Han tittade skitsurt på martin men vem bryr sig;)
Gick däremot inte och tränade idag..mådde skitdåligt helt plötsligt och då fick martin gå och träna ensam. Det tyckte han säkert var skönt..jag som tjatar på honom att visa maskiner när han håller på och tränar:P
Förresten, fick min alla hjärtansdags present av världens bästaste kille idag:) Fick en MIXER! det är bättre än alla rosor och choklad i hela världen:D Så nu har man druckit smoothie:))


Puss!

En låååång dag.

Puhh..det har varit en lååång dag!
Missade bussen när jag skulle hem. Fick sluta tidigare, vid kvart i 9 ungefär. Trodde att jag skulle hinna med 08.48 bussen in till stan, klart som fasen missar jag den och måste gå ner till stationen:( hann iaf med den bussen!
Hoppade av vid industri området och gick ner mot dalbo, då fick jag min promenad med...Handlade lite och gick sedan hem och duschade.
Åkte ner till stan, gick in på panduro och skulle byta in en tång som jag hade köpt där i...humm, lördags:) gick fint, fick en ny! Köpte en t-shirt, och lite annat smått och gott:)
Gjorde broccoli paj innan och så bakade vi snickers kakor! MUMMAAAA!
Snart ska vi gå och träna!

Puss!

Tisdag är'e idag!

Nu sitter man på jobbet igen och ska ha natten. Låter på mig precis som om jag alltid har natten, det är däremot fel. Roligt att ha natten, oftast ialla fall. Då vet man ju också att jag är ledig dagen efter:)
Hade möte idag, sedan gick jag hem till mamma en runda. Ingen ide att åka hem ett par timmar och sedan åka tillbaka.
Busade en stund med bella, gick sedan ut en runda med henne och micke.
Kollade på animal planet innan jag gick tillbaka till jobbet!
Så nu sitter jag här, trött och allmänt seg. Blir till att  gå och lägga sig strax känner jag!
Har däremot en irriterande huvudvärk..blir ju inte bättre för det:(

Puss!

Solig måndaG!

Vaknade typ vid 11 och då var frukosten framdukad:)
Sedan blev det att dra och träna i en timme, dusch, äta mat och sedan dra ner till staden. Vi gick!
Köpte födelsedags present till morfar, gick till Kicks med. Ska ju ha lite nya hårprodukter nu när jag är sååå korthårig:) Köpte vax och något mer...Var på Tiimarii och köpte en jättefin påse till morfars present:) sen är allt fixat till honom. Ska bara ha pengar av joel och micke med.
Gick efter det till Panduro. Köpte lite saker på där. är helt såld på att jag ska börja göra smycken igen. Hittade snygga pärlor, var även tvungen att köpa ny avbitartång, plattång och en annan tång. Har ju tappat bort de andra. Inte direkt billigt heller att köpa nya!!
Vill ju lära mig och sticka igeeen!! Kunde när jag var liten, glömde det däremot snabbt.
Åt lite tacos innan och kollade på det senaste avsnittet av Heroes. SPÄNNANDE!
Gjorde pizzabullar idag! Ser riktigt smarriga ut och funderar på om jag ska smaka en om en stund.
Gissa vem som har varit effektiv idag dååå?:)
Fick förresten hämta paketet jag beställde för ett par dagar sen (skitnöjd!!)
Puss!

ohoooj..

Har jobbat idag:) istället för nästa söndag..ganska bra, hade tänkt försöka byta så att jag inte jobbar nästa men nu behöver jag ju inte det:)
Beställde förresten en födelsedags present till en som fyller år om ca 3 månader:D tyckte det passar den personen perfekt:D
Nu ska jag kolla på "Flickan i jordkällaren"

Puss!

Saturday night live:)

det var ju utgång igår:) Tog en taxi ner till stan, fick med mig båda grabbarna ner med!
Tog ut lite pengar och gick till Deluxe, när vi kommer dig så är inte micke och de andra grabbarna där? Kunde ju inte ringa där nere heller. Ringde när vi hade beställt lite dricka. Då sitter dom på Mc Donalds och degar..;P
Träffade Jose med och ett par av hans polare som var med på maskeraden. Den ene sa såhär:
- Aah, det var du som satt jämte munken!
Munken vart ju Martin:) Kul att han har fått en sådant smeknamn:P
Ganska kul förövrigt. Synd bara att det är konstigt folk ute..eller så..annars vare toppen:) Martin träffade Rasmus och Ricky med:)
Vaknade idag av att telefonen ringde, trodde det var jobbet eftersom att det stod dolt nummer på. Istället var det någon snubbe som frågade efter Diana. Sa att han hade ringt fel men det fattade han tydligen inte förrän han själv sa det:/ Sjukt!
Funderar på att kanske bowla ikväll..finns kanske inga tider:( Annars blir det kanske att spela lite spel eller något.
Och imorn blir det till att träna, förmodligen på måndag med:)

Puss!

En ledig fredag för Helena C.

Vilken träningsvärk jag hade i morse, då vet ju i alla fall jag att jag lyckades träna lite mukkler igår:) Blir att jag tränar på söndag med..får se om träningsvärken har gått över då!
Tvättat idag, klippt mig oxå och lagat supergod mat:)
Snart ska det bli mys med martin innan jag fixar mig och drar ner till stan och möter upp en bunt med grabbar!:)

Puss!

Barnsligt!^^

Jobbade idag från halv 8 till 4. När jag hoppade av bussen i alvesta så träffade jag min pappa och min ÄLSKADE hoooond! Saaaknar henne:(

Stress och åter stress denna dag. Gick skitbra i alla fall. Förutom att jag kom på att jag hade skrivit fel på ett papper, men det ordnar sig med lite tippex + att jag typ inte jobbar förrän på tisdag..ähh, tippex är bäst!
Missade bussen med när jag skulle tillbaka till stan..SJÄLVKLART!! kände bara att denna dagen inte kunde bli värre...Blev hämtad av martin:)) Göttans!


Tränade för första gången på riktigt idag. Har inte tränar på ungefär 10 år, och då menar jag ordentlig träning. Där man bara känner hur svetten rinner ner på ryggen och jag är alldeles röd som en tomat i fejjan. Lyckligtvis var det en random snubbe som var liiiite rödare än mig. Jo fresten, roddmaskinen är det bästa träningsredskapet! Förresten igen, tränade i en timma:) Ska förmodligen träna imorn med, om jag hinner!
Käkade tonfisk i tomatsås och gurka/morots strimlor med lite gräddfil och kryddor:) MUMS! Och givetvis duscherade jag oxå!


Har funderat på en sak, jag vill börja sticka och virka..Gjorde det när jag ar mindre. Gjorde ju till ochmed en väska som jag hade virkat på syslöjden. Undrar vart den är nu:( Ingen annan som är sugen? Ska kolla runt om det inte finns kurser nånstans i växjö som man kan gå. Typ som en syjunta! SweeT!
Vill också börja på scrap booking!:/ Har ju lite papper och sådant som jag bara har köpt för att det är fint. Kollade i en Panduro katalog och blev värsta sugen på att gå sådana kurser också, det finns ju så mycket fina papper:)

Ingen som vill gå med mig på Adam Tensta på Lördag?
Martin hade kollat i den nya Nöjesnytt och Adam Tensta ska spela på Barca, biljetterna kostar 200 spänn och man kan köpa dom på Kompaiet:) Någon??:)


Dagens bästa låt: Hishultabörje


Puss!

Inlägg.

Inget solsken när man vaknade idag inte, istället var det svinkallt och jag förfrös fingrarna av mig när vi gick ner till ICA för att handla cigg.
 Såg en sjuk snubbe när vi kom ut ur affären förresten, han var klädd i militärkläder (från topp till tå!) och gick runt med en piska?..Helt sjukt. fast detta är ju araby, och då ser jag mycket konstigt folk. det kanske är bra att jag bor här. Är ju trotsallt lika sjuk som den snubben med piskan, fast i huvvet;)
Jobbade iaf från halv 1 till 9:) sweet!
Nu när jag kom hem så duschade jag och sedan blev det till att koka ägg och öppna en burk med babymajs:) Gott!

Kom på en sak när jag skrev om dendär snubben med piskan. Hanna skrev en dikt när vi gick i..typ 3:an? Den gick typ såhär:
- Ole skulle gå och fiska då hittar han en piska;)


Puss!

Yesterday Today

Vart och jobbade idag. Skönt, har ju trots allt varit ledig i 5 dagar. Får lite småt panik när jag inte jobbar, alla dagar ser ju likadana ut då.
Kunde jobbat igår men mådde inte bra, sov till 1 och kände mig illamående och stel i hela kroppen. Håller väl på och bli förkyld för 511 gången på kort tid. Hatar att vara sjuk och framförallt vara borta från jobbet pga sjukdom:( Kan ju inte jobba sjuk men ändå, ni fattar säkert vad jag menar.
För att återgå till denna dagen: Gick super på jobbet, vattnet stängdes dessvärre av ett par timmar så det blev till att försöka hitta något annat att göra än att städa, Vilket jag egentligen skulle göra.
Iaf, tog bussen vid 20 över 3. Lugnt och sköönt i bussen, inte mycket folk heller. Kom tidigt som fasen till jobbet idag, annars hade jag ju fått jobba till 4.
Hoppade av uppe vid dalbo, sen gick martin och jag till stan för att försöka hitta något till morfar. Skitsvårt, ringde hem men det var ingen som svarade. Synd, behöver ju lite råd från mamma. Får väl försöka ringa sen igen.
Det slutade med att vi gick in på panduro och jag köpte mig en bok om halsband. (!)
Gick hem och lagade mat. Kyckling och en massa gröna saker + makaroner!:) Mummsfillibabba!
kollar på Smokin´ Aces (Grrrrymt bra film) och så dricker jag citronvatten!!:)
Ska stöka runt här lite och sedan gå och duscha.


Puss!.

Biip biip.

Vart ju på maskeradfest igår och den var skitrolig. Dessvärre fick jag ont i magen, visste att om jag drack mer skulle jag tillslut spy. Så det blev till att åka hem. Förresten, min pirat utstyrsel gillades heelt klart:))
Gick och la oss typ vid lite i 1 och vaknade vid kvart över fyra av en viss mister Joel som fick för sig att ringa. Han tror typ att alla har samma dygnsrytm som honom (sova på dagarna och vara uppe på nätterna!) och han bara fulade sig så jag la på. Gick upp och drack vatten, bakfull som ett as!! Hade fått ett sms av hanna med:)
Vaknade vid 12 och då hade jag fått ungefär 27943826568 stycken sms. Eller snarare 2..Sket i det och duschade istället.

Köpte träningskläder idag, ska ju börja imorn. Ska tydligen träna 2 muskelgrupper och det blir nog 1 timmes träning..Kanske en och en halv om jag orkar..ska gå dit med, så slipper man stretcha när man kommer dit..vilka dumheter, jag  tyckte att vi kunde ta bilen:) Sikken latmask som jag är så pallar man inte..men sen blir det andra bullar.typ.


Ska nog ut och gå en runda sen igen + att jag ska försöka lägga ner lite energi på att kanske byta gardiner och att plantera om en blomma..har aldrig planterat om blommor innan men som tur väl kommer man ihåg vad mamma brukar göra så det kommer nog gå bara bra:)


Puss puss!

RSS 2.0