Hejhoppilöven

Känns vädligt tomt i mitt rum nu..plockade ner allt från väggarna innan (och Micke har redan frågat om han kan få Bobban affischerna och det ska väll kunna gå!) så rummet ser ju mycket mycket större ut!
Mitt rum verkar också vara ett hotell för folk som jobbar jour på helgerna!!..Joel hade sovit i min säng från fredagen till lördagen. Tur att inte jag kom hem på natten och såg att han låg där..då hade jag blivit arg:P Som tur väl är så jobbade jag natten. Morsan hade sagt till Jessika att jag kom hem på lördagen och bäddade sängen sen åkte jag igen..Faaast jag hanna med en skinkmacka med senap:)
Joel hade tydligen sovit i min säng från lördagen till söndagen med. Sa till honom att detta INTE är ett hotell..pyttsan!
Känner stressen lite med att inte hinna med att få ner allting tills på lördag. Fast det mesta ligger redan i kartongerna och väntar på att det ska bli lördag.
Ska ju till IKEA med, måste köpa garderob och en dubbelsäng. Fast det lustiga är att jag inte har fått min lönelapp än, och det brukar jag ju få typ 2 dar innan löning..lite orolig för hurlite pengar man kanske får?:/
Puss!
578

...

Åkte faktiskt in till självaste city igår efter att jag hade jobbat! Trodde aldrig att jag skulle hitta ett par jeans..knallade in på JC med Martin och taaadaaa, fick hjälp direkt:) Gött när det bara är äldre mänskor och barnfamiljer tidigt på Lördagarna:)
Hittade 2 par för lite mer än 1000 spänn. Billigt för att vara jeans för mina långa ben!!
Kollade in bikbok och MQ (!!)..MQ hade en fin klänning i sitt skyltfönster men när man går in där för att kolla efter den, så hänger det inte ens någon framme. Fatta att man känner sig lurad att gå in där. Precis som om dom inte har kunder eller vaddå?..
Kollade in KappAhl också, hittade en mössa..behövde en ny! Hittade även asfräna trosor:)
Åkte hem till lägenheten och gjorde köttfärsgratäng:) gott!
Devil kom och mosade oss på kvällen med! Tänker kidnappa den hunden!
Är på jobbet nu (som vanligt!) och det har väl varit halvsegt men ändå kul:)
Ska försöka adressändra igen, går det inte så ringer jag till dom imorn och frågar vafasen det är för fel!
Puss!

Små jeans!

skulle ta på mig ett par jeans innan idag..skulle till jobbet och hade baggyjeans på mig men ville byta..
tyckte att jeansen såg lite små ut men drog på dom över benen MEN när jag skulle dra över jeansen över rumpan så gick det inte..då frågade jag martin om han hade tvättat dom..och han svarade ja, han hade tvättat dom i 60 (fast att det stod 40 på tvättlappen i byxorna) och DESSUTOM kastat in dom i torktumlaren..jeansen skulle ha varit i torkskåpet:/
DUMMA DIIIIIG:P
ska kolla på byxor imorn efter att jag har slutat. Likabra, har inte så himlamånga jeans kvar=/ funderar på om man kanske ska kolla på dendär klänningen som Gina Tricot har på reklamen nu..den blåa var riktigt frän:)

Puss!

Polis polis..

Mår extremt mycket bättre idag, men fortfarande trött dock. Gör ingenting..kan ju lägga mig tidigt ikväll. Ska ju ändå iofs upp vid 6 på morronen men då har jag iaf sovit liiiite:)
Fick värsta upprättelsen idag, blev själaglad:D
Nu har polisen ÄNTLIGEN gjort en riktig anmälan om skjutningen. Visst, imorn är det 2 månader sedan det hände och kanske i det senaste laget. Polisen kanske har som motto att "skynda långsamt"?:) vad vet jag.
Pratade i alla fall med en riktigt schysst polis som verkade lyssna på mig. Kommer förmodligen få papper hem & dom kommer även höra av sig till mig. GÖTT! Känner mig väldigt väldigt lättad förtillfället. Hoppas nu med bara att det händer något...
Näe du, blir välla till att duscha innan det blir dags att rädda dockor med mun mot mun metoden!


Puss!

Sjuk

Usch , känner mig febrig..är helt röd i ansiktet med (såg det i spegeln aldeles nyss!!!)
Känner mig lätt illamående och har ont i magen (inte just bara av den anledningen men iaf..)
Det blir ju inte bättre av att jag är på jobbet och ska ha natten heller..kände ju inte att jag mådde dåligt innan eller så..visst röd i ansiktet är jag väll jämt tycker jag..ska bli skönt att få lägga sig om typ en kvart..Hoppas INTE att jag blir sjuk nu:(

Helgen var iaf skön..tog ett par flyttkartonger hem till martin efter jobbet i fredags, plockade upp dom och tvättade..
I lördags tog vi en tur ner till stan och jag köpte röda stenar och en isbjörn:)
Igår sov vi länge och bara tog det lugnt, kollade på Erik & Mackan..Man borde fan bli antingen K1 fighter eller Ultimatefighting snubbe..Vore coolt..typ.
Micke berättade att världens bästa ultimatefighting snubbe är ryss och är lite mer än 2 meter lång..
Somsagt, man lär sig något nytt varje dag:)


Puss!

^^)/&%¤""!563567#"&/

Otroligt händelserika nätter..drömde en natt att hela boendet jag jobbar på, brann ner. Drömde skitläskiga saker i natt med men som jag lyckats förtränga! Puhh, det är inte lätt att klara av dagen när jag har drömt mardrömmar hela natten egentligen. Dagen blir fel, efter som jag har sovit fel menar jag. Behöver iofs inte börja förrän vid 3..taack som fan asså!:) behöver verkligen ledighet..tog lite kål på mig med alla drömmarna:(
Kollade fresten på garderober igår på nätet. Kollade in IKEA's hemsida och det verkade som om dom har schyssta garderober. MEN, det sjuka är att dörrhandtag inte ingår i vissa garderober..Och då undrar jag..HUR fan ska man kunna öppna dom då? stå och klösa upp dörren eller? Kanske blir mer som ett workout pass för att bara få upp garderobsdörren?? Fast sen hittade jag en frän lösning på problemet, antingen får du köpa dörrknoppar till (du får välja helt själv, det fanns från runda till raka dörrhandtag!!^^) eller så designar du din egna..och jag väljer nog det senare alternativet:) Coolt att kunna göra en garderob som ingen annan har. Måste ju få plats med mina skor och framförallt kläderna kanske^^ hah!
Får nog ta och fortsätta packa ner mitt liv i alla dessa kartonger som snart kommer trilla över mig när jag ligger och sover:)

Puss!

                 ^^    

Slänga är värst..

Vettefasen vad jag ska göra av alla mina saker:(
Vill ju ha kvar allting..allt från suddigummi till mappar med gamla teckningar.
Mamma har ju sparat en hel påse med saker jag gjorde när jag var liten..teckningar, saker gjorda av lera, gips osv.
Vill ju inte slänga allt, men jag kan ju inte ha det kvar heller. Det kommer ta way förmycket plats och jag blir galen!
Bokmärkes albumen SKA jag ha kvar, ska däremot ge bort mina högst älskade klistermärkes album till en liten tjej som jag nog tror att hon behöver mer än jag:) Dessutom är hon 4 och jag är 20! Wake up lixom:P
Har alltid haft svårt för att kasta saker, alltid..dumt och korkat är det men nu är det bara så att jag MÅSTE!
Fast..man kan ju alltid smyga ner lite saker i mina kartonger, som typ min gamla teservis som jag lekte med när jag var liten och ett par pyttesmåbyxor..hähä:)
*suck*..Inte visste jag att det skulle vara så svårt att packa:/

Veckan som gått..

Måndag: Gick upp tidigt..började ju vid halv 8. Martin körde mig till jobbet (TACK!!!) Jobbade till 3 och gick sedan hem för att lämna min väska som jag hade haft under helgen!
Åkte in till stan och träffade hanna som hade shoppat lite:) Fikade på Askelyckan, åt någon halvgod kaviar macka..Hannas såg mycket mycket godare ut:)
Gjorde inte mycket under kvällen, skulle upp tidigt dagen efter..

Tisdag: (Som jag redan skrivit lite om!:) upp tidigt igen. Jobbade från halv 8 till 4. Gick lite tidigare och Hanna hämtade mig vid jobbet. Tog en drive in till stan..Fast till samarkand då:) Hittade ett par asfräna skor, hade det bara funnits i en storlek större skor så hade jag köpt dom:)
Gick in på maxi...köpte en bok..
Åkte hem och åt, gick ut en runda med mamma. Berättade att jag ska flytta! Blir i slutet av November. Broder Joel ska hjälpa mig att flytta alla kartonger, han ska låna nån flisbil typ.

Onsdag: Gjorde typ ingenting vettigt mer än att jag pratade med min chef om skjutningen och lite annat smått och gott, gick hem en runda för att sedan gå ner till körskolan. Står bland mina papper att dom öppnade vid 4, MEN det var vid kvart över. Segt att vänta utanför i kylan! Var något vajsing med deras internet så mitt test blev typ inte registrerat:( Dumt! Spelade nintendo ds resten av kvällen (beroende!!)

Torsdag: Gick upp tidigt för att jobba ett par timmar. Komer hem och packar resten som jag ska ha med mig till Martin, han kom och hämtade mig! (TAAAACK!!!)...försökte ringa min pappa (som inte var hemma för tillfället!) men han svarade inte. Ringde mig senare och så pratade jag med honom en stund:)
Kollat på HEROES resten av kvällen...typ alla avsnitt..eller nej, från avsnitt 24 från episod 2...
Pratat med Hanna i telefon med..skönt att reda ut saker och ting. Det är ju som i hjärnkontoret "Frågar man ingenting så får man inga svar", och som i en chips reklam "Du är en riktig kompis!!"
Störde mig lite på Pierres kompisar som var småbrudar men annars varit glad & trött.

Fredag (kommer typ se ut såhär): Tvätta, åka till jysk, köpa en garderob, systemet, hem och fixa till sig, och sen kommer micke och chrille:) Kul:) sen får vi se hur resten av helgen kommer se ut..kommer nog bli bra..bara braa:)

Puss!

Tisdag!

Gick upp jättetidigt idag (06.00) och var jättetrött. Orkade nästan inte ens ta mig upp ur sängen, ville helst ligga kvar en stund men man måste ju jobba.
Upp, klä på mig, äta frukost, borsta tänderna och sedan läsa Toys R´Us julreklam och sedan gå till jobbet.
Stress idag, blev lite försenat fast hann med nästan allt förutom att dammtorka hyllorna kanske.
Hanna hämtade mig efter jobbet (16.00) så åkte vi in till stan. Kollade på skor, fast jag vet att jag INTE ska ha fler. Har typ 20 par skor.
Åt på Mc Donalds efter det, ont i magen som fasen..Fast det hade jag redan innan vi åt på Mc Donalds..så det gjorde nog varken från eller till.
Är hemma nu, busade med katten och har hängt upp tvätt...det är väl en vanlig tisdag för mig.
Borde gått till körskolan idag och pratat med dom..Får gå dit imorn efter att jag har haft möte med min chef!


Puss!



     
                       ^^

RSS 2.0