Vilken dag :)

Hallå grabbar och tjejor!

idag har det varit full rulle på både ben och huvud!
Knallade ner till stan idag för att ladda på mitt busskort, kikade in på Panduro men dom hade inte det jag skulle ha..eller ja, ähh skitsamma, köpte ialla fall lite nya saker som jag fördmodligen kommer sätta mig ner och greja med imorn! Köpte födelsedags presenter till min pappa som fyller år imorn och så passade jag på att gå in på Aima..Där hittade jag en snygg mössa!
Åt lite plommonkräm och det var förmycket kanel i så den blev inte så god! men ni ska få receptet ändå snart!
Läst lite i min bok och gjort en gooooood kycklingpaj..ja jag vet, paj 2 dagar i rad? Vaddå? det är ju riktigt gott!
Pierre har även tagit tjuren vid hornen och hämtat lite av sina saker, imorn hämtar han vardagsrumsbordet och den tattiga stora soffan! Som tur väl är så behöver vi inte vara utan bord och soffa för vi har nämligen backup med extra saker;) hähähähäh! Tjurig vart han idag med, kanske var för det fina sms:et jag skickade till honom (från älsklings mobil!) förra veckan!
Ialla fall så ska jag kolla på Unga mödrar, IDOL och Fråga olle dokumentären lite senare :)

Receptet:

Plommonkräm till ca 4-5 portioner och det tar ungefär 30 minuter att göra!
Ingredienser:
ca 500 gram plommon
4 deciliter vatten
1 deciliter socker
1 kanel i bit eller 1 matsked malen kanel
3 matskedar potatismjöl

Kärna ut plommonen och skär dom i bitar. Koka upp vatten och socker. Lägg i plommonen, kanelen och eventuellt lite mandel, låt koka under lock på svag värme i 10-15 minuter. Rör ut potatismjölet i lite vatten. Ta kastrullen från värmen och häll i redningen i en fin stråle (rör under tiden du häller i redningen!) Krämen ska sedan koka upp. Häll upp krämen i en skål och strö lite socker över så att det inte blir ett skinn på ytan.

MUMS! (Med mindre kanel för min del..hähä!)


Pusspuss!

Det är Tisdag idag

Hejhej!
Idag har jag inte gjort för himla mycket..har hållt mig en ganska stor del i köket..gjorde plommonkräm som ni förövrigt ska få receptet på och så har jag gjort en broccoli/bacon paj!

Råkade somna en stund efter att jag hade läst en snutte ur Camilla Läckbergs bok "Sjöjungfrun"..Inte för att den vart dålig eller något utan det var bara att jag var trött. Sover riktigt riktigt dåligt på nätterna, sedan går man upp lite konstiga tider för att missarna gärna vill ha lite mat så att dem kan fortsätta busa.

Älskling har fått en praktikplats också och då jobbar han från 10 till klockan 5. Så den som älskar mina missar lika mycket som jag kanske kan komma hem till oss och ge missarna mat de dagar jag jobbar dag? annars är det fina fisken, då ger jag dom mat innan jag går och martin kommer hem någon timme senare bara! vi vet inte än om han har någon lunchrast så att han kan åka hem och ge dom mat..Mina missar ska ialla fall inte gå hungriga! Kommer säkert på något!

Glottat på IDOL och håller på och tvättar också..eller det är bara lite kvar och sedan är det mys!

Pusspuss!

Ett pytteminilitet inlägg!

Sitter nu här med hörlurarna på (martin kollar på film!) och med 2 katter i knät! MYS!
Har varit hos Hanna i ett par timmar,fikade på både pollymuffins och winerbröd!:) MUMS!
Lyssnar på gamla dängor som kom när man var tyå 10 år och det är verkligen nostalgi!
Har ont i ryggen nu och ska plocka bort kissarna från knät och gå ut och röka:)

Pusspuss!

Aldrig att vi ger oss!

sitter just nu och lyssnar på låtar som kom när man var liten!! Haha, Hanna och jag lyssnade bland annat på denna: Smurfarna - Tänker på dig (Smurfhits 1)

Tydligen är allt kring krocken med bilen sekretessbelagt! Polisen är inte direkt hjälpsam när det gäller våran bil. Tydligen försökte dom med att våran bil hade rullat ut i vägen men Martin lägger alltid i handbromsen och han hade en växel i..konstigt då att den bara kunde rulla ut i vägen sådär! IDIOTER! Vi ger oss inte, vi kommer aldrig att betala det som ni har förstört! FUCK YOU!

Nu ska jag spela lite musik för min älskling som har varit duktig och städat

Puss!

Lampwork!

Är fortfarande riktigt sur över alltihopa med bilen..Måste ringa försäkringsbolaget imorn och prata med dom, dessutom är inte polisen direkt kontaktbara på en Söndag, bara så ni vet!

Ialla fall så blir jag mycket gladare av att kolla på dessa söta saker som kallas för Lampwork! Underbara!

ihboirhgfkeh                iuhvbuireivughds                    hubitye98ryr  


Har även beställt lite nya saker till min smyckes tillverkning och ska plocka upp bordet från förrådet och plocka iordning bland mina smycken, tångar, pärlor och berlocker så kommer det nog bli en SWEET liten hörna för mig att sitta och pyssla på!!!

Puss puss!


Visa oss lite RESPEKT!

Man blir ju liiite sur när folk inte kan respektera det som inte är deras!
Kom ut till bilen idag och ser att det är NÅGON (Som tydligen har en blå bil!) har kört in i röven på våran parkerade bil..hela vänsterdelen är ju demolerad..lamporna är ialla fall intakta!
Tydligen har detta hänt natten till lördagen, bilen hade puttats upp på en liten gräsplätt så det måste ha varit en jävla smäll. Och då konstaterar man också att det är några jävla fyllerister som har kört bil på fyllan och kört på som in i helvete och pangat in i just våran bil!
Polisen hade varit där och ville att vi skulle ta kontakt med dom men det sköter Martin. Så tydligen har dom fått mer skador på sin bil så att dom ringde snuten eller så är det någon som har sett vad dom gjorde och polisanmälde det!
Detta är andra gånget detta året som något sånthär händer..röda faran belv ju snodd i nybro och nu detta!
Fatta att man blir trött i huvudet, och att man blir förbannad på att folk inte kan visa lite respekt för andras saker!
Inte nog med det så var det 3 snorungar som petade med pinnar in i hålet där baklyserna ska sitta. När vi sitter i bilen. Gubbjävlen som gick med ungarna sa ingenting...RESPEKT? Tydligen inte.
Vill allvarligt flytta!
Jävla område att bo i!

Puss !


Allt på en och samma gång!:)

Hej:)
Sorry att det har blivit lite dålig uppdatering men hade himla mycket att göra igår.

Vart ju på blodcentralen och det gick superbra förutom att receptionisten blev helt bestört när hon såg att jag hade tatuerat mig i april..hähä!
Åkte hem och åt lite mat innan vi tog oss en drive till ÖoB för att köpa en katt tunnel..Broder ringde mig när vi var därinne och han skulle tatuera sig och så undrade han om vi ville dricka lite med honom på kvällen och det var ju vi såklart på! Körde till systemet och köpte lite godsaker (glömde min plånbok så martin fick köpa allt det goda!) och lämnade av alltihop hemma och gav missarna mat innan vi drog ut på vägarna igen. Åkte hem till mamma och hälsade på, passade även på att sno med mig lite plommon också! YBER gott!
När vi kom in till stan igen så mötte vi Broder en stund för tatueraren hade skrivit fel tid i almenackan på studion så vi pratade lite med honom.
Åkte hem, gjorde lite mat och så tänkte jag sova en stund. Har inte sovit särskilt ordentligt på ett par nätter nu pga katterna är hungriga på natten också. Då blir det oftast jag som går upp och ger dom mat. ialla fall så gick det inte att sova, för Broder ringde och sa att han var färdig.
Då blev det stressande med kläder och sminkning..

Blev att vi drog till Pauze och drack..eller jag kände att denna fastkvällen inte var särskilt rolig så jag drog hem vid halv 1. Dessutom har man små kisseungar hemma som måste ha mat också! Martin och jag knallade i sakta gemak hemmåt..
Vart några snorungar som tuttade på en kartong på vägen som går förbi nedanför vår balkong och då var ju en annan tvungen att  hälla en spann vatten på..men lik förbannad fortsatte skiten att brinna lite halvhjärtat men det slocknade.
Har dock varit uppe och gett katterna mat 2-3 gånger inatt...SEGT! Så nu är jag en aning mör i huvudet!
Får se vad man hittar på idag! Blir nog till att ta det lugnt!

Pusspuss!

Heja heja heja heja JOOOON!

Snart idol..wiiiie..MÅSTE ju bara kolla om Jon går vidare eller inte. Blev jätte nervös igår när han inte fick fram ett enda ljud..eller stakade han sig? jaja, det belv fel från början och då blev till och med jag nervös och fick handsvett..haha! Snacka om att jag tycker att han är en riktig stjärna!

har städat typ heladagen!!! Dammsugit, dammtorkat, varit och inhandlat lite nya glas (funderar på om man ska skaffa lite snygga drinkglas också!)städat toaletten..ja, det är väl det..

Råkade somna en runda innan också..måste ju vara någolunda pigg inför morgondagen..är lite nervöst! Om ni inte visste det så ska jag kolla om jag kan bli blodgivare! Det är något jag har velat i flera år och nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och letat upp numret. Ringde förra veckan och ska dit imorn för en undersökning och pratstund! tatuerade ju mig i april och då måste man vänta i 6 månader. Det är snart 6 månader sedan jag tatuerade mig så det kommer nog gå bra!

Och sedan vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer imorn och övriga helgen mer än att Broder kommer och kollar på film med mig på söndag! Har ju inte sett honom på evigheter. Kanske blir att man går ut en runda också. Känner mig inte riktigt pigg på det just nu men det hinner nog ändra sig minst 1000 gånger!

Trevlig torsdagskväll allihopa!
Puss!

JAG VILL JOBBA!

uäääääääääää! Jobbet ringde nyss och undrade om jag kunde komma och jobba ett antal timmar. Men Martin är inte hemma (han är iväg med en polare och dom ska fixa lite saker!!) och jag har ju inget körkort så jag måte ta bussen. Då går det en vid fem i 3 som jag absolut inte kommer hinna med, hur snabbt jag än springer. Och nästa skulle gå vid halv 4 tror jag det var och det är försent. Då kommer jag inte till jobbet förrän vid lite över 4 om man har tur! och det gick inte..FAAAAN! Jag VILL JOBBA! Blir galen på att gå runt här hemma. Skulle ALDRIG klara att vara arbetslös..skulle tillslut hoppa från balkongen eller göra något annat galet!
ÅÅÅÅÅ! Jädra skit..jaja, hoppas att dom ringer igen SNART! Annars tror jag att någon får plocka in mig på SSS..


Pusspuss!

Irriterad!

är jävligt sur och irriterad idag..eller jag blev det innan och har egentligen ingenting att blogga om.

Har bara sprungit runt i trapporna idag för att bära ner alla dessa jävla kartonger, så det har man fått greja med och visst blev det fint..lite ialla fall! Släpade också ner mitt sminkbord (kommer inte få plats om vi sätter in bäddsoffan därinne..dessutom har martin sin skivstång och lite andra tyngder därinne så det får VERKLIGEN INTE plats!)
Ätit en massa mat också..läst lite i mina böcker som jag inhandlade igår när jag ändå skulle ta en fika med Hanna! funderar på vafan jag ska sitta och göra mina smycken nu..det kommer ju aldrig hända i världshistorien igen att jag sitter nånstans och gör nya fräscha smycken..jajaja, skitsamma!

Hej då!

God dag!

god dag bloggen!
Här har man suttit och varit YBER duktig! Mer kan jag faktiskt inte säga:) det får bli en överraskning!

Idag ska jag ner till stan för att träffa Hanna och ta en fika med henne, kanske gå runt en liten runda på staden med..Efter det ska jag hem och tvätta från 6 till klockan 10. Blir till att gå å lägga mig efter det för jag ska upp tidigt imorn för att dra en vända till sjukhuset! Kommer bli toppen!

Pusspuss sålänge!
(Psst, idag kommer Pierres pappa och hämtar sitt fula, blåa skåp med blommor på och hoppas då att han tar med sig Pierres saker också..!!!ÄNTLIGEN iså fall!)


Ang. Flickan som lekte med elden..

alltså..ang. flickan som lekte med elden så var den inte så himlans bra. Hade högre förväntningar om den filmen. Kändes som om den var framkrystad bara för att det finns en film till efter denna (Luftslottet som sprängdes!)..mjaäe, kommer ju köpa den på DVD (se den på DVD..bortkastade pengar att se den på bio!) eftersom att vi redan har Män som hatar kvinnor! Blev faktiskt rätt snuvad på Konfekten så att säga! Vad tyckte ni om den?

ialla fall så kom vi hem för en stund sedan och kände bara för att börja städa hela lägenheten, men nej det är för sen för att dra fram dammsugaren nu..får göra det imorn istället. Och påtal om imorn kanske min käre käre broder kommer på besök. Längesedan jag såg honom!

Och för den delen, vem festar på en Måndag? Det gör nämligen våra grannar..Låter som om dom kör värsta aerobic passet ute på balkongen eller så är det elefanter därinne som pratar svenska och är fulla. Har dragit ner persiennerna i vardagsrummet och känner för att gå ut och säga till dom. Men dom kanske har förlorat jobbet och firar det?^^

Pusspuss!

Flickan som lekte med elden!

Ikväll blir det till att kolla på flickan som lekte med elden!!! Har verkligen längtat efter att se den. Tyckte att Män som hatar kvinnor är en av de bästa filmerna jag har sett, förutom Be Cool då!
Bokade biljetterna redan i torsdags tror jag det var..fullsmockat både fredag (premiären), lördagen och igår..så vi får ta och gå och se den ikväll då! Meee happy!
Var ju bra med att man fick en biobiljett för sommarjobbandet, så den gick till just denna biofilm! Någon som har  sett den? Var den lika bra som Män som hatar kvinnor?..
Vad ska ni hitta på ikväll förresten?

                    09fu43whglkdhvkd
(Bild hittad på www.google.se!)

Pusspuss!

Lite shopping.

Nu har vi hunnit äta lite och kände för att skriva här en gång till..kommer nog inte skriva mer sen ikväll.

Åkte ner till stan och gick till H&M, hittade en snygg sjal (som passar min ögon enligt min sötnöt!) 3 stycken ögonskuggor och ett nytt nattlinne (BEHÖVDES!!!)
Gick runt lite och kollade inne på Åhlens, och BikBok men fanns ingenting som jag tyckte var fint. Då gick vi istället in på Indiska och då hittade jag ett armband, en stoooor ljuslykta och lite kuddar!
Funderar på att köpa en till ljuslykta, har ju redan en liten men hittade en ganska stor som skulle passa ute på balkongen sen när vi har köpt utemöbler!!
Hittade lite andra saker med men orkar inte skriva upp allt jag hittade..hähä!

Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet och sedan slänga igång en film...
Pusspuss!


Fina, fina HÖST!

Hej hej hej hej hej bloggen!
Idag har jag faktiskt sovit längre än vad jag brukar. Inte konstigt med tanke på att vi vart uppe till halv 2 inatt, jag var bara TVUNGEN att kolla färdigt på Slumdog Millionaire! Den kan man ju bara inte stänga av för att man är TRÖTT..nejnej! Underbar film faktiskt! Tur då med att jag köpte den, brukar ångra att jag inte köper filmer som jag tycker är bra. Sedan kanske de inte finns att köpa! DUMT!

Ialla fall så ska vi nog ner på staden en stund för att kolla runt lite och kanske äta detta årets sista glass ute! Det sägs att nästa vecka inte kommer bli särskilt varm och det kommer bli ganska dåligt väder också. Så då får man ju helt enkelt passa på att strosa runt på stan utan att förfrysa arslet av sig!

Pusspuss på er!

Titta film med sötnosarna <3

Ikväll ska vi bli feta på godis, chips och annat gottigott gott! Missarna ska få sig lite tonfisk om en stund och vet att dom kommer trycka i sig alltihop på en och samma gång!
Ska även kolla på dessa filmer som jag köpte innan på Videomix/Hemmakväll

             hogheaigiurwh65665
Fick ett tips av min bror på att jag verkligen skulle se denna..så jag köpte den:)


             houegh5gl.ihw.4i
Denna köpte jag också..får se om det är något att ha:)



Puss puss på er och trevlig Lördagskväll <3


Jon Sindenius

Hallå allihopa:)
Själv har man varit uppe sedan kvart i 8:) hade natten på jobbet och det gick supderduper bra!
Har hunnit med att duscha, äta en andra frukost (fast jag är fortfarande hungrig!) och har även hunnit med att rengöra ugnen! Lite tråkigt men så är ju livet..hähä!

Det jag skulle skriva är att det är en kille som har varit med på IDOL uttagningarna och han heter Jon Sindenius och är en underbart bra musiker!
Har suttit och lyssnat på den låten han sjöng för IDOL juryn och den rockar alltså! Det är ett så härligt gung i själva låten! HOPPAS HOPPAS HOPPAS nu att han vinner! Då skulle jag bli glad!


Puss!

Helena städar hela lägenheten dagen!

ååå:) Såhär sent skriver jag ju aldrig mitt första inlägg för dagen!
Har haft fullt upp, det är därför jag inte har skrivit innan:)

Har ringt runt lite till alla olika mänskor idag! Jag är ju sån som skjuter upp saker och ting in i det sista med att ringa osv. Men nu är 2 av sakerna ialla fall inplanerade i min kalender. så det är bara 2 stycken kvar. ett var det fel nummer till och jag har inte det riktiga och det andra måste jag prata med Martin om och han är inte hemma..men vafan, det kan man ju göra närsom.

Har dessutom haft värsta "Helena städar hela lägenheten" dagen idag! Har dammsugit, städat toaletten grundligt, bytt kattsand, städat sovrummet, plockat bland alla mina smycken, sorterat ut saker som jag ska sälja och ge bort till välgörenhet, städat hela köket (från golv till tak!), diskat, vattnat blommorna, sopat ute på balkongen, vädrat mattorna, osv osv osv. Orkar inte skriva upp allting jag har gjort!
Så nu är jag sånär färdig och har satt mig ner för att ta det lite lugnt nu! Inte stressa ihjäl sig..hähä! Ska ner till ICA sen för att köpa cigg och lite frulle tills imorn. Har natten på jobbet idag och börjar vid 9 ikväll, måste därför ha lite frulle till morgonen:)

Ska lyssna på Volbeat "I only wanna be with you" nu:)
Hörs lite senare!

Pusspuss!

Kommentera då:)

Har fått lite fler läsare men det är dock ingen som kommenterar?!:) Vill ju gärna ha lite kommentarer på vad ni tycker om saker och ting jag skriver. Allt jag skriver är ju såklart bäst men man vill väll ha lite cred för det med?;) eller ähh..skriv kommentarer om ni vill eller strunta i att dåååe:)

Uppdate ang. chokladen: Älskar den!:) Urgod, och den är ju inte en sådan som man kan äta upp hela samtidigt och det passar mig perfa:) Martin tyckte dessvärre inte om den men om godisförrådet tryter så äter han nog upp den med:)


Puss på er och go natt..eller jag ska ju inte sova men ska inte skriva mer ikväll:)


Zzznaaaark!

Åääääää vad trött jag blev. Men jag älskar egentligen Hösten mer än sommaren. För då kan man hålla sig inne när det är kyligt och ligga under en filt och mysa:) Dessutom kan man pracka på sig en massa kläder om man vill gå en riktig långpromenad på kvällen:) MYYYYS! OCH inte att förglömma alla snygga halsdukar,mössor och vantar (+ skor!) som man kan ha på sig:)

Nu ska jag ialla fall kolla på IDOL, ta en cigg och äta den nyaste chokladen och se om det är något för mig som inte äter särskilt (läs ALDRIG) mycket/lite godis. Det enda jag äter är Nöt Creme som fanns när man var liten:) MUMS!



                 hviryefouaihw




puss på er!

Usch, fy och tvi på mig alltså!

usch..gjorde bort mig lite innan..hehe, att jag aldrig tänker på saker som jag ska säga utan det bara flyger ut ur munnen. Man borde tänka först och prata sen..men det gör ju inte lilla jag så då får man ju stå sitt kast och skämmas efteråt! Humm, borde nog tänka efter lite mer..faktiskt, slipper man gå och känna sig dum..

Sovit läääänge idag, har man inget annat för sig så kan man ju faktiskt ligga och dra sig lite extra. Vilket jag gjorde just idag. Inte mycket till solsken heller, kanske därför jag vaknade vid 11..tror det var då ialla fall.
Har varit uppe vid tjugo över 3 för att ge mina älskade missar mat och var även uppe vid tjugo i 7 för att ge Kissarna mat. Passade på och ta en cigg efter att jag hade gett dom mat och då försökte Lucifer stänga ute mig på balkongen. Hade varit just snyggt eftersom att jag bara hade nattlinne och min supermario tröja på mig. Ingen hade hört mig..och med "ingen" menar jag då Martin. Han hade inte hört om jag hade stått ute på balkongen och gormat och bankat på rutan. Lucifer har tillochmed lärt sig hur man gör för att putta upp en dörr och även dra igen den:)

Vart uppe på MAXI en runda också..glodde lite på spel och sånt..köpte lite halvonödiga saker och köpte även den nya LINDT chokladen med Mousse i:) Skulle finnas med vid mousse och vit choklad också men den hittade inte Martin som tycker att vit choklad är det säkraste kortet när det kommer till kritan:)
Det var även där inne på MAXI som jag var hur dum i huvudet som helst och skämms hur mycket som helst över det!!!!:( Usch, fy och tvi på mig alltså! Att jag inte kan hålla munnen stängd ibland! TVI!

Nu ska jag ialla fall spela lite och sedan försöka städa lite här..laga lite mat vore en bra ide också!:)

Pusspuss!

Hej och åter Hej!

Sitter nu och halvglor på tv..eller rättare sagt IDOL..skrev precis på facebook också att man kanske borde söka till IDOL nästa år..^^ ööööh..sääääkert inte:) skulle bli utbuad direkt.. : /
jaja, har jobbat idag och det gick dunderbra:) Strålande sol med så man spenderade lite av tiden ute med den personen jag hade:)

Har ätit lite äckelpäckel pyttipanna med massa LÖK!:( Kan ingen komma med en pyttipanna utan en massa lök och äckel..halva pyttipannan som man köper är ju lök. ska i fortsättningen göra egen..med kött, korv och potatis:) Så slipper jag sitta i flera timmar och pilla bort all mikroskopisk lök som kan fastna i mina tänder och ge mig kräkreflexer som heter duga! Uärk!

Sen har jag kollat i den nya H&M katalogen och den är inte alls i min smak heller..H&M är inte i min smak överhuvudtaget nuförtiden..Vet inte varför..ELLER JO DET VET JAG!..det är för alla dessa konstiga fäger..typ som senapsgult? Plommonlila? Dassgrönt?..jaja, om man kombinerar det så kommer något av det förmodligen passa mig men jag är så dålig på sådant så jag skiter nog i det..faktiskt!:) Passar nog ändå bättre på andra än mig:)

Så nu sitter jag och tycker synd om migsjälv och spelar spel på min vanliga sida (king.com) och kanske ska ta och mysa ner mig under min stjärnfilt och känna värmen från mina missar (om dom nu är lite halvtrötta och keliga!) och min älskade gubbafan:)

Puss på er!

Barbarella<3

iohybveoi54    150 kr för 2st. 16mm:) 

                                                                        hoviegiu150 kr för 2 st. 16mm:)


Borde verkligen köpa nya pluggar snart..blir så tråkigt när jag aldrig byter heller. Har inte så många pluggar att byta med : /

Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo "Knock You Down"

Kan inte sluta lyssna:) Älskar videon också..helt underbar. Ne-Yo är uuuurläcker;) GRRR!


[Keri Hilson]
Not again
Oh this ain't supposed to happen to me

[Kanye West]
Keep rockin and keep knockin'
Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
You see the hate that they serving on a plater
So what we gon have dessert or disaster?

[Keri Hilson]
I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)

[Chorus]
Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Ne-Yo]
I never thought I hear myself say
Y'all go ahead
I think I'm going to kick it with my girl today
I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high
Till i met this pretty little missile, who shot me out the sky

So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good
Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could
Miss independent, to the fullest, the load never too much
she helping me pull it, she shot bullet that ended that life
I swear to you the pimp in me just died tonight
girl sometimes love

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Kanye West]
Tell me now can you make past your caspers
So we could finally fly off into NASA
You was always the cheerleader of my dreams
to seem to only date the head of football teams,
and i was the class clown that always kept you laughing
we were never meant to be, baby we just happened
so please don't mess up the trick,
hey young world, i'm the new slick rick,
they say i move too quick but we can't let this moment pass us,
let the hour glass pass right into ashes
let the wind blow the ash right before my glasses
so i wrote this love letter right before my classes
how could a goddess ask someone that's only average, for advice
o-m-g you listen to that bitch?
woah is me, baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flying, now i'm crashing
this is bad, real bad, michael jackson
now i'm mad, real mad, joe jackson
you should leave your boyfriend now, i'ma ask him

[Keri Hilson]
so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
woah, woah
i'll admit it, i was scared to answer loves call
woah, woah
and if it hits, better make it worth the fall

(When it comes around)

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around (comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love comes knocks you down

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love knocks you down







jgv84897yvhjejkh
(Bild hittad på google.se och sökordet fattar ni nog vad det var!<3)








BAGS AND FASHION!

VILL HAAAA:) inte ofta jag hittar halsband som är i min "stil" men dehär från www.bagsandfashion.com är underbara:D Klicka på bilderna om du vill ha dem större:)


bvgbg9euo4ybo
 Red apple - 128 kr.

 

                                                          
                                                     hvueyr8sviskhahbas My little cherry - 298 kr.


                 bgo4eitp9w4uhgl4 Donut pink - 169 kr.



                                                           ihyvfuuerhwa.qh My ice cream silver - 169 kr.


Igår och idag i stora drag:)

Hallå allihopa:)
Skrev inte igår..pallade helt enkelt inte och så hittade jag och martin på en massa också:)
Gjorde värsta goda pizzan igår (Köttfärs, bacon, paprika, champinjoner, salami!) och så kollade vi självklart på alla Idol avsnitten som tv4 visade:P
Gick ut en långrunda igår också..DET behövde vi verkligen:)
Kollade på den otroliga vandringen (hade typ halva filmen kvar!), var ju också tvugna att kolla på den otroliga vandringen 2..kollade också på en skitdålig "skråck" film. Det hände ju ingenting läskigt..hade dessutom sett den innan på kanal +. Och för den delen så hade omslaget ingenting med själva filmen att göra...skuuuumt. Jaja, betalade typ 40 spänn för den..

Idag har vi ätit upp våran megapizza:)
Läst i Carolina Gynnings bok också. den är riktigt intressant faktiskt.
Knallade ner på stan för att få våran dagliga promenad, träffade syster i typ 2 minuter och gick sedan och köpte dendär nya fantan med citron. Men den smakade SVIIIIN;P Inget för mig med andra ord;)
Gick in på panduro för att kolla om dom hade fått in några nya pärlor men det hade dom ju inte heller. Det får dom nästan ALDRIG. hallå panduro, fatta att man kanske får ta och ändra lite i sortimentet ocksååååå! Köpte i alla fall fina löv i glas, små söta keramikfirgurer och något mer:P Tog även den nya katalogen:) får välla ta och kolla i den sen då:)
Har precis ätit kasslergatäng som blev supergod och katterna höll på att skita ner sig när Martins mobil ringde;P Dom har förövrigt varit liiiiite galna idag;) Har satt en blomma i vardagsrumsfönstret idag (plockade bort dom när missarna precis anlände till vårat hem!) och det har ju varit väldigt intressant att gräva i jorden och tugga på bladen..sedan har Lucifer lärt sig hur man kommer upp på spisen (genom att ta tag med tassarna på ugnshandtaget!) och på bänken där micron står..Han vet att vi sätter upp missans mat där (han äter som en häst!) så vi har haft fullt upp med missarna hela dagen:) Men då ver man ju ialla fall att dom lever:)
Snart blir det att kolla på unga mödrar och sedan sätta igång en film!
Ha en bra måndagskväll!!!

                   09b8r8g09eub9
(Pssst..Kände ett riktigt sug efter att gå på marknad idag med! Allt folk och alla små bås där dom säljer saker! typ som den som dom har i Olofström!!!)



Puss!

Filmeeeer

uäääää vilken dag..somnade vid ett tiden och sov till klockan 3..är förövrigt ensam hemma och det är GULD VÄRT för min del..särskilt när man småtjabbar med sin sambo helatiden och då kan det faktiskt vara skönt att få vara ensam ett par timmar och fundera!
hanna kommer hit somsagt vid 6 tiden och då ska vi KOLLA PÅ FILM istället för att dra ut..Ska förmodligen möta henne vid bussen också..måste köpa läsk och cigg. Det kan man ju bara inte klara sig utan när man har värsta filmkvällen och ens bästis kommer på besök:)
Missarna sover i sängen och jag sitter här och degar. Verkar vara något jippo typ där jag bor. har hållt på sedan klockan 3..kanske längre än det medtanke på att jag har legat som en död sill i sängen;)
Köpte hur många filmer som helst igår..glömt och skriva det..hähä! Man kan ju hitta hur bra filmer som helst på Videomix/Hemmakväll för endast 39 spänn. Man behöver lixom inte leta bland de senaste filmerna som kostar lite mera.
Vi köpte:
* I am legend
* Big Fish
*Den otroliga vandringen 1 och 2
* La bamba
* House of blood

:):):)

Nu ska jag ner och möta hanna:)
Puss puss på er:)

Mycket!

hähä, idag vart man uppe och traskade vid tjugo i 8:P Katterna satt utanför somrumsdörren och ville ha mat så då var det bara att pallra sig upp och ge dom det:) sen kände jag mig ganska utvilad så det gick inte att sova!
har hunnit med att äta frukost, prata med hanna i telefon, sms:a micke och joel, duscha, klä på mig, spela munspel och nynna på gamla låtar!:) Inte illa pinkat så att säga!

Kollade på I am Legend och Big Fish igår och sedan var jag så pömsig så att det blev hopp i säng vid halv 11:) ganska gött ändå!

Ikväll kommer Hanna hit och det blir nog lite drickande skulle jag tippa på:) Måste dock till systemet innan det stänger och inhandla lite godsaker:)


En annan bra sak som jag och sötnosen min ska fira idag är att vi har varit tillsammans i 1 år och 8 månader idag:D ÄLSKAR DIG MARTIN!!! <3<3<3<3<3<3<3<3

Pusspuss!

Myselimysmys!

Ikväll blir'e myyyyyyyyys:) är enormt festsugen idag också men det kan vi faktiskt skippa och trösta oss med lite Mc Donalds mat, hyrfilm på "Videomix/Hemakväll!)chips, dipp och myyyys:)
Det kommer bli underbart!
köpte förövrigt lite filmer för någon dag sedan..vilken det nu var.. Ialla fall så köpte jag Mio min Mio..hur längesen var det inte man såg den då????:)

Puss på er!

ÄHH!

nejnej och åter nej. detta vart verkligen INTE min dag. Inte uträttat något alls och känner att jag likagärna kan gå å lägga mig;P
ska ner till konsum och handla en ny sprayflaska + lägga på ett brev!

Puss!

Rubrikens rubrik!

usch vad jag inte alls gillar denna dagen! Sånt kan jag känna direkt när jag vaknar på morgonen..särskilt om man inte jobbar och går upp idiotsent så hela dagen blir helt feeeel!

har inte direkt gjort något ordenltigt idag som jag borde göra när jag är ledig! SegHelena? Ja det är jag det!
Har ialla fall pallat duscha, borsta tänderna, klä på mig, borsta håret, röka, läsa och göra cornflakeskakor. det var iofs sugen på igårkväll men då pallade jag verkligen inte att stå där och kladda vid spisen (då måste man ju rengöra efter sig också!)

 Påtal om igårkväll med..haha! Martin hade köpt en ny sprayflaska som vi kan spreja vatten på katterna när dom är uppe på borden och sådär. den köpte han igår, han tog nämligen sönder den första i förrgår. Nu kommer det roliga. det blev lite kaos när jag skulle kolla på tv. hade hämtat min stjärnfilt för att jag frös, då hoppar missan upp på mitt byxben ocg börjar klättra samtidigt som Lucifer sitter nedanför och jag håller på och tappa filten. Då ska jag vända mig om och lyckas på något vänster slå ner sprayflaskan så att den spricker:P Gissa vem som inte var särskilt glad?;) hehe..ska köpa en ny idag ialla fall..om jag nu pallar gå ut ur lägenheten!

Snart mat med..ugnsfalu med mos? vettefan..martin lagar maten!:)

Puss!

Fina fina dag:)

guuuuuuuuuuud vad bra greys anatomy är:P har första säsongen på dvd men har inte kollat på den än..inte konstigt egentligen, haha hittar ju inte den! Men när jag väl gör det så ska jag ha värsta greys anatomy maratonet:)
Snart är det unga mödrar också. Klart att man ska kolla på det! Tv-nörd? nej det är jag inte. Kollar på det jag tycker är bra..kollar inte på tv bara för att jag har tråkigt!
Och ikväll är det ju fråga olle- dokumtentären:) klaaaaart att jag ska seeee:P

Är förövrigt hemma själv och det tycker jag om..ibland ialla fall:) är ju inte ofta jag är det nu när Martin inte har något jobb!
Vart på stan en runda innan i det fina vädret, märkte att jag inte var kry..svettades som en idiot..ialla fall så åt vi varsin glass och kollade på folk..köpte mig en ny plånbok, blutsaft, b-vitamin, och ett par strumpbyxor (gråa!)
Nu börjar unga mödrar:)

Puss!

God förmiddag!

god förmiddag vänner!
Har haft feber inatt och sovit jätte oroligt! Ont i halsen idag och förkyld..men det ska välla gå! Har inte tagit någon alvedon än..tycker inte det behövs nu. Det är mer på kvällen som man mår sämre och är febrig!
Jobbet ringde mig i morse men jag hade mobilen på ljudlös så jag hörde inte det. Såg det för en stund sedan men dom svarar inte när man ringer..så jag vet inte om det var något viktigt då? kanske någon som är sjuk! Det verkar som många är halvförkylda och sådär!
Sitter och glor runt lite på nätet och suktar efter lite saker men nej Helena..inte köpa:P
Undrar vad man ska ta och hitta på denna dagen..humm? Det är ju fint väder och vi skulle behöva köpa lite saker till lägenheten. Men vet inte om jag är särskilt pigg på att gå runt på stan när jag är såhär..vill också gå på bio ikväll (fick en biobiljett av jobbet..för att man sommarjobbade!) och då ska man kanske ta och använda biobiljetten. Eller ska man vänta tills "Flickan som lekte med elden" kommer på bio?:) ähh..får se..snart dags att laga lite mat och sedan slå en pling till jobbet igen och kolla vad det var dom ville kanske:)
Hörs senare!

Pusspuss!

Nästintillsjuk:(

uscha, håller på och bli sjuk..ont i halsen (känns som om det sitter en klump eller något i halsen!), ont i nacken och huvudet, fryser och sedan är jag jättevarm!
Jobbade idag och kände inte sådär jättemycket..framåt 1 tiden började jag svettas som fasen och började må halvdåligt..jobbade ändå klart mitt pass. Kände mig dock lite seg!
Martin hämtade mig och det är underbart att få åka BIL hem när man mår dåligt! Det suger verkligen att bli tvungen att åka buss hem..kommer ihåg när man gick på gymnasiet och jag fick halsfluss..eller började få feber på eftermiddagen och skulle ta bussen hem. Kändes som om det inte fanns någon luft i bussen och mådde illa:(
Jaja, ialla fall så kallsvettades jag när vi gick in på ICA för att handla..såg pipen och då blev jag lite gladare och mådde lite bättre.
Lagade mat när vi kom hem..currykycklinggryta och ris:) Mumsfillibabba! Har förkylningsblåsor i munnen och det är inte bra för mig som är vääääldigt glupsk och gärna trycker in maten i munnen innan den har svalnat..men det går ju inte nu:P :(
Nu håller vi på och tvättar, som tur väl är så hade vi inte särskilt mycket tvätt..så det kommer gå i rasande fart!
Om mindre än en halvtimme ska jag kolla på Wipe Out. Jag skrattar åt att programledarna skrattar:P haha! + att det ser så roligt ut när dom krälar i leran och inte kan hålla sig kvar på lianen:P mohahaha:) skadeglädje?  lite kanske:)

Pusspuss!

Åhja!

åhja:P
Nu var det färdigjobbat för idag:) mycket roligt!:) ska även säga att jag jobbar samma tid imorn:) gutt!
har i stort sett precis kommit hem..eller nej där ljög jag. Kom hem för ca en timme sedan och duschade..har inte hunnit med mycket mer..ska äta korv med bröd om en stund och kanske känna sig lite behövd genom att härja som fasen med mina missar?:) vi får la se!
Har även tänkt mig att glo på tv resten av kvällen med min älskling och äta en påse ostbågar:) hähä!

Puss puss på er!

Hahaha!

Någon mer än jag som tycker blogg.se har blivit konstig? jag menar när man ska kolla på statistiken till exempel..så är det tjocka linjer..inte alls som det var innan..är det något nytt? och sen är det en massa annat som är konstigt också..men men..det var inte det jag egentligen skulle skriva!

det hände en rolig sak innan..
kom på att man kanske skulle använda sina ansiktsmasker..och jag rengjorde ansiktet och sådär..när jag skulle kleta på ansiktsmasken så ringer telefonen..(självklart när man är mitt uppe i något..haha!) och klart som fasen hade jag kladdat en jädra massa ansiktsmojs på kinderna så personen som ringde hörde knappt vad jag sa:P haha! Sånt händer ALLTID mig;P

Nej nu blir det myyyyys:) Pusspuss!

trött!

Uah vad trött jag helt plötsligt blev:P har precis ätit mat och då blir man pömsig! Kan ju också bero på att man är uppe ganska länge på helgerna (om jag inte ska jobba!)
Imorn jobbar jag från halv 8 till 3 och jag får skjuts:) bra tycker jag som är morgontrött som ett as:)
Nu blir det nog att glo på en film och mysa med min gubbe:)

Pusspuss!

 


En underbar dag!

vilken underbar dag det har varit och kommer att vara med för den delen:) MYYYS!
vaknade vid 11 tiden och åt lite frukost, dusch och sedan åkte vi upp till samarkand för att kolla runt lite å sådär:)
köpte kläder till Martin:) Man måste faktiskt skämma bort honom ibland:) eller jag vill det:)
sedan gick vi in på maxi och sedan Rusta:) Skitfint väder idag med..det är inte så stekhett så att man dör av värmeslag:) så det är gött..solade ansiktet en liten stund innan på balkongen:)
Åt upp sista pizza bitarna också:) Vart ju ute igår å då måste man köpa pizza på napoli innan man ska hem!
Ganska tråkigt dock så vi gick vid 12 tiden..gött..slipper man vara bakis också:) hähä!
Nu ska jag spela lite på king.com och kolla på unga mödrar! det är det bästa som går på tv just nu:)

Pusspuss!

........................

Kollade ju på "Män som hatar kvinnor" innan och den var verkligen över mina förväntningar:) Underbar film, vart lite jobbigt att kolla på filmen när tjejen blir våldtagen..usch, både martin och jag skruvade på oss och höll på att börja gråta men gubben fick tillbaka:) HAH!
Gjorde sedan maten och det blir superbra det med:) Goda köttebullar, mos, sås och min lilla röra:) GÖTT!
Nu precis har gubben och jag ätit upp smörgåstårtan som han gjorde igår till mig;)
Och dessutom har han varit och köpt ostbågar, cigg och läsk till mig:) Underbar gubbe man har alltså:P
Kissarna har testat att äta sallad och morötter idag;P inte det godaste dom har ätit men Lucifer (som äter upp sin mat i ultrarapid fart!) tryckte tillslut i sig salladen och morötterna..haha:P Men så går det när man äter upp all sin mat på en och samma gång (+ Missans mat!)
Ikväll blir det nog en runda till pauze och det kommer nog bli inspirerande och framförallt roligt:) ska nog ta mig ett par cider när man kommer ner dit..dricker nog ingenting innan..blev ju smäckfull förra helgen och det skippar jag nog denna helgen;P haha!
Nej nu ska jag läsa en av mina favoritbloggar:) 

                          ihf348thvkjdh

Här kommer en fyllerist bild på mig och gubben när Joddla med siv spelade i April:)

Pusspuss!


Tänk över dina synder!;P^^

gick upp vid kvart över 3 inatt för att missarna var hungriga och sedan gick jag och la mig igen:)
vaknade vid halv 9 och gick upp igen för att ge mina älsklingar mat:) sedan gick jag ut och rökte och tänkte över mina synder;) nej men vart ju ändå uppe och då kunde man ju röka och dricka ett glas mjölk! Katterna var busiga så då kunde man ju dricka ett glas mjölk;)
Martin hade vaknat till liv också å då låg vi i sängen och sjöng:
In kommer far, full som han var, drämde sin task i bordet, efter kom mor, spottar och svor, undrar vafan han gjorde, ska du förstöra pillevicken din, som du ska stoppa in i f***an min, ungarna skrek, katten den sket och hunde han stod och r**ka!:P
den sjöng vi försövrigt i lördags på uteserverigen på pauze;P MOHAHA! så snuskig man kan vara ibland!
Har gjort köttebullesmet, martin har skalat päre och ska göra god smörja senare och laga mat:P
Nu ska vi kolla på Män som hatar kvinnor. fick den av martin igår efter att jag hade jobbat:) längesen man fick paket utan att man fyllde år:)

hörs senare dudes!
Pusspuss!

Hallå:)

hallå:)
Nu sitter man här igen vid datan:) har en mysen katt i knät också:)
Regnig dag idag och det är ganska mysigt att bara sitta inne då! Då har man ju också en anledning till att inte gå ut överhuvudtaget idag! Eller vi vart ute en runda innan bara för att köpa cigg och ta ut lite pengar.)
Nu är det ganska lugnt..är halvdålig idag!
Ont i halsen, varm, yr och trött! Ska jobba imorn och då måste man vara pigg go och glad:)
Ska nog inte göra så himla mycket idag!
Ska spendera den mesta tiden med martin och mina små hjärtan:) kanske ska till Hanna en runda ikväll eller om Hanna kommer hit..:) får se hur jag mår med!
Hörs senare!

Pusspuss!

Gömörrön!

Gööööööööööööööööööööömörröngööömörrön:)
Här sitter man nu och ska lägga upp ännufler bilder på facebook..fast denna gången ska det bli en mapp med bilder på mina små sööööta och underbara fyrbeta sötnosar:) Klart att dom ska ha en given plats bland mina bilder på facebook..annars är man ju helt fukkad i huvvet:)
snart kommer systeryster hit och ska låna min jeansjacka och 700 spänn..och dessutom ska jag ta och laga till lite mat..eller tsatsikin gjorde jag redan igår och idag blir det till att göra en sallad, koka ris och göra cevapcici eller hur man nu stavar det;) Mumsfillibabba:) Tror nog jag är en mer matmänniska än snacks och godis:)
Kanske blir bio senare ikväll också..antingen inglorious bastards eller district 9:) det kommer bli naaajs!
Nu kanske man ska sno på sig lite med maten och hinna ta en cigg + spela en omgång kalorie king:)

Pusspuss!
(Psssst! Gissa vem som ska göra smörgåstårta till mig imorn?;P ska äta upp hela alltet på fredag!WIIIIE!)

Hela kvällen uppbokad...typ..^^

hallå allihopa:)
sitter just nu och tittar på dokumentären om 8 barns mamman på kanal 5:) Väldigt spännande..eller jag ska erkänna att jag bara kollar lite halvt på det..spelade spel på king.com istället:)
Det är hemskt vilken ramahysteri det blev över den kvinnan!:( tycker synd om henne att hon ska få så mycket uppmärksamhet av hela världen bara för att hon har fött 8 barn!
Ialla fall så är tvättiden snart över och det är urgött att få krypa upp i soffan och mysa med martin och mina små missar:)
Åkte till tassar & morrhår en runda idag för att köpa matskålar till katterna:) Hittade jättefina skålar med små fiskar på och en ny leksak till dem:) Just nu i skrivande stund så hoppar dem på en och rivs och myser:P allt på en och samma gång:)
Efter att ha varit nere i tvättstugan en sista gång ska jag fan i mej ta en påse chips och myyyyysa:)
Har inte hänt mycket mer idag..jo jag och martin har gjort potatisgratäng med kotletter till:) MUMS!!!

Orkar inte skriva mer och dessutom har jag inte något mer jag vill skriva:)
Pusspuss!

Fullrullerulle:)

goddag alla blog lovers:)
Hur står det till i det fina september vädret?:) själv är man halv förkyld och lite tung i knoppen (såååå gåååår det när man festar 2 dagar i rad och sedan går och jobbar natt.,.plus att man iiiinte ska sitta ute när man är full!)
idag har jag hunnit med ganska mycket om man tittar på vad jag gör andra förmiddagar:)
Bland annat: städat toaletten, dammsugit, sopat ute på balkongen, torkat av ute på balkongen, tagit bort sängkläderna, lagt ut kuddar och täcken så att dom luftas, ska snart dammstorka och sedan värma till lite mat hade jag tänkt. Det finns ju fortfarande kvar av tacolasagnen:) MUUUUMS!
Hade också tänkt att bjuda Martin på bio någon dag men det blir inte ikväll på grund av att vi ska tvätta från 6 till 10 ikväll och DET mina vänner behövs verkligen. Måste ta på nya sängkläder och lite sådant också så det blir ingen direkt vila här inte. Så om någon känner sig manad att hjälpa till så är det bara att höra av er:)
Fick även mitt Ed Hardy linne idag:) superduper glad blev jag och vart ju även sporrad till att testa det och linnet satt som en hand i en handske:) TACK EMMA:)
Vann även en tävling för ett tag sedan och då vann jag en booook:P aldrig vunnit något i hela mitt liv;p typ!

PUSS PUSS PÅ ER:)

RSS 2.0