Prinsessan och grodan!

Har precis kollat på Disneys nyaste film! Och den var överraskande bra, jag tycker inte direkt om animerade filmer och trodde att den skulle vara det. Men den var tecknad och lite animerad (typ så att det inte syntes så mycket om ni fattar vad jag menar!) och den var verkligen UNDERBART BRA! Älskar Disney filmer, men har ratat de flesta nya..

Såg också på reklamen innan filmen att Skönheten och Odjuret kommer ut i en diamantupplaga i höst detta året! ÅÅÅÅH var det första jag sa! För DEN filmen ääääälskar jag mer än alla andra!

Ialla fall, ni som har tvekat på att kolla på prinsessan och grodan, kan jag verkligen rekommendera den. Och man kan faktiskt kolla på tecknade filmer fast att man inte är ett barn längre (jag har barnasinnet kvar!)

 

                                    voyuer089ygoörwu


Michael Jackson<3

Han är ju underbart bra när man är på riktigt skithumör som jag är just nu! (Om man inte vill lyssna på System of a down eller Pantera!)
Han har ju en hel del goooa låtar:)

Mina bästa är:
Dirty Diana
Human  Nature
The way you make me feel
Will you be thereYou rock my world
Rock with you

                                                                  PEACE!

                            uv8reoygf8ew4michaeljackson


20100612-Jag blir riktigt förbannad..

Jag blir så jädra förbannad på folk som ska hålla på och gå bakom ryggen på en!
Fattar inte varför egentligen, vi lever i en verklighet där snack bakom ryggen är något som är accepterat av alla individer!
För mig är det inte acceptabelt att hålla på på det sätter och även då TRO att man kan KOMMA UNDAN med det! Jag ser rött när någon snackar en jävla massa skit bakom min rygg, jag har bland annat fått reda på att jag är som en slags "Tyrann"  mot min kille. Oftast är det ju så med att människor lysnar bara på den ena versionen och inte på den andra, hur kan man då dra en slutsats av det?
Jag är absolut inte elak mot min kille eller håller honom i ett sk. strypkoppel. Han får göra som han vill (Inom sambogränsen!) och jag tycker om honom lika mycket för det! Man ska inte tro att man kan komma undan med skitsnacket!
Dom som känner mig vet hur jävla arg jag kan bli och att jag är en väldigt elak och bitsk person naturligt, det är ingenting jag kan bara plocka bort. Jag kan däremot dämpa ner ilskan så att den inte uppmärksammas. Däremot om någon eller några får för sig att jag är elak mot mina katter, martin, eller på jobbet blir jag inte bara rasande, jag blir också jävligt ledsen, eftersom att det är lågstadienivå på att inte säga en sak direkt till mig!
Folk som beter sig på det viset och snackar en jävla massa skit som kommer till mina öron (vilket det gör förr eller senare, om personen inte har tillräckligt med hjärnceller och inte säger ett enda knyst till någon.) har inte något liv och borde då skaffa sig det, istället för att prata illa om personer dom egentligen inte känner ett enda jävla skit.
Mänskligheten är uppbyggd på så sätt att den starkaste överlever, men jag är inte stark, jag är smart. Då överlever man nog mer på det än på styrkan!



yfuwre7iryfl7aiwarg


20100608

Okej, nu har jag inte pallat skriva på ett tag så man får välla ta och pränta in ett par rader eller någe!
Är fett trött och har ont i "tampdynorna" :( Funderar på att äta en stor skål med glass och kolasås sen:D då blir Helena glad igen^^
Jobb imorn och sen ska man på hela 2 studentskivor:) den ena är syrrans och den andra är brorsans tjej:) Men vafan, det är ju lika mycket att fixa till andra som tar studenten som det var för en själv när man skulle springa ut så att säga..
ångrar lite granna att man köpte så himla mycket till lillsyster, jaja..någon gång i livet får man väll igen att!^^ NAAAAT!
Nej nu blir'e strax en skål med glass:D

RSS 2.0