Lovely night!

vilken härlig kväll det blev igår:)
hanna frågade om jag ville dricka öl och det vill man ju självklart:) tog en drive till Alvesta och tog oss en öl..eller ett par öl på pizzerian:)
Träffade janni, Joel och Hanna L:)
Nice kväll..verkligen:)

idag ska jag snickra ihop sakerna jag köpte mig igår och kanske pressa ett par personer på lite pengar:) Joel kommer kanske idag och hjälper mig med att hämta hem bokhyllan och kanske stannar en stund också:) vi får välla se!

See yah later alligator!

Puss!

En vecka:D

Japp..jag är ledig i en hel jävla vecka:) bara för att jag har jobbat förmycket. Skulle jobba idag och ha natten imorn men det togs bort..hade fått 202 timmar då..men det får man ju inte ha..haha, ska egentligen ha 165 men det blev visst 188,5 timmar:P Inte mitt fel ändå:)
I Måndags (hade ju jobbar hela hela helgen!) så sov jag i 4 timmar och var fortfarande trött när jag gick upp vid 4..var ialla fall tvungen att åka till Alvesta för att hämta min jacka på jobbet och kolla om en räkning vart betald..jävla mickejävel säger jag bara!
Åkte till Hemmakväll efter att vi hade varit hemma hos mamma och pappa en sväng:)
Grannens unge förföljde oss från alvesta och jag hatar verkligen dendär killen. Lika gammal som jag (21) och går å påtar i rabatterna med sin morsa..han kommer nog aldrig flytta hemifrån..stackarn^^ Ialla fall så pekade vi lite finger och åkte sedan för att hyra film. Hann dock inte det, dom skulle stänga..hann ialla fall roffa åt mig 2 disney filmer (Har snart allihopa!)
igår städades det hemma lite granna och sedan träffade jag hanna nästan heladagen:) Supernice:) träffar i stort sett ingen alls nu när man jobbar så det var skitkul:) ett andningshål i verkligheten så att säga:)
Köpte mig lite kläder och så fikade vi:)
Idag har det blivit lite tvättande..ska tvätta till klockan 2..sedan ska vi välla hinna med att äta lite mat, storhandla och köpa en skohylla..har även kollat in ett bord och stolar till balkongen:)
Skriver kanske mer lite senare..får se om jag pallar det:)

Puss puss!


Mycket men lite..

Har gentligen mycket att skriva men jag pallar faktiskt inte..
Har jobbat hela helgen och sitter fortfarande på jobbet eftersom att jag har nattet också!
är ledig imorn och på tisdag och det blir nice:)

Puss!

Bajsväder!

Vilket bajsväder det är idag då:( Bara för att jag är ledig och glad så blir det såhär:(
idag blir det väldigt lugnt..innan man kör igång med helgens jobbande:) kommer bli göttans att jobba i helgen..känner det på mig:) så då gör det ingenting att man jobbar fredag kväll, hela lördagen, hela söndagen + natten;)
Ska väll pilla lite med mina smycken och laga lite mat..glo runt lite på nätet efter kattungar..:P
Har köpt allting och nu fattas bara kattungarna. Ska nog köpa lördagstidningen (smp) och kolla om dom har lite kattungar där..vilket dom brukar ha:) Flera sidor!
har inte mycket mer att skriva för tillfället!!

Puss puss!

Ugh!

ugh!
Känner mig helt mör efter jobbandet..så det passar mig perfekt att vara ledig imorn och halva fredagen! Vila upp sig lite inför helgen så att säga:)
Har tagit mig en välbehövlig dusch och dragit på mig en kjol och ett linne..vettefan om det passar ihop men det struntar jag i faktiskt:) vafasen man ska ju ändå vara hemma!
Fick höst7vinter katalogen från HM och den tänkte jag kolla lite i om man hittar någe fint:) ska nog pilla lite med mina smycken sen med..värsta smyckomanen nuförtiden:) Köpa?:)

puss puss!

Kattungar köpes!

undrar om man kanske ska göra någonting innan man börjar jobba?:) latmask som man är så tar man ju vara lite på den lilla lediga tid som man har:P hähä! snart är det ju också karl-oskar dagarna och även alvesta marknad..då träffar man alla sina nära och kära:) det kommer bli super! Undrar om man kanske ska ha lite fest här hemma när det ändå är karl-oskar?:)
Får skjuts idag av älsklingen och det är jättesnällt! Annars hade jag fått ta bussen vid 1 och vara hemma hos mina föräldrar en timme innan man ska till jobbet..
Någon förresten som säljer kattungar (12 veckor gamla!!!!) någonstans i Kronobergs län?! är väldigt intresserad då att köpa 2 stycken:)
Är förövrigt väldigt sugen på kladdkaka:P

Puss på armbågen!

       gt5666

Jag vill haaaa...

Jag vill ha så himla mycket saker just nu! kan ingen ge mig..mjaaa, 10 miljoner på ett ungefär?:) skulle sitta skitbra på mitt bankkonto:)
nej men jag vill ha: En lamborghini Gallardo (helst en svart eller röd!), ett tjog med djur (typ, ett par hundar, ett par katter och ett par kaniner...kanske ett marsvin också!) mycket mycket kläder, ett körkort och..humm..en resa jorden runt tack:) Om det skulle fixas snabbt skulle jag bli vääääldigt tacksam!
Nej men fan..det hade suttit jäkligt gött om jag hade fått dom där miljonerna av en snäll läsare..eller vi kan välla säga att alla lägger ett par tusenlappar var så kan ni starta typ en insamling till mig?;)

Slog i armbågen som in i h*vete innan när jag hoppade in i bilen..fan vad ont det gööööör! Värre än elektiska knölen smäll!:/ Trodde det skulle gå över men det gör det ju aldrig!

Försöker meka ihop ett möte med bästaste Hanna vännen också:) Blir kaaanske av på torsdag..har ialla fall lagt fram förslaget:) Annars blir det att vi ses på jobbet i helgen:) det är också nice som fan:)

Kollar runt lite på blocket nu..är riktigt suuuugen på att kööööpa:) helst 2 stycken:)
varit runt och köpt lite saker till dom med:)
Vad det är får ni välla reda på när jag köpt dem eller om ni frågar snällt svarar jag:)

Puss på nacken!

Snygga saker!

Sitter just nu i denna stund och kollar på Sunes sommar:P Den går på barnkanalen..den är ju riktigt rolig! Janni och jag asgarvade en gång när jag nämnde en scen ur den filmen. Det är när basketlaget kommer in i affären och där står Rudolf och dricker kaffe. En av dom ur basketlaget pekar på negerbollarna och frågar vad det heter..Rudolf svarar: They're called ne..ne...no they're called winerbreads:P Fasen vad Janni skrattade åt mig:P

Ialla fall så sitter jag också och surfar runt lite på nätet och hittade jättesnygga berlocker och pärlor:) Väldigt billigt också för den delen..blir nog till att jag sitter och beställer hem lite pärlor och berlocker..kanske beställer hem hela deras sortiment på berlockerna:) Kan aldrig bestämma mig för vilka jag vill ha!
kommer sitta och knåpa ihop ett snyggt armband till mig om en vecka eller så när jag har fått hem sakerna:)

Ska förresten visa en snygg t-shirt som jag köpte för ett tag sedan i Kalmar:) Love it! <3
          fghjkl090
Syns inte för bra..men det är ialla fall något:)
Nu ska jag ut och röka och sedan knåpa lite med smyckerna!

Puss på armhåret!

Transformers:)

Helgen har ju gått supersnabbt.. Tänkte efter vad jag har gjort nu i helgen..och kom fram till att jag har legat och sovit till klockan 12 både idag och igår!
Men det gör ingenting:) Man får det när man är ledig:)

Transformers filmen var jättebra:) Måste verkligen köpa filmerna..man måste se dom om och om igen för att dom är så himla bra:) Man missar ju så mycket när man ser filmer första gången! Sen har man ju en kille som är film fantast och samlar på filmer:P Klart att man ska ha transformers filmerna i samlingen då:)

Idag har jag hittills hunnit med frukost, dusch, klätt på mig och så har jag klippt av gubbens hår:) det är nere på 2 millimeter just nu:P Han passar perfekt i det! Bara för att han är min och att han är BÄST:D


                  fdeecvgdsds754
Såhär såg man ut igår näre vi skulle till bilen och ta oss till filmstaden:) nej nu ska jag kolla in min bdb och facebook:)

Puss på nagelbanden!


Det är LÖÖÖÖRDAG:)

Håhå jaja:)
Sitter precis och kollar på Star Wars..eller kollar välla bara lite halvt:P Glor runt lite här på nätet också:) Det är ett måste ett par gånger i veckan ialla fall:)
har funderat på om man kanske ska ta och ta upp kontakten med gamla kamrater igen:) vafasen man har ju ingenting att förlora på det:)
Vi har kommit fram till att det blir Transformers ikväll..fanns inte några andra filmer som vi ville se..jo baksmällan men den kan man ju nästan hyra..
har inte hänt mycket idag..mest suttit på king.com och spelat spel..är inne på msn med för första gången på flera veckor:P
Skriver nog inte mycket mer idag..man är ju somsagt ledig och orkar inte sitta här och skriva en massa då:)

Puss på stjärtgräset:)
vrq346bc2


ÄNTLIGEN!

nu är det färdigjobbat för denna veckan och det ska bli superduper skönt att vara ledig i helgen:) Ska också bli yber skönt att få sova riktigt riktigt länge:) Man får ju passa på och sova till typ 12 eller något:P har ju gått upp tidigt varenda dag denna veckan..har ju börjat mellan halv 8 och halv 9..så det blev inte många timmars sömn!
vaknade en natt av att martins morsa ringde.,.kanske har skrivit det? Aja, nu vet ni det igen iså fall:)
vettefasen vad man ska ta och hitte på i helgen bara..borde ha gått på bio idag och sett transformers men jag pallade inte..martin gav förslaget..får välla göra det imon eller nått!
Ska glo runt lite till på intranätet och sedan kolla på tv resten av kvällen!
Trevlig helg:)

Puss på knäskålen!

Spionage?

Har precis upptäckt ett litet spionage på min bilddagbok! Den var för ungefär 2 minuter sedan tillåten för alla att kolla på bilderna men vågar nu inte riskera att alla kollar..därför är det numera bara vänner som får kolla in den..vilket jag tycker är enormt bra:) Man vet aldrig vad som skvallras runt i djungel telegrafen i Alvesta annars..för mig är det helt vanliga bilder på mig, min familj, martin och saker som vi gör..oskyldigt tycker jag! jaja, nog snackat om sneakypeaky people:)
haft det bra idag:) solen lyste och det var varmt och gött ute:)
Ganska skönt att duscha när man hade åkt buss bara:P
Glott på tv..bland annat en dokumentär om videoövervakning...intressant. även en dokumentär om byfolket i burma! Det var verkligen intressant! Dom borde visa mer ordentliga dokumentärer på tv!
Nu ska jag snart gå å lägga mig..långpass imorn!

Puss på fingertopparna!

Fiiiiilm!

Mc Donalds och roliga filmer:)
Orkar inte skriva mycket mer!
hejdå:))

Like a död sill!^^

vad skönt det är att vara ledig denna dagen!
har typ nackspärr och ont i ben och rygg..Nackspärren vet jag vart det kommer ifrån. Puttar alltid ner mina kuddar på golvet när jag sover..när man vaknar så är det en väldigt obekväm ställning man ligger i..inte konstigt att jag då får ont i nacken!
idag blir det ganska lugnt medtanke på att jag jobbar mycket hela veckan. Längtar redan till helgen:) Skulle ha varit släktträff men det verkar inte bli något så då ska vi nog kolla på Transformers:) Pallar dock inte göra det ikväll..kommer vara som en zombie imorgon!:P
Funderar på om jag kanske ska ta på mig mina raggsockar och senare ska jag ner till affären och apoteket..
hörs senare dude!

Puss på smalbenet!

Tandvärk som f*n:(

Har tandvärk och är enormt trött:( orkar inte skriva någe mera!
Puss på tungan och sov gott!

maffiga pass, tidiga mornar och sena kvällar!

Sitter i skrivandets stund på jobbet och har varit ute en runda i det fina vädret...tur att jag tog på mig kjol imorse..fan vad kallt det ändå var!:P det sägs att det ska regna ikväll så man får passa på att lapa lite sol:)
Är ledig imorn och då blir det nog inte mycket att göra..jobbar hela nästa vecka med i stort sett..maffiga pass på 14 timmar..tidiga mornar och sena kvällar kommer det att bli..likabra att sova så länge jag bara kan imorn då:P

idag firar martin och jag 1 år och 6 månader tillsammans:P Blir nog inte mycket firande för våran del..jag sitter här i alvesta till 9 ikväll och gubben min är i växjö:/ Jaja, har ialla fall tänkt mig att vi ska gå å kolla på Transformers på fredag:)))

Nej nu är det återigen arbete:P:P
Puss på lilltån!

Mitt i helgen

snart har man jobbat färdigt helgen..söndagens arbetspass kvar..
Det känns absolut inte som en lördag..utan mer som en sen måndagskväll..eftersom att alla fortfarande är bakfulla då och går å lägger sig tidigt!
har haft det bra idag ialla fall på jobbet! Gick ganska snabbt ändå..trodde att dagen skulle gå sakta..fråga mig inte varför jag trodde det..hähä! Vilse i pannkakan:P
Fick skjuts hem av gubben min och har duschat, och även hunnit trycka i mig ett antal ostbågar (vem kan klara sig utan det då?!) och kollar nu halvt på King Kong. Såg den på bio..inte världens bästa på grund av att vi satt längst fram och att filmen är nästan 3 timmar lång! Nackspärr eller vad?;)
Nej nu ska jag dricka upp min mjölk och få lite mer massage!:) Ibland är man lite bekväm;);)

Puss på knogarna!

Jag, jag och åter JAG:)

Usch vad lat jag var igår och bara la in bilder och inte skrev någonting om gårdagen..men skitsamma:P vettefan hurmånga som läser min blogg å så:P
Igår iaf så höll jag på å grejja en massa hemma i lägenheten..fixade upp lite gardiner i köket och sprang runt som en tok för att hitta min digitalkamera laddare..visste ju att senast jag använde den var innan vi åkte till Öland..och den hade jag ju inte direkt med mig:P hittade den tillslut och jag skojar inte att det tog mig en och en halv timme för att hitta den. Hittade den såklart i den gamla kakburken där jag har alla andra sladdar..pucko helena:P
Köpte även en bil igår..kort och gott så blev vi jättenöjda med köpet och jag är numera stolt ägare till en bil:P haha, ganska komiskt med tanke på att jag inte ens har ett körkort..skitsamma, det fixar jag ju nu i höst..ooops;) Nu skrev jag visst lite förmycket..skitsamma:) haha, jag ska ju också ta körkort någongång i mitt liv och det börjar för mig nu i höst..sen när jag väl har körkort så kommer jag knappt att synas i småland^^
Gjorde värsta feta middagen igår med..marinerade kyckling fileer med klyftpotatis och en megagod sallad..till efterrätt blev det kladdkaka med massor massor massor av vispgrädde och jordgubbar:) Snacka om att man blev mätt!:)
Idag ska jag jobba..eller HELA HELGEN ska jag jobba och det kommer bli skitnice:) Har ju i stort sett slutat festa så då kan man ju spendera helgerna med älsk eller på jobbet:) Och inga vänner som hör av sig heller så blir ju det PERFAAAA:) Egentligen hör ju jag inte av mig särskilt ofta heller men det är bara för att jag inte pallar och är trött:)
nej nu ska jag strax äta lite mat och sedan fika med lite mer kladdkaka:P Den blir ju gammal annars^^ hähä!
Här är en bild på mig hur jag såg ut igår..faaancy va?:)
bwnhu7n8i5nnkfedd
Tur att man inte ser fettfläcken på högerstrumpan så noga^^

Puss på bilringarna^^

Lite bilder..

Från ölandsdjurparks resan:) Har ju skrivit att jag ska lägga upp dom inte har inte haft min dator..eller jag har ju haft den men har suttit på Martins och han har inte bilderna!
gv54jnu56
Sööööööta getter..matade dom också..plus att dom bet på mina shorts:P
c4bw453b
Martins nya kompis..
24bgt54w4
Hittade moomin huset också:)
3btbbre4b
Mee sooo HAPPY:D

Och vad har DU gjort?

sådärja!
ätit tacos, städat, planterat om en blomma, limmat en kruka, lyssnat på eddie meduza, lämnat in klockan, gått en runda, köpt bröd, matat ankorna, sagt till en unge som kastade en tom MER förpackning på duvorna, blivit biten av ankorna, blivit jagad av en fiskmås, fått ett samtal av jobbet, ringt ett samtal, härjat med en grinig gubbe, köpt mineralvatten och läst löpsedlarna:)
Vad jag kan hinna med mycket under en dag:) En latmask är jag absolut inte:)
Nu ska jag ut och röka..

Puss på tumnegeln!

Usch!

färdig jobbat för denna dagen! Är ledig i 2 dagar innan helgens jobbande sätter igång..förberedelse mentalt blir det innan man hoppar in med glädje i 30 timmars jobb:) Är roligt att jobba på helgen men seg i kolan är man absolut efteråt!
Såg 2 stycken fyllerister när jag hade slutat jobba..fattar inte hur dom pallar vara fulla dygnet runt..vissa menar på att det är lågkonjukturen och inga jobb som gör det..men hur fan har dom då råd med sprit? Soc eller?..jaja..stod bakom en av dem när jag skulle hoppa på bussen och han rapade så att det kom i fejjan på mig..mysigt? Knappast..värsta som finns är att känna dendär spritlukten när en annan är spiknykter och trött..
Vart även en skit snuskig äckelgubbe på bussen..glodde på allt och alla och slickade sig om munnen och glodde på tanten som satt snett åt vänster..var väl efterrrätten för honom..Han hoppade upp och ner på sitt säte som om han var ett litet barn på tivoli och huvudet var som på en orm när vi kom till vägbygget på 25:an..trodde nästan att han skulle sätta sig i knät på dom som satt framför honom..Dessutom så slickade han sig om läpparna när vi kom till industriområdet..gick förbi ett par tjejer i min ålder och jag trodde att han skulle tappa ögonen..usch..jädra äckelgubbe..han har säkert ingen tv hemma + att han säkert hade ätit en massa gladpiller och glosoppa!
fattar inte varför alla idioter kommer ut på sommaren och visar sig. man ser ju inte dom på vintern, så då borde dom hålla sig inne på sommaren med.
Vart en knarkare som skrämde mig utanför blomsterlandet i söndags med..faaaan vad rädd jag blev. martin skulle bara ta ut pengar och jag stod vid bilen och väntade. Helt plötsligt står det en gubbe bakom mig och frågar om jag har en cigg att bjuda honom på..Smal som fasen, tatueringar på hela kroppen, slitna boots, dassig brun skjorta, en tand i munnen (av vad jag såg!), ögonen irrade runt och han flaxade med armarna. Trodde att mitt hjärta skulle hoppa ut ur munnen på mig eller något!
jaja, nog om konstiga människor och äckliga gubbar som äter glosoppa!
Nu ska jag inte sitta här mer och traggla ialla fall!

Puss på o-ringen!

Ensamt..

Fyfan vad ensam jag kan känna mig ibland..Hela världen är full av folk och jag känner mig totalt ensam...känner att ens vänner har bara försvunnit ut i tomma intet sen jag träffade Martin..fattar inte varför det ska vara så..och tydligen är jag inte helt ensam om det..att känna att kompisarna försvinner alltså...Så jävla synd att en så underbar varelse som jag har träffat, kan förgöra alla andra bra saker. Martin är mitt livs mening och mitt älskade hjärta..men det betyder ju inte att allt annat bara ska försvinna för att jag har honom vid min sida! Precis som Martin, förgyller/Förgyllde mina vänner mina dagar..vet inte hur jag ska formulera mig men jag har tappat mina vänner eller så har mina vänner lämnat mig..synd..jävligt synd men jag kan ju inte direkt tvinga dom med våld att umgås med mig..Självklart får dom komma när dom vill..saknar dom..enormt mycket..Vart är ni?

Puss

Ibland är det hälften hälften!

Ibland har jag verkligen tur i oturen så att säga:P
Slog i stortån på jobbet så att naglen sprack och det började blööööda!:( ett fett plåster och sedan fortsätta jobba..och försöka sluta halta med:P
fick sluta tidigare..gick vid kvart över 6 fast att jag egentligen slutade vid halv 10:)
Kom hem innan den började spöregna och  hovshaga bussen kom nästan direkt när jag hade hoppat av bussen från alvesta till växjö:)
Så ibland har jag fan tur:P
Har ätit billys panpizza och snart blir det lite kex och film tror jag..hähähähä:)
Ha det bästaste!

Puss på hälsenorna!

Helgen är nu slut...

sådära!
Då var denna helgen nästan över, vilket jag tycker är fett synd:( Har ju haft så roligt, å när man har roligt så går ju helgen superduper snabbt!
har varit i staden en runda och gått runt..inte mycket folk för alla är nog bakfulla och det är bra..:) slipper man trängas bland en massa!
Hittade en ljuslykta och ett nytt förkläde med smultron på:) Hade även tänkt att köpa mig ett marsvin eller en kanin men det får bli nästa månad..då ska den få den bästaste buren som finns:)
har även hunnit plantera min solros och så har jag gjort ett tjog med polly muffins. äter ju inte mupp mitt godis så då får man faktiskt göra på detta viset:) kanske jag äter muffinsen istället..får hoppas på det:)
Långepass imorn som kommer bli aningen segt känner jag redan nu..och sedan är det natt, kväll och 24timmars pass på helgen:)  trevligt sällskap kommer det bli:P urkul att jobba:P

Puss på er och så hörs vi KANSKE imorn:)

sikket oväder!

Vart aldrig och badade igår:P Ganska bra med tanke på att det började spöregna (vilket är jättebra!) och så åskade det...ovädret låg nog precis över växjös innerstad..vi såg ett antal blixtar och dånet sekunden efter när den slog ner..så jag undrar om det inte var någon som fick den i huvvet?:/
var heller inte och kollade på transformers..istället köpte vi 4 filmer och glodde på Scarface:)
Köpte också mitt livs första egna solros..köpte även en orkidé och en skitnice kaktus som babe valde helt själv:)
Ska glo runt lite efter saker till lägenheten på staden idag..ska även plantera solrosen i min "nya" blåa kruka:) Kan nog bli en trädgårdsmästare:P
See yah later bro!

Puss på celluliterna:)

Älskling och jag på äventyr:D

Åkte somsagt till Öland igår och då åkte vi först till ölands djurpark:P
Fatta att man inte har varit där på ca 10 år..så det hade ju ändrats riktigt riktigt mycket..kul att titta på alla dessa djur och så gick vi u självklart in på tivolit också:P Åkte däremot ingenting..det var ju mest för barn..haha, hade nog sett roligt ut om vi hade satt oss i en barnkarusell:P:P:P Fick somvanligt klistermärke på bilen så då blir mina päron extra glada att vi har pimpat till den:P:P
Åkte sedan mot färjestaden och åkte hem till martins pappa och Bittan:)
Stannade där till ungefär 12 på natten och körde sedan hemmåt:P
åskade som fasen när vi kom mot lessebo och växjö..hela himlen lystes upp av blixtarna så det var lite läskigt..men man kan ju inte dö i en bil..eller hur?:)
Kommer lägga upp lite bilder från gårdagen lite senare..
För idag ska vi antingen gå å kolla på Transformers eller så badar vi:) fullrulle när man ändå är ledig:)

Puss på pubishåret!


LEDIG FFS:D

lyssnar på rollergirl och tycker att livet är mycket underbart denna dag:) bara för att JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN:)
Har jobbat färdigt för denna veckan:)
Så nu blir det till att dricka cider i bilen påväg mot öland och en dag full av äventyr med min älskling:)

Puss i armhålan så hörs vi ikväll!

Smink osv..

Har läst en hel del bloggar de senaste månaderna och det står väldigt mycket angående sminktips, kläder och smycken..
men det är inte allt!

Kan man inte vara som man är också?
Jag har inte långa naglar pågrund av att jag kan riva arbetstagarna och dessutom finns det enormt mycket bakterier under naglarna. Därför väljer jag att ha dom korta och helst utan nagellack!
Jag rengör ansiktet varje morgon och kväll men inget mer. Smink använder jag ytterst sällan på sommaren och nästan aldrig på jobbet. Du ska jobba, inte vara modell!:)
Smycken använder jag oftast bara hemma, jag har ett halsband som jag har på mig dygnet runt (Vet att man ska ta av det när man duschar och sprutar på sig parfym!!) resten av smyckerna har jag när jag är ledig!
är inte särskilt kläd intresserad..har aldrig varit och tror faktiskt att jag aldrig kommer bli det heller..det har aldrig fallit mig in att spana efter de nya trenderna och de nya looksen! Jag köper det jag tycker är fint och känns bra på min kropp. Dessutom kan jag inte ha värsta fancy outfiten på jobbet..somsagt man ska ju jobba:)
Köper i stort sett bara gympaskor...adidas 4-life eller vad:) Sleek series är de bästa:D

det är jättebra att bloggare skriver om alla dessa nya kläder osv men tänk också på att DU är fin som du är:D

Puss på kinden!

Stekhett eller vad!?

fasen vad varmt det har varit idag då:/ Tycker inte om när det är stekhett så att du knappt kan gå ut på balkongen förrän du badar i svett..inte särskilt fräscht heller för den delen och gå runt och vara svettig..
Martin och jag tog kvart över 2 bussen och jag råkade lura honom OCH migsjälv lite:P trodde den gick förbi där mina föräldrar bor men det gjorde den inte..så vi fick oss en rejäl promenad i stekande sol..så jag var grenomsvett och röd i fejjan när jag kom till jobbet...PINSAMT om något!:P som tur väl var så var de andra också ganska svettiga så då gjorde det ju inte särskilt mycket. Martin följde inte med mig till jobbet utan gick hem till mina föräldrar och blev bjuden på en kanna kaffe:P
Har gått super på jobbet idag med..brukar det göra när jag jobbar^^
Ska bli superduper skönt att vara ledig i helgen..längtar verkligen..avundas dom som har semester nu..vill också ha det:/ jaja, får ta en veckas ledigt nästa sommar om jag är kvar här då:)

Puss på tummen och godnatt!

Det är Torsdag idag!

har lyssnar en jävla massa på musik de senaste timmarna:D Gytt eller vad:)
Har blivit Prince, Petter, och en blandskiva:)

Nu blev det mulet med..bara för att man har tagit på sig ett nytt linne..eller nytt och nytt..köpte det för en månad sedan och hade inte ens tagit bort prislappen på:P
Ett ROSA linne (hatar egentligen rosa!) med svart text på..väldigt stort och luftigt linne nu när det är varmt:)
Ska ju joppa idag med..har nattet och imorn ska vi långa mina förlädrars bil över helgen..
ska storhandla och om det är fint väder så kan man åka till en strand och steka lite:) Kanske blir ett dopp också..får se:)
Funderar på om man kanske ska kolla på den nya transformers filmen imorn med..hähä..transformers är fanimej bäst:P
har satt i mina tunnlar med..och ett par öronhängen:) Asfint när man har det så..:P
Nej nu ska jag glo runt lite på nätet!
Hörs kanske senare!

Puss på håret!

Håhåjaja!

bästa idag: Någolunda väder på kvällen:)

Igår jobbade jag från halv 8 till 4:) Blev bjuden på mat av chefen och det var gott..men salladen var inte god:( Mådde illa på bussen hem och så tappade jag mitt fina fina paraply:( sprang upp för trapporna och ulkade ner i toastolen..kom inte upp något..mådde så dåligt så att jag sov från typ 5 till klockan 9...gick upp och duschade och åt en tallrik med vanilj yoggi och gick sedan och la mig igen..

idag har jag jobbat..gick superduper bra. Hade lite ont i magen på morgonen men det gick över ganska snabbt..
Hookade upp med Hanna och vi åkte in mot stan..:) Knallade runt lite och jag köpte bland annat ett nytt paraply (lila med vita prickar!!)..åt sedan på mc donalds..När jag hoppade av bussen vid dalbo så gick jag och köpte blommor till min älskling, glass och pastasallad..:) Det tyckte jag han behövde:)

Nu sitter man här..lite mör och trött av allt jobb..ska bli sköööönt att få vara ledig i helgen;)
Puss på revbenen!

RSS 2.0