Sista November!:)

Tjabba tjena hallå bloggdagboken!
Idag är jag på ett mycket utsökt bra humör som kommer väldigt sällan! Du vet, ett sådant glatt humör som gör att man skrattar åt allting som kan gå fel och bara fnissar när ingenting går som jag vill:) Det är ett tag sedan jag hade ett sådant glatt humör!:) Men jag har ju mina anledningar till att inte vara särskilt HAPPY egentligen men det håller jag för mig själv:) Till och med bloggen har öron (läs ögon!)

Idag har jag faktiskt inte gjort så himla mycket! Har jobbat natten så att egentligen borde jag inte vara sådär pigg men skam den som ger sig:) Har busat med Tissarna och så knallade vi bort till Netto efter att ha förtärt lite potatisplättar och bacon! Det stod att det fanns balsam och schampo för 10 spänn där men inte fan fanns det något schampo överhuvudtaget! Fanns bara 2 olika sorters balsam. En för färgat hår och en för tunt och slitet hår! Men HALLÅ! Varför anonserar de då att det finns en del olika BALSAM OCH SCHAMPO att välja mellan? Onödigt enligt min mening..BAHH!
Har också kollat på Törnrosa som jag köpte för någon dag sedan..håller på och samlar in alla dessa Disney filmer..synd bara att den BÄSTA filmen (Skönheten och odjuret) inte släpps förrän nästa höst..tror jag det var. Ialla fall är det någon gång nästa år..*suck*
Sen har jag tryckt i mig en massa gott och så tände vi en hel radda med ljus och myste ner oss i soffan tillsammans med tissarna..

Nu ska jag hoppa lite på gubben som snart kommer att somna:)
Puss!

Julfeelings!

Kände mig absolut inte på humör för att skriva en endaste rad här igår men kände mig på något sätt ändå lite halvt tvingad till att skriva! Så det blev typ 2 rader med tråkiga ord! Sorry men man kan inte alltid vara glad och trevlig på bloggen! Så jag tar också tillbaka mitt "sorry"!:) HAH!


Igår åkte vi omkring lite och kollade på saker till lägenheten och så kollade jag efter julklappar! Detta året tänker jag inte få panik över att jag inte har köpt en endaste julklapp..och då brukar jag oftast få smått panik dagarna innan jul! Men igår så fick jag tummarna ur röven och köpte julklappar till syster, päronen/föräldrarna, och mina bröder! Det gick ju supersmidigt:) Nu ska jag bara fixa julklappar till min älskade älskling och en julklapp till Hannapanna! SEN är jag färdig:) MOHAHA!
Åt en frenchhotdog och sedan slidade vi hem och kollade på en film som vi köpte och så tryckte jag i mig ett antal rutor med ragusa (världens godaste choklad!)
JO! Köpte typ 8 pocketböcker också..kostade bara 29 kronor på Citygross!:)

idag har jag fejat i lägenheten hela dagen! Julstädat, och med det vill säga att jag: Dammtorkade, gubben putsade fönstrerna, jag satte upp gardiner, och så strök jag dom med såklart, plockat upp julsakerna och placerat ut lite granna!
Nu funderar vi på vad vi ska hitta på..blir nog att vi åker en runda med "vita grodan" innan mysepyset ikväll! Jobb imorn.
Puss!

det enda

det enda jag har gjort denna veckan är väl att jag har jobbat, städat, busat med mina älsklingar och sovit!
Inte mycket mer intressant har hänt här inte!

sikken dag alltså!

vilken dag det vart igår då!
Allt gick bara FEEEL!
Jobbade och det gick jättebra men så fort jag var själv så klantade jag mig ju!
Tog fel buss igår och var tvungen att betala 140 spänn när jag åkte taxi, slog mig i huvudet på en skåpskant, fastnade med foten under bäddsoffan, snubblade över mina katter osv osv osv ! Fattar inte vilken otur jag verkligen hade igår!

Hoppas bara att denna dagen går mycket bättre och att jag har lite mer tur kanske:) Jobb idag, har natten..får skjuts av en jobbarkompis också:)
Sen händer det väl inte mycket mer..tissarna kommer vara själva läääänge idag innan min kille kommer hem! Känner mig dum som lämnar dom så länge själva..tror nog att dom sover nästan hela tiden ialla fall:)
Puss

shopping!:)

Vart på stan med Hanna en runda i det urusla vädret! Men det var kul ändå:)

Inhandlade:
2 stycken party linnen!
Ett mörklila nagellack
En ny palett med ögonskuggor
1 nytt läppsyl, liknar lipsmacker!
2 paket med pyssel saker
1 ny låda till mina pärlor och berlocker
mja..det vart välla allt:) Kul att köpa saker till sig själv ibland. Det var ett tag sedan jag gjorde det!

Fikade på Millas också! Det är det bästa stället att köpa god fika på:) MUMS!
Kom hem för ca 2 timmar sedan och busade lite med Tissarna, tydligen vart dom trötta så nu sover dom! Kommer nog bli en jobbig natt för oss när dom sover på dagarna/kvällarna! Vilka nattugglor till katter man har;)
Packade väskan nyssens också, ska jobba imorn och då ska vi åka och bada..KUL:))
Om ca en timme är det Ullared dokumentären, det måste man ju bara se.
Kanske ska kolla klart på den sista alien filmen och sedan försöka värma mig lite! Fryser arslet av mig! Dricka te eller äta lite av maten som blev över från lunchen..
Puss på er!

Kurr

Sötnosens mobilalarm gick igång idag vid 7 på morgonen och jag bara hoppades på att han skulle till jobbet eller något!Men sekunden efter så kommer jag på att vi hade bokat in musse på att ta bort stygn klockan 8..så det var gaaaarhmummelmummeluuä  innan jag kunde ta mig ur sängen! Pust stånk och stön alltså...Varför ska man boka in en massa saker så tidigt på morgonkulan? vem är vetig och gör sådant? Jo MEEE! Saken är bara den att jag tar vilken tid dom än säger, ganska dumt egentligen. Har ju faktiskt en trut att kunna öppna och prata med..Ähh, ialla fall så kom vi iväg i skaplig tid och vart framme till och med innan djursjukhuset öppnade! HAH!
Musse stirrade på en liten hund och sedan kom det en annan person med en transportbus, därinne vart det en katt! MYCKET intressant:)
Stygnen togs bort och så säger sköterskan att "Ja, att ta bort stygn ingår ju i operationskostnaden!" NO SHIT VAD SNÄLLT säger jag då..eller inte, hade lust att ge henne en lavett med den saftiga räkningen som vi fick av musses operation och så hade jag lust att skrika åt henne att det inte BORDE kosta oss ett enda skit att ta bort stygn..så jävla löjligt! Ingår? Ja det hoppas jag fan på!

Ialla fall så kom vi hem för ett antal timmar sedan och nu är jag skit hungrig (är inte hungrig på skit!)..kurrar i min mage!:/ snart blir det köttfärssås och makaroner..senare blir det till att träffa Hadda en stund:) NICE!
Puss!

Underbara lördag!

ohoj!
Denna dagen har gått riktigt snabbt! Annars går dagarna i snigel fart!
Sov faktiskt till halv 12 idag:) WOHO om man säger så..har nog inte gjort det sedan vi skaffade oss tissarna! UNDERBART!
Grejade lite innan vi åkte till citygross för att handla..hittade juldukar (hur kan det vara så svårt att hitta juldukar egentligen!?) och sedan tog vi en drive till ÖoB också. Hittade julhanddukar också..hela lägenheten kommer vara "julig" i december månad:) Vart ju såklart på gottegrisen också. Det är ju ett MÅSTE inför myset..godis måste man ju bara ha..eller mer att martin vill ha det.haha! Äter inte mycket godis!
Vart sedan hemma och myste lite innan vi åkte mot alvesta för att hälsa på päronen innan jag skulle ha nattet på jobbet..
Så nu sitter man här med lite "grus" i ögonen och ska strax gå å lägga mig!
Hoppas att ni har haft en trevlig lördag!
Pusspuss!

Fullrulle

nu är man officielt en blodgivare!
Haha, sköterskan sa att jag har ungefär lika mycket blod som en vuxen man! Det kan man kanske vara lite stolt över! Behövde därför inte ta några järntabletter..brukar man tydligen annars få göra!

har inte hunnit äta något och har inte heller så mycket energi som jag skulle vilja ha idag!

Igår kollade gubben och jag på Alien (den första filmen) och så åt vi mat från Mc Donalds..det var jag som vart ubersugen på McFeast:)

Hörs sen!
Puss

Föräldrar förstör sina barn! STRAFFBART?

När jag var liten fick jag lära mig att tjäna ihop till egna pengar. Då var man tvungen till exempel till att bädda sängen, dammsuga och hålla iordning i mitt rum. Det var ju ett extra plus om man bäddade sängen med. Det såg jag som en självklathet att bädda den så mig gjorde det ingenting!
När jag blev äldre så gick ju pengarna åt ganska snabbt, man ville ju hyra film, köpa glass och godis osv. Då fick man allt lära sig att leta efter ett sommarjobb, vilket jag också gjorde. Sålde jordgubbar en månad ungefär den sommaren och drog ihop en skaplig hög med pengar. Jag kommer ihåg hur glad jag var över att ha tjänat ihop pengarna SJÄLV! Mitt leende kunde inte ha varit större den dagen, det var ju trotsallt Karl-Oskar dagarna och jag hade pengar till att köpa vad jag ville där i Växjö!
Ju äldre jag blev desto mer ville jag tjäna pengar själv, att känna att jag själv hade jobbat ihop pengarna och inte fått dem av mina föräldrar.
Jobbade ett par vintrar på posten med att sortera julkort. Sedan blev det en anställning på Posten och så fortsatte det. Helt plötsligt kunde jag köpa lite dyrare jeans, nya skor och en vinterjacka!
Mina föräldrar har alltid pratat om att man ska tjäna egna pengar..och det ÄR en underbar känsla!

Men en sak förstår jag inte, hur i helvete kan vissa föräldrar "mata" sina barn med pengar? Att barnen föds med en guldsked i mun? Borde inte föräldrar skämmas som lär upp sina barn att leva på andra? Borde vara straffbart egentligen. När de blir äldre så är det ju de enda som de förstår. Att suga ut så mycket pengar som möjligt ur de som har lite extra!?! Vet en del som är ungefär lika gamla som mig som är riktigt bortskämda! Har inte behövt jobba i hela sitt liv utan bara glidit fram på föräldrarnas bekostnad. Vad pinsamt jag hade tyckt att det var om jag började  tjura inne på media markt bara för att min pappa eller mamma inte vill köpa dendär fina mobilen som jag bara MÅSTE HA!
Det är ju så att man nästan mår illa av detta!

ALDRIG att jag kommer glida på en räkmacka på någonannans bekostnad! ALDRIG kommer jag nedsätta mig i den sitsen!
JÄVLA UTSUGARE!


Hur är det möjligt?

Hur kan man sakna en person så mycket att det känns som om hjärtat kommer att sprängas?
Träffade sötnosen senast imorse. Men jag sov när han pussade mig hej då för att gå till jobbet.
Älskar honom otroligt mycket och han är en av de personer som får mig att må underbart bra och som tar hand om mig vad det än är. Han kan jag ALLTID prata med! Han är min stöttepelare. Är det något som jag mår dåligt över så är det bara att prata med honom. Martin är alltid lugn och sansad när jag är helt hyper över saker som inte går som jag hade hoppats på!
Kommer aldrig lämna honom, så de så!

Pusspuss!

YES INDEED!

Värst vad jag har blivit dålig på att skriva här..beror nog på att jag är uppe och jagar katterna halva nätterna medan sötnos sover. Icke att han gör det för mig men det kommer väl..så småningom! HOPPAS!

Igår hade jag körlektion och den gick mycket mycket bättre än förra gången (Remember 4 motorstopp?) jag hade en ny lärare eftersom att den läraren jag skulle ha var sjuk. Fick väl ett halvt motorstopp..hann inte riktigt bli ett men Helena fixade själv utan att läraren sa vad jag skulle gö! Framsteg, YES INDEED!:)

Glodde på film igår med..Silent Hill och så käkade vi popcorn med grillkrydda på och drack skitgod ananas saft!

Idag kände jag mig inte så himla pigg..det tar lite på krafterna att springa runt på nätterna och ge dem mat och sådär..
Men idag är det ialla fall jobb för min del:) har natten:) ska bli sköj!
Puss!

humm..

nu är man lite trött..men jag kunde ju ha gått och lagt mig tidigare men det ville jag inte..haha! Att man ska klaga alltså!
Jobbade ju och det var en stressig kväll men det gick bra ändå:)
Körskolan ringde innan och sa att den läraren som jag ska ha imorn är sjuk, så det blir till att ha en annan som jag inte har träffat innan. men det kommer gå super:) Älskar att övningsköra. det är ju skitkul! Dock inte lika roligt när jag får motorstopp och håller på att köra på ett antal cyklister. Bara så att ni vet så har jag körlektion imorn vid lunchtid! HÅLL ER INNE!

Puss och godnatt!

Halloj!

Halloj!
Sovit gott? Det har inte jag..men vad ska man göe när man bara vrider och vänder på sig utan att kunna somna? Räkna får? Tänka på någe roligt? Väcka sötnosen och be honom ge mig en riktig smocka så att man somnat utav de? Näe, jag stod och glodde ut på regnet och försökte läsa lite innan jag kände mig trött och då kunde jag somna! Försökte ha lite sovmorgon idag med men det gick ju absolut inte. Missan vart övermysig och det gick inte att bara vända sig om och försöka somna..Nej nej, skulle ligga och klappa henne i en timme. Tillslut var det bara till att gå upp! Ändå ganska skönt att vara uppe tidigt, dagen rinner inte ifrån en på samma vis!

Jobba idag 14-21! Kommer bli nice som vanligt. tar också en buss som gör att jag hinner kolla lite i butikerna som finns i Alvesta! Inte för att det finns så många men vill gå in på djuraffären och bokhandeln..Kanske hinner hasa in på maries önskedröm också. Har inte varit där inne på ett år. Minst!
Så ska försöka göra någonting åt mitt hår som inte vill ligga platt på huvudet. Och så ska jag trycka i mig något ätbart innan det bär av till busset..!
Pusspuss!

Johnblund bor i mina ögon

Trötttrötttrötttrötttrött!
Jobbade igår somsagt och det gick jättebra. Saken var bara den att jag hade gått upp på natten och matat Tissarna och sedan blir man väckt av en man som ska jobba vid 6 på morgonen. Kul..naaaat! Jaja,gick upp tidigare ialla fall..vart väl uppe vid kvart i 6 på morgonen!
Tog tåget till Alvesta och satt och fnissade medan jag läste Elvis serier! MOHAHAHA hade jag velat skratta men då hade väl alla i tågvagnen trott att jag var psykiskt störd eller något! Vilket man kanske är ibland, vad vet jag!?:)
Däckade ialla fall vid 11 tiden igår!
Upp 3 gånger inatt igen och sedan var det fröken mys som vart jättegosig tidigt på morgonen!
Gubbe skulle åka och smiska..nej han skulle fiska med min papps och kanske broder!?! Så det föll på min lott att gå upp.Hähä!

Idag händer det inte alls mycket. är fortfarande megadupertrött och seg som attans.
Satt och lyssnade på en massa musik innan och då blev jag lite piggare..men nu när jag sitter här och degar så blev jag pömsig!:)
Hörs sen!
Kösses!

*gäsp*

*GÄSP*
Hua vad trött jag känner mig när det är skitväder ute. Iskallt och jäkligt! Vart ju fint vid 10 tiden så VARFÖR kunde det inte vara fint väder resten av dagen dååå? Vill inte ens knalla ner till affären och köpa läsk och andra onyttigheter inför kvällen! Och DET är ju inte alls bra!

Satte in Missan i transportburen och åkte till veterinären idag vid halv 11 tiden för att ta bort stygnen! Jag ville helst inte göra det själv, tänk om jag klippte henne i skinnet eller något!
Det var ju inte världens lättaste för sköterskan att ta bort stygnen..hehe, Missan har en väldigt stark vilja..och just det ville hon absolut inte utan försökte rymma minst 60 gånger. Jag försökte hålla i henne men hon var ju som en hal ål. Tillslut lyckades sköterskan få bort alla stygnen (haha, det var väl..hummm..7 stygn kanske?) och vi kunde åka hem en 40 minuter senare.

Musse är enormt pigg för att fortfarande ha bedövningsmedel i kroppen. Han åt som en häst igår..sikket matvrak man har till Tisse då:) Men han mår prima, man märker inte att han opererades igår! Om en annan ändå hade varit på det viset om man opererades!:)

Ikväll blir det god mat och en massa läsk, chips och godis (om jag pallar mig ner till affären!) samtidigt som vi kollar på IDOL eller någon film. Imorn är det jobb från 9-21 som gäller:)
Pusspuss!

Spott, Fräs, MJAU!

Nu har Musse varit hemma ett par timmar. Usch vad det värker i mig när man ser att han fortfarande är hängig efter narkosen! Han kommer förmodligen vara det hela dagen imorgon också  sa dem på djursjukhuset. Bra att jag inte valde att jobba då. Med tanke med på att Fröken (Divan) Missan inte är särskilt vänligt inställd till hans operation och inte heller till att han mår som han mår. Hon följer efter honom, fräser och morrar, reser ragg och får tjock svans. Så det verkar lite som om det kommer braka åt helsike om man inte kollar dom två. Musse gör ingenting men den där lilla Donnan skulle nog kunna flyga på honom.
Inte sådär överdyrt blev det inte men dem sa två prissummor innan han opererades och när vi kom för att hämta honom och betala så var det en helt ANNAN prissumma som jag fick betala! Och hur kommer det sig? Det undrar jag med. Hade ena pungkulan suttit i ljumsken så hade det kostat mindre och om den satt vid bäckenbenet så kostade det mer. Men jag fick betala..typ..mittemellan? Jaja!

Har inte gjort så himla mycket..kollat på film (Guilty) och kollat till Musse och Fröken Missan litegranna.
Blir en slapp kväll och tänker nog inte direkt stå och laga mat..så det får bli pan pizza!:) Det är fint som snus när man är hungrig:)



                 jbioruseo.afhvb.tleur
                             LillKillen har blivit en stor pojke nu:)


                                                    Puss!


Operation + blodkorv!

Lämnade in Musse idag vid 8 tiden på djursjukhuset! Gick jättebra att ha honom bland en massa hundar. Han stirrade på en golden retriver som hade en så kallad lampskärm på huvudet. Såg precis ut som om Musse skulle ha hoppat på honom om han inte hade varit i transportburen.
En sköterska lyssnade på Musses hjärta och han var så medgörlig och framförallt duktig. Sedan satte hon Musse i en av deras burar och så fick vi gå.
Fick veta vad operationen kommer gå på och det var inte så värst dyrt. Så fattar inte varför dem inte kunde säga det i telefonen när jag ringde och bokade in tiden!? Är det hemligt på något vis eller?

Snart är det dags för en jäkligt tidig lunch. Men matvrak som både jag och min kille är så passar det perfekt nu! Kommer bli blodkorv, bacon och lingonsylt! MUNS! Längesedan jag åt det..Senast vart väl för ett par månader sedan på jobbet..tror jag!

Musse ska vi hämta vid klockan 1 så vi åker 20 i ett och hämtar hem honom.
Sötnos ska ju jobba så vi får snabba på lite med hämtningen! Kommer bli skönt att ha Musse hemma igen. Så tomt utan honom. BusKisse:)
Puss på er så skriver jag kanske ikväll eller något!

Någon skillnad eller?

           9u8f7938yvfiwtr3i2l7yrfuygiuew
Såhär såg man ut i November förra året!


8uve8yfvuifyiweivhtdghb
Och såhär ser man ut i Novemeber detta året!

Någon skillnad?:)


YO!

Hehe, har inte skrivit på någon dag..vafan blogg.se vart ju skitsegt igår kväll och då pallade jag inte hålla på och krångla med att skriva ett inlägg. Dessutom vart jag skit trött och då pallade jag ännu mindre!

I måndags kväll fick jag finbesök av Hannapanna som kom upp med nybakta cupcakes!:) Mumsfilibabba! Då bjöd jag henne på pulverkaffe och så glodde vi på "Ullared".Lika roligt som alltid att få lite besök!!

Igår var det till att gå upp tidigt för att jag skulle jobba. Hoppade på bussen och satt och lyssnade på ett gäng fordonsgrabbar som snackade om övniongskörning. Tror inte att dom är säskilt skillade på att köra bil ändå! HAH!
Åkade och badade, det vart gött (med jobbet alltså!) så då vart man lite mör i kroppen efteråt.
Tog sedan bussen in till staden och knallade runt där en stund innan Hannapanna dök upp! Gick runt och kollade lite och sedan var det dags för en fika på Millas! Det är ju underbart goda kakor och super god mat där också. Man blir ju lite stammis där! hehe..åkte väl hem vid 5 tiden! Satt vid datan innan jag gick och la mig. Köpte 2 presenter till min kille igår med. Han hade namnsdag och jag vaknade inte när han kom hem och kramade mig. Märkte inte heller när han pussade mig och tackade för presenterna! Då måste jag verkligen ha sovit alltså! Haha!

Idag händer inte mycket. Måste hålla mig vaken till klockan 12 inatt. Musse ska opereras imorn och då blir det ingen mat alls för den killen efter klockan 12. Får göra som förra gången med Missan att det blir myckte bus och mycket mycket mat så sover dem hela natten sen!
Ska ta bussen upp till djursjukhuset för att hämta honom imorn och det undrar jag verkligen hur det kommer att gå. Den killen är inte mycket för att sitta i en transportbus och vill absolut inte åka buss eller bil. Visst det kommer vara första gången för honom att åka buss och det är ju mycket folk som han kan kolla på + att han kommer vara riktigt groggy så dete går nog fin fint:)
Martin har lagt fram lite filmer som jag kan kolla på! Det propsade jag på att han skulle fixa fram innan han gick till jobbet! hähä..för man är ju själv tills ikväll och då måte man ju ha något att göra:)
Hörs senare..
Pusspuss!!!!

Städning av garderob..

Rensade ur en hel del kläder som jag inte vill ha längre. Ska skänka bort det istället för att kasta! Och så plockade jag iordning bland alla kläder och gjorde det lite snyggt! Så vad sägs, Är det någon skillnad eller?


                                                            FÖRE!

u9boey4fiugire        iyub8oeygy8e



                                                         EFTER!

9uv8eryfi7eweeee        iuvberouguierggfdcw434


Körlektion och filmtittande

Körlektionen gick ju inte direkt som förväntat..haha! Eller efteråt tyckte jag att det gick ganska bra men inte under tiden jag körde..eller jo lite! Fick motorstopp typ 3 gånger och det var enormt pinsamt. Fast jag har ju inte haft det innan så då blev det ju extra pinsamt. Fast jag klarade av att köra själv utan att han sa till mig vad jag skulle göra också. Han satt och pratade i telefon ett par minuter och då vart jag helt ensam om körningen. Vilket gick perfa. Borde sätta upp en videokamera så jag får se hur jag ser ut när jag kör. Ser nog ganska koncentrerad ut. haha! Dessutom låter man som en fängelsekund när man har sitt nummer, mitt är 2165. Haha!

Nu har precis gubben min gått hemifrån för att ta bilen till jobbet. Känns fortfarande konstigt att man är ensam. Fast..ganska skönt ändå. Ibland ialla fall! Han var söt och plockade fram en film som han tycker att jag ska kolla på. Och det ska man väl kunna klämma in i sitt fullsmockade schema^^ Det är ju somsagt Ullared dokumentären också..Och unga mödrar..Och jobb imorn..men ska nog ta och kolla på den om en liten liten stund!

Mycket mer händer nog inte idag..tror jag inte ialla fall! Man vet ju aldrig om man får oväntat besök eller något..haha, skulle inte tro det!
Pusspuss!

            yceri7gtvilw4trigbgieuyf
Fancy shit alltså! Tog denna bilden för exakt en vecka sedan när jag skulle hämta mina älskade Tissar hos veterinären! Solen skeeeen!


Skönhet!

Har haft värsta skönhets salongen hemma!:)
Mellan tvättningen och allt så har jag hunnit med att rengöra fejset, ha ansiktsmask, och måla naglarna! Naglarna blev riktigt YBER ROSA! sweet tycker jag. Inte för att rosa är min grej egentligen men det är snyggt på naglarna och något halsband eller så. INTE något helrosa plagg..UÄRK!

Nu funderar jag på att fortsätta förtära apotekarens julmust och chilla i soffan med darling.
Övningskörning imorn och så måste jag än en gång fixa en massa saker! Puhh, det tar ju då aldrig slut..haha!
Pusspuss på're!

                      hbeoörgoh8344hhvkldhks
HAHAHA!Kanske inte riktigt var såhär "brun" denna gången..det var mer åt det ljusgröna hållet!


Julmust, tvätt och tankar

Ja, just det! Jag sitter och smuttar på min julmust och håller på och tvättar..kanske inte just precis nu men har varit nere i tvättstugan en runda och slängt in de två sista maskinerna med tvätt för denna kvällen. Har gått rasande snabbt och det är jag jävligt happy över. Faktiskt.

Åkte hem till mina föräldrar idag, alla vet ju vad det är för dag och då slipper jag tjata om det. Däremot fick min pappa de bästa presenterna. Nämligen en chokladask (vilket han äääälskar!) och två stycken trisslotter (ett wildcard, vem vet om han kunde bli en miljonär..dock blev han inte det!) och vi fick fika. Kaffe och bulle. Bella (Föräldrarnas hund) fick två stycken leksaker också. Fast att det inte var hundens dag. Hon blev jätteöverlycklig.. <3

Har diskuterat mycket kring mitt liv idag, och vad det är som stör mig enormt mycket. Jag har bestämt mig för att ta ett enormt stort steg och kan inte skriva mycket mer om detta pga att det är lite för känsligt för denna bloggen och det hör hemma i min dagbok. Men detta kommer förändra mitt liv till det bättre. Mitt liv kommer bli MYCKET BÄTTRE om jag gör på detta viset. JAG kommer må tusen gånger bättre istället för hur dåligt jag har mått innan och fortfarande mår. Har funderat mycket över detta och känner just nu att det är det enda rätta!:) HAPPY HELENA!

Och ville bara skriva också att min kille betyder allt för mig, och inte att förglömma mina två underbara katter. Det är otroligt skönt att ha en kille som lyssnar på mig och älskar mig för den jag är, inte för den jag borde vara. Älskar mina katter otroligt högt och det finns verkligen ingen ingen alls som kan ta deras plats som finns i mitt lilla hjärta. SÅ DE SÅ!!!
Puss på er!

Det man hittar får man!

Ja jag hittade faktiskt ett skitsnyggt cdställ som i affär kostar mellan 200-400 spänn..håller inte riktigt koll men något sådant.
Vi skulle åka och handla lite + kolla lite andra saker och då stod cdstället och väntade på mig!
Det var någon som bara hade ställt ut det och då tyckte jag att jag kunde ta det. Inget fel alls på cdstället heller för den delen och då MÅSTE man nästan ta det innan någonannan gör det:)

Puss!


UPPDATE:


           87g4uhkviue373t                         iuv8grtyfiu.yieayfrhr
                  Här är bilder på cdstället:) COOLT!

Godmorgon

*GÄÄÄÄÄSP*
God morgon! Usch för att vara uppe tidigt och traska när man är ledig och FÅR sova lite längre..men det fick jag inte för den lilla donnan som absolut var tvungen att mysa med mig vid 7 på morgonen..Har aldrig varit uppe såhär tidigt en ledig dag om jag inte skulle göra någpt speciellt. Hah, lika bra att börja med det då kanske?!

Städade nästan hela lägenheten igår, men det finns fortfarande lite saker kvar att göra. Saken är bara den att jag har inte samma energi som jag hade igår. Pallar egentligen inte att rengöra ugnen, diska, och damma i sovrummet och vardagsrummet + att moppa golven...Men nu kom jag på en brilliant idé! Kan ju säga till Martin att han gärna för damma och moppa golven för att jag har ju gjort det andra:) Haha! Men måste ändå rengöra ugnen, har såntdär medel i som jag måste torka bort..seeegt!
Vet att jag ändå kommer städa alltihopa idag för annars dör jag av ren tristess! Boooring att vara ledig från jobbet så himla många dagar och på det viset tjänar jag inga pengar!

Jaja, ikväll blir det att storhandla och glo på film eller något. Slutar väl med att jag sitter och kollar på filmen och martin sover sig igenom den..!
Puss!

Städtant nr 1

Hej hej och god förmiddag!
Nu är man lite smått hungrig efter all städning..Har grejat lite i lägenheten bla: Dammsugit, diskat, slängt sopor och börjat så smått att städa köket! Blir ju skitigt så himla snabbt..tycker jag städar ganska ofta ändå! Så efter att jag har skrivit lite i bloggen så ska jag äta korv med mor och en god röra som jag lärde mig av en jobbarkompis! MUMS!

Måste också ringa lite samtal och kanske även ringa min pappa och fråga om han kan köra mig nästa vecka..fast det får nog vänta lite för jag vet inte riktigt exakt tid som jag ska hämta Musse. Beror på om det är innan klockan 2 för då kan sötnos köra..

Vad ska ni hitta på idag i detta konstiga väder?:)
Pusspuss!





Jag håller på och sprängas^^

usch...trött, halvt sjuk och sönder stressad! Så himla mycket just nu att komma ihåg/göra/meddela..känner bara att jag håller på och gå sönder..bara av allt som är i huvudet..men det kommer lösa sig! Jag vet det och jag hoppas på det också!

Funderar på vad man ska ta och hitta på i helgen..martin ska ju hålla ställningarna här hemma. Typ: Laga mat, ge katterna mat, städa osv osv osv^^ En annan fejar ju och grejar varenda vardag (oavsett om jag har jobbat eller inte!) och då kan man känna sig som kung när killen fixa lunch och middag åt en..Man kan ju hoppas på att man får lite massage eller en hårinpackning av honom?;)

Jaja, funderar på om jag kanske ska gå och sova eller sitta och glo lite på tv! Någon som vet om Fråga olle fortfarande går på onsdagskvällarna?
Pusspuss!

IKEA

Hade jag haft mycket mycket pengar så hade jag åkt till IKEA och handlat en massa fina saker..dreglar över deras hemsida^^ nej kanske inte men nära på! Längesedan jag var på IKEA med för den delen. Vart väl förra året när jag och sötnosen skulle köpa en dubbelsäng och lite andra saker..
Här har ni ialla fall lite bilder på vad jag skulle ha köpt!


iyveriygiugegvedsvr
Ektorp tygsoffa för 8995kr!

                                              98gu7983evgggdgssaa
                                              Beryll 4-spotlights 399kr!





                                                                      ub8v9eyrliy39qryfiuhyegfwfwfew
                                                                     Ramvik soffbord för 1295kr!                            


                                       
(Psst..Bilderna kommer självklart från IKEA´s hemsida!)
Puss!!

Duktig..lite ialla fall..

gud vad internet håller på och gör mig galen nudå! Har ju inte hängt sig på hela dagen och det är ju ett fett mirakel..

Idag har jag varit lite duktig, gick bort till industriområdet och in till veterinär kliniken för att hämta  tissarna och betala för kastreringen, hållt reda på Missan så att hon inte trillade när hon vart lite groggy, lagat mat, diskat, rensat ur garderoben (kommer bilder på det!) och lite annat smått och gott..

Känner att jag inte har något vidare blogghumör just nu. Trött och bara allmänt sliten..
Puss!

So much to say!

För en stund sedan lämnade jag mina älskade katter på Vetrinär Kliniken! Det är dags för kastrering på båda tissarna! Men gud vad hemskt att lämna dom där. Det är så himla tyst nu när dom inte är och busar runt mina fötter..Blev lite ledsen när sköterskan tog transportburarna och vi sa hej då. Vi ska hämta dem efter halv 2 och då börjar jag gå bort mot kliniken och sötnosen möter upp mig där..vill inte att dom ska vara borta från oss för länge! Klart att vi kunde hämta dem vid halv 5 om vi ville men jag saknar dem otroligt mycket! *suck*

Nu kan jag ialla fall hålla på och pilla lite med mina pärlor, har redan gjort ett mobilsmycke med en fjäril på och så är det äkta svart agat pärlor med! Pärlorna kostade en del så mobilsmycket kostar 70 kronor! Det kanske ändå var för billigt men jag har hittills inte sålt något och då får jag känna mig fram lite på vilket pris smyckena ska ha! Hehe!

Nej nu ska jag fortsätta meka ihop lite smycken så att jag har något att visa för folk som vill se mina verk!
Men först en rolig historia:

Sonen var kinkig i maten och fisk var ju inte hans specialitet.
- Nu äter du upp fisken, sa mamman, annars så...
Hon hinner inte längre förrän pappan ingriper och säger:
Du ska inte tvinga honom, han måste få välja själv.
- Jaså, försök du så får vi se om du lyckas bättre!!
- Min son, oss karlar emellan, nu får du välja. Vilket vill du helst ha, fisken eller en ordentlig örfil?
HAHA!

Puss!


Sucker på fejsanspel :/

usch vilken sucker jag är på alla dessa spel som finns på facebook! snacka om att man blir beroende tillslut..särskilt det där spelet med fiskarna: Happy Aquarium. Känns lite som när man hade tamagotchi och var tvungen att kolla till den lilla hunden eller vad det nu var, typ var tredje sekund! Humm!

haha, tanterna som vart med i säsongens första avsnitt av ullared vart ju riktigt roliga! den ena ialla fall, den andra tantan bara skrattade helatiden:)

nej nu pallar jag inte skriva mer!
ses imörn!
Puss.

Premiär för Ullared dokumentären!

hveurhyfoqwyr938wyhvru4

Strax är det dags för ullared dokumentären som har premiär vid klockan 8!! Klart att alla ska kolla! Kanske är någon som ni känner som syns på tv rutan?:)
Puss!


2 bilder från Halloween!

Här kommer ialla fall 2 bilder från Halloween festen i lördags!
Kommer nog inte heller lägga upp fler bilder..men nöj er med dessa:) Hah!


iogi8eywwiytfwer
 Japp, som ni ser så vart jag utklädd till en skallig munk!


9u8ybgiyeiwifyrewrte4ty4w
Baby vart utklädd till Tomte:)


Pusspuss!


Måndag igen..huuuu...

*suck* vad trött jag känner mig idag! Är säkert bara för att jag inte vart sådär jättemegabakis igår så kommer väl det idag istället..Fan också!
Men en bra sak med att ha fest så är det all läsk, juice, sprit, vin osv som folket lämnar kvar här! Fatta att man verkligen sparar pengar på att få 3 liter apelsin juice..haha, borde ha större fester oftare! Hittade en nästan full flarra vin bakom min tidningskorg innan..vem lägger något sådant där? Jo min syster..haha! Danke.

jaja, idag ska vi tvätta..funderar på om vi kanske ska ta och storhandla med..blev så grymt sugen på tacopaj när jag såg att en tjej hade lagt upp ett inlägg om just tacopaj! Mumsfullibibblan säger jag bara! Har redan hunnit diska (humm, gick upp vid halv 8 bara för att tissarna tyckte att jag skulle ge dom mat, busa och att dom fick gå ut på balkongen!)


Ska fixa en lampa till pierres rum så att jag kan sitta där inne och meka med mina pärlor och sådär!
Skittråkigt väder idag så jag tror allt att man stannar inne! HATAR när det är ruggigt väder..bläääää!

jaja, hörs sen!
Puss!

Trött eller?

Nu börjar jag känna av att jag är lite bakis. Är TRÖTT som en jädra apa just nu..har dock gett mig fan på att jag ska kolla på Djävulen bär prada som går på kanal 4. Har ju inte sett den och katterna sover så det är lugnan för mig att mysa mig ner i soffan och glo på den!
Katterna är nog tröttare än vad jag är..hehe, verkar som om dom har festat mer än mig också:P Dom har typ sovit hela dagen..!

Nej nu orkar jag inte skriva mer..lägger upp bilderna från halloween festen imorn eller något!
Puss!

Halloween fest

ujujuj vilken kväll det var igår då!

Hade halloween fest hemma hos mig och min sötnos + Tissarna!
Pappsen var super snäll och kom med en flarra vin till mig, han körde broder tuck så han kom upp en runda!:) Han hade inte varit i lägenheten innan så det var roligt med lite besök av honom!
Färgade Syster Ysters hår med innan alla dök upp..
Sedan började folket trilla in så smått..Hanna + hennes kompis kom precis när min pappa gick!
Storebrodern, Calle, Tove och Nisse kom också och festade med oss..
Lite senare dök även 2 stycken av sötnosens polare upp..dom kom ända från Lenhovda! Så det vart också lite finbesök!

Dock tyckte jag inte att det var så roligt som jag hade hoppats på..Är väl roligare att vara hemma hos andra och festa än hemma hos sigsjälv. Fick i princip springa runt hela kvällen och se till så att ingen glömde katterna ute, att dom inte klämdes i dörren när andra dängde igen dörren, torka upp spillda drycker, ta hand om fyllerister och småtjabba med broder..men det gick bra:) Han och jag löser oftast våra småbråk direkt! Ingen ide att hålla på och vänta med att lösa småtjabben! Gnabbades lite med Hanna med..sorry än en gång för Idiot kommentaren :/  Jag slänger ju alltid ur mig en massa saker när jag blir irriterad/arg/sur..inte bara när jag är full..DET ÄR HELENA C. Men ibland passar det bara inte..hehe! Ialla fall så blev jag sur med för att personerna på festen inte respekterade mina,sötnosens och Tissarnas saker och det är en av anledningarna till att jag inte ska ha stora fester hemma längre. Bättre då att hyra en lokal? .. Jag vill inte att saker och ting går sönder och vill heller inte att vi får skit för saker som går sönder i lägenheten (typ som balkong/toadörren osv!)

Så nästa år blir det ingen Halloween fest hemma hos oss ialla fall..blir förmycket med alla mänskor, odrägligheter och förstörelse!
Nästan hela gruppen drog ner till staden för fortsatt festande men jag och sötnosen stannade med resten..
Dom åkte vid halv 1 tiden så då var det bara att städa iordning det mesta av röran, försöka vädra ut fyllelukten och sedan var det hopp i säng och vi somnade nog på stört!:)

Idag är jag inte särskilt bakis och det är BRA!:)
Nu ska jag ta och äta nånting och sedan ska vi knata ner till affären för att inhandla lite godsaker till oss och katterna!
Visar lite bilder från gårdagen lite senare..
Pusspuss!

RSS 2.0