Vad jag har gjort idag:

Jaaa...vad ska man ta och skriva idag då?:)
Jag har jobbat somsagt och slutade vid 9 så det vart gött:) snackade med Hanna lite på jobbet med innan jag åkte..
Åt lite frulle när jag kom hem och sedan la jag mig en runda..
har gjort världens godaste lasagne..tacolasagne:) man steker köttfärsen och har i tacokrydda, lite oliver, jalapenos, lök eller champinjoner..och sedan gör man den vita såsen och allt annat som vanligt:) enormt mycket godare än den vanliga:) eller..den vanliga är också god:)
Varit ute och rökt, kollat runt på nätet och myst en massa med mina små missar.
Pratat med Jessika i telefon och även lagt ut bilder på facebook från våran sjuka helg:) Inte alla bilder dock, min dator håller på att göra mig galen ibland..den hänger sig stup i ett och då kan man faktiskt bli enormt sur!:P
Kollat på family guy och nu är det simpsons på tv..hoppas det går någo bra film ikväll eller så får man sätta igång dvd:n:)

Pusspuss på er:)

Uäääääää!

idag är en sådan dag som man bara vill krypa ner i sängen och inte gå upp på hela dagen! Kände så när jag vaknade idag på förmiddagen! Bakis som ett jädra as och spydde minst 5 gånger natten till idag..mådde som man förtjänar med andra ord. Drack ju inte LITE heller. Trodde gårdagen skulle bli någolunda lugn men det var istället full rulle hela kvällen:)
Festade med mina älsklingar: Micke, Martin och Hanna:) Var hemma hos Hanna och sedan åkte vi ner till Pauze/Sports och drack..det dumma var ju att det var ett pucko som hade bokat hela nedervåningen/källaren och då var det istället smockfullt på övervåningen!
Vart någon full (Och FUL!) snubbe som började mucka med mig bara för att han satte sig vid vårat bord och trodde att han bara kunde ta en stol. Sa till honom att inte spotta en massa när han pratade..ganska ohygieniskt. Vill inte ha hans saliv på mig om han typ har svininfluensa eller herpes eller något! SVIN! Ialla fall så muckade jag lite med honom tillbaka och sedan försvann han med vinden!:P
Okej, allt som allt så var gårdagen riktigt lyckad (om man då bortser från illamåendet, ågesten, huvudvärken och bakis svettningarna/frossan!)

Idag har jag däremot hunnit med att vara hemma hos morsan och farsan en runda. Mormor och morfar vart där och vi fikade lite. Eller jag drack lite kaffe och åt en halvtaskig nektarin!:9
Åkte hem efter en stund och jag ska jobba ikväll..bara natten..:)

Pusspuss!

UTEKVÄLL:)

goooooooooooooooooooooood förmiddag grabbar och brudar:)
Jag hann verkligen inte skriva mer igår..hade förmycket saker att fixa + att vi skulle hinna äta och göra oss i ordning inför partykvällen så att säga:)
tryckte i oss hamburgare och gjorde oss i ordning, åkte sedan mot Alvesta för att partaja med Micke och alla gamla känningar:) Blev riktigt lyckat, tyckte dock att det var lite stelt i början men det gick över riktigt snabbt!
Alla satt och dissade varandra och jag skrattade och fräste cider över bordet:P hähä:)
Åkte mot staden för att gå ut, men vi åkte hem till oss först för att martin ville byta om lite och så kollade vi till katterna så att dom hade mat å sådär. Tog med oss bandaren med för jag vill ju gärna höra lite musik när man ska till puben:)
Hela kvällen var lyckad och både Hanna och jag tyckte det var den bästa utekvällen på länge:) VERKLIGEN:)
Nu ska jag ut och ta en cigg och sedan spela lite spel..blir kanske utgång ikväll också eller så blir det att kolla på film:)

Pusspuss!

Mycket handlande idag:P

värst vad jag har varit duktig nudå:P haha! Ibland får man vara det:P
Har dammsugit och plockat undan en jädra massa saker som jag har överallt och lite annat med. Precis diskat också:)
Om en stund blir det till att stoooooorhandla..det ekat tomt i både kylskåp och frys. Har det gjort ett par dagar så det behövs VERKLIGEN:) Måste till systemet idag också, Micke fyllde ju 20 förra veckan och det ska firas med pompa och ståt hemma hos mamma och pappa:) Ronja fyller år idag också:) STORT GRATTIS RONJA:)
Kolla i klädbutiker är man ju lite sugen på att göra idag med, kanske hänkar med Hanna och Janni lite senare om jag hinner med:) Annars ses vi säkert ikväll brudar!
Funderar på vad man ska ha på sig ikväll med..humm, tycker inte jag har så himla mycket fina kläder..något kan jag säkert skrapa fram:P hähä!
Nu blir det lite spelande på king.com och inväntande av en viss Martin så att vi kan köra igång med allt handlande:)
                   iu48vhioewf
Bjuder på en bild på den mumsiga smörgåstårtan som Martin gjorde till mig när jag fyllde år:) Min gubbe han kan:)
Pusspuss!

:):):)

:)
Nu är det full fart mot helgen och dess strapatser:P
nej men det kommer bli roligt:)
fest imorn med broder, Martin och lite andra gamla känningar och man får välla se om det blir att åka in till stora staden v-ö och festa loss!:)
Lördagen är fortfarande tom i min almenacka men det blir alltid något att göra..
På söndag ska vi hem till mamma och pappa för då kommer mormor och morfar <3
Jobbar också på söndag, har natten bara så jag börjar vid 9 på kvällen:)

Pallar inte skriva mer:P
Pusspuss!

Mycket idag!

Denna dagen har varit riktigt intressant! Kan inte säga så mycket om den..
Jo jag kan säga att jag fick lönelappen idag och jag känner mig som världens rikaste människa..och har funderat olika strategier för att bränna upp dem så snabbt som möjligt^^ nej men vad jag ska göra för mina pengar:)

Nu orkar jag inte skriva mer..för det första så cp:ar internet sig helatiden och jag börjar bli smått galen på den..och för det andra så pallar jag inte skriva när gubben tittar! Inte för att bloggen är privat men jag blir så stressad! Läs hellre efteråt när jag är klar med texten:P

Pusspuss!

Hejhej och hallå dagboken!

Hej hej och hallå dagboken;P
Har ju inte skrivit på ett par dagar men änteligen kommer ett inlägg:)

Jobbat har jag gjort ialla fall och så har jag hjälpt HannaBanana att greja i hennes lägenhet och sedan drack vi skållhett te ute och rökte:) Fint väder vart det också:)
Drömmer också om alla schyssta prylar som jag vill inhandla men inte har ekonomin till..syyyynd! Hade fått värsta superdupermegahäftigacoola lägenheten och världenssnyggaste innehåll i min garderob:P
Nu ska jag spela på king.com (smygreklam!!hähä!)

Pusspuss!

Mardrömmar!

god förmiddag allihopa:)
Har drömt värsta freaky drömmarna inatt..gick och la mig vid 1 och somnade nästan direkt! Vid halv 3 på natten så väcker jag Martin och säger att jag är rädd! det var en dröm om en konstig snubbe och jag kommer ihåg att katterna var med i drömmen! Somnade om nästan direkt, vaknar ett par timmar senare, väcker Martin och frågar om hans pappa är död!:/ drömde att martin var jätteledsen över det..kommer knappt ihåg att jag frågade honom allt dethär. hade en till konstig dröm som jag inte kommer ihåg ett enda dugg av. det kanske var bara bra med tanke på att låta martin få sova lite också!

ialla fall så blir det en lugn lördag! Ska hämta upp broder i Alvesta vid 2 tiden och då ska han greja med våra datorer och så ska vi nog kolla på film och härja en massa:) Mohedadagarna blir det inte för min del ikväll heller..min plånbok tillåter inte det heller så får bli att åka och kolla lite på marknaden om dom har någon villsäga! Äta upp blåbärspajen ska vi göra idag med..frysa in det som blir över så att Martin kan ta och smygäta;) Nej men frysa in den, det ska vi! Sen är det jobb imorn med från 15-21:) då vill man faktiskt vara lite pigg med:)
Nu ska jag spela lite spel på king.com och glo runt lite på nätet:) 


                hvrueg3ehvkdsjhgwjcjcjc
(Martin tycker tydligen inte om änder! Fick reda på det när vi för första gången gick och matade dom vid strandbjörket!)

Pusspuss!

Blueberry!

Fick ju blåbär av morsan! Tjatade för ett par veckor sedan på henne om hon hade lite bär..själv fick man kommetaren tillbaka att hela skogen vart full och att jag gärna kunde plocka lite själv:P Men idag var mamma snelhest och gav oss en liter blåbär!:) martin rensade dom innan och nu har han precis gjort färdigt pajskalet och satt in det i kylskåpet:) säger det än en gång!..FY FAN VAD MIN KILLE ÄR FETT BÄST!:)

Inget öltält ikväll heller..pallar inte..mer mys att sitta hemma och mysa med Martin och katterna än att sitta i ett plasttält och regnet öser ner..vi kommer ju få sitta i varandras knän tyå!:/ så nejtack..och imorn kommer förmodligen Daniel och ska fixa våra datorer..måste ju ha lite virusskydd och andra hitech grejjer som inte jag kan fixa själv:P Kanske ska ta och fixa dendär youtube saken med..alltså den som man kan ladda ner från youtube med..:) får välla se!

Iaf, snart blir det paj och hoppa på martin i sängen!:)

Pusspuss!

KeEp ThE bLoGg AlIvE:)

johodda,det är ju det jag försöker göra..så att den inte avlider helt och hållet:)
Jobbat natten och den gick super B:)

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet för att hämta mitt makeup/smink bord! Min pappa och Martin blev tvugna att i stort sett skruva ner hela alltet för att den skulle få plats i baksätet!:) OCH DET mina vänner, det gjorde den:) Har man världens bästaste gubbe och världens bästaste pappa så fungerar ju allt:D Kan dock inte montera ihop den förrän PierreLatmask kommer och hämtar sina saker! Gör han inte det så får vi har öppet hus och så får folk komma och köpa sakerna! JAG vill inte ha det ialla fall;) Har redan en superduperfin säng!:)

Funderar på om jag ska till mohedadagarna ikväll eller om man kanske tar det imorn?..humm..fördelen med denna kvällen är ju att man känner lite folk..men är jag för trött och är värsta grinollen så kan jag ju ändå inte åka. Botemedlet är sömn!:) ska kanske ta tag migsjälv i kragen och fixa ihop lite smycken. Har legat på is nu över sommaren!:)
Här kommer en bild på ett av armbanden jag har gjort!:) kass bild? jag vet!:P
                      huveihgkvebvsj32345

Pusspuss!

Man börjar ju bli liiite trött på dethär!

ja..faktiskt!
har så jädrans ont i huvvet..tror ju nästan att det ska sprängas i bitar om jag inte gör något åt det! Hjälper ju inte heller med alvedon. man kanske får ta och gå till sjukan snart om det inte släpper! Börjar faktiskt bli liiite irriterad att det inte går över nån jädra gång!

Sitter just nu på jobbet (som ni alla vet!) och känner att jag ska gå å lägga mig alldeles strax!
Har blivit värsta gammelmormorn som går och lägger sig vid 10tiden varje kväll. Det är ju inte konstigt om man är på jobbet men även när jag är ledig så gör jag ju så!:( känner mig som värsta 80åriga tanten!
jaja, allt jag hade att komma med^^

Pusspuss å sov gött!

Ååååh!:/

ååååååååh!
Vad trött jag känner mig..la mig ändå vid 10 igårkväll och trodde att jag skulle vara lite piggare idag..men icke! Håller på att bli riktigt sjuk känner jag med. Eller inte nu men på mornarna så är jag så jävla täppt i näsan, febrig, slemmig i halsen och ont i huvudet. Ont i huvudet har jag varenda dag nuförtiden. De sista dagarna har jag haft så ont i huvudet att det har strålat ner i nacken på mig! DUMT!

Ska jobba idag:) har nattet och det kommer nog bli nice:)

Funderar på om jag kanske ska ta och sätta mig och göra ett armband..har lite ideer på vad jag ska göra. Beställde ju hur mycket berlocker och grejet som helst för ett par veckor sedan så det finns nog och bli över:P

Har inte mer att skriva just nu folks!
                ihf348thvkjdh
(Bjuder på en bild också!)

Pusspuss!

IKEA:)

god morgon:)
eller god förmiddag kanske man säger:) har varit vaken från och till sedan klockan 7! missarna väcker en lite då och då..sedan skulle martin iväg också:) så då vart jag lite vaken då också, fick ett sms av Hanna med sedan blev det bara in i duschen och äta lite frukost!
Funderar lite på vad man ska ta och hitta på idag..ut och gå en runda kanske? hähä har ju också fått IKEA katalogen för första gången till lägenheten och den ska man spana i lite..se om det finns någon fin tv möbel. Behöver en ganska stor med tanke på alla martins filmer. En/två lådor får han nog ändå snällt ställa ner i förrådet. Tror nämligen inte att det finns så himnla stora:P skulle täcka ena långväggen i vårat vardagsrum iså fall:)
Nej man kanske ska ta och kolla in katalogen och får lite massage av katterna som klättrar på min rygg nu i skrivande stund:)

            vvjiroehgeiohgiore
(Elefanten är inte inköpt på IKEA utan på Indiska! Är som ett pussel! COOLT med andra ord!)

Pusspuss!

Redneck!

Sitter och lyssnar på hög musik nu och känner att man lever typ:P
Sitter i min supermario tröja som katterna har rivit i som fan idag!
Lusse välte ned vårst kalaha spel så det rasslade som in i h-vete och han reste ragg som såg ut som en tuppkam och hans svans var som en diskborste! Han rev mej på handen med;) så nu är han väldigt skeptisk för soffbordet;) Så kan det gå när man är för busig;)
Funderar även på vad man ska ta och hitta på idag?:) kanske blir att bara lyssna på renex;) nej men martin städar som en tok och jag segar;) Man är ju trotsallt mannen i huset nu! HÄHÄ!
Förövrigt idag så fyller mikelkikel hela 20 år och kan änteligen gå på systemet:D Det firas säkert med tårta och kalajs:)
                                          grthe

Pusspuss!

blöblöblöööö!

mjahajja..
dagen har gått i rasande fart..oftast så blir det lite segt någon timme efter lunch på jobbet men iiiicke:) full rulle blev det och sånt är bara bra:)
Ska bli skönt att vara ledig imorn och på tisdag också! Inte ofta man är ledig 2 dagar mitt i veckan och dessutom EFTER varandra:) Underbart!
Kommer mest att hasa runt hemma tror jag, leka med mina underbara missar (saknar dom enormt!), spela theme park och så städa en hel massa. Det blir ju mycket städande när man har domdär 2 små busfröna..dom livar med andra ord upp stämningen rejält:)
Ska kanske ta tag i att gå ut och gå lite med..har fasen inte pallat nu i sommar. har jobbat mycket och sprungit som en tok..har haft så jävlars ont i benen ibland..men nu är det strax igång med gåendet på fritiden också:)
Moheda dagarna är till helgen som kommer också:) fast..denna veckan har knappt börjat och jag pratar om helgen?;P
Jaja, ha så göttans!
(Här kommer en bild på mina missemissar!!!!)
                            sjajmekvhjs bs

Pusspuss!

never trust a ***

godmorgon! Eller godförmiddag kanske!
Sov extremt länge idag..mår sådär..men blir att jobba imorn ändå!
ska nog ner på marknaden idag med..är ju Ljungby dagarna också..men det blir nog alvesta marknad:)


pappan frågar: - Var bion bra Lisa?
- Ja jag skrattade så att jag höll på att kissa på Hasses hand^^

Pusspuss:)

Ibland blir det inte..

ibland blir det inte som man vill:P
Skulle egentligen till öltältet..ja, annars hade jag ju inte suttit här och skrivit..Men det blev inte så!
Somnade väl vid 7 tiden och skulle upp vid 9..Stängde av alarmet och tänkte att jag "bara skulle vila ögonen lite till!"^^vaknade vid tio över 10 och går upp..känner att jag är helt täppt i näsan och ont i huvudet. pallade helt enkelt inte att åka till Maknaden i Alvesta. Eller ÖLTÄLTET rättaresagt!
Klarar inte av fulla människor, när man för det första är halvsjuk och har inte druckit något. Då blir det bara jobbigt när alla gapar och gormar! jaja, blev till att glo på The Island. Eller halva:P
Dricker läsk och har ätit ett par chips. Kollar till katterna emellanåt också.
Men marknaden ska man faktiskt på imorn! OM jag mår bra:)
Gonatt på er!

Pusspuss!

3Oh!3 - Don't trust me!

fet låt:) kollade på låtar som P3 hade spelat och då hittade jag denhär..var ju tvungen att söka på youtube! Mina nya favvolåt alltså:)
Joppat idag och det känns verkligen i mina ben..:P Sprungit runt som en yr höna idag!^^
Ikväll blir det förmodligen öltältet i Alvesta:) nice, träffar man alla:) gött! Ska nog dit om jag får sova en timme och spela lite theme park!:)
Finfint väder idag med..tog ledigt imorn så då blir det kanske att gå på marknaden en runda och försöka sova ut..ska trotsallt jobba på söndag..har nattet över till måndagen!:)
Snart blir det tacos också! Helgen är ju somsagt given.)

pUSSPuss!

Hej, Hej och åter Hej!

Har haft ubermycket att göra nu under ett par dagar..
Igår gick jag av natten och då hade jag egentligen tänkt att vila mig igenom hela dagen..ta det chill och spela theme park, kolla till katterna och laga lite mat..Men istället blev det tvättande från 10 till 14 och mellan blev det att halvspela theme park, kolla katterna, och att laga mat..på eftermiddagen gick vi till apoteket, blomsteraffären, och bankomaten..igår var egentligen en enda dimma! Somnade vid halv 11 tiden igår..tror jag!

Idag var det begravning, psykiskt tungt!
Haft syrran här på besök också i ett par timmar nu på kvällen..så även denna dagen har tagit musten ur mig!

Imorn blir det att börja jobba ca 3 timmar tidigare..börjar halv 1 istället för kvart i 3..går bra ändå:)
Nu ska jag fortsätta glo runt lite på nätet och bli sugen på att beställa kläder^^
Pusspuss!


Back in track!:)

Ja, då var det åter till jobbandet! Man blir ganska lat när man är ledig en hel helg:) Inte ofta jag är det..
Varit party hela helgen..lite mer i fredags än var det var i lördags men riktigt nice heeela helgen med kroghäng, polare som tittade förbi, förfest i lägenheten och musiiik:)
Vart ju somsagt karl-oskar dagarna och det är ju som alla år..hälften av besökarna är ju dunder fjortisar!
Men tillbaka till verkligheten så att säga och likabra att smäcka på med en natt:) Går iofs av vid 9 imorn:) varit en lugn kväll med:)

Pusspuss!

Theme Park!:)

har verkligen blivit beroende av detta spel! har haft det ganska länge och har inte direkt spelat det..Men när jag skulle ha natten i Tisdags så spelade jag det så himla mycket!
Det går ju inte heller att bara spela en liten stund utan jag sitter och spelar i ca 2 timmar med mitt illgröna nintendo DS:)
Hur kul spel som helst:)



              
                 jvoivohsnvkd

ME soooo Happy:)

Igår var det verkligen full rulle:)
Jobbade till klockan 9 igår morse och sedan bar det av till Älmhult:) Vart välla hemma vid 12 tiden med mina små missar:) Ja, det blev 2 stycken och dom var väldigt trötta efter den jobbiga resan till Växjö..dom somnade bakom Pierres sängstomme! Lockade fram dom på kvällen och då hoppade dom in i min bokhylla och låg där och myste:)
La mig en timme vid 4 tiden och helt plötsligt kommer Joel..visste ju att han skulle komma men man kan väll ringa innan och förvarna?;P Nej, skitsamma martin svarade i telefonen så det var ingen fara.
Städade ur förrådet också och grejade lite här hemma.
Joel och Martin spelade bilspel och gick sedan för att köpa snask på ICA:) då fick jag vara kattunge passare:)
Vi kollade på Asterix och Obelix, Tintin, I en annan del av köping (säsong 1) och Yrrol:) KUUUUL:) Käkade en massa chips och blev allmänt sega:)
Han stannade väll till klockan 1 och sedan var det bara för oss att hoppa i säng:)
Idag blir det nattjobbande som gäller och då får Martin vara kisse passare:)

Pusspuss!

Min vän Leonard av James Frey.

23-årige James har precis kommit ut från fängelset. Han är äntligen drogfri, men förvirrad, pank och olycklig. När flickvännen Lily begår självmord är han på väg att gå under. Leonard, en vän från tiden på behandlingshemmet, tar honom under sina vingars beskydd. Han blir James räddning. Leonard lever varje dag som om den vore den sista. Han är en ytterligheternas man; såväl generös och karismatisk som oerhört farlig, med kontakter i den undre världen. Leonard uppmuntrar James till att skriva, han förser honom med pengar och ett mycket okonventionellt arbete.




Min vän Leonard är en ömsint skildring av en far och son relation, skriven i samma avskalade stil som föregångaren. Det är ocksåett trovärdigt porträtt av en ung mans hårda väg tillbaka till ett liv utan missbruk.






                                  934uvmksmwcn

Jobbet!

Sitter på jobbet och funderar på om jag kanske ska ta och gå å lägga mig snart..Vore ganska skönt faktiskt:)
Har gått superbra idag:)

Hanna joinade mig och Martin innan jag skulle till jobbet och det vart NICE:)

Har inte mer att skriva:)
Ses imörn!
Puss puss!

Tusen små bitar av James Frey!



James Frey vaknar upp på ett flygplan. Han har ingen aning om var han har varit eller vart han är påväg. Han minns inte vad som hänt de senaste två veckorna. Ansiktet är sönderslaget och kroppen täckt av sår och blåmärken. han har ingen plånbok, inga pengar, inget jobb. Polisen letar efter honom. Han är bara 23. Och han har varit med om det här förut.



Tusen små bitar är berättelsen om vad som hände sedan. En intensiv, oförutsägbar och gripande berättelse om drog och alkoholmissbruk som det aldrig har skildrats förut. En kompromisslös och ursinnig beskrivning av hur begäret blir till beroende och vad det verkligen innebär att försöka bli frisk och fri.



                                          


Det går spekulationer om att denna bok inte är sann..Att James frey har överdrivit och att vissa delar i boken aldrig har hänt. Det struntar jag faktiskt i, denna boken är en av de bästa jag någonsin har läst. Min bok är söndertummad..
Fortsättningen heter "Min vän Leonard!" och den recensionen kommer imorn! Läs och förbered dig på äckelblandad förtjusning:)

Puss!

vad jag har gjort idag:

lagar lite potatisgratäng och har gjort en god gegga till detta + en köttabit:)
Ska köra igång med att rensa lite i förrådet senare..
har ialla fall målat min skohylla och varit ute och gått..köpte mig en soppslev:) mycket användbart i höst:)

Puss!

Jag hade namnsdag igååååår:D

Kvinnonamnet Helena kommer från det grekiska ordet för lysande eller fackla. Tidigast förknippad med namnet är Sköna Helena som var gift med kung Menelaos av Sparta. När namnet infördes i den svenska almanackan på den 18 augusti, var det för att fira minnet av Sankta Helena som var mor till den romerska kejsaren Konstantin den store. Kortformer av namnet är Lena, Ellen och Elin.

Namnet var relativt vanligt på 1970-talet, men har sedan dalat i popularitet. Totalt fanns 31 december 2005 82 937 personer i Sverige med namnet Helena varav 27 321 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 551 flickor namnet, varav 31 fick det som tilltalsnamn.


Någon mer som heter Helena?:)
Pusspuss!


(Hittade informationen på Namntoppen.se!)

Kaaaos:)

ugh! Vilken kväll det var igår då! Kaos, superier och massor med djur att mysa med:) Nice!
Har så himla mycket att fixa i lägenheten och snart är ju min ledighet slut! Åter till verkligheten så att säga!
Måste packa upp alla mina böcker och ställa dem i bokhyllan som jag fick hem i torsdags:) Broder Joel kom och hjälpte mig..även älsklingen hjälpte till att bära in den i släpet och att bära upp den till lägenheten..efter det blev det pizza, läsk och tv tittande:) Kul:)
Måste även måla min skohylla..men måste ha lacknafta för att blanda det i färgen..men har dock ingen lacknafta så då får jag faktiskt vänta med det..hähä:) en sak mindre att göre:)
Funderar på om jag kanske ska ta och kolla på disney filmerna som jag köpte förra veckan:) Håller på å samlar ihop alla..Är ju underbart bra:)

Puss puss!

RSS 2.0