Gokväll

go´kväll!
Uäää, varför ska jag hålla på och bli sjuk när jag ÄNTLIGEN ska få börja jobba imorgon? Vavavava? Orättvist..ska ialla fall lägga mig när sötnosen går och lägger sig..ska ju upp tidigt imorn!
jaja slepp well cyckelställ!

Födelsedagsfirande

Nej, Nej och åter NEJ! Jag vill inte bliiii sjuk..har börjat få ont i halsen och seg i hela kroppen, så hoppas nu inte att det bryter ut i värsta förkylningen. Vilket jag redan har HAFT flera gånger förra året. Det kan skickas vidare till någon som inte har haft det tycker jag!
Idag är det ju somsagt Sötnosens födelsedag och han fick jättefina rosor av mig, du vet dom som är stoleken större!! (Tantan inne i blomsteraffären försökte pracka på mig ett par taniga rosor..typ såna som man ger till någon som blir konfimerad osv!) och 3 stycken trisslotter! Den stora överraskningen kommer när jag blir färdig med att! och den presenten är'e ju inte ofta man får..
Fixade lite födelsedagspynt och jag som hatar ballonger köpte det..det var nog mest för att katterna inte har sett något sådant innan. HATAR att blåsa upp ballongerna, så dom blev ganska små..men bättre än inget!
Musse fick tjock svans och reste ragg och Missan pep in bakom soffan och väntade tills faran var över! *fniss*
Smörgåstårta och efterrätt blev det, eller ingen efterrätt för min del men Martin tog för sig:) Köpte äkta vaniljglass och så hade vi kolasås hemma + kakor som man kan smula ner! PERFECT enligt mig, men jag är inte direkt någon glassmänniska mer än på sommaren så jag hoppade det..fast att det verkade jäkligt gott..jaja..
nu ska jag bråka vidare med internet helvetet som inte vill fungera!

Kösses!

Sikken överraskning!<3

ååååh vilken överraskning gubbe kommer att fåååå:) Vet att han läser min blogg lite då och då så det går tyvärr inte att skriva vad jag ska ge honom! Han fyller år imorgon men det kommer inte bli färdigt tills dess..men väntar man på något gott så..:) Hähä, har ialla fall gjort smörgåstårta till honom idag och det kommer vi mumsa på imorn när han kommer hem från jobbet!
Älskar dig martin!

Tänkte bara skriva detta!
Pusses!

God kväll BLOGGERZZ!

god kväll bloggerzz!
Läget? En annan har ju lite frossa efter en hård kväll..om ni nu inte fattar vad jag menar så var jag ute och festade igår..jag behövde inte överväga särskilt länge..man ville ju träffa broder och hans/vår(?) kompis:)
det var riktigt sweet igår förutom ljusolyckan, men hey! Det var inte jag som gjorde´tt!
Snackade en massa om att jag skulle starta en massa grupper på facebook! Men dessvärre vet jag ju inte ens hur man gör..så där gick ju det åt helsicke:)
Nu har jag ialla fall bror nummer 3 hemma hos mig och martin, dom kollar på baksmällan och jag är social med Missan och internet! Ska bara spela lite på fejjan och sedan vara social:)
Puss på er och trevlig Lördag!

Helggrubbel..

Meet me Halfway med Black Eyed Peas lyssnar jag just nu på..alltså..den är bra! Men har dom lagt in en snutta från en gammal låt i denna? Låter som det..hehe, jag vet..jag är lite trööög:)
Och nu till den stora frågan..Det är Fredag..jag har sagt att jag inte ska dricka mer på ett tag..alla snackar om öl och annat gott på fejjan..jag känner mig lite sugen jag med..vet att bror skulle ut idag..vill träffa bror..och vara lite full med honom..men vill vara med min gubbe med..men hey! det är ju bara Fredag, helgen är ung! Har öl i kylskåpet och lite annat gotte gottgott så..ska vi ta och köra igång med en öl?..Alltså Helena problem och blogg.se..haha! Nej jag är inte full..inte än...men det behövs egentligen inte mycket övervägande för min del..ville gå in på systemet och köpa de goda +46 cidern (eller vad de nu heter) idag när vi var och beställde pizza..hejdade mig dock! Men vafan? HEY HO LET´S GO!

Pussssss!




89ub7tr8sygaowlygi47a3
Man kanske borde se ut såhär idag då?:)


www.kawaiidesign.se

Okej, jag har hittat en sida som har UNDERBARA smycken! Jag skulle nog kunna köpa upp hela deras lager om jag hade haft tillräckligt med pengar! Jag älskar verkligen smycken som ser ut som bakelser, kakor och godis så denna sidan är rena himmelen för mig, plus att dessa saker är bra mycket billigare än övriga sidor som jag har kollat på med liknande sortiment! Här är lite bilder!
                                        

9uv84e36fr87awef8i27
Var bara tvungen att visa detta Disney Smycket med Belle på! Kostar bara 59:-




8v8li6tygfuwargfyu34fggggg
En XXL munk kostar 129:-



9v948ayfiuhya73ily<zha
En mjuk frukttårta kostar 79:-


Så fort jag får pengar så kommer jag börja beställa en massa halsband:)
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!^^
Pusspuss!


Mycket men lite..

ujujuj, jag har inte gjort mycket idag alltså! Men jag jag har iallafall varit i Alvestat på ett möte och busat med tissemissarna, ätit mat och varit ute i kylan:(
Tycker inte om snön mera! Fick reda på att det kommer komma en hel del snö inatt ifrån skåne..men visst att skånefolket är givmilda med att ge småland snö men tycker nog att dom kunde haft kvar det;)
Har även hunnit med att kolla på Greys Anatomy och det kommer jag nog göra efter att jag har suttit här..man blir som klistrad vid tv:n..tittar ju på dvd alltsåe:) Är bara på den första säsongen! Har den andra säsongen med och sedan får jag ta och köpa de andra säsonggerna!
Imorn händer inte mycket..jag har ialla fall önskat mig pizza till kvällsmat (martin får det så lätt när han ska "laga mat" på helgerna!) och sedan blir det nog antingen att kolla på film eller kanske gå på bio? Får la se!

Puss på er!

Deeeeestroyyyy!

ojojoj vad jag förstör saker hemma då:P Haha, ringklockan, en "plopp" till duschen, skrivbordsstolen, katternas matskål osv osv osv..har även förstört ännu ett glas idag..fattar inte att jag lyckas! Tur att det är med mina saker och ingen annans:P haha!
Idag har det varit riktigt lugnt..städat och diskat (varav det trasiga glaset, det bevisar att jag HATAR att diska för hand!!!) och handlat lite..
Nu sitter jag och kämpa med mitt jävlars farmville som inte vill som jag vill och broder kommer välla ringa upp om han nu inte har glömt bort dä!
Puss på er




uyv87yearifutiw7tdisfvyhr
ÅÅÅÅÅH vad jag blev sugen på smörgåstårta! MUUUMS!


Lugna gatan!

Whats up people?:)
Idag har det varit lugnan..hähä, har hookat med Hanna på stora staden växjös gator och sedan tog vi oss en fika på millas..eller jag tog mig en calsone eller vad det nu heter! Yummi!!!
Åkade sedan hem och kom på att Hanna hade påmint mig om att det är ju fetedagen med semlor idag så då knallade jag in på konsum och köpte 2 stycken semlor till mig och gubbelubbe!
Har precis tryckt i oss dem..de vart faktiskt godare än växjöbagarns..vart nog för att det var mer mandelmassa i dessa:) Fniss!
Imorn blir det till att kolla på Paranormal Activity med Jennypenny och mysa med mina tissar..för himla tråkigt att gå ut och gå i det här vädret..man kan ju förfasen inte GÅ, man HALKAR!
Jaja, puss på er!
Heiiiii dåah!

Rubriiiiiik

alltså...ont i huvudet? Ja det har jag!:( Vart nog detdära kaffet jag drack innan idag när Magnus och Aska kom på besök..drack 2 hela koppar med pulverkaffe och det var absolut inte bra för mig! I vanliga fall dricker jag en halv kopp kaffe och sedan räcker det, men det var nog bara för sällskapets skull som jag drack dendär extra koppen..och det skulle jag inte ha gjort..uäääääh! Kaffe dricker jag bara för att inte vara trött..men..skitsamma!:P
har inte gjort så himla mycket mer idag, lagat lite mat och diskat ett stort berg med porslin. Så bliré när hemmafrun är ledig på helgen^^
Funderar på att lägga mig om en stund, pallar inte vara uppe mera!
Puss puss å hejdå!

God alla hjärtans dag!

God Alla hjärtans dag folket!
Själv har jag legat bakis som ett jädra kolli i min säng med en kudde under vänster knä! Råkade smälla i mitt knä i bokhyllan igår och det gör ont som in i helsicke idag! Buuuhu, att det alltid ska vara problem med mina knän..
Har inte gjort så himla mycket mer än att vi har tagit ett bad (tur att min gubbe är så stark att han kunde lyfta i och ur mig från badkaret!) och att vi har beställt kärleksmiddag på Mc Dondals! *fniss*
Älskar Martin innerligt men alla hjärtans dag firar vi ganska ofta så att säga..eller det heter Martin och Helena älskar varandra dagarna! Myst med läsk och kollat på i en annan del av köping..så nu är denna helgen slut och gubbe ligger och snarkar. Back to life så att säga, eller snarare Back to WORK (Om man ändå hade ett sådant!) för honom! Själv leker jag ju hemmafru på heltid och imorn blir det nog till att diska, städa och försöka röra lite på mitt knä!

Hejråååå!



8gyueiufyieftuwtrw


PaNgBOomKraSch!

Skönt med helg, inte bara att man kan ut och festa röven av sig utan jag tänker på min älskade Martin:) Att man får umgås med honom..därför bestämde vi oss igår för att ta och åka och bada på kaskad idag! Och så blev det *fniss* åkte vattenrutchkanan..både den snabba och den långsamma och så åkte vi strömmen och dendär andra som inte är igång så ofta..ähh, ialla fall så är den roligast!
När vi skulle packa in saker i bilen så råkade jag dunka till en annan bil med våran passagerar dörr..självklart sitter det en RIKTIGT SUR TANTALURING i bilen och VRÅÅÅÅÅLGLOR på mig..jag mimade ursäkta och smet in i bilen, försökte genom tankeöverföring få Martin att skynda sig och starta bilen och skita i att ta bort snön från rutorna men det gick inte så bra!^^ Ialla fall så blev det inte ett endaste märke på hennes bildörr, det kollade jag ju självklart..När vi backar bort så dänger käringen upp sin bildörr och verkligen inspekterar om det blev något! Duttade ju bara till hennes dörr lite..!
Däremot var det så halt borta vid rondellen innan blink4:an borta vid textilgruppen så att vi råkade visst köra in i bilen framför..där blev det ingenting mer än att vi knycklade till hans dragkrok och våran nummerplåt blev bucklig men det gjorde ingenting med dragkroken! PUhhhhhh, det hade varit en riktig pengasmäll om det hade blivit värre..mitt i allt kaos så fick jag ett sms av Micke..haha, varför ska alla sms:a en när man är mitt upp i något? Visst, det kan ju inte ni veta men det är då fan med^^ hähä..
Ialla fall så kommer Mikelkikel, Bicki och Ischan senare..det var meningen att det skulle vara en spel/film kväll men det verkar Micke ha ändrat på..så vi får´la se va som händer med ett flak öööl:)
Puss på dej!

Ont axel och Zombiedrömmar!

Gud vad jag fick ont i min vänstra axel..bara pang sådär..typ..kan ju vara för att jag snurrar som in i helsike på nätterna..så det är inte konstigt att jag har ont! Haha, imorse när jag gick upp så höll jag på att STRYPAS av mitt halsband! Vart ett rött märke runt halsen en lång stund efteråt! :/ Så nu vet alla att man kan strypas av sina halsband på nätterna^^
Drömde ännu en gång om dessa jävla zombies, träng er in i någonannans drömmar istället för att våldgästa er på mina..som vanligt var det helt störda människor som klättrade på tegelfasaden och käkade upp mina katter..jag försökte låsa in mig i badrummet och sen verkade det som om det blev blodigt allvar för jag vaknade..kan också bero på att Missan hoppade på mig! Men det är sjukt vad rädd jag är varenda gång jag drömmer sånthära! Usch..och det är oftast zombie drömmarna som jag kommer ihåg också..vore sjukt om något sådant skulle hända!
Näe slutsnackat om luftskadade människor..
Har inte hänt så mycket idag (har det väl inte gjort på ett tag..menmen..!) mer än att rensat gaderoben ifrån en massa skit,  skrivit lite sms med broder och försökt banka vett i min dator som lever ett eget liv..lagat mat och rört på mitt fläsk en runda!:)
Hörs imorn!^^
Kösses

Ont axel och Zombiedrömmar!

Gud vad jag fick ont i min vänstra axel..bara pang sådär..typ..kan ju vara för att jag snurrar som in i helsike på nätterna..så det är inte konstigt att jag har ont! Haha, imorse när jag gick upp så höll jag på att STRYPAS av mitt halsband! Vart ett rött märke runt halsen en lång stund efteråt! :/ Så nu vet alla att man kan strypas av sina halsband på nätterna^^
Drömde ännu en gång om dessa jävla zombies, träng er in i någonannans drömmar istället för att våldgästa er på mina..som vanligt var det helt störda människor som klättrade på tegelfasaden och käkade upp mina katter..jag försökte låsa in mig i badrummet och sen verkade det som om det blev blodigt allvar för jag vaknade..kan också bero på att Missan hoppade på mig! Men det är sjukt vad rädd jag är varenda gång jag drömmer sånthära! Usch..och det är oftast zombie drömmarna som jag kommer ihåg också..vore sjukt om något sådant skulle hända!
Näe slutsnackat om luftskadade människor..
Har inte hänt så mycket idag (har det väl inte gjort på ett tag..menmen..!) mer än att rensat gaderoben ifrån en massa skit,  skrivit lite sms med broder och försökt banka vett i min dator som lever ett eget liv..lagat mat och rört på mitt fläsk en runda!:)
Hörs imorn!^^
Kösses

A lot of..?

Shuuuu len!^^
Gud vad jag vill ta ett till bad..men vafan har ju redan badat, kan ju inte ta ett bad till..eller?..Hatar i alla fall att ha händerna i vattnet för länge. Man får ju russinfingrar och då känns det jättekonstigt efteråt! Mjahaja, dagen har varit full med saker att göra och saker som jag inte har fått gjort..känns lite jobbigt men får ta det imorn...hehe, men jag ska fan i mej inte låta det gå för lång tid..
Kollade en runda på Outsiders innan, det var om människor som är överkänsliga för elektricitet..tror du på det? Jag är väldigt skeptisk inför om det verkligen är sant eller om dom bara har hittat på hela programmet bara för att fiska tittare..Upp till bevis^^
Nej nu ska jag fortsätta bråka med facebook!:(
Puss!

Skepp ohooooj!

Skepp ohooooj!
Hur har din helg varit? Min har varit superduper bra!
Jobbade i fredags och sedan hade grannarna fest så det kändes lite som om jag var full eller någe när jag gick och lade mig..ska också ha en riktig jävla grisafest någon helg..eller nä, man ska inte sjunka så lågt!
Igår så åkte vi och köpte lite nya kattleksaker, råttorna har en tendens att gå sönder i flera bitar (plus att Musse äter upp svansarna!!) så det var dags att inhandlas, sedan tog vi en ride till byhålan och hälsade på Päron 1 och 2 + att Mikelkikel dök helt plötsligt upp!:) Hinkade kaffe!
På kvällen så var det på med andra kläder, och sedan ner till puben. kaotiskt är nog rätt ord på kvällen..haha, sikken kväll alltså! Tur att man inte är där nere för ofta..haha!
Idag vart jag inte särskilt bakis så vi har åkt runt lite och handlat saker som vi egentligen inte skulle köpa..men hittade inga fina taklampor så det fick bli lite annat småplock..
Käkat pizza med..fyfan vad gött det var alltså!:))

Nej nu ska jag mysa med Martin innan han ska gå å lägga sig..fy fan för vardagarna!
Puss!

Berg och dal bana!

Vart på ett bra humör när jag åkte hem från Alvesta och jobbet..men humöret blev för det första sämre för att folk som kör bil inte kan titta när det går över folk på övergångsställerna (andra gången detta händer!!!) och sedan blev det pannkaka till middag..kan äta det ibland men idag var det inte supergott..men tack ändå sötnos för att du lagade mat! Sen blev jag sur igen och nu är jag glad..jaja, vettefan vad jag skulle ha ut av detta..men vafan..ähh, sitter just nu och lyssnar på Spotify..Akon´s nya låt är BRA! (Oh Africa!)
skitsamma..nu blev jag precis serverad läsk och ska fortsätta spela farmville eller något!

Hej hopp i löva, pilla mig i röva!^^

Sunshine in Växjö

God kvällers!
Vad har ni hittat på idag? Själv har jag sett till att ha fullt upp hela dagen så att man slipper tänka så himla mycket..
Gick en runda (INNAN det blev fint väder..bra timing..) upp till Lidl och köpte lite saker, sedan gick jag in på Plantagen. Hittade 3 jättefina kaktusar och ett buddahuvud, längesen jag köpte krukväxter!!! Men när jag skulle gå hem däremot så höll jag på att däcka!! Det blev liiite tungt med alla sakerna men det vart skönt att gå en riktig runda!
Syster kom hit en stund också, hon fick en massa saker som jag inte använder längre..det roliga var att när vi kollade igenom mitt smink så hittade jag 5 (eller var det 6?) stycken mascaror..har 2 stycken till i badrumsskåpet! :/ Varför ska jag köpa saker som jag egentligen inte behöver/kommer använda!?! jaja, hon fick lite av mitt smink ialla fall:) Det blev en glad syster..!!
Har ätit lite och nu sitter jag och kollar runt lite på nätet, glo lite på tv innan sängen kallar! Jobb imorn!:) = EN GLAD HELENA!!!

Puss på er!


     8FY7I4LETY3I47TFRtryr
Vad söt hon är..min lilla Missan! Och nej, jag tvingade inte in henne i påsen, hon älskar alla sorters påsar! <3


Puss på dej då^^

God kväller folket!
Huuu vad jag mår illa..eller illa och illa, har ont i kaggen som..ja, jag vet inte vad! vettefasen vad jag har ätit för att få såhära ont i magen..Soppa? Kycklinggryta? Naaaa..aja har ialla fall ontet!!
Idag har jag haft världens bästaste Jenny Penny på besök! Köpte kakor och muffins igår..UTAN choklad också! och så kollade vi på New Moon..riktigt braaaa! Tummen upp för de då va.
Hon skulle och träna efter filmtittandet och då passade jag på att posta ett brev som jag skulle ha gjort för..hrm, en vecka sedan och vem ser man inte då? Ghetto Booty eller hurfan det nu stavas..Usch, ska bli skönt när vi hittar en annan lägenhet så man slipper hans fula nuna! Pfff..
Kom hem och åt min gooooooda broccoli soppa (okej jag har inte gjort soppa sedan jag flyttade in till stan..inte sedan högstadietiden till och med..hähä!) och så vart det feta ost och ägg till detta. SJÄLVKLART åt jag knäckebröd också (Är ett stort fan av knäckebröd alltså) och nu sitter jag här och har precis lagt upp lite bilder på min blogg..eller laddat upp bilder..eller..ja vafan jag ska ialla fall visa dem någon gång!
Blir nog att kolla på tv resten av kvällen..när man ändå är "ledig" (Tänk att jag säger Ledig med en sarkastisk röst så fattar ni..haha!)



       u9veryhghewrauit.haikw
      Sötnosarna och jag fular oss en kväll för ett tag sedan!


Långhelg med festande:)

Huaaaa vilken heeelg:D
Har haft YBER roligt men som tur väl är så festar jag ju inte varje helg längre, så då blir det ännu roligare:) *fniss*
Var somsagt ute både Fredag och Lördag och jag träffade hur många vänner som helst:) Särskilt på Fredagen träffade man många! hähä, är det löning så är det eller vaddå?!
I Fredags hade jag och Martin förfest och det var hur kul som helst, Janni lyckades få bort ett kort från mitt fotoalbum (Hon kanske tyckte att jag vart ful som liten^^) och vi snackade om att få knät ur led och så var Hanna jätte rolig ute på balkongen (-Micke, det är faktiskt inte roligt!!!) och senare drog vi ner till staden med Taxi..vi körde brandbilen rycker ut och då fick Janni sitta fram:P Nästa gång är det någon annan som blir brandbilen och få sitta fram!! Haha! Hade trevligt på puben och gick sedan hem i kylan! Trodde fasen att jag skulle förfrysa mina fingrar..inte konstigt att man får förfrysnings skador!! Huuuuu..

ialla fall så på Lördagen var det inte meningen att jag skulle ut men man kan faktiskt inte banga på att träffa sin Broder Micke, plus att han övertalade mig (jag sa att han skulle göra det..haha!) så då var det bara på med festblåsan (ehh,nej..jeans och linne!) och dra ner till staden med BUSS denna gången. Hade ju ingen att leka brandbilen med..och så haffade jag ett bord, snackade med enögde mannen, skojade med Bicki och träffade syster och Marcus..trevligt trevligt!
Åkte sedan bil till Shell för att köpa nattmat och knatade hemåt i sakta gemak!
Mådde inte prima när jag kom hem men det gick över på söndagkvällen!

Pust..så..det var en långhelg med festande. Denna helgen som kommer blir lugn och skön...kanske bowla? spela biljard? bada? ialla fall så är det inget festande för min del..
Idag har jag varit hemma hos Jenny och snackat en massa strunt med henne och hennes syster..käkade semla och glass:)
Imorn blir'e upp tidigt för att åka till Alvestat..
Puss på er!

RSS 2.0