Rock the lake 2010

Hellllooooou!
Längsen man skrev här..borde väl egentligen plugga lite till provet imorn men det är ganska kirrat..men känns som om vissa saker inte vill fastna i huet på en..jaja, har ju martin till att förhöra mig så det går nog bra ändå..får vi hoppas på ialla fall!
Har varit riktigt sjuk ett par dagar denna veckan, satt med feber på en föreläsning i onsdags och jag lyckades ialla fall sitta kvar under hela föreläsningen. Annars fattar man inte ett enda skit hur man ska göra på uppgifterna..
Ialla fall så har veckan varit lugn med lite skola och sådär.
Härlig helg har det varit också.
Rock the lake på evedal vart man ju på och såg Marcus Krunegård, Timo Räisinen, och såklart HOFFMAESTRO! även om det var taskigt väder så klarnade det upp lagom tills hoffmaestro skulle spela! Tummen upp för det. I lördags (igår) körde vi igång med ett par timmar på stan för att leta födelsedags presenter till morsan och lillebrorsan..käkade också (satt uuuute för första gången detta året) på kvällen drog vi till evedal och där hade en jobbarkompis sin husvagn..och där blev vi sittandes och sket i att kolla på Kalle Kristiansson..Sweet och Alpaville såg vi ialla fall från öltältet:) Wonderbart väder så det var enormt mycket folk...Men kul var det! Intressanta diskussioner och en snubbe sa att jag är lik amanda jensen som jag bara "Pfffff, eh? NÄE" ade åt:P

Nu blir det nog till att plugga och försöka få in något i skallen^^

Hejhej!


Födelsedag!

Okej, idag blir jag 22..*suck* som jag sa till min pappa i förmiddags när han ringde "ähh, känner mig gammal..man kan fira när man fyller 18 och när man fyller 20..sen kan man sluta fira"..haha!
Nej men det har varit en bra födelsedag. Inget speciellt direkt..jo fick jätte fina blommor av Martin när han kom hem och så har jag fått Greys Anatomy dvd boxen..den senaste! Har inte hunnit kolla igenom box 4 än..men snaaaart:D
Sötnosen kom hem vid halv 1 tiden istället för vid halv 5..Han skar sig rejält på jobbet och fick skjuts till sjukhuset där dom sydde och skickade hem honom med antibiotika! :/
Sweet att han kom hem tidigare på min födelsedag men det var ju inte av den anledningen!
Annars har det inte hänt så mycket, köpte lite saker på netto innan och kollar igenom papper till ett arbete jag ska skriva efter att jag har suttit färdigt vid internet! Går inte särskilt bra att skriva på arbetet när man är uppkopplad till nätet..haha, blir inte mycket gjort då!
Skola imorn igen, föreläsning som vi senare ska ha ett seminarium på!


Jag förra året i Maj.

iobiuygeiyir





Jag detta året fast i April (Hade inga bilder på mig från nu i Maj!) + SÖTA MISSAN!!
8vouerösogyoiealyr


Snyft!

Uäää, svin och bajs med! Snuvig och ont i halsen..
Hoppas bara att det går över tills på fredag, annars blir jag förebannad!
Och imorn fyller man 22...ooooj, vad är det att fira? Kan trösta mig med att det blir smörgåstårta imorn..som jag har gjort SJÄLV! Inte någon köpesmörgåstårta inte!
Med massor av skaldjur och lax:D Mums! Hade helst velat ta en bit innan när jag gjorde den men..näääää, man får allt vänta på det goda!
Snart är'e top models och efter det så är det ju svenska hollywood fruar:D Det är bara på måndagar som det går något bra på tv..
Jaja, haj!

Schyssta bananer^^

Uscha, det är inte ok att ha ont i halsen..dessutom inte när jag har fullt upp denna veckan med plugg, skola och mini festival på hemma plan i helgen!
Det är alltid så..är det så för er också? att man blir sjuk just när det är mycket i ens liv som man bara MÅSTE göra?
Blir ju inte bättre av att man får höra på omvägar att folk snackar skit? Hallå? Hon har mitt mobilnummer, vi är vänner på fejjan osv. och så kan hon inte ens säga det till en! Herregud, lågstadienivå? YES! Det bara smäller om det! Jaja, den mänskan ska man allt snacka med:) sen är'e ju ur världen...inget mer att snacka om..
Haha, ialla fall så känner jag mig varm och ont i halsen..bara det inte blir värre utan att det är såhär ett par dagar..för sen i helgen ska man ju se Hoffmaestro! Åker dit och kollar även om jag är sjuk..så är det bara!
Har redan börjat få presenter med..fick ett kort och pengar av mormor och morfar och ringde dom idag och pratade lite! Mormor och morfar är bääääst<3
Nej nu ska jag fortsätta snacka med josefffiiiiinnnneee på fb:)
c ya!

Klädbyte!

Jag har hittat en ny hemsida (För mig är den helt ny!) som heter www.klädbyte.se och den är ju helt underbar:)
Där kan man starta en gaderob som man kan fylla med saker som du vill sälja!
Har själv hittat en hel del saker som jag tänker köpa när jag får in lite pengar..har visst köpt lite förmycket saker nu denna månaden så hoppas på att sakerna finns kvar sen när jag vill köpa:)
Själv har jag hittills bara lagt upp skor, men det kommer lite kläder snart också:)
Du kan själv välja om du vill byta ditt klädesplagg med något som någon annan har eller så väljer du sälj!
Man kan även kolla hur många som finns i din kommun som är medlem där..och vad dom har i sina gaderober:)


                             Själv har jag lagt upp dessa:) 500 spänn plus frakt:)

                     8yb7elaytleqw7i


Goooookväll

Godkvällers!
Denna dagen har vart fetingbra = )
Martin är ju ledig idag ifrån jobbet så det vart myys! Åkte till alvesta en runda och hälsade på hemma, sedan bar det av tillbaka till växjö. På 25:an körde martin om en liiiiten röd bil och föraren verkade bli skitsur över det så han gasade på! Men det hjälpte inte..haha!
Vart inne på brand new world och köpte 2 par nya dojjor (äntligen har jag fått tummarna ur ringmuskeln!^^) Och sedan åkte vi till öob innan vi drivade hem. Snajsigt att kunna hitta på såna här saker mitt i veckan. Så imorn kväll blir det till att skriva färdigt hemtentamen och sedan chilla + jobba resten av helgen:)
Puss på er!

Klämma klämma!

Öhm! Jag fryser! Det är sviiin kallt i lägenheten..men inte konstigt egentligen! Har ju haft balkongdörren öppen för de små tissarna och så har jag inte elementen igång nu när det börjar bli varmt..det sparar man pengar på *snål smålänning* så..egentligen får jag välla ta och skylla mig själv litegranna! Men en liten klagosång kan man väl få köra:P
Idag är det dagen med ett stort D! Ska ha det första skriftliga provet sedan jag började skolan för en månad sedan! Det var ju ett antal år sedan jag satt och skrev prov, så lite rostig kanske man är men pluggat har jag ialla fall gjort..ska fortsätta om en liten stund. Det blir förmycket om jag ska sitta och läsa på hela tiden, då kommer jag ändå inte ihåg något när jag väl sitter inne i salen med provet framför mig.
Resten av dagen är faktiskt tom, eller det brukar den vara för min del, ska ialla fall åka och köpa hönsnät och lite andra småsaker ikväll. Behöver det så att tissarna inte kan klämma sig ut på sidan av balkongen där det är ett hål. Ska nog försöka hitta lite saker till lägenheten med! Längesen jag köpte något hit..såååååål:)
Försökte  betala en jävla räkning innan men internet helvetet hänger sig ALLTID när jag ska göra något sådant..gaaah! Jaja, skitsamma!
Kösses!

Hemma ensaaaam:)

Japp! Det är så sant som det är sagt..Martin har åkt iväg för att hälsa på sina kompisar ute i skogen. Och det var nog ett år sen sist han var där. Har ju inte haft en fungerande bil, och har vi haft det så har den antingen blivit snodd eller så är det någon som har kört på den! Så nu ialla fall är han iväg tills ikväll!
Ganska gött att vara hemma själv på en lördag! Haha, låter som jag bor hemma igen^^
Idag blir det lugnt, har varit uppe sen 7 i morse för att de små liven ville ut på balkongen när det spöregnade! Har städat sovrummet och gubben har städat köket..och det tog ett bra tag att göra det! Haha!
Ska försöka läsa på lite till provet på tisdag och så ska jag nog sätta igång en film om en stund:)
Pössköss!

Äckelbolle

Hallåja!
Sitter just precis och chillar här vid intranätet och lyssnar på Melissa Horn! Hon har en underbart bra röst! Man hör också alla jävlars byggjobbare som ska bygga SAMTIDIGT på 4 olika ställen..Great..or not!
Har haft fullt upp med schoool denna veckan. Har även lyckats med att jobba tisdagen, ha natten från onsdagen till torsdagen och så även hela söndagen. Klättrar på väggarna om jag inte får jobba så Helena är överlycklig..!
Idag är'e ialla fall muntligt prov som jag kommer fete rocka på! Och ikväll blir det bio med sötnosen! Ska kolla på Iron Man 2:) Den kommer vara riktigt mega bra! SWEET enligt mig.
Imorn blir det till att försöka läsa på till provet på tisdag och sen vet ni ju vad jag ska göra på söndag..sen är helgen slut..fan..haha!
Förresten? Varför ska alltid killar ha på sig typ en flaska parfym så fort dom ska ner till affären? Dessa äckliga människor ska för det första inte kallas män och för det andra hade mina päron sagt att det luktar som ett horhus. Det är ÄCKLIGT med förmycket parfym! Fatta det. Dessutom är det ännu äckligare om ni killar inte duschar innan ni kör en rejäl raggadusch..så parfym + svett = Äckelbolle!
Puss på er!

Tjenixen!

Tjenixen!
Har inte skrivit på 2 veckor..hähää!
Saken är bara den att när jag väl loggar in på blogg.se och ska skriva så försvinner blogglusten och jag läser hellre andras bloggar då:)
Är ialla fall rejält uppe i varv och känner mig som värsta duracellkaninen som springer runt och försöker fixa 1000 olika saker på en och samma gång! Och så har vi läst om högt blodtryck idag! JIPPIE..*suck*
Har ialla fall haft fullt upp med skolan, hemmaplugg, tissarna, martin och jobbet..är lite svårt att fixa ihop allting så att man har lite flyt på att..synd bara att man inte kan träffa sina vänner så ofta som man skulle vilja!
Såg precis en bild på min broder..han har rakat av sig håret..han ser ut som ett jävla offer..typ som ett auschwitz offer..herremingudvemfanärdet tänkte jag när jag såg bilden...!!! Men smaken är ju som baken.
Pallar inte skriva mer!
ENJOY!
Kösses

RSS 2.0