Ispinne

Känner mig som det..en ispinne..eller isglass kanske! Händerna är kalla, fötterna är som ett par stelfrusna klumpar och så skakar jag som om det vore disco eller något här hemma. Dessvärre är det ju inte det.hehe, katterna och Martin sover. Det är bara lilla jag vaken hemma:) Men det kan vara ganska göttans ändå! Hähä, smyga runt och äta mums mums å sådana saker är buskul!

Ähh, ialla fall så blev det till att halka ner till busset idag, ringde kundtjänst (Hyresbostäder) och tantan vart skitsur på mig..vafan jag sa bara att jag har 2 katter..jaja, orkar inte skriva allt..hähä! Det ska komma en gubbe och göra någon slags el kontroll eller vafan det nu vart vid 8 imorgon bitti..vilket jag inte alls tycker att han borde göra utan han behöver inte komma överhuvudtaget! Pff!!!!
Höll på att trilla utanför Linnégallerian och utanför Åhlens..det verkar inte vara min lyckodag direkt. Halka vill jag absolitut inte! Köpte avfärgningsmedel (måste köpa en till!!!!) och hårinpackning..jo, jag var på ett möte också..men det var så tråååååkigt så det pratar vi inte om:P

Storhandlade och glred runt en runda inne på ÖoB..köpte gigantiska shampo flaskor och megastora duschkräms flaskor..så slipper jag knata ner till affären stup i kvarten..vilket jag egentligen gör nästan varje dag för att jag har råkat "glömma!" att köpa en massa saker! Jaja..

Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv, annars kollar jag nog på en film eller två..!
Puss

Brrrrr!!

Brrr vad kallt det ska vara dååå! Sitter och halvfryser fast att jag har en tjock filt på mig och är fullt påklädd. Borde nog ha tjocka raggsockar på mig..fryser så förbannat om fötterna. Är en bra investering för mig! *Fniss*
Full rulle hemma denna dag..städat och donat för att få upp den där jädra möbeln, plockade fram lite kartonger och fixade i det andra sovrummet. Så nu ser det mycket mycket bättre ut!
Kollade på lite bilder för någon dag sedan och fy fasen vad ful lägenheten var. Nu däremot ser den riktigt bra ut:)
Gick ner till inlämningen för Emmaus kläder innan också, det blev si sådär 7 kassar med kläder som vi inte använder längre (nej martin använder ju inte mina kläder..men ni fattar!Hah!)
Man måste tänka lite på miljön också, tänk bara på hur mycket kläder som kastas varje år, bara för att det kanske inte finns inlämningsställen nära eller att man inte pallar lägga det i en påse och lägga kläderna i en behållare!
Ialla fall så är jag glad över att någon annan kan köpa mina kläder istället för att jag ska ha allt hemma i garderoben utan att använda det..
jaja, imorn ska jag på ett möte, kolla runt lite på staden och sedan snurra hem till Jenny och käka SEEEEMLOR:)

Puss på er!

Själv är man ingen Byggare Bob..

Uääääärk, VARFÖR kan inte förkylningen släppa? Herregud, vissa är bara förkylda ett par dagar och sedan är det inget mer...Men JAG då? Här går man runt med värsta förkylningen som aldrig vill släppa ju! BUHU på mig alltså!

På tal om annat så har jag haft en fullspäckad dag..Mycket bus med Tissarna innan det bar av till stooora staden för lite ärenden, bla till banken och sedan hem igen för att äta mackor och försöka ta att lite lugnt innan sötnosen kom hem och vi åkte iväg för att kolla in lite möbler.
 Hittade vad vi sökte och skulle sedan packa in att i bilen..saken var bara den att vi har inte någon dragkrok på bilen (ett MÅÅÅÅÅSTE egentligen!) och vi fick inte in sakerna i bilen..så det var bara att ringa broder som kom och hjälpte oss! TACK! Det hade aldrig gått annars! Han fick i alla fall en kopp kaffe och lite gott sällskap som tack. Får bjuda honom på mat eller något nästa gång vi ses.
 Så fullt upp med att meka med möbeln och som det ser ut nu så har Martin gjort ett bra jobb (Hrm, själv är man ju inte direkt någon byggare Bob..) och nu är jag slut i huvudet! Puhhh...
Strax dags för att slänga mig i sängen jämte sötnosen och läsa ett par sidor..
Puss på'rej!

Gud i himmelen och Jesus i Paris..

..som min käre moder brukade säga för sig själv när jag och mina syskon vart små!..Och vaddå Jesus i Paris? Jaja, jag är ju inte särskilt troende, så då borde jag inte fatta vad som nu menas med detta citat! Hah! Kanske något morsan har kommit på helt själver!?!

I alla fall så har jag haft fullt upp idag med diverse städning..ganska megatråkigt..hade jag fått välja så hade jag spelat på mitt nintendo DS eller glott på film med gubbe + kissar hela dagen..men tyvärr så blev det städedag..OCH tvättedag! *suck* Jaja, nu är både tvätt och städ avklarat för denna gången!

Ikväll ska man kolla på "I en annan del av Köping" och vräka i mig så mycket läsk, godis, ostbågar och chips som jag bara orkar. Vem har sagt att sådant bara ska förtäras på Fredagar och Lördagar? Det finns faktiskt något som heter Söndagsmys också! Enligt mig ialla fall..

Imorn blir det en massa tråkiga ärenden och så ska man kanske kolla på lite nya möbler till lägenheten! WIIIE!!
Puss på dej!

Fy fan..

Fy fan vad seg man kan vara när man inte jobbar! Jag om någon borde ju egentligen veta det..skit samma att ta upp det på bloggen..då får man väll tillbaka det på sig senare i livet!:P
Ialla fall så har det varit riktigt fint väder idag så vi knallade ner till "stora" staden för att kolla in i djuraffären eller vafan det nu är..men det var ju inte direkt något att ha så vi knallade hem igen..men det var skönt att gå en runda!
Har grejat lite hemma och myst med mina Tissar! <3
Ikväll händer väl inte mycket, funderar på att plocka lite med mina pärlor..så att det kan bli ett eller kanske två smycken..jaja, får se:)

Peace!

Inte ett endaste skit!

Usch, känner mig inte på ett jättemegabra humör direkt för att skriva ett endaste jävla skit här..men lyssnar precis just nu på La Roux med låten Bulletproof! Då blir man lite gladare..eller något! Fuck!
Jaja, ialla fall så har jag inte haft någon blogglust överhuvudtaget på den senaste tiden, veckan, månaderna! Men man får väl göra ett halvhjärtat försök och skriva ett par rader.
Har inte gjort förjävla mycket på de senaste veckorna..jobbat, träffat enstaka vänner, sovit ´hemma hos päronen (om någon nu skulle undra detta!) varit med min UNDERBARA pojkvän och myst med mina älskade tissemissar!
Imorn blir'e att träffa Jennypenny och kolla på film:D
Puss!

Kösses!

Uääääh! Här sitter man med mjukisbrallor ofönat hår och är snorig! Men det funkar väl va?:)
Har jobbat hela veckan och det var skitkul! Längesen man jobbade så himla mycket..har ju somsagt varit lååång ledig och det behövdes. Fast att jag inte gjorde särskilt mycket så var det ändå skönt att glida runt hemma och chilla järnet!
Sötnosen min börjar jobba på måndag och då blir man själver igen med tissemissarna. Det gör inte mig särskilt mycket, är bara glad över att han får jobba!:) Firar även 2 år med honom på tisdag! YEY! LOVE YOU!
Nästa vecka vette fan vad som händer, lite jobb, lite chill och kanske träffa Jenny?:) Maybe baby...
Nej nu ska jag rota i frysen efter något att äta..annars kommer jag tugga på bloggen!^^
Kösses!

Nyårsfirandet ett par dagar försent!

Tjabba tjena hallååååå!

Hur har Nyårsfirandet varit? Mitt vart superduperbra:) Var hemma med min älskade Martin och mina tissar. Bestämde oss för detta för att det var tissarnas första nyår och då ville vi inte lämna dem själva hemma..och när det började panga vid 12 slaget så sprang de runt som yra höns! :/ Stackars!! Myste ialla fall hela dagen och kvällen med tissarna..kollade på film, åt god mini smörgåstårta (Hemmagjord såklart!!) på kvällen och drack lite drinkar. Synd bara att jag mådde skit på kvällen och la mig en runda..haha, fan första gången jag har gått och lagt mig och sovit en runda nu på vuxna dar! jaja!

Idag händer det inte mycket, är jobb imorn igen! = Slut på ledigheten. Men det är ganska skönt det med..då kommer man tillbaka till verkligheten igen så att sä! Blir lite jobbigt i längden att vara ledig så många dagar..Kommer bli seeegt att gå upp vid halv 6 imorn bara..hehe, men man får skylla sig själv lite:) Hah!

Puss å puss!


RSS 2.0