Dumma dumma systembolaget!

ååååååååååååh vad trött jag blir på migsjälv!
Alla fattar ju att systemet är stängt när det är röd dag! Och jag hade tid att gå till systemet igår men gjorde inte det..ville mer hem!
Så nu sitter man här..systemet är stängt och jag har typ ingenting att dricka!
Då kommer det att bli att jag tar inträde till festen ikväll..i form av ALKOHOLHALTIGA DRYCKER!:P
Eller så kan jag klä ut mig till tulltjänsteman och håva in lite dricka på den vägen!! HAH!
Nej så elak kommer jag inte vara..eller?;)

Pusspuss!


Partysugen till MAX

åååååå vad jag är trött! Håller nog på att bli riktigt förkyld..hade ju inte jacka på mig när jag gick ut och rökte igår på jobbet å sådär! Hade inte heller vinterjacka, utan min skinnjacka! Då kanske man får skylla sig själv också;)

Håller på och laddar batteriet till min digitalkamera! Det är ju Halloween fest hemma hos mig på lördag och då ska jag ta ENORMT mycket kort..kommer bli super kul att alla är utklädda och samlade. När jag skickade sms om festen för ca en månad sedan så var det inte mer än 2-3 stycken som nappade. Nu däremot är vi 10 pers med mig och sötnosen inräknade!!!
Pierre tog ju sin soffa för ett par veckor sedan så det är liite tattigt med en bäddsoffa, en 2-manna soffa och 4 stolar men vafan..huvudsaken är ju att man får någonstans att sitta..tror inte jag kommer sitta särskilt mycket ändå, det är ju PAAAAARRRRTTTTTYYYYY!

Snart är det dags för kvällens avsnitt av ungamödrar och sedan får jag väl se vad man hittar på...
Pusspuss!

Ensamhet = Chilinötter!

sorry för dålig uppdatering!
Har jobbat hela veckan och har haft lite andra saker att göra med så bloggen har kommit i andra (eller tredje!) hand!
Är själv till klockan 11 ikväll...uääää! Hatar att vara ensam..är väl skönt ibland men inte alltid..snyyyft.
Jaja, har inte gjort så mycket idag.
Vart i affären och handlat lite mat, läst tidningen och så vart jag ute på en prommenad innan! Knatade in på Netto och hittade lite fräna pärlor..bland annat äkta lava pärlor!!:) Hittade även 2 nya leksaker till mina kissar.
Ska glo på en film sen och trycka i mig chilinötter i min ensamhet!:P

Pusspuss!

Asterix och Obelix fyller 50 år!!!

                                         987fg3498y6yf8yg396
                      Och det ska firas med en bild och kanske en Asterix och Obelix film ikväll:)

Del 1 av Helenas önskelista 2009

oyfiu3gwasdivfbhutr               8yufg43kwedsifgyvberik                 8yfg954376ghvjdgyeqqww    





9uygeuhwyd9fcv7yw8fvi8wtf6ewi               +9g9543wf892383838338                ouvgf854yrwf,ugvyw


Bläää på denna dag!

Usch..denna dagen har verkligen bara gått åt pipsvängen alltså!
Började redan i morse på jobbet med en massa saker som inte stämde och sådär!
på vägen hem till lägenheten glömde jag köpa cigg och kattsand.
Vi får inga pengar från brottsoffermyndigheten för RÖDA FARAN.
Martin blir kvar på hemmakväll och börjar inte jobba i Alvesta eftersom att tjänsten redan var tillsatt (inte av kvinnan som ringde martin och pratade med honom om jobbet)
Min lön suger fet snopp.
Mja, det fattas ju bara att jag ska bränna mig på stekpannan, att balkongen kommer rasa när jag går ut på den, att jag blir klämd av martin i sängen inatt, att tv:n sprängs och jag blir blind för resten av mitt liv, att jag bränner tungan på den varma maten, att jag halkar på mattan och bryter benen osv osv osv..

Puss

Goderafton, Goderafton..

Nu sitter man på jobbet och är lite mosig i huvudet! Strax dags för att gå och lägga sig!
har varit en rolig eftermiddag/kväll på jobbet (som jag alltid säger..haha!) och imorn blir säkert lika rolig innan det är dags för mig att ta bussen hem..

Imorn tror jag inte att det händer särskilt mycket. Ska förmodligen lägga i lite slingor i håret och städa lite i lägenheten. När vi båda är hemma på helgerna så är vi hellre med varandra än att hålla på och städa. Det blir ju så i och med att båda är iväg så mycket på vardagarna!
Får se om man kanske pallrar sig ut en runda imorn kväll..om det inte är svinigt vädet för då håller jag mig hellre inne!!!:)

Och inte att förglömma så är det ju Halloween snart!! Vad ska ni klä ut er till?:) Själv ska man vara MUNK!
Pusspuss!!!

Inte så ledsen i ögat nu!

haha, nu är man på liiite bättre humör!
Gick och färgade håret med färgen som jag köpte igår, så nu är jag mörkhårig och inte blondiiin! Målade på ett lager lack på mina naglar också..+ att jag tog på mig min nya tröööja med prickarna på:) så nu är man underbart snygg och redo för en hel veckas jobb! MOHAHA!
Och inte att förglömma den nya frillan, knappast att någon känner igen mig nu^^

Somsagt så är det jobb från klockan 3 och slutar imorn vid halv 12..det kommer bli skoj:)
En massa möten och annat mindre kul nästa vecka, måste ringa runt lite och börja knåpa ihop en inköpningslista till alla dessa personer man ska köpa julklappar till med..lika bra att börja med det. Vet att jag kommer springa runt på stan en vecka innan julafton om jag inte börjar inhandla klapparna snart! Har redan funderat ut vad jag ska köpa till min pappa och till min sötnos!

Ähh, nu ska jag greja lite innan jag får skjuts till the woooork!
Pusspuss..

                iovhyuoehf--qwjodqdj..
                    Här får ni se en bild från i somras när jag skulle till jobbet!:)

BOJKOTTA 3:s mobila DONGEL!!!

Jävla 3 skit helvete!
Vi har ett såndär dongel eller vafan de nu kallar det och inte fan fungerar det heller!
Blir så jävla sur, inte konstigt med tanke på att jag har försökt få igång det ca 25 gånger idag!!!
Fattar inte att folk går på sånhär skit (det är inte min dongel) och 3 kan fan i mej ta sig i röven.
Jag betalar gärna pengarna för att dom ska stänga av denhär skiten! Kostar väl multum att bara stänga ner skiten..
Helveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!




                       jhvoesuhyfolkwuegK.FE

Stora staden med Hanna

då har man vart nere på staden med Hannapanna ett par timmar!!!
Knatade runt lite och jag klippte mig! ÄNTLIGEN så att säga..blev kortklippt denna gången också! Pallar inte med längre hår..gör ju ingenting med det så det var lika bra att klippa av det!
Gick sedan till La Gondola (blev vääääldigt sugen på Souvlaki) och det var ju inte världens bästa restaurang besök genom tiderna..
För det första så får vi inga menyer, för det andra tog det 15 minuter innan vi kunde beställa, Hanna fick ett skitigt glas, maten fick vi 40 minuter senare (men vi fick betala fullt pris ändå!!!!), mitt kött var blekrosa...ja somsagt så var det inte världens bästaste besök! Tror inte att jag ska gå dit mer. Skitiga dukar, ingen bra service osv osv osv! Dem hade ju kattmat i köttfärssåsen för ett antal år sedan (annan ägare!)..jaja, går ialla fall inte dit mer!
Hittade en ny tröja..skitfin, vit bakgrund och ganska stora prickar i pastellfärger! NICE enligt mig! Hittade den på BIkBok-. Gick in på Lindex och hittade hårfärg..så nu kommer mitt hår bli ännu snyggare! HAHA!
Sen åkte vi hem..regnade för mycket för att jag skulle vilja gå runt i fler butiker!

Sötnosen har rättat till skyddsnätet ute på balkongen! HAN ÄR BÄST<3
Får se vad som händer ikväll:)
Pusspuss!

Varför gör du inte lumpen?

God förmiddag!
Har varit uppe sen klockan 8 pågrund av att katterna har värsta väckarklockan som visar på Köttmat vid halv 8..men vi ville ju sova! Tyvärr gick inte detta så det var bara att pallra sig upp och se lite glad ut!
ska träffa Hanna när hon har vaknat till..Ska knata runt på staden en runda och kanske ta en fika eller något! SWEET!
Sen kanske man åker en runda med gubbe eller går en runda! Får se vad som händer.

Förresten, varför gör inte hela sveriges befolkning lumpen? Hade ju varit kul:P
Puss!

Sleepytime

ååååååå vilken sovmorgon jag hade idag! Var underbart att kunna ligga i sängen till halv 11. Fast inte så konstigt egentligen att jag låg i sängen så länge...Missan (Honan) är väldigt Helena sjuk om man säger så. Det är inte ofta som hon väljer och gosa med Martin, jo om jag inte är hemma så finns det ju ingen annan att gosa med. Tyvärr så vill hon gärna gosa på nätterna...Så det var skönt att kunna ligga i sängen ett litet tag och bara mysa med tissarna!

Martin började tidigare idag (Klockan 8 istället för vid 10) eftersom att Hemmakväll har ju värsta kampanjen, och den börjar IDAG! Så ni som har vägarna förbi Hemmakväll och är sugna på att köpa filmer för otroligt bra priser (typ 19 kronor per film) så kan ni göra det idag! Vet inte hur länge som denna kampanjen håller i sig men kolla i reklambladet som kom igår så står det nog hur länge det varar!
Haha, en ganska rolig sak med. Jag älskar "Pans labyrint" (film) och igår så sa martin "Ööö, du tycker om pans labyrint va?" och då svarar jag "ja det gör jag, finns den på hemmakväll eller?"..hahahahaha! Han är inte så bra på att hålla tyst om presenter som han ska ge mig^^

Så idag lutar det åt lite filmmys och massa godsaker! Har ju knappt träffat honom på hela veckan!
Ähh, skriver mer senare..kanske!:)
Pusspuss!

Lathetens dag..

..borde firas i Sverige egentligen! Jag har varit lat hela dagen lång. Sov en runda mellan halv 2 och klockan 4. Känner mig helt enkelt inte på topp för att göra någonting, är halv krasslig och sådär. Hoppas att det går över för jag jobbar på söndag och hela nästa vecka..eller tills på fredagen nästa vecka och så har ju sötnosen och jag en maskeradfest med!
Gissa vad jag ska vara?:) det får ni nog se bilder på efteråt men jag ska nog vara munk. Vissa tycker det är JÄTTE ROLIGT när jag har tomtemask på mig så jag kanske ska byta med älskling (oooops sa jag att han ska vara tomte?! HÄHÄ!) så att han får vara munk denna gången med...lite tråkigt kanske..annars får jag väll hitta på något annat som jag ska vara..hihi!

Strax dags att laga lite mat..jag är inte särskilt hungrig men man har en gubbe som vill ha mat när han kommer hem, och nej jag lagar inte alltid mat till honom. Det kan han göra själv ibland med:)
Får väll titta in i den halvtomma frysen och se om man hittar något som vi kan äta senare!

Pusspuss!

Min (s)katt är bäääääst!

                       jbioruseo.afhvb.tleur
   Musse/Lucifer är lika mycket datanörd som jag..just nu sitter han och spelar på King.com^^

Herregudarnas skymmning!

Herregud!Jag har fått hela 5 kommentarer för mitt förra inlägg! WIIIIIE!
Alltså, jag får ALDRIG kommentarer annars..men det kanske var min lyckodag igår? Vem vet!
Enda kruxet är att jag inte fattar hur man svarar på kommentarer? Ska dock försöka mig på det..Man vill ju vara schysst och svara:)

Idag händer det inte mycket..försöker lösa korsord vilket inte går så himla bra! Köper ju "Buslätta korsord" bara för att jag försöker vara lite duktig och försöka KUNNA någonting..men hittills har det inte gått så väldans bra! Jaja, man kanske får börja med att lösa det lilla korsordet som finns i Lördagstidningen som kommer med Smålandsposten..det korsordet är för BARN!..Snacka om att jag är urusel på att lösa korsord! SÅDÄR JA, nu har jag talat ut om detta!

Ska väl försöka måla naglarna idag med..kommer inte gå så himla bra i och med att man har 2 katter som är nyfikna på vad du än gör..det är ju en sak om katterna tittar på när du duschar (pervos..haha!) men det är en annan sak när man målar naglarna och dom kanske slickar på lacket eller får det på pälsen..haha! Då kommer dom bli rooooosa..

Sen händer det väl inte mycket. Vänta på att det ska bli helg. Så man får mysa med sin kille som jag bara ser på morgonen typ. DET är något att vänta på:)
Nej nu ska jag försöka svara på kommentarerna!


               ihf348thvkjdh
                   Visar er en glad (och full) Helena + halva pojkvännen!

Pusspuss!

Schleten

guuuuuuuuuuud vad jag är trött!!!
Fattar inte varför egentligen..har inte gjort särskilt mycket ansträngande idag..
Har jobbat till 11.30 och åkte in till stan, hookade med Hanna ett par timmar..åt och kollade på Kicks och H&M och sedan var vi så trötta så att vi åkte hem!
Är väl att det börjar bli mörkt som jag blir trött..!
Hittade en jeans kjol för 100 kr, ett sött linne för 98 (?) kr, ett nagellack för 99 kr och ett lila diadem med en rosett för 39 kr..göttans:) kände att jag behövde lite nya saker!!
Nej nu ska jag spela lite och snart är det läggedax för min del..om man inte ska kolla på Fråga olle dokumentären..om det ens är idag? jaja!

Puss!

MEN SLUUUTA KLAGA!

Vad är det med folk? Så fort det blir höst/vinter så börjar folk klaga på ALLTING!
Blir så himla trött på det där jävlans tjatande och gnällande!
Det är inte mitt fel att du blev på smäcken med fel dude, det är inte mitt fel att du är ensam, lat, dum i huvudet eller är bakis!
Fattar inte varför ni inte kan starta en klagar klubb? där alla kan hålla på å mesa sig helatiden!
Vafan GILLA LÄGET alltså..det blir ju knappast bättre för att du håller på med "tycka synd om" metoden. Gör du ingenting åt saken så är du fortfarande kvar i samma klagan!
Var lite happy förfan..Livet går ändå vidare även om du håller på med värsta klagosången!
BAHH!



                hyvoöeryhvuoiesh
SÅHÄR ser jag ut när jag ÄR GLAD tillsammans med min bror! Bli glad nu ffs och se inte så ledsen ut!
Puss!

Överjävlig?

morrn morrn!
Eller har vart uppe sen typ 9 eller något. Jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba imorn men jag har haft natten och vet inte än om jag ska jobba till halv 12 eller inte. DUMT med tanke på att jag annars kunde jobbat på det andra stället...jaja!
Idag händer det inte mycket..har städat lite..dammsugit, städat toaletten, plockat in disk..handlat lite och så ska jag ha natten också. Haha, börjar vid 8 tror jag så har hela dagen på mig att hitta på lite saker.
Ska försöka att komma ihåg att ringa blodcentralen och så ska jag boka in lite andra tider..internet cpade sig innan så jag blev megasur..tycker att hälften av denhär dagen (haha, så länge som jag har varit uppe!) har gått helt fel.
Skulle städa inne på toaletten somsagt innan och då sätter sig kattfan och pissar på plastpåsen som jag la på golvet till den gamla kattsanden (skulle byta!) skulle sortera upp lite tvätt innan också å då skulle kattafan göra samma sak igen. Urininfektion eller bara överjävlig? ja du, det tåls att fundera på!
Ska ta och packa lite till (nattaväskan) och sedan kolla på Dragonball eller Greys Anatomy!

Pusspuss!

Fullrulle rulle!

usch vad trött jag är nudå!
Inte konstigt med tanke på allt man har hittat på idag..
Skulle ta en buss ner till stan som gick vid tjugo i 11..inte fan kom den i tid...nej nej utan 20 minuter senare när jag allvarligt funderar på om jag ska ta en taxi ner till staden (hade en tid att passa!) så kom bussen. När alla skulle hoppa på så inser jag VARFÖR den vart så förbannat försenad. HELA BUSSEN är ju alldeles proppfull. Fick stå upp jämte några B R A T S som trodde att de var bättre än alla andra. KUL..nooot!
Ialla fall så har jag sprungit runt och grejat med en massa saker..så vart i stan från 11 till klockan 1..
Känner mig nu liiiite trött i huvuder. Man ska ju komma ihåg alla sakerna som man har blivit tillsagd också!
Om ca en timma kommer baby hem så man kanske borde ta och laga lite mat. Är aningen hungrig, har ju bara tryckt i mig en baguett från Pressbyrån. Är grymt sugen på något gott också..typ..som..chips och dip och en massa läsk. Fast det åt och drack vi igår samtidigt som vi kollade på skräckfilm..Den var lite halvpsykad..knappt så man vill se den en gång till..
Jaja, nu ska jag greja lite vid datan, laga mat och busa med mina underbara små tissar:)

Pusspuss!

NERVÖÖÖÖÖS

ujujuj, vad nervös jag är nu! Kan tyvärr inte berätta mer men vissa av er vet vad som är på G:) Är super nöjd över detta jag ska göra..
Ska göra TRÅKIGA saker idag med..ringa lite samtal ang. influensa sprutan (Om jag då ska ge blod i November) och gå till bland annat banken..hur kul är det då?:( NAAAAT!
aja, ska fixa mig lite och sedan är det att pallra mig ner till bussen..får inte glömma att ta ut lite pengar också!

Puss och önska mig lycka till nu!

En underbar SÖNDAG!

Idag har det hänt myyyyycket!
Jobbade hela dagen igår + natten, slutade vid halv 10 egentligen men vi hade en diskussion som man bara inte kunde slita sig ifrån så stannade till ungefär tio i tio. Ialla fall så hämtade sötnosen mig och vi tog vita grodan in mot stora staden V-Ö!
Väl där så ville jag kolla på ArkenZoo om dom hade lite finfina grejer till Missarna. Dock öppnade affären inte förrän 11 så då åkte vi hem.
 Skulle ta mig en dusch eftersom man är ju inte i världens fräschaste skick när man kommer från jobbet. Hoppar in i duschen och sätter igång kranen för att känna hur varmt vattnet vart. Och borde egentligen tillägga att mina katter älskar/hatar vatten. Det är kul att kolla på det och provkänna lite men kommer vattnet för nära så är det ren skräck. Ialla fall så sätter jag tillslut igång duschmunstycket och då sitter missan på kortändan på badkaret och kollar. Helt plötsligt glider hon ner i badkaret, och tänk nu på vad jag skrev nyssens, och hon får panik när hon märker att bara 15 centimeter bort befinner sig vattnet och blir helt galen..hon lyckas riva mig på foten i rädslan för att glida in i vattenmängden och sedan flyger/hoppar hon ut ur badkaret..kvar står jag med världens rivsår (skojar inte om det är en 15-18 centimeter långt!) som det börjar pissblöda ur..då kunde jag ju för fan inte duscha. Hade ju skrikit ihjäl mig..det gör ju så hiiiimla oooont att duscha när man har ett precis nygjort/fått sår!!! Så det var bara kliva ur badkaret (efter att ha tagit bilder på blodbadet) och försöka stoppa blödningen med enkelt toalettpapper..satte en fet remsa med plåster på skiten också. MYSIGT med ett plåster på halva foten..jaja, det slutade blöda efter ett tag ialla fall!

Varjefall så åkte vi tillbaka till arkenzoo vid 12-tiden för att ännu en gång försöka kolla efter lite saker till katterna..och då hittade jag världens finaste kattpelare (är ända upp till taket!), ett balkongnät hittade vi också..och för er som har katt och bor i lägenhet så är det LAG på att man ska ha KATTNÄT! Det sa mannen som jobbar på arkenzoo, så tänk på att det kostar ett par hundralappar men är GULDVÄRT. Du vill inte förlora dina skatter genom att dem hoppar ner och dör, eller får en hel del sjukhusräkningar!!!!!
Detta kalaset gick på ett par tusenlappar men det struntar jag i! Mina skatter SKA HA det bästa som finns.

Tryckte i oss varsin McFeast Deluxe meny innan vi åkte och köpte oss en slagborr och åkte hemmåt, monterade ihop klöspelaren och satte upp balkongnätet..så nu är vi lite trötta och mosiga i huvudet!!
Bud på att kolla på film? JA!

Pusspuss!

Tjenare grabbar å flickor!

Tjenare!
Är riktigtsupermega trött nu..sitter på jobbet. Har jobbat sedan 9 i morse så då får man lov och vara lite mör i både kropp och knopp! Har varit riktigt roligt att jobba idag (as always!) och dagen har bara svischat förbi..

Imorn blir det nog till att städa lägenheten (efter jobbet så att sä!) och mysa underbart mycket med gubben. han var så himla gullig igår, han kom hem med 3 stycken filmer som han ville mysa med mig och kolla på. Jag som var ybertrött gick istället och la mig vid halv 10. Gubben skulle bara fixa lite vid datan och sedan komma och lägga sig, det tog väl honom ca 20 minuter..När han la sig jämte mig har jag inget minne av! Alltså är det första gången på länge som jag däckar super snabbt! Otroligt för att vara mig..har nog inte somnat så snabbt sedan jag gick på gymnasiet och det var ju..humm..2 år sedan? typ!
Så kolla på film är det bud på..och gå och lägga mig tidigt IGEN..ska greja lite på måndag med både bank och andra saker..SPÄNNANDE!:)

Puss och snart godnatt!


Vaken vid 7..

gutenmorgen allihopa!

Eller jag har varit vaken sedan klockan 7..Lucifer eller Musse som jag kallar honom välte ner en blomkruka (den enda som vi har på fönsterbläcket i sovrummet!) och pep iväg på 2 röda! Så det var bara att plocka upp en aning mosad kaktus och sopa upp jorden..inte nog med det så skulle han väl hämnas på mig och klängde i gardninen istället..lika bra att gå upp då med andra ord!

Ska jobba från halv 2 till 9 ikväll och det kommer bli skojj:)
Puss!

Trött som ett sviiiin

Är äckligt trött idag!
Tycker ändå att jag har hunnit med en hel del:)
Sitter och spelar lite på facebook och blev precis sugen på att åka till Ullared:) Ska ju starta ett program den 2 November om GeKås och det måste man ju verkligen se! Man kanske ser någon som man känner?..haha! Kändis lixom!
Funderar på om man kanske ska ta och äta något gott lite senare..börjar inte förrän vid 2 imorn så då kan man vara uppe lite senare om man nu vill det. Är dock svinigt trött så det luatr åt sängtajm tiiiiidigt!

Pusspuss!

A o U å

aaaaaaaaaaaaaaaargh!
Vart jätteglad för några timmar sedan men nu är man liiite butter!
Jobbat idag och det var jätteroligt (as usual!) och solen sken (ett stort +) och när jag skulle ta bussen hem började allt gå fel.
Trodde att bussen skulle komma i tid men ååååå nej, hur kunde jag ens tro något sådant om 111:an? det slutar med att vi är i växjö 15-20 minuter efter busstidtabellen..
Flera stycken som skulle på samma buss som jag satt på, började helt plötsligt MASKA sig på..dessutom tog det SÅ lång tid att köpa busskort osv..(som tur väl var, satte sig ett par småkids bakom mig som man kunde fnissa lite åt..inte illa menat men dom försökte leka stora.."Tror bussbiljett priser har gått upp på grund av det förhöjds bensinpriset.HAHA! Hallå dom var ungefär 12-13 bast!)
Det är FORTFARANDE vägarbete på 25:an och det tog ju sin lilla tid, men det värsta är väl ändå att det finns SÖNDAGSKÖRARE som kör ännu långsammare än vad det står på  hastighetsskyltarna!!!
TILL SLUT var jag hemma i växjö igen!!! HOPPAS nu inte att det är samma jävla visa imorn också..för då kommer jag ställa mig upp i bussen och skrika "Men KÖÖÖÖÖR FÖRFAN!"


Jaja, nu har man ätit potatisplättar, stekt bacon och POTATISSALLAD!(JA, man kan äta allting med potatissallad..sådeså!)
Har även hunnit med att diska, rengöra spisen, laga mat, göra min matlåda, duscha, mysa med missarna och skriva på ett papper! FUN..NOT!

jaja, back to work tomorrow så att sä'!
Pusspuss!

Svårt att få tummarna ur röven!

alltså...För några dagar sedan började jag läsa en bok..skitsamma vad den heter men den handlar om en kvinna som gör det hon alltid har drömt om! Blev så himla inspirerad igår när jag låg och läste den på kvällen innan läggedax! Martin sov, katterna var någolunda sömniga och jag bara mös när jag läste den.
 Blev så himla inspirerad av det jag läste så..ja, det enda jag kan säga egentligen är att idag tog faktiskt Helena C ett riktigt sjumila kliv och tog tummarna ur röven (som förövrigt har suttit lååååångt inne för fasan över att börja med detta!) och skrev ett mail..till en person. Var inte svårare än så..eller jo vi pratade i telefon också..men hur jävla svårt var det då?? tydligen jävligt svårt enligt migsjälv..Så på måndag nästa vecka börjar det...hähä!


Pusspuss!

Är jag den enda?

Alltså, är jag den enda som har börjat fila på någonslags önskelista? Jag har börjat för längesedan men den har inte börjat präntas ner på papper förrän för några dagar sedan!
Den kan troligtvis bli flera meter lång om man anstränger sig^^
Nej men har skrivit ner det "viktigaste" och sedan kommer förmodligen baby och jag köpa lite saker som vi kan ha gemensamt. Blir på något vis mycket roligare än att bara ge julklappar till varandra. Hittade lite möjliga saker på Acard!

Påtal om julklappar, är det någon som har börjat köpa det ännu? Jag har definitivt inte börjat. Knappt frågat vad folk önskar sig (förutom sötnosen dådå!) så det kommer bli samma sak som förra året. Att Helena springer runt på stan med bara ett par dagar kvar till julafton..stress handla julklappar är inte det smartaste. Det är ju inte bara jag som gör så varenda år..jaja! Detta året har jag en person som jag inte behöver bekymra mig om att köpa någon julklapp till och känner enorm lättnad. Mycket press från den personen så att säga!

Puss!


Kvällen var lyckad!

Jahadda, man mår ju inte prima skinka idag alltså! Blev nog liiiite förmycket kapten morgan, brännvin, cider och mintu igår..uärk för att hålla på och blanda en massa dricka på det viset. Jag kan ialla fall aldrig hålla mig till en och samma sak hela kvällen, det går bara INTE! Så det är nog därför jag mår som jag mår idag..men kul var det!

Nästan hela klanen C var där, förutom Syster Yster och Calle kom inte heller och det var lite synd. Har inte sett varken honom eller Tove sen midsommar. Men Nisse var där, Elin, Micke, Daniel, Jag, Martin, Josse en stund, Joel,Thias, Johan..sen var det nog ingen mer..kommer inte ihåg riktigt! Hähä, ganska förståligt egentligen!

Somsagt så kom Josse en stund med sin huuuuuund! Världens sötaste boxer valp jag sett alltså! jag ville bara ta hem henne och aldrig låta josse få tillbaka henne..EVER! Men gjorde självklart inte det utan gav henne en hittanemo boll som broder hade hittat i Cypern. Roligt med hunvalpar..svansen bara åker åt alla håll å kanter och så försökte hon bita sönder bollen (vilket inte gick!):) hähä!

Nej men kvällen var lyckad..körde hem Johan, Daniel och Thias innan vi kunde åka hemmåt till V-Ö stad! Så idag blir det inte mycket mer än att sitta vid datan och glo..är för trött och för himla dålig för att hitta på något mer avancerat. JO! Jag kan gå ut och röka också:)

Pusspuss!

UGH!

Hähä, det blev visst inget mysande hemma vid tv:n igår, utan blev öerraskad av ett sms från Hanna. Hon undade om jag ville komma till henne och dricka på kvällen och det är man ju aldrig emot:)
Satt hemma hos henne somsagt efter att vi hade kollat på Hells Kitchen, pratat med grannen och varit på Willys! Vart skitkul..har inte haft så roligt på jättelänge...
Drog ner till staden och vart på pauze hela kvällen och man träffade en massa gamla känningar:) KUUUL!
Gick hemmåt vid1 tiden? typ!

Bakis idag men åkte ändå hem till Hanna för att hämta min flaska med gottegottgott och tog med hanna på en ride till Erikshjälpen. Köpte 4 muggar med disney motiv och 3 böcker för 70 kronor ungefär! perfekt.
Vart på systemet för att hjälpa broder och handla lite, åt på Mc Donalds och vart en sväng inne på ÖoB innan vi släppte av Hanna hemma hos henne.
Nu sitter jag och spelar lite på Facebook och ska ta mig en nap snart så att man orkar med att festa denna kvällen också! Ska hem till broder på Inflyttningsfest/Födelsedagsfest..Kommer bli ur kul!

Ha en trevlig lördag allihopa!
Pusspuss!

Sol!:)

bläääää!
nej men det är fint väder ute och det är schysst! Har kollat med någon bilfixare som ska laga våran bil..hehe, det kostar ju gratis för oss..inte vi som krockade in i våran egna bil! HAH! Så går det när man inte kan hålla kollen på sin bil..såna mänskor borde inte ha körkort heller för den delen!

Så ute i friska luften har man vart idag ialla fall! Sånthär väder kan man inte annat än bli GLAD över.

Vart på MAXI också..köpte kattsand och aluminiumfolie..vart även riktigt sugen på att köpa Snövit och de 7 dvärgarna..den har ju varit slutsåld i hela sverige, då det var bra att dom fick tummarna ur röven och beställde in fler! Man är ju rädd för att de ska ta slut igen. Ville även ha Törnrosa men den hade dom inte!

Åkte sedan till Gottegrisen och Martin handlade gotte tills ikväll..själv handlade man bara lite, har ännu inte ätit upp det jag köpte där förra helgen..sån är jag och godis...haha, inget bra förhållande med andra ord.

Så ikväll blir det mys vid tv:n med alla mina sötnosar och imorn blir det PAAAAARTYYY med min bror och alla hans vänner + älskling också!

Pusspuss!

Nej, Nej och åter NEJ!

nej usch vad denna dagen inte är gjord för mig! Känner det i hela kroppen!
Visst tycker jag om hösten men INTE när det ska regna, blåsa (så att man knappt kan hålla i ett paraply!) och vara ISKALLT! Tänk på oss som kommer frysa oss igenom hela hösten och vintern! Hur mycket jag än klär på mig så är det precis som om den kalla vinden går rätt igenom alla dessa lager med kläder och ända in i benmärgen på mig! Fötterna och händerna är som 4 stycken isklumpar!..Fast..det har jag ju lite migsjälv att skylla eftersom att jag röker!
Ialla fall så är inte detta min dag..när är dagen min?

Ska träffa världens bästaste Hanna senare efter att hon har slutat skolan! Funderar på att åka ner till stan lite tidigare, måste köpa förvarings lådor till alla mina pärlor...hähä..!

Har inte mycket mer att skriva!
Puss!

Koooort inlägg..typ!

ojojojdå vad jag verkligen INTE har uppdaterat min blogg på ett par dagar. Det finns bara en..eller kanske 2, anledningar till att jag inte har skrivit. GLÖMT BORT och INTE ORKAT! Så är läger grabbar och brudar!

Har inte hänt för himla mycket heller för den delen..städat en massa, JOBBAT!, handlat lite nya saker och även börjat planera lite inför haloween..border har varit på besök, spelat spel..ja, det är väll allt!

Sitter just nu och spelar lite spel, har lucifer i knät och ska strax rengöra ansiktet + ta en cigg innan filmen på 9:an börjar!



Och inte att förglömma så fyller min kära bror år idag!!!Hela 23 år bli han:) GRATTIS!
Puss!

RSS 2.0