Måndag:)

har somsagt jobbat natten till idag:)
Trodde att jag skulle få vara ledig heladagen men upptäcker att jag hade råkat få med mig en jobbnyckel med mig hem..så det var ju bara att hoppa på bussen igen och åka och lämna den!:P
har duschat och ätit tacos precis och sitter nu och kollar på Little people in big world!
Funderar på om man kanske ska dra med mig martin upp till öob och kolla efter lite saker som man behöver:)
Hörs senare!

Puss på fotsulan!

Mamma och Pappa!

ååååå:P
Sitter hemma hos päronen nu..ny duschad och klar för att hoppa i säng..:)
Har jobbat hela dagen idag..och så fint väder som det var idag så önskade man faktiskt lite att man vart ledig..men jag valde ju själv att jobba och för den delen så går dagarna jättesnabbt:)
Åt grillat på kvällen och det var suuuuperduper gott:) Har inte ätit grillat sen i maj..det är slutet av juni nu:P
Jobbar natten imorn + hela dagen och kvällen så det är därför jag sover i alvesta..dessutom är martin inte hemma så likabra att sova här..går inga bussar eller tåg så att jag kommer i tid heller på söndagarna..dumt men sant!
Åkte tåg till alvesta idag:P Första gången man gör det..gick somsagt inga bra bussar..kostade mig likamycket som om jag skulle ha åkt buss..gjorde ingenting:)
Ska bli skönt att få vara ledig på måndag:))
Vart fresten ledig igår..då gick vi nere på staden och jag skulle lämna in min klocka för att få ett nytt batteri..men tydligen är det något fel på urverket så jag var tvungen att ha kvittot med mig (vilket jag inte hade en tanke på att ta med mig!) så det var bara att knalla hem och leta upp det..men så fort jag har kommit in till stan på måndag så lämnar jag in den..då kan dom gärna byta glas på den (är en spricka!) och så kan dom byta rem också..
hähä..låter som om jag borde köpa en ny klocka..men nej, borde däremot köpa en klocka som jag bara har på jobbet..en billig..då gör det ingenting om den går sönder eller så:)
Nej nu ska jag glo runt lite på nätet och sedan leta upp katten:)

Puss på handflatan!

ajajaj vad det bultar och bankar

Vilken dag det var igår:P Full rulle och jag sprang nästan benen av mig..märkte det idag när jag gick upp..TRÄNINGSVÄRK! Hur fan kan man få det av att jobba en dag?:P Kanske har dålig kondis med..hähä!
Jobbar idag med..har natten..börjar vid halv 4 men får ta en buss som går vid kvart över 2..onödigt, jag vet! Men den bussen är ALLTID fösenad till Alvesta, så jag vågar inte chansa på att ta en senare..då kommer jag 100% säkert sent!:(
Underbart väder är det denna dag med:) Har hört att det ska vara fint väder nästa vecka meed. Men man kan ju inte direkt lita på väderprognoserna nuförtiden. Jag kan inte det ialla fall.
Såg vad jag får för lön denna månaden..och jag blev INTE glad. Det är fan i mig det minsta jag har fått på länge. Konstigt medtanke på att jag för det första jobbade en vaken natt och sedan kom jag en bra bit upp i timmarna. Dom har väl då dargit 6 tusen för mig i skatt..jävlars!

Tänkte på en sak igår med..hehe..knäppt jag vet men ändå:
* Varför skakar man på ketchup/schampoo flaskan fast att man vet att den är slut?
* Varför säger man "Va?" fast att man har hört vad som sades?
* Varför ska man försöka klämma ut den sista tandkrämen med våld?
* Varför säger man "Aj som fan" fast att det inte gjorde särskilt ont?
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Ha det så bra idag allihop:)
Puss på naveln!

Långa naglar!

har förresten gått å skaffat mig värsta långa naglarna..
Har inte tänkt så himla mycket på det men nu de senaste dagarna har det varit förjävligt..
Man river ju alla med sina långa "klor" och inte nog med det så blir det sprickor i mina naglar så jag fastnar i kläderna osv..
Dessutom så har 2 stycken redan knäckts..när vi vart på öland så det blir till att klippa av dom..
Kan dock heller inte ha nagellack..går och skaver bort det så fort det har torkat! ONÖDIGT!:P
Är nog mer kille än tjej:P

Puss på fotsulan!

Hej, nu ska jag berätta en saga om..

Oaaaaaw:)
Skönt att få sova ännulängre idag:) hah! sleepyhead eller vad!
Vart inte särskilt frukostsugen idag heller..det är ganska överskattat för min del..vissa mornar ialla fall!
Jobb idag då igen..vilket det blir hela veckan..ska sova hemma hos päronen på lördag..går skit taskigt med bussar och tåg på söndagar:P
Jobbar med en kompis bror och det ska bli roligt..jobbar inte särskilt ofta med honom så de blir nice:)
På torsdag när jag har natten på ett annat ställe så är det en kille som ska gå brevid med mig..fan vilken ångest jag fick när jag fick reda på det..det är aldrig någon som har gått brevid med mig..och särskilt inte på en natt..jaja..Dom trodde att det var en annan jobbarkompis som skulle jobba då men det är jag..hon har ju semester..så dom har skrivit liiiite fel i dendär kalendern!
Blir att hoppa i säng direkt när jag kommer hem ikväll för sedan är det ett göttans 14 timmars pass:)
Förresten, den musiken man ska lyssna på  på sommaren är fan reggae:) typ Queen Ifrica:)
Ska äta någonting och sedan blir det att pallra ner sig till stationet och ta busset till sega lilla alvestat!

Puss på stortån!

Hemma hos päronen:)

Micke fick världens bästaste räkning..kom nämligen en till idag:) Haaaha, det är därför man inte ska ringa folk som är utomlands..det kan nämligen stå dig riktigt snuskigt dyrt:P Kom ihåg det allihop:)
Varmt som attans idag med..borde egentligen tagit på mig en kjol eller kortbralls..men det tänkte inte jag på:P Ibland tänker jag bara så långt min näsa räcker. Som tur väl är så är den inte särskilt lång:P Määäähä!
Onödigt inlägg men det är bara kul:D
Snart blir'e att gå till joppet!

Puss i ljumsken!

Ah meh GUUUUUD!

guuuuuuuuud va jobbigt att jobba heeeela veckan^^
Jobbar kväll idag och imorn..heldag (14 timmar!) på onsdag, natten från torsdag till fredag, heldag på lördag och sedan natt från söndag till måndag! Guuuuuuud^^
Sov asgött inatt..herregud..verkade nästan som om man vore död:P
Blir att ta busset snart för er som är nyfikna och då ska jag hem till mamms och lämna en räkning till mikel kikel och så ska jag passa på att sola lite på deras uteplats så man får lite pepparkakefärg någongång:P Blekfis vill man ju inte vara nu när det är sommar och sol:) Blev lite pepparkaka på Öland faktiskt..:D
Ska ta med mig micke nästa år..så han får sig ett riktigt suparkalas:)
Efter jobber ikväll ska jag ta busset till min älskade älskling och kanske klistra in lite bilder i mitt fotoalbum..fast vissa passar inte att finnas i mitt fotoalbum...borde riva ut de bilderna..:)
Ha det gött!

Puss i rumpan!

Lyssna:)

Pumpade bland annat denna på Öland tillsammans med Calle, Tove, Martin, Joel och de andra grabbarna:)




http://www.youtube.com/watch?v=qpeow6Yrvl8

Myselipyspys!

Fan vad skönt det var att sova i sängen inatt..man glömmer hur jobbigt det är att sova i tält..men jaja..det gick ju superduper ändå:)
Vaknade dock av att jobbet ringde vid 8 på morgonen..vilket jag blev måttligt sur över..dom undrade om jag ville jobba idag men är dock lite bakis och trött så jag sa att jag skulle vara ledig idag..Jobbar ju HELA nästa vecka!:)
Ganska skönt att jobba nu hela sommaren så behöver man inte engagera sig i såmycket mer..martin och jag ska åka till GBG någon helg och gå på liseberg och supa oss redlösa:) det behövs! Är för trött på växjö!
Idag blir det till att vila upp sig och bara glo på tv..:)

Puss i rövahålet!

Bränd som fan:P

Är solbränd i ansiktet och martin ser ut som en jävla kräfta:P
Har haft sjukt kul varenda dag...mycket mycket spännande:)
har haft urgött väder i stort sett hela tiden:P Tur att man kollade vilket väder det skulle vara!
Kommer åka dit nästa år med:)
Puss!

Knivig situation!

fattar inte att folk inte håller vad dom lovar..är det så in i helvetes svårt eller?
Lova ingenting som du inte heller kan hålla...hatar det!
Martins bror håller på och krånglar som bara fan just nu..det var hans ide att vi skulle åka till öland och fira midsommar och nu håller han på och skickar sms om att det är något som har lossnat från bilen!
Det säger han varenda gång han ska hit eller om vi ska hitta på något..ganska konstigt egentligen medtanke på att du egentligen bara kan säga att "jag vill inte"...är det så jävlars svårt?
jaja, får se hur det går med dendär ölands resan!

puss!

Midsommar = Öland!

skrev ett fett långt inlägg igår men det bara försvann..sparades inte heller så då blev jag skitsur och ville kicka ut dendär jävla dongeln och stänga av blogg helvetet!
Men jag sansade mig och blev lite gladare på jobbet:)
Jobbade kväll igår och det var super mycket att göra..vilket inte gör särskilt mycket. Du är ju på jobbet för att jobba:P hähä!
Åkte bussen hem och la mig inte förrän vid 1...så är det när man får vara ledig i 4 dagar:D
Kommer förmodligen åka till Öland idag och slippa växjö, och framförallt småland...om det så bara är för en dag!
Ska åka till öland med martins, hans bror Tim och tims tjej:) Längesen man såg dom..kanske blir att man tar en drive till martins pappa med? Ähh, får se:) är uppspelt som om det vore julafton assåe!
Verkligen ALLA är ju på öland och firar midsommar så det är ju klart att man ska dit:P
Har fixat: tält, sovsäck, liggunderlag, sprit och cider, och lite annat smått å gott:) Träffade bror på systemet med:9 Dom ska också vara i köpingsvik;P
Have a fucking nice midsummer!

Puss!

Bla bla bla:P

pust stånk och stön..snart är jobbandet färdigt..eller jag är ledig i 4 hela dagar:) Wiiiie!
Har jobbat sen i måndags förra veckan och var ju ledig i torsdags. Den spenderades tyvärr i pappas bil påväg till nybro..det tog ju hela jävla dagen..
har jobbat idag..Till 3 ialla fall och är ju ledig resten av dagen..
träffade syster på bussen och pratade lite med henne. Bussen höll på å gå sönder och jag köpte mig ett sommar busskort:)
Skulle egentligen till systemet men pallade faktiskt inte med allt folk som knatar runt i stan just nu..i brist på annat så åkte ja faktiskt hem och duschade..
Har en ny jeans klänning på mig idag:) Fast det börjar ju bli kväll och då är det inte sådär jättevarmt längre:P
Midsommar på fredag och det kommer förhoppningsvis bli trevligt:) Får se bara vad man hittar på..inte något speciellt bestämt men lite ideer har man väl kommit med:)
Är dock fortfarande förkyld och det är inte kuligt alls!
Ska kolla på Beck filmer ikväll och äta kex med mögelost på:P hähä!
Puss och tjohej!

Mehh!

nu är det iaf färdigjobbat för idag..
Hade knappt hunnit sätta mig ner i soffan här hemma, förrän jobbet ringde (inte det jag just hade varit på..!) och frågade om jag kunde jobba där imorn..men det kunde jag inte..som ALLA vet så jobbar jag redan:)
Tog mig en välbehövlig dusch. man luktade ju inte direkt kardemumma..och sedan var det lite mat och tvätteri. Det ska ALLTID vara något sådant när man tror att man är ledig heladagen! Men icke..jo, först nu är det lugnan och det är super B!
Martin fixar iordning fruktsallad som ska avnjutas med glass..jag som har ont i halsen borde välla inte äta glass..men man kan ju "försöka";)
Blev riktigt sugen på mögelost och kex nyssens..det kanske beror på att jag såg vindruvorna..det är ju också gott till...tänk er brieost på ett saltat kex..muuuums, synd bara att martin inte äter det..hähä, blir mer över till mig:P Nästan bud på att knata ner till Konsum (dit går man om man vill ha kex och ost..!) för att handla det..får se..men sugen är jag..sa jag att jag är sugen?:P
Lugnt resten av kvällen..kollar på kanal 9 nu..är något om rockband..rolling stones och sånt:)
Nä nu ska jag ut på ett bloss:)

Puss!

Föööörkyyyld!

usch vad hemskt det är att vara förkyld!
Såhär sjuk har jag inte känt mig på länge asså!
Jobbar natt idag och så jobbar jag somsagt över ettpar timmar imorn och sedan är jag ledig heeela söndagen:) Skönt..kommer nog ta och vila mig en massa imorn för sedan jobbar jag till onsdag..dumt men sant! Så jag hoppas verkligen inte att det blir sämre!!
Ha en bra lördagskväll allihop!

Puss!

Fult väder

nu sitter man vid sin egna dator och håller på å lägger upp en massa bilder på bilddagboken:) Har ju trotsallt inte lagt upp några bilder sedan i November..eller jo det har jag ju men det är inte många kan jag lova er:)
Har haft fullt upp ett par dagar..
jobbade ju igår i 13 timmar..det var full rulle från morgon till kväll och när jag kom hem igår så var jag jättemega trött och så var jag förkyld också. Det är ett par stycken som har smittat mig på jobbet. Och jag som aldrig blir smittad annars..jaja, någongång ska det väl komma på en annan med:)
Nämde ju att  jag skulle jobba hela dagen idag med men det behövde jag inte. ska bara ha natten och det är urgött att ha det så..ibland ialla fall:) Är ju skitförkyld med så då kan man ju passa på att krya på sig lite innan jobbandet börjar igen. Jobbar över imorn till klockan 12 ungefär..
Jobbade måndag, tisdag och onsdag med..hittills ialla fall:) Och sedan är jag ledig hela helgen innan sommarjobbet börjar. Har fått 10 veckors sommarjobb och det kommer gå jättesnabbt. Alla somrar går riktigt snabbt.
Blir dock inga festivaler för min del denna sommaren. Men nästa sommar så funderar Martin och jag på att åka till Peace And Love festivalen..kanske..eller öland roots:)
Ska lägga upp lite mer bilder och ska även lägga över bilder från digitalkameran till datan med..kanske, om jag orkar så ska jag greja lite med mina smycken också:)

Puss puss!

Arbetslösheten tär på en!

När ens kille är arbetslös tär det på en..
inte alltid men ett par dagar i veckan är det påfrestande..
vissa stänger in sig och vissa försvinner och är aldrig hemma.
Min kille stänger in sig..
Jag jobbar hela helgen och det enda han ska göra är att träna..
bra för honom men att träna tar ju inte hela dagen..
har försökt få honom till att umgås med sina kompisar i helgen men han glider undan med svaret "Jag har ju ingen bil"..
Att man inte har en bil betyder inte att man inte kan träffa sina kompisar.
Det finns något som heter buss och tåg..
Min storebror har även en bil som han inte anväder, och den skulle min kille kunna fråga om han får låna den en dag eller två..
vettefan vad man ska göra för att få honom att förstå, att det inte går att stänga in sig förmycket.
Tillslut försvinner dina vänner..ibland föralltid.
hoppas han börjar förstå snart..
Älskar honom ändå:) Men jobbigt är det ibland!

Puss!

Slut i heeeela knoppet..

nu är jag helt slut i knoppen!
Har åkt fram och tillbaka hela dagen..
Åkte hem till päronen med tio i 12 bussen..åkte vid halv 1 från alvesta till nybro.
Var i nybro (hos polisen!) i ca en halvtimme och körde sedan till växjö för att lämna domkraften och mina jeans och skorna. Körde till alvesta för att lämna bilen och sedan tog vi tio över 4 bussen in till stan..
Så nu är jag riktigt TRÖTT på att åka bil och buss!
har inte gjort annat idag..kom hem vid 5 och har fan inte pallat att greja med mina smycken.
det enda jag har gjort är att duscha och ta på mig nattlinne och mysbyxor..ätit kebabsallad och druckit ett antal glas med läsk..men det får man..ibland ialla fall:) detta är ungefär som helg..jag jobbar ju i helgen och då får man faktiskt dricka läsk fast att det inte är helg:)
fattar inte dom som dricker läsk till ALL mat..man dricker bara läsk till pizza, kebab, eller lövbiff:)
Har hittat skitfina saker på nätet som jag funderar på om jag kanske ska ta och beställa:)
Hörs imorn kväll!

Puss!

Hallojsan

Halloj:)
Sovit ganska länge idag, men det får man faktiskt när man är ledig:)
Full rulle är det på oss idag, martin kom nämligen på den briljanta iden att vi ska åka till Nybro och hämta mina jeans och mina skor..okej sa jag då och ringde min pappa som var villig till att låna ut en av bilarna till oss. Så det kommer bli en snabb tripp till Nybro och sedan blir det att åka tillbaka till Alvesta och lämna bilen.
Resten av dagen ska väl spenderas vid köksbordet med mina smycken. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle fixa med det hela dagen men så blev det inte. Man ska inte planera saker och ting för det blir aldrig som man har tänkt sig ändå..i slutändan!
Blir väl också till att vila upp mig inför jobbhelgen:)
Får ta och skriva mer senare..ikväll typ..
Förresten så vittnade Martin per telefon idag och dom frågade bara vart han hade ställt bilen (vilket han hade sagt X antal gånger innan!..så dom visste ju om det!) och hur han kände sig när snubben tog bilen. vafasen tror dom? att man blir överlycklig över att den är borta?..Mjaja..
Hörs somsagt sen!:)

Puss!

Regn, regn och åter regn!!!!

Nu är det färdigjobbat för idag:)
jobbade 3 timmar somsagt på ett ställe som jag inte är särskilt mycket på..dom hade möte och då fanns jag där:) Inte på mötet men på bygget:)
gick hem till mamma och pappa efter att jag hade hoppat av bussen. Att gå till jobbet en timma innan man börjar ville jag ju inte. Pratade med päronen och åt lite mat...klappade honden och härjade med Mikel Kikel:)
Efter jobbet (glömde min kepa!!) så gick jag i spöregn till stationen och hoppade på en näst intill överfull buss..aja!
Handlade lite innan jag gick hem och ikväll ska vi kolla på beck filmer:) Lånade dom av en kille på jobbet:)
Ska kolla på spår i mörker och pojken i glaskulan. Nästa gång så blir det andra beckfilmer:)
Imorn är jag ledig och då ska jag fasen ta tag i smyckesplocket..skulle gjort det förra veckan men pallade inte och hade inget tålamod över till det!!
Nu ska jag nog spela nintendo ds:))

Puss!

ååååååååka pendeltåg..

tråkigt inlägg igår va?:) Jag pallade helt enkelt inte skriva,..det är allt lite hat kärlek mellan mig och min blogg..ibland älskar man den och ibland har jag lust att stänga ner den..vettefan vem det är ens som orkar läsa mina "romaner";)
Näe, pallade helt enkelt inte för att jag var YBER trött! Gick ändå inte och la mig förrän 12..pucko som jag är:)

idag blir det jobb i 3 timmar, innan jobbet ska jag hem till päronen som är villiga till att låna ut en av sina bilar till martin och mig,..Får väl prata lite med min pappa om det senare..Gött förfan att jobba 3 timmar:) Blir desto värre i helgen..13 timmar på fredag,12 timmar plus natten på lördag och sedan ska jag ju egentligen sluta vid 9 på morgonen, men ska jobba över 3 timmar där med:) Ingen vila efter att man har varit hemma en hel vecka..det är bara att plocka på sig det man kommer åt asså:)

Är det någon förresten som har upptäckt att det snart bara är en vecka till midsommarafton? Varför är det då ingen som har sagt till mig?:O Blev värsta paff igår när jag satt och kollade i min almenacka och upptäckte detta. Vad ska folket hitta pådå? jag har inte ens funderat över vad JAG ska hitta på..Blev ju lite panik där:P Hähä!

aja, nu ska jag ialla fall slänga på mig lite mascara och sedan ut och ta mig ett stort bloss:)
Puss!

Jobb och inget annat:)

ojsan!
Har inte skrivit på ett par dagar..började ju jobba i måndags så jag har inte riktigt haft tid:)
Jobbar imorn med, är ledig på torsdag, jobbar fredag, lördag och söndag:) Får ihop en del timmar denna veckan med andra ord!:)
Har inte gjort mycket mer..
Vettefan vad jag ska skriva:)
HÄJDÅ:)

Puss!

Röstning

ÅÅÅÅÅÅÅ:)
Snart får jag jobba igen:) WIEEE!
Har kännts som om jag har varit arbetslös i typ en hel vecka..fan..men imorn börjar jobbandet igen med ett 13 timmars pass:) Gör mig ingenting! Gött att få jobba bara!:)
Hade ni en trevlig dag igår? Medtanke på att det var ju faktiskt Sveriges nationaldag:) Jag firade det med att tvätta och att äta pizza. Nynnade lite på nationalsången med..den kommer man fortfarande ihåg:) Låter lite som om jag vore senil nu..vilket jag också är ibland:)
och idag ska man rösta också..det har jag inte fattat ett enda dugg på..Vafasen, är man inte insatt så kan man inte rösta? eller?..kanske går å gör det senare..får se!
Idag kommer det inte hända särskilt mycket..gå ut och gå en runda och sedan slappa hela dagen..har ju nästan läst ut min bok. Spännande som fasen är den. Borde läsa färdigt den så att jag kan börja på en ny bok:)
Hörs senare!

Puss!

I'M HAPPY!:)

Idag känner jag mig otroligt glad:)
Skiter i alla andra och bara bryr mig om migsjälv och martin idag! DET behövdes verkligen! WOHAW!
Vet egentligen inte varför jag är superduper underbart glad idag men..det är jag:)
Behövs egentligen inte någon orsak till att vara glad:)
Lyssnar på Shaggy och dricker läsk..och sitter vid datan. martin är iväg med en kompis så jag är helt själv en stund:)
Jo, min broder kommer om en stund också. Sjukt längesen jag träffade honom. Sjukt längesen han var här...aa, man ska va glad att dom kommer överhuvudtaget, fri vilja kallas det:)
Helgen kommer bli superduper lugn (SKÖNT!) blir nog inte till att supa så mycket... Är så jävla jobbigt bara:) egentligen är det bara en orsak till att hitta på något och att bli full;) Det är kul..ibland:)
Nej nu ska jag pallra mig ut och röka..längtar till jobbet nästa vecka:)

Puss!

Ojdå:P

höhö, har råkat sova än en gång:) Somnade vid 4 och sov till kvart i 6 för då ringde jobbet! Fan att jag inte kan jobba:( Är ju mycket mycket bättre i foten men känner mig ändå inte redo att börja jobba igen! Dessutom sa både dom på sjukhuset och på vårdcentralen att jag skulle vila foten MINST en vecka. Ähh, på måndag har det gått ungefär en vecka och då kommer jag börja jobba igen! WIEEE!
Har inte grejat med mina smycken idag heller, har känt mig febrig nu under kvällen..kan bero på att foten håller på å läker sigsjälvt så kanske man blir lite febrig? vettefasen.
har inte hänt särskilt mycket idag, diskuterade om vi skulle åka gocart med syskonen gångon gång:) Vore nice, har ju aldrig åkt gocart så dom kommer nog vinna fett över mig ialla fall!^^ Vore kul att testa:)
Nej nu ska jag glo vidare lite på intranätet!

Puss!

Uppdatering:)

Vaknade redan vid kvart över 8:a imorse! Kan nog bero på att jag sov ett par timmar igår med innan kvällsmaten;)
Gött att vara uppe tidigt, eller vi gick inte upp då. Jag läste "människohamn" och martin spelade på mitt nintendo ds:)

Polisen ringde också å då fick martin beskriva mina jeans och skorna. Så det kommer jag få tillbaka:) *HAPPY HELENA*
Dom sa även att rättegången kommer starta redan nästa vecka. Antagligen har dom ännumer skit på den snubben så att rättegången startar en vecka tidigare än beräknat. Dom ska förmodligen ringa martin så att han får vittna per telefon. Slipper han åka dit ialla fall, fast det kan ju ändras det med:)

Så nu sitter jag här, sommarklädd och fin:) har vita shorts på mig och ett somrigt linne som jag köpte i Kalmar i lördags! Lite fin får man allt vara, fast varmt är det inte ute idag. Eller iaf inte när jag står på balkongen!
Har hunnit diska och greja lite bland alla mina tusentals saker som ligger utspritt över hela lägenheten. Måste ju ha något att göra nu när man knatar runt hemma, blir ju galen annars! ähh, måste vila foten mellanåt också. Ska lämna tillbaka kryckorna imorn hade jag tänkt. Finns nog fler stackare som behöver dom bättre än mig:)
Hörs sen ikväll..typ!

Puss!

Smycken

Jag skulle vilja göra godis och glass smycken..men vet ej hur man gör..har kollat runt lite på nätet och det verkar ialla fall vara lera man gör det mesta av..fast..jag vill ju veta hur man gör så kan jag också göra:)
Håller ju somsagt på lite med att göra smycken men vet inte mycket om vad alla pärlor heter..man borde väl egentligen veta det när man håller på med det. Jag är ju bara en nybörjare och har ju ingen erfarenhet av det, man skaffar ju egentligen erfarenhet när man håller på med det..ähh, har ialla fall gett hanna ett armband:) hoppas att hon använder det:P:P
nä nu ska jag fortsätta glo runt på nätet efter dessa smaskiga smycken:)

Puss!

Crazy in the head!

uäääääääääääääääääää!
Har visst legat och sovit från 4 till halv 7! Mår verkligen piss idag och känner mig helt slut. Stekhet i pannan och mör i benen, så det är väl egentligen bara bra att jag är sjuk nu. Alltså när man ändå är hemma. Roligt är det inte men bättre att det händer nu, än nästa vecka när man ska tillbaka till verkligheten och jobbet. Skulle aldrig klara av att vara arbetslös. vet, eller ialla fall har ett humm om hur det verkligen är. SEGT med andra ord!
Har ätit lite hamburgare, var egentligen inte hungrig:/ Har druckit flera liter vatten idag med.
Jobbet har ringt 2 gånger idag med..

Uppdate angående bilstölden: Polisen ringde innan och sa att dom kanske hade hittat mina 3 par skor, mina 3 par jeans och martins domkraft!Dom hade väl varit hemma hos snubben och gjort en husrannsakan eller vad det nu heter. Polisen skulle ialla fall ringa martin imorn och så skulle martin få beskriva sakerna så att dom vet att det är våra saker. Hoppas att dom hittar lite mer saker som är våra. Bara bra om man får tillbaka DOM sakerna ialla fall. Kommer dock sakna "röda faran" enormt mycket. Höll på att börja lipa när vi såg bilen. Helt totalförstörd. Blev så förbannad med, polisen skämtade och var någolunda glada men jag bara kokade inombords. Tänk er in i mitt och framförallt martins sits så är du nog inte så glad längre! Fan att vi ska ha en sån jävlars otur också! Händer alltid oss. Spelar ingen roll om vi var i nybro (otur) eller i växjö (Otur)..lik förbannat har vi alltid otur. Förhoppningsvis så vänder det väl och kommer på en annan person! Då skulle jag bli glad i alla fall:)

Kanske ska meka lite med smyckerna eller fortsätta läsa "Människohamn"

Puss!

Tykar du eller?

fördet första så är det en konstig dag..jag menar..först regnar det och sedan strålande solsken..jaja..
varit hos polisen och vi har även fått se bilen som i övrigt är totalförstörd. Men är det någon av er som egentligen BRYR sig? Nä, trodde väl det!
Bilen kommer iaf skrotas och det blir rättegång näst, nästa vecka. Åtalet kommer väckas i början av nästa vecka. Mer saker på den snubben behöver dom nog inte. Var en hel bunta med papper som snubben hade hos polisen.
I övrigt fick jag veta att polisen inte ville förhöra mig, bara martin. dessvärre sa dom ingenting i telefonen igår..så klart som fan att man åker dit och fick sitta där som ett jävla bihang och glo på en jävla poster!
Kan man bli mer irriterad då?
Mjaja, vill jobba!!! Måste vila foten ett par dagar till innan man kan köra igång med jobbet igen. det som är roligt är att dom har ringt som fan denna vecka..kommer väl dock inte få något nästa vecka...*suck*

Puss

Booooring

ujujuj, hela denna dagen har också gått:)
Har försökt plocka lite här hemma men har inte hunnit med sådär jätte över mycket direkt. Knatar runt och ser ju ut som en jävla pingvin när jag går..ialla fall enligt martin, förmodligen enligt migsjälv också:)
Skrattade så tårarna rann nyssens också, DET har jag ärligt talat inte gjort på enormt länge. Inte på..ungefär 6 år? Kan det vara så länge. Antingen är folk otroligt tråkiga i mina ögon eller så är jag inte lika humoristisk och glad som jag var förr. tror nog på det senare alternativet!
Har också kommit på en sak. Eller jag har bollat det lite fram och tillbaka med mitt bollplank/tankeplank. Och det är att folk drar sig för att komma och hälsa på mig, eller dom kommer när det är fest. Men annars? Har jag typ rabies? Nej jag har bara en mosad fot och går halvt med kryckor!? Är det smittsamt?..
Nej men ärligt talat, kommer inte folk och hälsar på mig här HEMMA i Växjö så kommer ju inte jag och hälsar på hemma hos dom. Inte mer än rätt..right?
Man blir ganska trött av att tjata på syskon och vänner att dom ska komma och hälsa på. Men det är erat egna val, reglerna är ju egentligen enkla. Kommer inte du, kommer inte jag:)
ialla fall så ska vi till emmaboda imorn och jag beställe tågbiljetter, kostade bara 206 kronor tror jag att det var:) Kommer bli en lång dag imorn känner jag på mig!
Nej nu har jag så jävla ont i huvvet. Kanske förmånga som läste mig förra inlägg och verkligen kysste mig i röven genom skärmen!
Ni som inte gjorde det:
Kyss mej i röva!

Polis!

jaha, ännu mera dåliga nyheter ang "röda faran"..
Det är så att polisen ringde martin i morse och sa att vi nog får ta och skrota bilen. Tydligen är den inte särskilt hel längre!
Polisen hade ialla fall hittat personen som snodde bilen. Dumhuvvet hade suttit i bilen och försökt dra ut cd spelaren när polisen plockade honom! Så nu sitter han i häktet och det blir nog förmodligen en fet rättegång med mycket skadestånd!
Kommer aldrig förstå mig på människor som inte kan se skillnad på det som är mitt och det som är ditt. Är det så jävla svårt egentligen? jag menar bara för att jag kanke köper mig en drink på puben och sedan ställer den på bordet och går ut och röker. Så betyder ju inte det att alla får komma och dricka upp den?..Verkar precis som om man ska ha varenda liten jävla pinal inlåst så att ingen kommer åt att sno eller ta sönder sakerna! Blir så jävla arg och ledsen på sådana människor. Bara för att det är lågkonjuktur så ska man väl inte bli värsta rebellen? eller?
Fy fan för människor som inte kan se skillnad på rätt och fel. Fy fan för männsikor som förstör för andra!
Tydligen bodde dendär snubben i Emmaboda och vilken festival var det inte i Emmaboda i helgen? Han hade nog lite svårt att ta sig dit,Idioten!..
Så imorn ska vi åka till Emmaboda och se hur mycket av bilen som är kvar och även peka ut lite saker som är våra. Till exempel 3 par av mina jeans jag köpte i Kosta, 3 par skor och där var det ett par av mina splirrans nya dojjor. Använda endast en gång. Cd spelaren ska vi peka ut om det är våran med och sådär.
Orkar inte skriva mer nu, blir till att försöka gå utan kryckorna idag och sedan boka tågbiljetterna. OCH så kommer väl hela dagen gå åt till att vara förbannad!

Kyss mej i röva!

Sjukhus och vårdcentral..

håhå vilken dag JAG har haft då:(
Hade ställt klockan på kvart över 7 för att jag skulle ringa sjukhuset (Martin sa att det bara var att ringa dit och boka tid till att göra en röntgen!) och när jag ringer till receptionen så säger surkärringen att ag FÖRST ska till vårdcentralen och SEDAN till sjukhuset om vårdcentralen skickar en remiss!
Ringde till vårdcentralen och dom ringde upp vid halv 10..fick en tid redan vid halv 11,..stressade som fan för man måste ju vara där en kvart innan..kom dit vid kvart över tio och fick sitta å vänta i en halvtimme..jävla segisar där på vårdcentralen. ialla fall fick jag en jättetrevlig tant som tryckte lite på foten och sa att dom skulle skicka en remiss till sjukhuset för en röntgen. Fick även ett par kryckor.
Ni kanske har lagt märke till att det är riktigt riktigt varmt idag, särskilt vid halv 12 tiden. Att gå med kryckor till bussen (även om det var nära!) tog nästan kål på mig.
Kom till sjukhuset och åker upp till röntgen avdelningen (Märkte i hissen att jag hade fått skavsår av kryckorna!) och fick sitta där i en timme innan jag ens fick foten röntgad, sedan sitta i 40 minuter till innan dom sa till mig att jag inte behövde vara kvar eftersom att dom inte hittade några brutna ben..vafan var jag då tvungen att sitta där i 40 minuter för?..jaja, åkte sedan tillbaka till vårdcentralen för att prata lite med dom igen. hade samma tant och hon sa samma sak som personalen på sjukhuset sa och sedan fick jag en gasbinda och ska gå runt med stadiga skor och förmodligen kommer kunna jobba nästa vecka. FAN VAD SKÖNT!
Håller i stort sett redan på att börja klättra på väggarna här hemma! Får väl försöka mig på att göra lite smycken nu när jag knappt kan gå!
Polisen hade ringt martin i natt med typ vid 12 tiden. Ingen av oss vaknade. Och jag som brukar vakna av att mobilerna ringer, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det än är. Ialla fall så sa dom att dom hade hittat hans bil i kalmar men att Kalmar polisen hade tagit den i beslag av diverse anledningar. Så vi hoppas att dom hör av sig inom de närmsta dagarna.Har fan saknat röda faran.
Köpte mig en hel drös med kläder i lördags med. Gick på ett antal tusen. Massor av linnen, en klänning, öronhängen osv osv osv:) Glömde skriva det igår (hade nog för ont i foten!)
jaja, nu vet ni lite mer!

Puss!

RSS 2.0