2/3-09

ganska seg dag:/
Har sovit skilänge idag...göööööött, har ju snart varit ledig i en vecka och det är ganska skönt med tanke på att jag inte har varit ledig såhär länge på ungefär 3 år..eller något:) Så, jag får ju sova hurlänge jag vill och typ inte göra ett skit på dagarna:) GÖTT GÖTT GÖTT!
Har släpat ner lådor till förrådet..hatar bara att gå i de jävlars trapporna med en stor flyttlåda i händerna. För de första vet du inte riktigt hur du ska hålla lådan för att det ska vara bekvämt, och för det andra kan du trilla ner för alla dessa trappsteg, eftersom att du inte ser vart du sätter förtterna. Fick iaf ner 11 lådor...likamånga återstår att ställas ner där..
Gjorde lasagne idag! Det första riktiga som vi äter på flera dagar, när jag är ledig så blir det att jag inte bakar och lagar mat. Blir mer när jag har jobbat och sådär. Varför vet jag faktiskt inte, är väl lite skadad i huvvet eller något^^
Åkte till min favorit affär (för tillfället!) Panduro:) shoppade där för dryga tusenlappen..det kostar att tillverka sina egna smycken..Men det blir mycket snyggare, plus att jag får välja själv hur jag vill ha det:)
Kollat på sjuka filmer eftersom att tv:n vägrar fungera. eller den fungerar men det är bara stjärnornas krig:(
Ska ialla fall starta upp med att göra smycken imorn..vill ni "ha" ett så bara hör av er;)

Puss!


Ps: Lyssna på Gym Class Heroes med Cookie Jar!
It's good maddafakkas:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0