Hejhejochhallå?

Jaa...har ju inte skrivit på ett tag men ska försöka att uppdatera er lite om vad som har hänt på senaste tiden:)

Berättade för mina päron om vad jag hade varit med om den 19/9..Morsan reagerade som väntat "Du ska inte sitta ute och röka när resten av personalen har gått..då får du fakiskt skylla dig själv Helena!" Och min pappa reagerade även han som jag hade väntat mig "Vad i helvete håller polisen på med? Min dotter ska för f*n inte gå till jobbet och vara rädd för att bli skjuten av någon J*VLA galning"..Han sa de grövsta orden jag aldrig har hört honom säga innan! Men för mig var det en riktig pärs att berätta. Är alltid mesig när det gäller att berätta lite allvarligare saker, drar mig för det in i det längsta!
Polisen gjorde ju inte heller någon riktig anmälan fick jag reda på av min chef. Och det förstod jag egentligen när dom inte skrev ner något mer än mina personuppgifter! Och igår fick jag reda på att dom hade gjort en anmälan som inte är offentlig, och det är därför det inte stod något i SMP den måndagen! Men en sak jag då undrar är varför inte JAG om någon borde få reda på vad det är som pågår? Det var ju ändå jag som var med om händelsen. Jag betraktas mer som gärningsmannen än som offret i dethär fallet, vilket gör mig riktigt förbannad!!

Har även fått följa med på min första resa med jobbet nu när jag går på ett vikariat! Så vi ska till helsingör har jag för mig (håller inte så stor koll på vart vi ska, är mer upprymd över att jag ens får följa med!!) Och alla i personalen ska med!! Hela 10 stycken kommer vi bli..Resan kommer sträcka sig över 2 dagar i mitten av Oktober! Så nu får man börja fundera lite på vad man ska packa ner och vad jag ska ha på mig för kläder på resan! Tror även att hela personalstyrkan kommer ha kraft att arbeta sig igenom vintern och att dom får lära känna mig och 2 tjejer till lite mer! Vilket är riktigt positivt!

Min pappa fyller 45 imorgon (1/10) och min storebror fyller 22 den 5/10! Köpte faktiskt riktigt bra födelsedagspresenter detta året..men vet ju inte hur mottagarna reagerar på det. Min pappa fick 2 påsar smaksatt kaffe innan, för det håller sig inte så länge! Och så ska han få 6 stycken små wiskeyflaskor!!! Min storebror ska få ett nyttbälte av mig med "LuckyDevil" på och så ska han få ett ölspel:)

Var på Föreläsning idag med förresten och den var riktigt intressant!
Ska strax och jobba, har bara varit hemma en och en halv timme nu men ska börja tidigare idag för föreläsningen är i eftermiddag med!!

Ha det så bra gott folk:)
Puss!

FÖRRESTEN!!!

Kolla in www.bluebox.se


Konstigt!

Nu är'e såhär att jag ska berätta en ganska konstig sak som jag var med om för ett par timmar sedan!

Jag jobbar med handikappade på ett boende i Alvesta! Och just idag så har jag natten! Resten av personalen gick vid 9 tiden, eftersom att allt var färdigt.

Tänkte att man kunde ta en kvälls cigg vid 10 tiden och går ut och sätter mig på bänken vid våran uteplats. Det är ju upplyst på hela området och det är ju bra..sitter och pratar med min kille..tittar runt lite. Ser att det står en kille på balkongen lite längre bort. Den snubben bor ju högst upp med så han ser ju klart och tydligt att jag sitter där pga av alla lamporna osv!
2 minuter senare hör jag att något med hög fart kommer farande förbi mitt högra öra, tittar av någon anledning runt och sedan upp på balkongen där den snubben precis stod. Då ser jag att han håller i något svart, jag ser honom eftersom att han har tänt i sin lägenhet och det lyser ut på hans balkong.
Blit jätterädd, säger till min kille att jag måste ringa polisen och slinker fort som fasen in genom dörren så att han inte kan skjuta på mig igen!

Ringer polisen från min mobil, talar om vad det är jag precis har varit med om och att det har hänt mig en gång innan för ett par veckor sedan.En bil skickas från Växjö till Alvesta. Ringer därefter min chef och talar om vad som har hänt, hon säger att hon ska ta sig till Alvesta så fort hon bara kan.
Polisen ringer kort därefter och frågar ÄN en gång vad det var som hände och jag berättar snällt.
Efter 40-45 minuter dyker polisen upp, även en sjuksköterska som chefen har ringt! Poliserna frågar ÄN en gång vad det var som hände och jag förklarar ÄN en gång, det verkar dessvärre som om dom inte tror på mig, eller orkar lyssna..ungefär som om man stod och talade för döva öron. Dom frågar om jag är vän med den mannen som sköt på mig (klart som korvspad att jag inte är), om jag vet vem det är (neheddu!!), och så säger dom att det inte kan komma ifrån ett soft air gun (men hallå..jag vet väll inte något om vapen överhuvudtaget!!)..Var även tvungen att ge mina personuppgifter och mobilnummer. Verkar som om jag var mer intressant än själva gärningsmannen, dessutom tycker jag inte om att lämna uppgifter till polisen, men man måste ju.Dom går efter 3-5 minuter! Poliserna säger att dom ska ringa på hos mannen (frågar om jag har portkoden till dörren..men nej!!) och om han inte öppnar så kan dom tyvärr inte göra någonting. Efter det åker dom bort till lägenheten, och sen dess har jag inte hört av dom!

Sjuksköterskan går efter 15-20 minuter och lämnade sitt nummer om det skulle hända någonting (han var dessutom den enda som lyste och kollade efter patroner eller kulor!!!!!)

Chefen har dock inte dykt upp än men hoppas att hon gör det snart..får bjuda på lite kaffe och prata lite, efter det hade jag tänkt sova. Eftersom att jag jobbar så ska jag upp ganska tidigt med och då vill jag ju vara någolunda pigg, slutar inte förrän vid 09.30!!

Tycker att det var dåligt av poliserna att inte undersöka saken närmare, det enda dom frågade var "Vad var det som hände, vad var det som hände?" Kommer polisanmäla den mannen så fort han skjuter på mig igen, verkar som om det måste hända något riktigt allvarligt innan man blir hörd och att dom tar saken mer på allvar! För dom verkade det bara som någon slags lek!! Tänk om jag hade blivit skjuten i huvudet? eller i halsen? Tänk om jag hade förblött där på uteplatsen, och personalen som kommer imorgon hade hittat mig där?..DÅ hade nog polisen reagerat annorlunda, för då hade de haft ett mord istället för ett "simpelt" rackartyg! Blir väldigt väldigt förbannad och ledsen att det ska behöva hända så mycket innan dom får upp ögonen, då kan det vara försent!!

Mulet!

Har inte hunnit göra särskilt mycket än idag! ska ju till jobbet vid halv 3 så innan dess ska man försöka komma in på min inloggning på nordeas hemsida..men nej, har för f*n testat minst 6 ggr och den nekar en hela tiden! Det gjorde skiten igår med när jag försökte..får väl tvinga min pappa att jag får använda hans laptop sen..måste ju ffs föra över lite pengar osv!  Man blir blockad från hemsidan i en timme om man upprepade gånger skriver fel kod..vilket jag nu har gjort!! Fan..

Ska rensa upp lite i mitt rum med, lyssna på musik och försöka att bli lite frisk.

Fick veta innan att jag tydligen har smittat martin! Ojdå;) så nu är han hemma från jobbet, men inte jag..än i alla fall! Behöver nog vara hemma och bli lite frisk men är ju så himla korkad att jag ändå jobbar :( Har väldigt svårt för att ringa till jobbet och säga att jag är sjuk! Jobbar ju hela veckan med å då ska jag bannemej inte bli sjuk heller!

Puss!


Vaha?

Rolig helg:)
I Fredags jobbade jag ju först..sen kom en viss liten gubbe och hämtade mej..när jag skulle hoppa in i bilen så är det världens största chokladkartong, 3 röda rosor (med dill som han själv sa!?!), en redbull och en fralla! Firade ju 8 månader tillsammans:)
Drivade in till stan och gick till Partaj, där han fick välja vad han ville. Fick en döskalle mumie och ett asfränt förkläde! Köpte även presenter till hans pappa!
Spenderade kvällen i tvättstugan och vid tv:n! CHILL!!

Lördagen gick jäkligt snabbt!! Gick upp vid 10 (!!!! På min lediga dag!!!!), duschade, kekade frulle och klädde mig snykk! Skulle ju till självaste ÖÖÖÖLAAAND på kalajs! (påvägen dit hälsade vi på flame & hennes päron i Nybro!)
Sedan var det vidare till öland dådå! Åkte ut till något som heter Ladan, där skulle tillställningen vara!
Kom en massa raggare, motorcykel knutts och osv:) Vissa vart riktigt trevliga! Åt riktig raggarmat med, korv & mos!! hähä!
När vi skulle köra därifrån så visste inte Martin om vi skulle svänga höger eller vänster..jag sa vänster men han tog höger!...DET var det största misstaget denna veckan! vi körde nämligen i 1 TIMME & 40 MINUTER innan vi kom fram till Ölandsbron..Trevlig sightseeing på söndra öland!

Södagen spenderade jag på jobbet.. halvt sjuk!!! Att man ska bli sjuk när man har otroligt mycket och göra är ju rent ut sagt skrattretande..men vafasen ska man göra mer än att bita i det sura äpplet så att säga, och jobba på!
Undrar hur denna veckan kommer att gå..humm..
Puss!

Rubrik

Måste jag alltid vara trött? eller jo egentligen har jag stor anledning till att vara det iaf.
Jobbar, är med polarna, träffar martin eller så städar jag..kan aldrig ta det lugnt! Hatar ju som sagt att vara ensam!

I helgen blir det att ta det lugnt..På fredag (imorgon) ska jag först jobba från 07.30-15.00, åker in till stan och hjälper Martin att tvätta, kollar nog på film eller något efter det..på lördag blir det till att göra sig fin..ska på kalajs på Öland! Martins pappa fyller 50..kan inte stanna där länge för man ska ju jobba från 09.00-21.00 på söndag!

Min pappa sa innan han gick ut med hunden att jag snart inte kommer in i mitt rum längre..det är faktiskt sant! men vart ska jag göra av alla lådor, kläder, påsar, skokartonger osv osv osv? Borde ju göra plats i garaget där jag kan ha alla saker..men det har tagit min pappa ungefär ett år att fatta att jag inte kan ha alla sakerna i mitt rum.
Har en smal gång från dörrahålet till sängen...sen finns det en pyttesmal gång från sängen till gaderoben..och resten av ytan är det kartonger på..*suck*

Kollade på "Love Guru" igår..ganska bra..fast en del skämt fattade man inte alls.
Kollade på någon annan film med men kommer dock inte ihåg vad den hette..lite dumt med att titta sista halvan av filmen =/

Ska snart gå till Spåren med Hanna..kääääka:) sen blirä Jobb!!

Puss!

:)

Hallå allihopa!
Grått och mulet idag.. :( jag vill ju att sommaren ska vara liite längre..går dock inte jue:( Tyckte bara att jag jobbade hela sommaren..Pytt!!!!
Jobbat idag med, 3 timmar så det är ju gött att vara ledig resten av dagen! Var ute en runda med hunden innan, regnade lite men det var ju inte direkt så man dog av det eller så^^
Lugnt och skönt hemma med för en gångskull..hähä..hemma själv. inte ofta man är det..har ju trots allt 3 styck syskon som bor hemma och päronen med då..hund & katt med! Det här är Bella.. :) Hon är golden och karelsk björnhund:)



Man kanske ska åka in till stan sen?..humm..men först måste jag dock städa lite i mitt rum..kan snart börja med att hyra ut flyttkartonger! Kanske blir lönsamt:)
Min piercing läker bra med..kliar som fasen i örat (gjort en tragus..hanna lärde mig det ordet..hähä) Men det går väl an..hoppas bara att den läker som den ska och att det inte tar för lång tid för den att läka heller:( DET skulle vara dumt!
Ack och ve..nu måste jag sluta upp och blarra..får nog gå en kurs eller 2 om hur man blir en järnvägars bra bloggare^^
Ha det bra i denna regniga höstadag:)
Puss!

Hejhej:)

Denna dagen började inte för himla bra..Tyckte det var nog med att jag inte har kunnat sova på hela natten (legat och snurrar istället!!)..Som grädden på moset så ringde jobbet och frågade om jag ville jobba! Hade jag tackat ja så hade jag varit som en zombie eller något..bättre att någon annan jobbar istället som inte är dödstrött..
Fick panik innan med..haha! Trodde att hunden hade försvunnit men det hade hon givetvis inte, hon hade bara legat inne på mina föräldrars sovrum!
sitter just nu och väntar på att min kille ska ringa..han är på jobbet och slutar vid 4..så då ska jag ta bussen in till honom (fast att jag träffade honom senast igår så känner jag att ja är beroende av honom..som en drooog!!)..måste hämta medicin på apoteket med idag..eller så tar vi det imorron..får se vilket humör man är på när man väl kommer in till stan...hehe!
Hade en riktigt rolig helg tycker jag! Kollade på jättebra filmer (I am sam, och The air that I breath), hade lite tända ljus osv.!! Toppenmys!
Nej nu får jag ta och göra något, kan inte sitta här hela dagen:)
Ha det bra allihop!
Kram!

RSS 2.0