Röda faran

fan i helvete!
Mitt första inlägg försvann bara..fan, jag som hade skrivit skitlänge! GAH!
Ialla fall har helgen varit åt helveete och jag vill i stort sett aldrig mer åka till nybro.
Min for är mosad och martins bil är stulen och polisen gör ingenting åt saken mer än att anmäla den stulen + efterlysa den. Stackars "röda faran"..
Blir bara förbannad på folk som inte kan se skillnad på mitt och ditt. Att man måste låsa in sina saker för att ingen jävel ska ta det ifrån en? Blir bara pissed på alla människor som beter sig så! Fy fan för er!
Var tvugna att åka tåg hem och ta taxi hem till lägenheten!
Orkar inte skriva mer just nu!

Puss!

En till långedag!

Tjollahopp:)
Varit en extremt lång dag för mig..idag med..eller mja..mycket att göra ialla fall:)
Jobbade ju natten på ett ställe och slutade vid kvart över nio..tog sällskap med en från jobbet bort till mamma och pappa:) Väckte Micke med! Bella hoppade upp i hans säng!
Pratade lite med min pappa (nämde också att jag höll på å bli biten av en hundjävel i tisdags..står i ett inlägg längre ner!) plockade fästingar på kattskrället och var ute och rökte med micke.
Plockade ur ett skåp i mitt gamla rum som jag tydligen hade glömt! det blev 2 stycken ICA kassar med saker som jag gjorde när jag var liten + ett mumin pussel:)
Martin hämtade upp mig och micke, åkte hem till oss så jag fick duscha!
Åkte sedan ner till House Of Pain och väntade i en timme på att Micke skulle få tatuera sig. Trodde ju att jag skulle få kolla på men tydligen får man inte det längre. Står en skylt ovanför ena rummet: "Sällskap får vänta utanför" eller något sådant. Satt och hade tråkigt i lite mer än en timme! Martin åkte innan ett bara för att vi skulle tvätta idag! Satt HELT SJÄLV!:(
Tog sedan bussen till Alvesta, blev försenad till jobbet, upptäckte att vi var lite väl folkade idag men det gick bra ändå!
Och nu äntligen är det kväll och jag är helt själv nu!
Ska gå och lägga mig lite senare och spela lite på mitt nintendo ds och sedan sova urgött!:)

Ha en bra torsdagskväll allihopa:)
Puss!

En trevlig dag!

Varit en ganska lång dag idag och kommer fortsätta vara det med:)
Var på stan idag med Hanna:) Vi shoppade lite och gick sedan till Millas fik och tog oss varsin kaka och varsin smoothie. Hon fick sina presenter också:) Blev superglad!! Vilket också var meningen!
Kollade runt lite till och gick sedan för att klippa oss. Denna gången valde vi att gå till "klipperian" i Tegnergallerian (Det heter inte klipperian. Kommer bara inte ihåg vad det stället heter!) Jag klippte mig ganska kort, nästan som en page!:) superkort i nacken! Skitfint! Hanna blev också super fin:)
Vart på KJ och köpte genomskinliga tunnlar till öronen och åkte sedan upp mot ÖoB. Köpte mig ett body lotion med kokosnöt doft!
Hanna åkte sedan hem och jag gick in på Family House och skoaffären som ligger jämte. Hittade dock ingenting som jag tyckte om! Martin kom och hämtade upp mig å så åkte vi och kollade på Skopunkten och Din sko. Hittade inte mycket där heller, eller rättare sagt ingenting.
Åkte hem och började laga lite mat.

Helt plötsligt ringer min telefon. Det står dolt nummer och jag tror att det är jobbet. Svarar och hör något slags brusande och sedan en röst som säger "Hallå? Hallå?"
jag: "ja det är Helena!?"
Rösten: "Är det Helena jag pratar med!?"
Jag: "Ja? Vem är det? *små irriterad*
Rösten: "Är det du som heter helena C****** och bor på Höstvägen?"
Jag: "Ja? Hurså? Vem är du?"
Rösten: "Hähä, jag heter Benjamin!"
Jag: " Jaha, och vad vill du?"
Rösten: "Du känner mig!"
Jag: "Det gör jag inte alls!?!"
Sedan börjar vi tjabba och Martin får prata med dendär snubben och sedan lägger Martin på.
SÅ till den personen som ringde:
Ärligt talat är det bara patetiskt att hålla på och ringa personer som du inte ens känner. Om du vill ha någon att prata med så kan du ju alltid ringa Bris eller 020 nummer. Där får du säkert napp!

Så nu sitter jag och skriver här. Snart ska jag göra mig redo för att jobba natt..Fåt skjuts av Martin idag:) <3
Puss!

Är jag inte duktig?

nu har jag varit lite duktig ialla fall:) Kommer vara ännumera duktig om en liten stund:)
Har klippt Martin eller mja, rakat av det lite..
Jag har färgat håret med Martins hjälp.
Färgat håret på Martin (Typ som ränder i håret! var min slingfärg som jag inte ville ha i mitt hår!)
Dammsugit hela lägenheten.
Vattnat blommorna.
och gjort 7 stycken armhävningar (Tror jag ska börja med situps också!) :)
DUKTIGA HELENA!

Snart ska vi ut och gå i en timme ungefär (brukar bli mer!) och plocka fram lite kassler ut frysen så att jag kan göra kasslergryta imorn!
Förresten! Morgondagen: Som alla vet så får hälften av Sveriges befolkning lön imorn (inklusive moi!) och då funderar jag starkt på om man kanske ska gå på stan imorn och köpa något fint som jag kan ha på mig på lördag. Ska ju på inflyttningsfest i Nybro!:) Senare på kvällen blir det utgång i Kalmar!:) (Åker till nybro redan på Fredagen!)
OCH så blir det förmodligen att träffa Hanna och ta en fika..eller 2:) Då ska hon få sina presenter som jag har lagt ner mycket pengar på:) Det är det värt när ens bästaste kompis fyller år!
Nej nu ska jag strax hjälpa till att tvätta ur färgen ur Martins hår!

Puss!

Råttor och folksam

höhö!
Har jobbat idag..skulle ju egentligen inte det. Eller vaddå egentligen inte? Jag är timanställd och då så kan dom ringa mig från halv 7 på morronen till 10 på kvällen och då är det bara att svara ja eller nej. Vissa ringer inte igen om man inte kan en dag, har JAG märkt ialla fall! Skumt egentligen, säger du nej så är det nej. Ingen förklaring behövs! Bara ett nej eller ett ja.

iaf så jobbade jag från 9 till 3 denna dagen:) Jobbet ringde vid halv 8 på morgonen och hade kris så jag sa ja:) Gick jättebra idag, förutom att jag höll på å bli biten av en jävla hundjävel som var fastbunden utanför ICA! Ni vet, en såndär liten hund som man kan trampa på så dör den. Hatar såna små hundjävlar. Det är inga hundar, det är råttor och dessutom ser dom bara patetiska ut när folk BÄR runt på dom som om dom vore små barn eller något. Plus att det är löjligt med kläder på såna små hundar. Skaffa er ett barn då istället ffs så slipper ni leka mamma pappa barn med hundstackarn!

Nu sitter jag hemma och ännumera förbannad..för det första över detdär jävla företaget folksam som har lurat mig på 50 spänn. (Bank uppdrag 50:-) I helvete heller att jag har bett dom göra något bankuppdrag åt mig. Dom ska få fiskarna varma imorn när jag får tag på dom! dessutom har dom fixat så att jag har förlorat en försäkring. JAG vill ha den kvar. fan att företag ska gå på mig helatiden. Står det "Hej kom och hjälp mig" i pannan eller?

Ähh, nu ska jag röka och sedan göra lite armhävningar!
Puss!

....

sket faktiskt i att hänga upp gardinerna idag..vafan jag är ju ändå ledig ett par dagar till..fast jag egentligen inte vill vara ledig..
Jobbet ingde mig innan och frågade om jag ville jobba heldag på onsdag..men jag sa att jag kunde ta halva passet för att jag har ju natten på ett annat ställe..dom ringde inte tillbaka..jaja..
ska glo runt lite på nätet och sedan spela lite på mitt nintendo ds eller något:)

Puss!

Ett till inlägg!

sådärja! Då är man mätt å go och aningen fetare kanske^^
Blev ju somsagt potatisgratäng..blev supergod jue:) Till detta blev det schnitzel och en god sallad som jag hade lärt mig av en på jobbet..middagen avnjöts med ett glas iskall mjölk..alla borde dricka mer mjölk:) MuMs!
Man kanske borde göra en kasslergryta imorn med fullkornsris till..det är också gött!
Har börjat prata med en gammal klasskompis på nätet med..riktigt kul att höra av dom lite då och då..så man vet att dom lever! Plus att jag och josse har bestämt oss för att bli redlöst fulla tillsammans snart..blir kanske nästa helg..om jag inte jobbar!
Har också funderat på att skaffa mig Facebook..men vad är det för roligt egentligen? Vad är det som gör att facebook är så speciellt?..Vet att de flesta av mina kompisar (Även Martin!) har facebook..men jag har alltid motsatt mig att också bli medlem där..undrar varför..mjaja..
Ska också köpa mig en cykel nästa månad..har fan saknat att cykla runt. Har dessutom inte cyklat på mer än ett år, har inte ägt en cykel på minst 10 år..sjukt va? Men har börjat längta efter att cykla, och det är ju bra att ha en cykel speciellt nu när jag bor inne i stan. Kan man ju cykla ner till puben och ner till stan å sådär. Perfekt:)
nej nu ska jag dammtorka och dammsuga, hänga upp lite gardiner, sedan ut och gå en sväng:)

Puss!

Varmt ute idag:) Det gillar vi!

Näääe!
igår var det inte min dag för 5 öre ens...ledsen och dan hela dagen igår! Var på stan och grejade en massa som ni redan vet och på kvällen åt vi mc donalds mat och så kollade vi på Djävulens Advokat. Ganska bra film men lite lurig! Fattade du inte från början så vart man nog tvungen att kolla om på den en gång till! Fast jag frågade martin!:)
Idag har vi varit nere på stan igen och då köpte vi en snoppmugg och en blomma..eller blomma och blomma. Det är ett litet träd i en kruka. Vi ska ju på inflyttningsfest på Lördag och jag jobbar 2 nätter nu i slutet av veckan (Onsdag över till torsdag och torsdag över till fredag!) Så jag hade inte hunnit köpa någonting till henne då.
Och dessutom fyller ju hanna år på fredag:) Fast jag har redan fixat presenterna för ungefär 3 månader sedan. Tror inte hon vill ha en blomma och en trisslott direkt:P
Surfade runt efter en god potatisgratäng men det är ju ffs samma i alla..Lök, potatis, grädde, ost, salt och peppar. Mitt ex mamma gjorde en skitgod potatisgratäng. Har fasen aldrig smakat en så god gratäng. Riktigt gräddig:) Synd bara att jag inte frågade efter receptet innan det blev som det blev med den idioten!^^
Ialla fall så får väl jag ta och hjälpa Martin med gratängen:)
Btw, köpte svindyra gardiner idag med på Indiska. Kollade in dom igår men köpte dom inte. 500 spänn för 2 längder. Nu kan jag hålla med på jobbet om att gardiner är dyrt!:)
Hörs sen!

Puss!

OPEPP!

Är totalt opepp på denna dagen..den suger balle faktiskt!
Fint väder är det ialla fall och det gör ju att humöret stiger lite! MEN bara lite.
Gick på stan idag och köpte mig ett linne, 3 par fräna trosor (som ni ändå inte kommer få se!), en mascara, ett nagellack, en silikon bakform och en sprits! Höll på att köpa en mumin mugg med men det får jag göra nästa vecka..typ..var ju ffs sniff på:)
har också pulat lite i lägenheten..ska boka tvättid lite senare så slipper man ha en överfull tvättkorg!
har också kommit på lite saker som jag måste köpa till lägenheten:
* Bokhylla (Helst en stor..har förmycket böcker!)
* Skohylla..
* Överkast (Har sneglat på ett som finns inne på Indiska..dom har skitfina överkast!!)
* Dukar OCH gardiner!

Mja, det vart väll allt för denna gången!

Puss!

Späckad dag

vilken fullSPÄCKAD dag idag då:) MYYYS!
Hade ställt klockan på 9 idag men somnade dock om..hehe, gorde inte Martin för han vaknade också av min "låga" alarmsignal:) Så han gick upp medan jag fortsatte sova:)
Vaknade till vid kvart över tio och då hade gubben gjort en riktigt god frulle till mig och ja..honom:)
Kiwi, vindruvor och äggmacka:) Nyttigheter till max!
Ringde romrom och sa att vi skulle åka till dom och att vi skulle vara framme vid halv ett/ett tiden! (Ja vi hade ju duschat och sådär!) drog sedan och fixade lite blommor till mamma + lotter och sedan tanka och köpa cigg!
Kom inte fram till mormor förrän vid halv 2 och då hade morfar kollat ut genom fönstret i vardagsrummet en hel timme typ! Dom trodde att vi hade krockat eller något!:P
Åt lite och gick sedan ner på marknaden..åt en gooooood kasslergryta och ris efter detta!
Stannade typ till 7 och åkte sedan mot Alvesta där mor och far blev glatt överraskade av oss:) Åt ännumera där (tårta och saft!) och gosade med honden och katen:) Bella fick djungelmix kex av mig som jag köpade för endast 10 spänn på marknaden:) Det var mums! Även min pappa testade!! HIHI!^^
Åkte mot växjö och nu är jag super trött! Ska knalla runt på stan imorn med älsklingen min : )

Puss!

Bira bira bira?

sådärja!
Nu har jag kommit hem..precis..eller...för en stund sedan!
Hela bussen var full av fjortisar denna kväll..det är något för 15-åringar på Oleo eller Parken..jobbigt var det ialla fall!
Hade roligt på jobbet idag..skrattade som fasen:):)
Så nu ska jag strax mysa ner mig vid tv:n med martin:) Gött att inte vara full like a kastrull denna helgen!

Puss!

Ohojj, Oboy!

Ohojj:)
Uppe med tuppen idag...typ..nej men vaknade vid halv 9 typ..börjar ju inte förrän vid 3 idag..men det är ganska skönt att vara uppe tidigt. Hinner med mycket mer då:)
Mamma fyller 46 år idag med:) GRATTIS MAMMA!
Får ta och köpa en blomma och lite trisslotter till henne så blir hon nog gla´  :)
Vart ju på bio igår..Wolverine! Var ganska sur för att jag inte fick välja film..går ju en skräckis på bio nu med..skulle vara häftigt att se en sådan på bio! Kollade dock på dawn of the dead på bio och fan vad alla hoppade till i sina stolar..man var ju inte direkt ensam av sig att göra det!^^
Iaf, för att återgå till biofilmen så var den skitbra:) Var ganska nöjd över att ha sett den!:)
Vart en massa fyllerister ute igår med när vi skulle hem..är alla lediga bara för att det är en klämdag idag eller?? Snacka om att företag förlorar på det..Byggubbarna är tydligen lediga idag med..dom kommer få jobba som fan för att få de andra lägenheterna färdiga! Rätt åt dom! HAH!
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Call on me!:) Var tvungen att bekräfta födelsedatat för att kunna kolla på den videon^^

Puss!

Määähääää

Määääähäääää:)
Jobbade ju igår och pallade verkligen inte med blogghelvetet så jag och martin åkte till Mc Donalds och beställde en X-tra stor mcfeast och lite annat..när vi kommer hem och öppnar lådan till hamburgaren så finns det inget bröd under själva hamburgaren..hummm..den bruden måste ha varit helt blåst om hon bara kastar ner lite sallad, ost, köttet och ett lock men inget bröd undertill..blåstblåstblåst:)
Kollade på filmen som jag fick av Hanna med, för er som är litesmåtröga i skallen så står det i det andra inlägget vad den heter:) Kan ju även beätta det för er: Den oändliga historien. Anledningen till att jag berättar vad filmen heter är för att jag vill se 2:an också..det måste man ju:)
Gick sedan och la oss vid typ 12 tiden:)
Vaknade av att jobbet ringde och sedan somnade jag om..var så in i helsikkes trött..är väl egentligen välbehövligt efter helgens strapatser:)
Har storstädat här idag..dammsugit, rengjort toan från mickes spya, moppat golvet, pantat burkar, slängt skräp och så har jag plockat liljekonvaljer:) En stoooor bukett blev det. Martin hjälpte mig:) Gulligullgull!
Ska tydligen gå på bio ikväll med, Wolverine..Fan..jag ville gå på Män som hatar kvinnor. Förra gången sa martin att "Nästa gång går vi på den!"..men vafan, det ÄR ju nästa gång..jaja, får väl köpa den när den kommer ut på DVD..ska kolla på den när han inte är hemma då. Han tycker nämligen inte OM svenska filmer..jävla Wolverine..
Nej nu ska jag tjura vidare^^

Puss!

Mys!

Gårdagen var riktigt nice:)
Sov länge igår och grejade lite innan jag skulle ner till stan och träffa världens bästaste Hadda:)
Gick ner till stan och laddade på mitt busskort:) 620 jädra spänn..är väl iofs bättre att ha ett busskort än att betala 40 spänn för att bara åka till Alvesta! rena rånet förfan!
Hanna stod och väntade på mig vid stationen och så gick vi till DUKA som hade värsta utförsäljningen. Köpte 4 stycken glass glas:) 98 spänn är ju inte särskilt farligt:)
Gick in på lagerhous och köpte en kokbok och läppglans som är typ i små glass förpackningar:)
handlade lite på åhlens och bikbok också!
åt på kina restaurang..och fick riktigt fina presenter av Hanna! Den oändliga historien och en plåtlåda med snorkfröken på:) TACK!
Nej nu ska jag spela lite på mitt nintendo ds innan jag ska jobba!

Puss!

Födelsedag!

Orkar inte skriva särskilt mycket idag..
spelat en massa på mitt nintendo ds idag innan jobbet...
och ja...jag fyller ju år..känns typ ingenting mer än att jag blir 21..vilken jävla ålder..hoppa över?:)
Firat mig från fredag till söndag så det känns bra att denna dagen är avklarad.
Fick ett kort av martins mamma med ett grattis och ha en bra födelsedag, och mina päron ringde när jag var på jobbet..lite krystat samtal men det är bra att dom försöker:) :)
Jobbade och sedan blev jag hämtad av Martin:)
ätit kyckling filé, kall sås, potatis klyftor, potatissallad och grönasaker:P GÖTT!
Nu ska jag snart...sova..:)

Puss!

Fullsmockad helg..eller?

Hähä^^
Har ju inte skrivit någonting på 2 dagar, så ni undrar säkert vad jag har hittat på:)

Fredag: Blev väckt av att min mobil ringde (hörde att den ringde fast att jag hade den på ljudlös!) så jag fick jobba från halv 9 till 3. Åkte hem och duschade och hade mig..var smått irriterad med. På vem ska jag inte gå in på. Fick paket av Martin också:) Ett halsband och en högt älskad diesel parfym. har redan en sådan parfym men den luktar så helsikkes gott så jag ville ha en till. Ialla fall var jag svintrött och spelade Cake Mania på mitt Nintendo DS. Vid typ 22.00 får jag ett sms av min käre broder Micke! han ville att jag skulle ner till puben och festa med honom. Sagt och gjort, pallrade mig ner till Sports (vart lat och tog en taxi, min andra bror hade efter mycket om och men satt in 1500 spänn på mitt konto!) och knallade in på puben. Träffade Adde, Sandy + hennes syster och Jonna! Mycket trevlig kväll, lite förvirring och mycket superier:) Micke och Jonna och jag tog oss en taxi hem till mig. Var göttans att gå å lägga sig:)

Lördag: Vaknade vi 9 på morgonen och var jätte pigg! Tvingade migsjälv att somna om och drömde att jag hade småkryp över hela min kropp (Fästingar, tusenfotingar, skalbaggar osv!) vaknade sedan vid 10 och började peta på Martin. Gick upp och rökte, åt frukost och sedan bar det av till systemet. Tog oss en drive till Alvesta och hem till min mamma och pappa. Öppnade lite presenter (Pengar, presentkort, en spargris och våffeljärn!) och sedan pratade mamma, jessika, martin och jag om filmer som var dåliga. Busade med honden och träffade lille kissemissen också. Han hade sår över hela huvvet. Slåss förmycket! Knipsa bollarna på honom snart:)
Åkte ner till byn och kollade på när min pappa lekte cowboy med de andra politikerna i den lilla parken som finns mitt i Alvesta. Klappade ett stycke åsna, ett stycke får och världens sötaste arbetshäst:) Stor som fasen var han:) Åkte sedan hem till mamma och pappa igen för att hämta Jessika. Körde sedan till gemla för att hämta Chrille!
Åt smörgåstårta när vi kom hem till oss (Martin har gjort!) och sedan började vi supa och komma på enmassa danser. Eller Micke och Martin + Chrille gjorde det! Lämnade syrran vid bussen, bråkade med ett par invandrare och åkte sedan till Oleo för att supa ännumera! Däckade ganska sent!

Söndag: Upp tidigt för att duscha och göra sig någolunda stilig, åkte och hämtade syster vid stationen och åkte sedan till Alvesta med blombukett och lotter. Mormor och morfar kom hem till mamma och pappa:) Trevlig dag..tillochmed Joel kom en runda också!:) Kanske ska till mormor och morfar nästa helg, det är marknad där:) Har ju sagt fel med..ska ju på fest i Nybro näst,nästa helg:) Inte denna som kommer!
Nu ska jag spela Cake mania och sedan sova riktigt gött:)

Puss!

Mycket cred till mig vaaaa!

nu har jag jobbat färdigt..eller slutade somsagt vid 9 så har ju hunnit vara hemma i en halvtimme ialla fall:)
Gick superduper på jobbet:)
Fick lite besök och så härjade vi en massa också:)
Har förresten varit riktigt duktig idag! Har ringt posten om ett anställnings intyg och ett omdöme + att jag ringde Nordea och kollade upp ett par saker:)
Har varit jävligt duktig idag och mycket mycket cred till mig!! WOHA!
Nu är det visst någon film på 6:an..borde nog varva ner och kolla på den!

Puss!

Tjatiga föräldrar!

Tjollahopp:)
Skrev inte mer i bloggen igår..pallade helt enkelt inte att skriva en endaste rad!
Var väldigt fundersam igår med efter att jag hade pratat med min pappa (Martin hämtade mig vid jobbet och då kom min pappa gående med honden!)..man blir lite arg på sig själv med när andra ställer krav på en som man egentligen inte vill..svårt att förklara när jag inte vill skriva vad samtalet egentligen handlade om. Föräldrar är dock sådana att dom alltid ska tjata. Har man en gång gjort dom nöjda genom att göra något som dom vill, så fortsätter dom oftast bara och stället ännumera krav på en. Spelar ingen roll om man har flyttat eller inte. Båda mina föräldrar är likadana, tjatiga!:) Ibland är dom också bäst..bara ibland!:)
Ialla fall så skulle vi ha simmat idag men det blir inte av. Jobbet ringde igår, så jag ska jobba:) Älskar somsagt mitt jobb och tar varje tillfälle som jag får, att just jobba:)
Från 3-9 idag med:)
Skulle ha gjort lite muffins idag med men det kan jag göra imorn.
På lördag ska jag och Martin på Alvestayran (Min pappa ska vara cowboy!) och senare på kvällen ska vi dricka bål å bli dunder fulla:)
Helgen efter bär det av till Nybro och en inflyttningsfest:) Ska bli sköj:)
Skriver väl mer ikväll!

Puss!

Ett väldigt kort inlägg..

ska jobba idag med:) Jippi! Skulle inte klara av att vara arbetslös..skulle tillslut klättra på väggarna i ren panik..
Jobbar på ett ställe idag som jag inte har varit så mycket på..det kommer nog gå jättebra..kommer nog fråga en hel del när jag kommer dit. Är ju själv ett par timmar eftersom att dom har möte. Likabra att fråga, annars lär man ju sig ingenting. Är lite smått orolig hur det kommer gå..ähh:)
ska kanske göra lite muffins imorn med..hähä:) Dessutom ska martin göra en smörgåstårta till mig..ska äta den på lördag:) Mums!
Måste nog ta och ringa runt lite imorn med..måste ringa posten (vilket jag skrev för en vecka sedan också!) om att jag vill ha ett anställnings intyg..och ska ringa nordea med:)
Nej nu blir det mys, samtidigt som man hör borrar^^

Puss!

Tråkigt inlägg..

nu har jag jobbat färdigt för idag!
Blev ingen simning idag..får kanske bli på torsdag!
Lagade en massa mat nära jag kom hem..
blev en broccolipaj och så gjorde vi tonfiskröra:) Hade baguetter i ugnen, sedan la vi i sallad, tonfiskröra, ägg och rödlök:) Mums! Undrar just vilket jag kommer ta med mig till jobbet imorn!:)
Tittat på Gränsbevakarna i Australien och nu är det "Doktor Åsa"..finns inget bra vid den här tiden på dygnet..inte idag ialla fall!
Ähh, inget kul inlägg...

Puss!

Planering!

nu har jag snart varit vaken i en och en halv timma:)
Ska ju jobba idag, börjar vid klockan 10..lite glidigt men den personen ville inte ta ledigt hela dagen! Så jag jobbar till klockan 3:)
Senare på eftermiddagen ska jag göra lite broccolipaj och sedan ska vi simma:)
Martin ville gå å träna på idrottskliniken men jag tycker att alla bara glor på en när man försöker träna lite...Dom koncentrerar ju sig inte direkt på vad dom själva gör. Det är riktigt irriterande. Det där också därför jag har tappat suget till att gå å träna där. Dessutom är det mycket roligare att simma än att pumpa muskler på ett gym.
Kommer ialla fall köpa en träningscykel som vi kan ha i Pierres gamla rum. Martin har ju redan en skivstång och lite hantlar..kan jag pumpa här hemma istället:)
Sen blir det väl det gamla vanliga, läsa lite och plugga lite till körkortet kanske..
Hör av mig senare..efter jobb, matlagning och simning:)

Puss!

En måndags tripp till Ullared!

nu har man varit iväg sedan 9 imorse:)
Jag och Martin åkte till Ullared idag:) Myyysigt!
Hittade en hel del faktiskt..2 tröjor, ett fint linne, lite böcker, ljus, drink mix osv:)
Gick runt och kollade i butikerna runt Gekås också:)
Så nu har jag och Martin precis kommit hem!
Ska ju jobba imorn med så det blir till att gå å lägga mig senast 11:)

Puss!

Disney:)

köpte ju mig ett par filmer föra någon vecka sedan:)
Djungelboken och Aristocats:) Disneyfilmerna är ju de bästa filmerna som finns, tätt efter kommer Astrid Lindgrens filmer:) Man blir ALDRIG för gammal för att kolla på dom:)
Har även skickat ut lite inbjudningar till födelsedags festen som jag ska ha den 16:e Maj. Lite sent kanske att skicka ut det bara en vecka innan..men jag har bara inte orkat engagera mig i det:)
Spelar ingen roll hur mycket/lite folk som kommer:) Blir lika roligt ändå! Kommer det ingen så kan ju jag dricka upp bålen själv:D Supergott ju:)
Ska fortsätta kolla på Djungelboken nu!

Puss!

Lördagen i all ära!

Gårdagen var rolig:)
Det dansades och härjades..vi stod i sofforna och gjorde värsta Hanna dansen:)
Det dumma var bara att min fina kreation (med ljusen och godiset!) åts upp istället för att vara en vacker syn för ögat! Blev  väldigt förbannad över det..tillochmed Martin åt av godiset..vilket gjorde mig ännu mer sur..roligt att göra något i hemmet när man blir kritiserad och att folk förstör mästerverket!
Iaf, så drog vi ner på puben och det var roligt:)
Drog hem vid ett tiden och tog med oss en pizza från Napoli!! Somnade väldigt snabbt!

Puss!

Anti allt..

Sådärja!
Då har man lekt städkärring i ett par timmar dådå!
Har dammsugit hela lägenheten, moppat golvet 3 gånger (vattnet var alldeles svart!) rengjort badrummet, handlat, kastat skräp, sprayat mina nya skor (är någonslags läder spray, skorna håller längre då!) torkat av bordet i vardagsrummet, diskat (ska strax ställa in disken!)..och nu är jag totalt slut..
ska strac leka matkärring också..
han har ju dragit iväg IGEN! Denna gången till systemet med en annan kompis..*suck*
Blev så trött på honom så att jag började lipa när han gick..
När vi skulle köpa en ny skohylla så var han också negativ (nääää, det kostar förmycket..blä blä blä!"..så en ny skohylla kommer väl inte inhandlas förrän jag gör det själv! + en ny bokhylla..när jag sa att jag ville köpa en bokhylla (ganska stor, så alla mina böcker får plats!) så trodde han att det skulle vara till hans filmer!^^
Ska bli skönt när hanna och micke kommer sen..får man sällskap och en helkul kväll:) Blir nog gladare nu..känner bara att gråten sitter i halsen!

Puss!

INTE igeeeen:(

Okej, nu är det såhär att jag börjar bli JÄVLIGT trött på att min kille "försvinner" när vi ska göra någonting.
Han var ju på en finlands kryssning när vi skulle packa ner och nästan börja flytta kartongerna till våran lägenhet, han försvann nu i veckan när vi skulle städa (han var ute och gick, och var och simmade!) och nu händer det igen..hans kompis ringde och frågade om Martin ville träffa honom nere i stan...Klart som fan går han ner dit..Han frågade om jag ville följa med men det finns faktiskt annat att göra än att dra ner till stan sådär helt plötsligt. Iaf, sa till honom att köpa lamporna (som vi ändå skulle ha köpt idag!) och ett par askfat..byggubbarna snodde ju vårat!!
ALLTID samma sak, tror inte han själv har fattat det.. Eller så bryr han sig inte. Tror mer att det lutar åt det första alternatviet. När han var ute och gick så gick jag runt här och grejade. När han var å simmade så grejade jag här, finlandsresan var ju också samma. Då drog jag det största lasset. Sen har han MAGE att klara över att det är jobbigt!?!? JAG då? som har gått runt som en jävla städkärring och knotat!?
Blir lite anti Martin just nu..

Puss!

Jädra rubriker!

vilken dag:)
Hade ju vaken natt..det gick jättebra men var lite segt mellan 3 och 6 på morgonen:) Men det var skönt att åka hem..träffade Honden och min pappa när jag var påväg till bussen! Pratade lite med honom och ville ta med mig Honden hem..men hon tycker inte om att gå trapphus..stackarn!
Kom hem och väckte Martin:P Hähä, man får göra så när man är övertrött:)
Hoppade i säng efter att jag hade ringt världens drygaste människa på Hyresbostäder..skulle fråga om vi skulle stå för räkningen på vattnet och elen förra månaden..tog honom 6 minuter att få fram ett nej..dessutom snackade han i sin mobil (tydligen hans son!)..dessutom lät han som en kvinna i telefonen..jaja!
Sov fast att det borrades och bankades..var för trött för att ens bry mig!
Vaknade vi 2 tiden av att jobbet ringde..hehe, hon frågade om hon väckte mig..det gjorde hon ju men det gjorde ingenting. Skulle ändå gå upp..!
Hoppade in i duschen (inte särskilt fräscht att jobba natt!) och drack ett glas mjölk..
sedan var det bara att knata ner till tvättstugan med Martin..
Han hade tvättat ett ciggarettpaket, så nu är det papper på en hel tvätthög!! Greeeeat!
Jaja, har ätit lite och snart får jag väl plocka lite i lägenheten..man får ju värsta finbesöken imorn:)
See yah later!

Puss!

Nattjobb

Och vad har jag gjort idag?:)
Jo jag har jobbat:) Började vid 9 och slutade vid typ 2...skulle egentligen jobbar till klockan 3 men så ska jag jobba vaken natt:)
Är helt okej för mig att jobba vaken natt faktiskt..Plus att jag är ledig resten av Fredagen (Och resten av helgen med för den delen faktiskt!) så gör det mig ingentingalls!:)
Ska snart gå å lägga mig och sova ett par timmar så att jag kan vara vaken hela natten med!
Imorn blir det att tvätta från 2 till 6 och sedan ligga och lata mig hela dagen..kanske kolla på skräck filmerna som jag köpte i tisdags:) Har ju inte hunnit kolla på dom än..
Köpte förresten en tidning, en redbull, en flaska läsk och en macka.. då håller jag nog mig vaken inatt också:)
Åkte till ÖoB innan med..kollade i reklamen som hade kommit idag och då såg vi att det fanns glasspaket (med 9 glassar) och det kostade bara 39 kronor stycket..och max 3 paket per hushåll..
När vi kommer dit så finns det inte ett enda glasspaket kvar. Hur dum får man vara..för det första att sätta ut en reklam på glass och dom bara har ungefär 50 glasspaket? För det andra är det ju inte så smart att man får köpa 3 paket glass per hushåll? humm...inte smart, inte smart!
Näe nu ska jag fixa lite innan jag går å lägger mig:)
Hörs imorn!

Puss!

Doningar i hemmet! Jajamen!

sådärja!
Efter att jag hade skrivit inlägget så började jag laga mat:) Duktig Helena C!
Gjorde Nettans Kycklinggratäng! Hittade receptet på jobbet och kände att jag ville prova:) Blev jättegott..Martin åt det när han kom hem. Man blir ju jättehungrig när man har simmat. Trött blir man ju med..av värmen i simhallen!:)
Efter matlagningen, diskade jag en JÄTTE LADDNING!!! Strök sedan ett par gardiner och hängde upp dom.
Kom på med vad jag skulle göra med allt godis jag har:) Köpte ett par ljus på lagerhouse som är som ett par muffins och har ett fat som jag köpte på IKEA..la lite dekorations sen (vit) och sedan ljusen på..la sedan en massa hårt godis runt ljusen! Såg så lite ut när bara ljusen var där..snyyyyyyyggt blev det:):):)
Lyssnade på hög musik med..när jag stängde av blev det tyst som i graven,..nej men tyst blev det.
Martin hjälpte mig att kasta en massa skräp också..plast (höll på å skriva palt!! FNISS!) och papper/kartonger..hämtade sedan alla kassarna med kläder som är försmå å sådär..det gick vi bort med till klädinlämningen som EMMAUS har:) Var väl en 5 kassar (Överfulla!) med kläder..allt från BH:ar till skjortor och linnen/t-shirtar..
Har däremot en låda i köket där folk kan plocka lite vad dom vill och slänga in lite pengar i lådan..har smink, hårprodukter och kläder i den med:) + en snusdosa som Joel ska få av Martin:) Undrar bara när han kommer förbi och hälsar på..kanske ska locka honom med att jag har en stoooor tvmöbel som jag vill ha ihop monterad^^
Nej men i dendär lådan är det bara att plocka på sig..Hanna och Micke kommer ju på lördag:) får man se om det finns något av intresse för dom:)
Skrev ett sms innan till Micke om han vill komma på fest..och det ville han ju såklart:) ska bli sköj och träffa honom..Hanna med..henne får man för allt i världen inte glömma..Hon är bäst:)
Ska kolla på efterlyst nu och varva ner lite innan man gå å lägger sig!!

Puss!

Solet lyser!

Oaaaaaooooow vilken fullspäckad dag det var då;)
nej men sov till halv 11.,blev väcka av Växjö Hem som gick in i våran lägenhet med huvudnyckeln..dom skulle fixa våran kran i köket..men enligt dom så skulle den vara så jävla sne för att det var så tunn plåt..OCH? jag vill inte ha en kran som ser ut som en slokande snopp?..
jaja iaf så var vi ju tvugna att gå upp efter det då..dushade och såntdär vanligt som man gör på morgonen (förmiddagen!)
Åkte sedan till jysk och öb för att kolla efter en bokhylla och ett skoställ..vi har ju iofs ett skoställ men det är fullt av mina skor. Så när det kommer bersökare så får dom nog ställa skorna på golvet bara..^^ Hähä:)
Nej men det blev ingenting med det, för det första för att vi inte kommer överrens vilken färg vi ska ha på sakerna och sedan var väl prisklasserna VÄLDIGT varierande! Hittade dock en fin bokhylla med 16 fack..däremot fanns det bara i svart och vitt..inte någon brun färg..skulle bara se fult ut att ha en vit bokhylla i vardagsrummet..mjaja, får väl ha böckerna i flyttlådor än så länge!
Köpte en fet Clint Eastwood tavla på Rusta ialla fall..och lite CANDY:) Som jag kanske får sälja till Hanna...äter ju inte upp det..Kolla gärna in i vårat skåp ovanför mikron när ni är hemma hos mig..mer än hälften av godiset är mitt..och det är GAMMALT:P
Åt lite mat innan och har haft värsta festen..bara vi 2:) Lyssnade på en massa skivor och dansade i köket! Kul kan man ha på vardagarna med:) Men på lördag kommer Hanna..och då blir'e fest:) WIIIIIIEEE!:):):)
Martin frågade innan om jag ville följa med och simma..men hans kompis hade lite problems så att jag avböjde...bättre att dom går själva då..typ:)
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Aqua:)

Puss!

Blodgivarcentralen

åååååh!
Hanna berättade (Eller hon skrev!) att man inte får ge blod förrän efter 6 månader när man har tatuerat sig...fan också..jaja, men då får jag vänta ungefär 5 månader till då innan jag ringer blodcentralen! Bajs också! Trodde man skulle kunna få ringa imorn men Hanna fimpade det^^ haha, nej men då får man ju helt enkelt vänta de resterande 5 månaderna...SEN får jag se om jag är lämplig för att ge blod:) Hängde tydligen mycket på längd och vikt..väger du förlite för din egen vikt så får du inte lämna blod..det är det enda jag visste om blodgivning..fast nu vet ju jag detdär med tatueringarna med:)
Fyllde i en undersökning innan om öl...haha, roliga frågor var det. Vilken öl passar bäst in på en fest med dina vänner.så kunde man klicka på ett visst antal ölsorter..jag klickade på alla..hehe^^
Kollar på Bam nu på Mtv..inte särskilt intressant men det finns ju absolut ingenting bra som går vid den här tiden på tv..har iofs köpt 2 nya filmer..skräckisar:) ganska mys nu när det är ganska sent och det är alldeles kolsvart ute:)
ähh, hörs imorn bloggen och alla läsare (ge er tillkänna!;))

Puss!

Ett till långt inlägg:)

ååååh vad skönt att få sitta ner en stund:)
Har ju varit igång hela denna dagen också!
Jobbade från 9 till halv 4..sedan blev jag upphämtad av Martin så åkte vi in till staden. Blev till att storhandla på CityGross! OCH DET mina vänner, behövdes verkligen..har typ levt på pan pizza och färdiga baguetter ett tag nu..var skönt att äta hamburgare innan:) MUMS!
Gick in och kollade på Hemmakväll om den nya filmen hade kommit in..det är Quentin Tarrantino och en snubbe till som har gjort den..men dock så kommer den inte förrän imorn..då ska Martin köpa den:) Alla hans filmer är ju super BRA:)
Åkte sedan hem och packade upp alltihopa. Vi behövde bara betala 1255 kronor för 6 fullproppade kassar med mat! Något tjänar man på ialla fall nu när det är lågkonjuktur och grejjer!:)
packade in alltihopa och jag hoppade in i duschen..
Åt hamburgare somsagt och drack ett glas mjölk till detta:)
Kollar nu på gräns bevakarna i Australien..skitbra:) Kollade på C O P S också:) hähä!
Är ledig imorn och då blir det till att greja med lägenheten och ringa posten (Om ett arbetsintyg!) och kanske blod centralen. Vill så jävla gärna ge blod...har ju aldrig blivit stucken med nålar mer än stelkramps sprutan i 5:an..Hoppas att jag får ge blod:) 50 spänn och ett glas med juice får man och det är inte pengarna som jag vill ha. Utan bara sjävla känslan att kunna hjälpa pånågot vis. Är ju redan tiger fadder..alla borde bli någonslags fadder eller hjälpa andra människor på något vis. Har blivit medlem i panelen.se också..efter att Hanna hade skrivit det på sin blogg..man fyller i fråge fomulär och får pengar för det, som man antingen kan behålla eller ge till rädda barnen osv:) En godgärning till:)
Nej nu ska jag fortsätta kolla in bilder på bdb och läsa lite bloggar (kasta ett öga på gräns bevakarna med!!)
See yah!

Puss!

Dator/Cigg/Jobb/Kontrakt..

Wiiie:)
Håller just nu på att lässa över ALLA mina bilder på min dator:) Det är en 600 bilder som jag har tagit..alltså från det att jag flyttade i November, tills nu:)
Nu fattas det bara att fixa internet så jag kan dela med mig av alla bilderna. Särskilt "Helena utklädd som tomte" bilden som alla skrattar åt när dom ser den. Hade ett tomteskägg på mig och flinade som fasen under det. Ser ut som om jag har värsta bullkinderna! Kanske får ta och lägga ut den bilden här så folk får sig ett gott skratt..eller något:)
Hähä, såg just precis att det är 678 bilder på min kamera..så det tar nog ett tag att få över bilderna!!
Kanske ska ta och skriva lite om min dag med när jag ändå är på G så att säga!
Vaknade av att bygg arbetarna höll på å borra (I lägenheten jämte våran!) och det var ju inte speciellt inspirerande!!
Åt lite frulle, tog en cigg och hoppade in i duschen.
Gick till Växjö hems kontor lite senare på förmiddagen och pratade med dom. Byggarbetarna hade tappat mittbalken till våran sängstomme PÅ ena sidan av sängstommen, så att det är feta repor!! På en ny säng ska ju det INTE hända..inte på någons säng överhuvudtaget. Plus att dom hade braxat upp sängstommen så att den lutade mot väggen. Det skulle vara plats för dom att dra in lite kablar så att vi kan titta på tv och använda internet i sovrummet. OCH den platsen sängen stod på hade ju inte gjort något..Svårt att förklara, dom hade iaf flyttat på den. VILKET dom ej behövde. FÖRBANNADE BYGGJÄVLAR!
Klagade med om byggdammet (Hon sa att dom säkert hade täckt över det!MEN jag har BILDBEVIIIS!) och så frågade vi om kontraktet på lägenheten! (Även manicken som dom har installerat här. Man kan typ se hur mycket vatten och el man har använt på en månad..och hur varmt det är i lägenheten..osv!)
Hon skulle kolla upp detdär med kontraktet.
Jag sa att det är ju inte direkt världens undergång om vi bara ändrar namnet/namnen i det!! Borde ju kunna gå..hon verkade ialla fall smått skeptisk. Dock är hon bättre att prata med än kärringen på huvudkontoret nere i stan!!!
Sedan jobbade jag från 3-21...fick skjuts hem och har hållt på å greja med datan ända sen dess:) SWEET!
Martin är ute och går med en kompis (Som ville spela fotboll men Martin fick ju knät ur led för en vecka sedan så det går ju iiiinteeee! HAH!) så det är lugnt i bygget...en stund till ialla fall:)
Nu ska jag ägna mig åt min älskade dator/digitalkamera!
See yah!

Puss!

Slutet på veckan!

Det är väl inte första (Inte heller sista!) gången jag skriver att jag är TRÖTT...Är väl ett av mina favorit ord^^
Jobbat idag mellan 9-15..Jobbade med Hanna och vi gjorde en supergod fisk gryta..eller jag kokade ris som typ brände fast i kastrullen och Hanna gjorde den goda fisk grytan:) Ska inte ta hennes cred:) Sorry Hanna;)
Tog sedan bussen hem och höll på att somna när jag kom hem till den fina lägenheten! Kollade på The Cell (En av mina bästa filmer...och Be Cool) och den är dunder bra. Jenifer Lopes är ju med i den..eller hur hennes namn nu stavas^^
Åt lite lax och ris (Fisk igen..men det är mycket omega 3 i det + att det är gott!) som gubben gjorde till mig!
Började sedan lite med flyttlådorna..hade ju typ bara mina kvar..här uppe ialla fall..fortfarande kaos i lägenheten!
Ialla fall så hittade jag alla paket som Hanna ska få på sin födelsedag:) Packade även in dom efter att ha varit och köpt tejp. Kan packa in utan tejp med men då är det ju lättare att öppna paketen med! Inte braaaa:)
Så nu har jag dom samlade och klara för firandet..som är i slutet av månaden:) Vill ge henne paketen nu!!
Hittade även ett armband som jag fick av min första kärlek, eller det var han som var mer kär i mig kanske..hehe..hittade även mina ljus som jag köpte för ett tag sedan..är som muffins:) FIIINA! Och rosa..fast det är också fint. På ljusen iaf!
Packat upp ett antal lådor och slökollar nu på Wipe out:) Grymt roliga kommentarer alltså!
Ska kanske äta lite godis snart..eller chips..det behövs faktiskt ibland!
See ya!

Puss!

Grillning och sånt

åååååh!
Dehär dagarna denna veckan har tagit musten ur mig totalt!
Känner mig dunder trött..har ju somsagt fått tillbaka lägenheten (I Torsdags!) och då var det full rulle som gällde. Inget valborgs firande för min del. Det är ändå bara en chans till att vara full och vara skitpackad och kolla på majbålen! Jag trodde att det bara var minderåriga som var ute och söp, dock visade det sig att fler över 18 var ute..Ialla fall av mina kompisar..Även syskon! *fnys*
Ialla fall så höll vi på att flytta alla sakerna då i Torsdags och vi blev faktiskt färdiga med ersättnings lägenheten på kvällen, det var ju perfekt. Slipper vi den skit lägenheten! Finns fan ingen värre än just den vi hade. Att höra någon pissa när man vaknar på morgonen är ju inte direkt något jag kommer sakna!
Försökte även få Martins och mitt namn på kontraktet (Lägenheten!) och det gick inte..enligt den surtanten vi fick prata med på huvudkontoret. Ska försöka på det kontoret vi har här vid dalbo på Måndag. Man kan ju alltid fråga:)
I Fredags grejade vi i lägenheten och sedan åkte jag till Hanna och grillade:) Mumsfilibaba alltså! Lägesen man grillade, och i så gott sällskap med för den delen:) Kollade på Livet är Underbart. Tipsade om den för Martin, han har nämligen inte sett den:) Superbra film!!!
Vi får ju inte heller grilla på balkongen:( Dumt, så man får passa på när man är hos Hanna:) Hähä, nej men en riktigt rolig kväll:)
Åkte hem och kollade på Marley och jag..somnade sedan vid halv 3 på natten typ..^^
Jobbat idag, från 4-8 och hade glömt min mobil hemma på laddning och även mitt busskort:( Men hittade Martin vid ICA:)
Imorn blir det jobb igen, då med Hanna. Jobbar bara från 9-3..Måste hjälpa Martin med här hemma. Hans knä hoppade ur led (hoppade sedan tillbaka..uuuuuuh!) så det är riktigt svullet nu och han kan knappt böja det!! Annars hade jag fått jobba från 9-22..jaja!
Nu kollar jag lite på tv samtidigt som jag skriver på bloggen och känner för att kanske gå å lägga mig snart:)
See yah!

Puss!

RSS 2.0