Nät shopping

Kollade in laredoute´s hemsida:) skitfina kläder..kunde inte bestämma mig för vad jag skulle beställa. Tillslut blev det i alla fall dehär:

yhfhttghyr

PUSS!:)


Bättre__

mår mycket bättre idag.
Saknar jobbet obeskrivligt mycket med och jag ska ju jobba imorn:))) äntligen, vill inte vara sjuk hela livet.
Såg att hanna med hade blivit sjuk och då måste det ju ha varit att vi antingen blev smittade av varandra eller av någon på jobbet!!
Har spenderat den mesta tiden i soffan och i sängen..knaprat panodil (hade en satans huvudvärk i flera dagar!) och så har martin proppat i mig mat och en massa frukt :)) Har även tittat på "tomten är far till alla barnen":P den är ju den bästa julfilmen!! "döööö då för helvete tomtejävel!!" kollade på alla SAW filmerna med + en tecknad resident evil film som inte alls var bra, det tyckte pierre. Brudarna hade vääääldigt stora tuttar!
En sjuk sak har hänt med nyss. Pierre ska bjuda på pizza har han sagt. DET hände verkligen inte för ofta;)

Dagens klädsel: Mjukisbyxor och en pös t-shirt med cartoon figurer på.
Dagens humör: GLAD:)
Dagens bästa: Martin:)


PUSS!


Sjukdag!

sjuk idag..egentligen, vad var det jag sa!!!!
Har halvsovit i natt och har tydligen stört martin med mitt krånglande. Hade feber och drömde mycket konstiga drömmar, nästinpå mardrömmar.
Ringde till jobbet i morse och sa att jag inte skulle dyka upp, första gången jag är sjuk på 2 år!! Vill inte vara sjuk och tycker det är pinsamt att ringa och säga att jag har feber + ont i halsen. Varför jag tycker det är pinsamt att ringa och säga det vet jag inte, är väl bara störd..brukar ju lixom inte vara sjuk.
Ska ju jobba i helgen med och då vill jag verkligen inte vara sjuk:(
var tvungen att gå bort till ica innan för att köpa halstabletter. För det första kändes det som om jag skulle dö påvägen dit, och för det andra svettades jag som en gris inne i affären (nästintill pinsamt!!) och för det tredje så kunde jag knappt andas när jag skulle upp för alla dessa trappor till lägenheten. Vad skulle jag göra egentligen? martin och pierre jobbar så jag får ju helt enkelt reda ut det själv. Ska inte ut något mer idag! Ska ligga och försöka få tillbaka min röst och sova bort min feber.

Puss!

Åå idaaaaaaag!

Jobbade natten till idag, vilket gick jättebra:)
myste med martin en stund innan han gick till jobbet.
sov ungefär 2 timmar, sedan var det bara till att vakna ordentligt. Knallade ner till shell för där stod hanna och väntade på mig med sin hynda:D
Gick runt i stan ett tag och letade julklappar. Hittade ett fränt pussel till mamma. Det var ett runt pussel med en hel del stjärnbilder på. Undrar hur hon kommer få ihop det:) ska köpa lim imorn med så att hon kan klista ihop det:)
Köpte en rubrikskub till min pappa som är värsta geniet på såna saker, iaf sodoku eller vad det nu heter:)
Hittade lite andra julklappar, till martin och jessika, Vet ju inte om dom läser här så därför skriver jag inte vad jag köpte:) men bra blir det! De vet jag:)
Åt på kinaresturang innan vi gick till bilen med alla våra inköp. Justdet, hanna och jag bytte julklappar med:) fick världens bästa mugg av henne!!! Det var en bild på henne och mig på den:)
Av mig fick hon 2 stycke "my little pony" och "sanning och konka, den elaka versionen!"..
Fick en försenad födelsedagspresent på jobbet igår med fresten! en riktigt schysst blomma. Krukan var som en kungakrona:))
Känner mig halvdålig idag med, ont i huvudeat och börjar först frysa, efter det svettas jag som en gnu...:( hoppas jag inte blir sjuk!!! VILL INTE BLI SJUK!!!
Nu hoppas jag att jag har kollat rätt dag, ska nog vara den dokumentären om killen som blev med barn..hoppas hoppas hoppas jag har kollat rätt!

Blir nog bättre snart, förhoppningsvis!!!!!
PUSS!
 

Usch vad jag skäms!

Satt på jobbet och tänkte gå in på aftonbladets hemsida och kolla om det stod någonting om jordbävningen som ägde rum idag (första jordbävningen jag har varit med om också för den delen!). Hittade det såklart och skumläste lite om detta. Sen tänkte jag att man kan ju kolla igenom hela hemsidan för att se om det stod någonting annat intressant. DET gjorde det verkligen MED RÅGE!
Artikeln heter "seglar genom skräckens hav!" och handlar om all skit som finns i stilla havet!!! Det ser ut som om havet är alldeles rent när dom filmar uppifrån. Alldeles knallblått hav, det ser inbjudande ut för ett bad. DÄREMOT när dom fiskar upp lite vatten i en glasburk så är vattnet grumligt, det flyter runt plastbitar blandat med papper. Dom hittar ett bildäck och en basketboll!?! Hör det hemma i ett hav?...
Började skämmas för hur männsikan beter sig mot haven, alla djuren och framförallt mot moderjord.. Kände hur jag blev blossande röd i ansiket, så mycket skämdes jag!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/vbstv/article3998477.ab

Helg och åter helg!

Har haft det mysigt i helgen:)

I fredags var vi och handlade lite och senare på kvällen kom josse, Joel och Luciano. Klippte joels hår och rakade även honom..hah, jag som aldrig har rakat en kille med en vanlig rakhyvel. Det är ju inte precis samma sak som att raka benen. Vaxade hans ben med:P Såg ut att göra riktigt ont!!!


Somvanligt med så började vi prata om politik. Varför ska man alltid göra det på fyllan men aldrig nykter?..det är nog för att man läpper loss mer på fyllan, tyckte att det var tråkigt att prata om sådant. Blev inte bättre heller när vi skulle gå ner till taxin: Joel var som en ääääkta fyllegubbe,


Var ganska kul på oleo, fick ta hem martin i vanlig ordning, och jag utövade vissa saker som martin har lärt mig. Ungefär om man hamnar i bråk och vilket ställe är då bäst att slå en kille på? (om man är tjej och ska slå!!) var ganska roligt:P

Lördagen var det bara mys och igår så satte vi ihop julgranen. Det var konstigt med tanke på att jag och min familj alltid har äkta julgran. Kom även på att det blev liiite förlite julgranskulor så man kanske får ta och köpa fler någondag! ser lite fattigt ut:P

Och idag blir det nog att baka lite till, hittade ett recept som verkar riktigt buslätt och det är jordnötssmör i..mums:)

Puss!

Konstigt inlägg:)

kom på när jag läste en annans blogg att jag inte har skrivit på ett par veckor, vilket är riktigt dåligt!

Har hänt ganska mycket de senaste veckorna:
* Fått reda på att jag blir av med mitt vikariat i slutet av Januari (chefen vägrar svara på varför tjänsten läggs ut!)
* Firade 11 månader med Martin.
* Kollat på lillsyrrans teateruppvisning.
*Träffade Josefin igår vilket är sjukt längesen jag såg henne senast!!
*Köpt julklappar..som även blev lite fördyra men det ska väl funka ändå!
osv osv osv..palla skriva allt man har gjort..hähä...

Ska beställa tid till en personlig tränare (så att jag vet hur JAG ska börja träna!)
Plocka upp julgranen imorn och förhoppningsvis baka lite julakakor.
jobba arslet av mig i ungefär en månad till på mitt älskade jobb:))))


Jag känner mig trots allt lite förvirrad. Varför blir jag utan vikariatet? varför händer allt mig? varför får JAG aldrig några riktiga svar från min chef? VARFÖR?

Jaja, får välla se hur det går!!
PUSS!

Växjö + Fest = ?

Nu har man bott i växjö i exakt en vecka och det känns hur skönt som helst:)
tog ungeär hela dagen att flytta sakerna, plus att vi var på ikea och köpte en dubbelsäng som är världens skönaste OCH största!!! Sprang fram och tillbaka i trapporna när vi skulle bära upp allt. Pierre bar typ 2-3 lådor och sedan gick han och duschade. Han var väll full eller något (eftersom att det var lördag och allt!!)

Hade fest igår och det spårade ur..men efter en stund var man glad igen! Pratade om däck och fälgar. Visste inte att man bara får däcken och inte fälgarna. Det trodde Hanna och jag, tur att man har en kille som håller koll på läget:)
Köpte KALAHA för ett par dagar sedan och nu kan jag bara inte sluta spela det..Fast jag blir ganska sur när artin kan ta en massa kulor och jag kanske bara har 3 stycken i min skål...somsagt, det är bara ett spel:)

Micke och jannika har varit här idag och igår, imorn kommer Jessika med:) ska bli kul att träffa henne med, inte för att det var speciellt längesen jag flyttade hemifrån men någon måste man ju kunna bråka lite med. Tråkigt för Martin om jag skäller på honom helatiden:P

Nu får jag ryggmasage och så dricker man en iskall heineken:) ska fortsätta med det nu!!!

PUSS!

RSS 2.0