Skit dag!

Alltså..jag vet inte när det var senast som jag skrev men det var inte det jag egentligen ville skriva..
Är bara pissed på denna dag alltså!
För det första så kanske jag nog har fattat helt jävla fel om en uppgift som vi ska ha gjort tills nästa vecka. JAG trodde att vi skulle skriva värsta historian om en brud som heter Yvonne men sen ser jag (när jag har hållt på med uppsatsen i EN TIMMA!) att vi ska göra detta muntligt! GAAH; vafan kunde jag inte ha kollat på pappret innan för? Men nu kommer vi till den frågan, ska jag skriva uppsatsen och lämna in den innan provet eller behöver man inte det för att uppgiften är muntlig?:P Fattar ni?
Skitsamma om ni gör det eller inte..ialla fall så känner jag mig mycket lättare om hjärtat sen!
Ialla fall så har jag försökt att vara lite schysst mot folk som jag inte pratar med så ofta men så blir man bara bitchslappad tillbaka!? Herregud, vad är det för en jävla stil då? Ursäkta mig men vi är ju inga småbarn, man kan väl för i helvete hälsa ordentligt och försöka bete sig lite mognare än som om man vore 10? Ialla fall så blev jag så sur på denhär skiten att jag hade lust att strypa den första bästa som kom nära mig..Och det var Musse..han ville jag ju inte strypa, inte Missan heller..så det får bli Martin när han kommer hem..moahahahahaha..om jag fortfarande är sur..!
Dessutom så håller dom på å bygger utanför våran balkong, och inte nog med det så håller dom på å hugger ner lite träd! HÅLL KEFT!..TACK!
Så denna dagen kan faktiskt dra åt helsikke med sitt fina väder för det hjälper inte mitt humör med ett enda skit!

SUG!

Ajajajajaj...

AAAAAAJ! Jag har ont i maaaagen:( Blev nog lite för bra igår..sen är man ju aningen nervös över att man ska börja skolan igen efter ett antal år! Men det kommer ju gå fin fint...men ändå..NERVÖÖÖÖST!
Aja, igår blev det en spontan utgång med Hanna! Hon kom hem till mig efter sin praktik och så bjussade jag på ett par cider. Lyssnade på en massa musik och kollade på Blade samtidigt..Haha, Hanna fattade inte att Balde handlar om Vampyrer ("Öh, det är en vampyr med i denna filmen?! *fniss*) Tog sedan bussen ner till stan och in på Sports.
Var helt ok igår..inte så himla mycket folk men det gör ingenting för min del. Då får kommer man ju snabbare fram vid toaletterna, baren och så får man ju välja sittplatser:)
Tog bussen hem vid kvart i 2..ganska gött att åka hem lite tidigare..slipper en massa andra fullare mänskor å sådär!
Idag har jag chillat, försökt att få bort magvärken men den vill inte ge med sig riktigt. Ska ändå hem till Hanna sen:) Förfest och sedan utgång med henne och Åsa! SWEET!

Ähh, ha're så gutt!
Pöss pöss..

Buuuhuuuu! SJUUUK!:(

Vaaarföööör? Ååååh, blir så förbannad..Jag tycker inte om att vara sjuk! Vafasen ska man göra? Har feber och är riktigt hes..ont i hela kroppen!!!
Bajs också!
Vilade ett par timmar i förmiddags men sen blev jag rastlös..så nu glider jag runt hemma som en osalig ande..fint väder ska det visst alltid vara när man är sjuk också..
Diskade lite innan bara för att ha något att göra..uääää! Skulle jobbat idag mellan 9-16 och 8-16 imorn. Dom ringde från jobbet nyssens och frågade om jag ska jobba på torsdag..och jag sa ja! Pallar inte gå hemma mer alltså. Ändå är det tur att jag blev sjuk denna veckan och inte nästa. Då börjar jag ju skolan..WIIIIE!
Jaja, får väl sitta här och glo en stund till..
Pusspuss



98g45y9gy9853


Påsken är över!

Jahaddue! Då vart Påsken över! Hade ni trevligt? Själv har jag bara chillat runt hemma med min gubbe och tissarna! Var hemma hos päronen en runda igår och åt mat å drack kaffe. Fast det känns ändå konstigt att ha varit ledig i 4 hela dagar..Är ju inte van vid det, så det ska bli skönt att återgå till det normala och börja jobba imorn!
Var riktigt riktigt krasslig imorser när jag gick upp så hoppas nu inte att det blir värre:(
Vad har ni hittat på i påsk då?

Kramkram!

Komma på en rubik?

Godförmiddag!
Sorry för dålig uppdatering men pallade verkligen inte igår när jag var inloggad! Kollade bara om man kaaanske kunde ha fått sig en kommentar eller två..Borde väl egentligen sluta hoppas på det! Hah.
Ialla fall så hade jag natten tills igår, knatade hem till mamma och pappa en runda innan sötnosen kom och hämtade mig. Åkade in till stora staden växjö, och jag tog ett bad + att jag försökte läsa en skiiiit boook..jaja, gick väl bra så länge jag låg i badet!
Yngsta Broder kom på besök lite senare på förmiddagen och så fick han chicken nuggets, ris å grönsaker..sedan kollade vi på en dokumentär om ormar..stackars djur egentligen! Får dock ta det i ett annat inlägg någon dag för annars tror jag inte mina få kära läsare orkar läsa igenom hela texten.
Igår fick jag bestämma vad vi skulle äta till kvällen och då blev det Mc Donalds! MUMS säger jag bara..
Kollade på Harry Potter och den flammande bägaren innan sötnosen körde broder hem till Alvestat. Jag var så trött efter att han hade åkt hem så jag gick och la mig..Tänka sig, HELENA GICK OCH LA SIG! Japp..vid 23 tiden..det är inte likt mig att vara hemma på en FREDAG! Haha, men det funkade perfa för min del..

Idag vet jag fasen inte riktigt vad som händer, det är fint väder och vi skulle egentligen åkat till Kalmar men dumma lastbilsschaufförer kan inte kolla i backspeglarna utan att köra in i folk..så det får bli nästa månad eller något! Jag måste ju ha råd till mina skolböcker med:) *fniss*
Jaja, puss på er!

RSS 2.0