VÅRAN lägenhet!:)

wiiiie:;) idag händer deeet!!!! Vi ska få flytta tillbaka till VÅRAN lägenhet..utan pierre med! Fan, kan man verkligen tro det?! OhjA, han hade varit här igår och plockat ut alla sina saker ur sit rum. Så fasen är det sant!
Tjong i medaljongen!!!
Känner mig värsta pepp..men min "sambo" kom inte hem förrän vid 5 imorse så han kan jag ju inte direkt räkna med idag..skit i det, är fortfarande purken för att han åkte iväg..*suck*
Uscha, kanske ska ta mig en dusch och sedan knalla bort och se hur det blev med lägenheten:)
Hörs senare dudes!

Puss!

Kort arbetsdag

jadu, det var ju en kort dag att jobba..
Tror nog att bussåkandet tog längre tid;)
Nej men vi var överflödig personal och jag kände att jag likagärna kunde vara hemma och städa:)
har putsat lite fönster och grejat lite i köket..
tittar på tv nu och känner för att snart gå å lägga mig!!
Puss!

Vackert

Har sovit skitgott inatt:) var nog för att jag grejade och hade mig hela dagen..från det att jag kom från jobbet då på morgonen tills typ 10 igår kväll..sen var jag TRÖTT!
Somnade som en stock och sov till klockan 10 idag..välbehövlig vila kan man kanske kalla det:)
Har ätit lite yoggi och tagit mig en dusch!
Har faktiskt kjol, dagen till ära. Köpte den för ca 2 veckor sedan, har inte använt den förrän nu! Är ju så himla fint väder och då passar det nog att ha en blommig kjol:)
Är dock lite orolig för dendär gubben man har! Han har inte ringt sedan 5 igår..inte heller skickat sms, Kan nog också bero på att det inte går att ringa i Finland! Eller när man har kommit in på finskt vatten. Då är det bara en röst som pratar på finska när man försöker ringa. Men sms kommer jag ihåg att det gick att skicka. Han var väl för jävla full eller något.
Dom kommer hem inatt! Tur det, hade inte orkat bära alla sakerna till lägenheten imorn.
idag är den ialla fall färdig renoverad, så imorn kan vi börja flytta tillbaka alla sakerna! Pierre sa det igår när han var hemma i ca 5 minuter.
Ska nog ut och ta mig en cigg:)
Blir till att åka och jobba sen vid 2 tiden..så inte så mycket bloggande för min del idag:)

Puss!


Mahjongg Fortuna!

 SPELA DETTA:D

Kånka, Bära och Stapla...

fasen vad denna dagen har gått snabbt egentligen:)
Tvättade ju vid 2, innan dess så städade jag lite på toaletten och grejade!
Samtidigt som jag tvättade så började jag packa ner alla saker vi har här..
Och det verkar vara sant det Pierre sa igår, han ville nämligen ha nyckeln till garaget han har här..där har han väl en hel del saker. Tror att han ska hämta det nu och köra det till Braås!
Fasen vad gött det kommet vara när han har flyttat :D En GLAD Helena för första gången idag:)
Då kan jag ju sätta upp alla fina tavlor jag har och plocka upp alla saker som vi har varit rädda för att Pierre skulle förstöra. Han är ju inte direkt en ängel när han festar Pierre. Krossar glas, tar sönder blommor, är allmänt högröstad och bufflig också...Så det ska bli underbart:) Kan ju kanske flytta in sängen i pierres rum då ju! Fast då måste vi montera ner den och flytta sängen på så vis. Är ju liiite för bred för att bara flyttas runt..
Aja, har packat ner nästan alla bestick, tallrikar, glas, skålar, knivar, blommor (satt dom i påsar och lådor!) så nu börjar det se riktigt tomt ut igen!
Ska bli skönt att flytta tillbaka...som jag har längtat efter mina saker..framförallt mina kläder..alla alla mina kläder:)
Har ätit lite ostbågar och druckit lite läsk. Det kan jag unna mig efter en riktigt slitsam dag!
Hur har din varit?

Puss!

Helena C

En låt som jag ALDRIG kommer sluta lyssna på är:

AirBeat Project - Airbeat one 2006

Kommer lyssna på denhär låten HELA dagen!

578

Puss!

Superduper trött idag!

usch vad jag är trött..Vill bara gå och lägga mig..
Har hållt igång sen tidigt på morgonen jue!
Städat toaletten här hemma, packat ner allt godis och ris,makaroner,mjöl socker osv.
Martin sa att Dennis skulle hjälpa oss på tosdag! men det litar jag faktiskt inte helt på..vafasen dom kommer hem på torsdag morgon och hur självklart är det då att dom 2 kommer hjälpa mig? Typ nada!
Inte heller kommer jag slita som en jädra ko för att få allt klart! Har ju gjort min del ialla fall tills på fredag..
för då ska jag ta min "semester":)
Ska tvätta om en timme med!..*suck*
jaja, hörs sen!

Puss!

En orolig natt

nu är man uppe..eller gick  upp vid 6 fast att jag hade ställt klockan på halv 7! Går ju alltid upp vid 6 annars när jag är på ett annat ställe och jobbar..halv 6 typ ialla fall!
Om ett par timmar ska man hem och börja flyttstäda alldeles själv. Här får man inte någon hjälp minsann!
Sedan ska jag tvätta idag med från 2 till 6..då går ju tiden lite ialla fall. Har jag något att göra med när jag har städat hela ersättningslägenheten.
Det kommer bli en seg dag, jobbar ju imorn och då kommer tiden bara flyga iväg. Det brukar göra det ialla fall när man jobbar!
Har sovit oroligt inatt känner jag. Gick ändå och la mig i bra tid men låg och snurrade som fasen! Egentligen är det väl inte särskilt konstigt medtanke på vad jag har att fundera över!
Så att jag är ganska trött idag och bussen som jag kommer ta, verkar inte gå förbi industri området där jag brukar hoppa av. Får ju ta en till buss i stan och det blir bara ännu jobbigare! Lite jobbigt är det iaf!
Nej nu får jag ta och diska lite innan allting kör igång igen:)

Puss!

Glada nyheter..

Fick en glad nyhet i all min magvärk/förtvivlan/oro/trötthet!
Eller 2 glada nyheter kan man kanske säga att det är:)
För det första att Pierre ska flytta till Braås på Fredag!
Och att jag ska hem till Hanna på Fredag och ha en riktig Hanna och Helena kväll med lite grillning och filmtittande! Det kommer vara välbehövligt och underbart!
Har ju inte haft såna kvällar på flera flera månader! Kommer vara riktigt uppiggande att ha en heeelkväll!:)

Och somsagt så blir jag ensam från 11 imorgon till ungefär natten/morgonen mellan onsdag och torsdag!
Det kommer kännas: Konstigt, roligt. tråkigt, och deprimerande!
Hoppas nu att han inte knullar en massa brudar och att han inte råkar i bråk och hamnar i fyllecellen på båten..Man förväntar sig ALLTID det värsta...
alltid, alltid, alltid!

Puss!

Magvärk:(

Har så himla ont i magen...vet ju vad DET beror på egentligen (För er som inte vet, stressar jag enormt..även om det inte finns mycket att göra!) + att jag har lite andra anledningar till att ha ont i magen..
Hur ska jag ta att min sambo/pojkvän åker iväg på en 2 dagars Finlandskryssning med en killkompis?
Jag gjorde det själv för exakt ett år sedan och det ångrar jag väl delvis...pågrund av att han var så orolig för att jag skulle göra något dumt + att vi precis hade blivit ihop och inte riktigt visste vart vi hade varandra och om det var något seriöst på gång!
Nu gör han det..
Fick hans sms vid 6 tiden idag..var ju på jobbet så jag kunde ju inte bara sätta mig och börja prata med honom..ringde bara lite snabbt och sa att det var okej..
Nu när jag tänker på det så får jag mer och mer magont..är orolig..som fan..
Vet inte riktigt hur jag ska hantera det..Han har inte åkt iväg med någon kompis så..vet heller inte hur nära han och hans kompis är heller..inte för att dom umgås särskilt mycket heller..
Vill ju heller inte vara en surtant och säga att han inte får det. Han har en egen vilja och kan tala för sig själv. 2 dagar är en lång tid...För mig ialla fall..
Blev först sur, men vad har jag att vara sur för? Jag har ju själv gjort så..Varför kan han då inte göra samma sak?..Hade jag varit ännu mer motstridig så hade han blivit ännu mera peppad till att åka..
Var ju tvungen att bestämma mig..eller varfasen skulle jag bestämma? han är 26..jag är inte hans mamma..
Mycket tankar snurrar i mitt huvud nu..Vafan ska jag säga egentligen..Ähh, likabra att hålla käften!

Puss!

Hela lördagen i ett inlägg:)

Var en fullspäckad dag igår!:)
Vaknade redan vid 9 tiden av att jag var superduper pigg:) Hoppade bokstavligt upp ur sängen..kände mig utvilad för första gången på evigheter! Duvet sådär som att man vill måla hela världen bara för att man har så mycket energi!^^ kan ju också bero på att jag gick och la mig vid halv 11 dagen innan!
Åt en mastodont frukost och hoppade in i duschen!
Tog bilen och åkte och tvättade den..eller jag gjorde ingenting, stod mest och tittade på..fick inte hjälpa till heller när jag väl frågade:/ :)
Tog oss en drive in till samarkand och köpte lite cider och öl inne på systemet..
Åkte sedan till Alvesta, lämnade lite saker på jobbet och pratade lite med personalen och alla boenden:)
Svängde förbi hemma hos mamma och pappa med. Pratade med Micke och Daniel. Bella blev inte lika happy och se oss idag..var kanske för att vi träffade henne igår! Hähä!
Joel och min pappa kom sedan hem också..Joel skulle visst på Runkdansen (Rinkdansen!) och det ville inte jag!!! Blä, fy och usch och tvi med för den delen!
Micke följde med oss in till staden och jag lagade värsta goda korvgrytan med curry! Folket i sverige borde använda mer curry! Supergott blev det..
Spelade musik och chillade ute på balkongen..lite senare joinade Chrille oss också! han hade jäger med sig och jag avstod ifrån att smaka! UÄÄÄ:P
Luciano kom också och så spelade han populära arabiska låtar för oss och berättade om deras kultur! verkligen intressant..man vet ju trotsallt inte så mycket om det!
hade kul och snackade en massa om musik och sånt!
Mickes brud kom vid 9-10 tiden med sin brudpolare! Var inte "min kopp av thé direkt"!!! Dom dissade mig, Martin och Chrille..skrattade åt Martins dialekt..sedan sa Martin till dom och så gick dom..som tur väl var. Ilskan bara pumpade i mig! hade lust att ge den ene en rejäl smocka i fejjan!
Gick ut på puben och träffade en massa folk!
Har sovit till halv 2 och känner mig utomordentligt seg! OCH bakis!
Hör av mig lite senare med mer info om vad jag hittar på:)

Puss!

Träffa Hond, Kat och Päron + systeryster!

idag har jag jobbat..kändes lite jobbigt! Men det var bra ändå..ah, svårt att förklara!
Åkte hem och åt lite mat + att jag duschade..
Martin undrade vad vi skulle hitta på ikväll och då sa jag att vi kunde åka till mina föräldrar och kolla om jag hade fått min lönelapp (som ALLTID kommer hem till mina föräldrar!!!)
Vi åkte dit..träffade min hooond och katt:) Pratade en massa med mina päron och systeryster! Tog även hem ett gäng med barnböcker som jag läste när jag var liten..
Bland annat Petsson och findus böckerna och Ritchard Scarys äventyr!:) Lärde ju mig läsa med Ritchard Scarys äventyrs böcker!!!
Pelle gick även ut för att jaga Fasan! Tror mer att han fick en rejäl näbbasmäll!!:) Man ska inte gå på dom som är större och starkare än en själv!:)
Så nu sitter jag här och ska strax dricka en +46 cider! det är den godaste! I Xcider finns det ju bara typ sulfit!
Puss!

Igår och idag.

Vad fiiint väder det är idag:)
Mådde dock inte särskilt bra när jag vaknade..sov ju länge (as usual!) och när jag vaknade så hade jag skit ont i magen och ryggen gjorde så ont!!! Höll på att börja lipa!
Det var nog bio stolarna som vi satt i igår som gjorde att jag hade (Och fortfarande har) ont i ryggen!
Min bio stol var helt nersutten, kändes som om jag satt på golvet..martin har också ont i ryggen idag..så det var nog dom där jäklars stolarna!!! Blir ju ingen träning idag bara för det:( Var ju värsta pepp på det!
Ska ju tydligen ha party i helgen med så då gör det ingenting om jag inte tränar..tränar du 6 dagar och super den 7:e dagen, så har du förstört den veckans träning..spelar ju heller ingen roll hur mycket du dricker..så..mja..festa blir det:)
hanna, jag fattar inte hur man typ skriver på din blogg och sedan går tillbaka till min..svårt att förklara men..det är ju fest hos mig på lördag!
Micke och hans ragg + en av hennes tjejpolare kommer..så om du vill så får du komma!:))

Ska ut och gå en runda sen ialla fall..får se hur det är med min stackars rygg senare!!

Fresten, Fast and furious var skitbra igår:) det var martin och jag och 6 personer till som såg den igår!
Hade ju min bio biljett med mig igår när vi skulle betala..klart som fan gick den ut den 21.e!! Fan vad sur jag blev!:(
Köpte en till födelsedagspresent till Hanna med! Så nu har jag 3 stycken! Det får nog räcka..kanske hittar något mer..:)

Puss!

Omformatering!

Blev så jävla förbannad innan!
Micke frågade om jag hade ett par bilder (Som jag har på bilddagboken!) på datan hemma!
Jag sa ja, och att jag ska köpa antingen en extern hårddisk eller ett usb minne för att föra över alla bilderna till min dator..
Men sen får jag ett gb inlägg av Micke där det står att dom hade FORTMATERAT OM datan för ETT PAR MÅNADER sedan!!!
Fan, alla bilder är ju för helsikte borta! varenda bild..
Alla bilder från min student, alla fester och minnesbilder!!!
Blev så jäkla förbannad!!!
Det är därför man egentligen ska skicka in bilderna så man får ut dom i kort, eller så skulle jag ja köpt mig en extern hårddisk innan jag flyttade!!! DÅ hade jag haft alla bilder!!
Man blir ju ledsen!
GAAAH!

Dagens braiga sak var ju ialla fall att Hanna blev glad över mitt inlägg och att jag ska gå på bio om cirkus en timme..eller vi ska väl åka ner om en stund!

Vill fasen jobba mer också..ringde därför ner till GK..man blir ju galen av att gå hemma! Stackars Martin och alla andra som går arbetslösa!!
Ähh!
Puss!

Hemligt paket!

Hämtade ju ut detdär hemliga paketet..trodde ju att jag hade en hemlig beundrare, eller 2..
Men på det där avi pappret jag fick så stod det ju vart det var ifrån!!! Pucko Helena!
Det var ju från WWF! Jag har ju blivit tiger fadder och då får man en tiger nalle..det var den jag fick i paketet! Sikket pucko jag kan vara ibland assåe!
Kostade inte heller ett öre att hämta ut det..det var ju bra iaf! dessutom hade det paketet kommit till posten för EN VECKA sedan! Och IGÅR fick jag avi pappret! Är posten seg eller seg?
har ju själv jobbat där ett bra tag och dom är ju inte snabba direkt. Dessutom kan det ha varit någon på posten som har kastat paketet i fel bur. Då kan det komma vart som helst ju!
Jaja, jag har inte mycket sympati eller empati för det företaget!
Internet håller ju ändå på att ta över världen!!!

Gick och köpte paket papper också, är ju en del som fyller år i Maj (Med mig inräknad!) så då kan jag ju inte slå in paket med julklapps papper! Är man pank så kan man ju göra det..om man nu vill!
Ville gå in på Family House också när vi ändå var däruppe och snurrade, hejdade mig dock i sista sekunden. Hade bara slösat ännu mer pengar + att jag hade fått mer att asa till våran lägenhet.
påtal om lägenheten, så flyttar vi tillbaka den 29:e April. Eller det är färdigt då om det inte tillstöter några komplikationer..vilket jag INTE hoppa på.
Denna lägenheten är ju inte den bästa, vaknade igår morse av att någon pissade! LYHÖRT eller vad!!!
Nu ska jag äta lite och sedan boka bio biljetter!!!

Puss!

Svårt att komma på rubriker!

Fy fan vad gött det var att sova idag:) Ställe heller inte klockan..gör jag hela tiden! Även om jag är ledig!
Kände mig helt genomförkyld när jag vaknade..kan ju bero på att jag hade 2 tröjor, halsduk och mössa + vantar på mig när vi var ute och gick igår..blir ju förjäkla varmt när jag har jacka på mig. Blir för kallt när jag har tröjor på mig. Så vafasen ska jag då ha på mig när jag går ut och går??!

Kände en saknad efter Hanna igår också..idag med..det är ju min bästaste vän i hela världen. Klart att jag vill umgås med henne då:) Längesen jag var med henne..eller träffade ju henne på puben i Lördags! Förr hade vi alltid filmkvällar och tryckte i oss en massa candy:) Åkte väääldigt ofta till våran favorit affär också! Family House forlife:)
Hanna! Vi måste hitta på något snart igen:) Miss you! <3

Fick en avi från posten igår med..att jag har ett paket och hämta ut på ICA! Men..nu är det så att jag inte har beställt något på någon månad. Så jag har verkligen ingen aning vad det är i det paketet, eller om det kostar något att ens hämta ut det (Ibland gör det ju inte det..när man redan har betalat på nätet!) Blir spännande att hämta ut det sen..

Skriver mer sen!
Puss!

100%

Håhåjaja!
Jobbat idag..till klockan 4, sen åkte jag hem till växjö!
Åt lite avdankad kebabsallad och glodde på gränsvakterna i Australien..ett schysst program..NÅGOT att titta på + att det var ju ett Grace Anatomy avsnitt som jag började kolla lite halvt på..det är den enda serien jag kan gråta till :/
Blev till att gå ut en "liten" runda idag med..gick samma igår..Ut mot Hovshaga, snedda in på en grusväg och tillbaka mot dalbo..gick runt hela dalbo området, ner vid ica och hem! Idag tog det faktiskt bara 50 minuter att gå den..den är ju trotsallt ca 7 kilometer lång..imorn blir det nog en ännu längre runda..Får ju inte träningsvärk ens!:(
Imorn har vi bestämt att gå på bio, det blir fast and furious! SWEET:)
Och ett stort plus är också att min bror Micke kommer och hälsar på! Fast inte förrän i helgen..närmare bestämt på Lördag.Är det någonannan som snor honom den dagen, slår jag ner!
Nu blir det att kolla runt lite på nätet och glo på tråkiga serier!

Puss!


En helt vanlig dag..

har inte direkt något roligt att skriva idag..
har jobbat, åkte bussen hem..
har ätit och duschat..
spelar lite spel och tittar på tv också..
Imorn blir det att gå på bio..antingen "Män som hatar kvinnor" eller "Fast and Furious"..Måste ju använda min biobiljett som jag gick förra sommaren!!

Peace

Helgen är sluuuut:(

Ja, då är denna helgen slut..i stort sett i alla fall..ska jobba Måndag, Tisdag och så var det någon dag mer men kommer inte ihåg och orkar inte kolla i almenackan heller!
Vi gick ju ner till Spetsarmossen igår, åkte ingen karusell..Var riktigt kallt och hade vi åkt så hade vi nog åkt på en sjujädrars förkylning! Så vi får ta och åka karusell när det blir liite varmare ute!
Gick ner till Pauze i det iskalla vädret, satte oss och drack öl och cider..sedan gick vi till Shell och köpte baguetter..precis när vi hade kommit hem så ringer Micke och vill att vi ska komma ner till Pauze!^^
- Jobbar du imorn?
- Nää, hurså?
- Kom ner till Pauze då!:)
Så det var bara att äta lite, och sedan på med skorna och ner där igen:)
Träffade Hanna och lite senare kom Ronja också! Bjussade henne på en cider!:)
Köpte ett par McFeast hamburgare på McDonalds innan vi gick i sakta gemak hem till oss!

Är inte särskilt bakis idag! Skönt! Har myst med Martin i sängen och så har jag suttit ute en runda i solen med..
Hade en tanke på att gå på bio idag..jobbar ju imorn och Martin kände sig inte riktigt pigg till att sitta inne på en biograf..så vi ska nog ta och hya lite film och bara mysa med marknadsgodis, glass, läsk, chips, och kanske en och annan kebabtallrik eller pizza:) MUMS! är man lat så är man! Men det får jag vara när jag är ledig!
See ya!

Puss!

Ett litet utkast

Kan ni någonsin känna att luften bara går ur er..Att ni är mitt i någonting och helt plötsligt bara känner att "Nää, jag vill egentligen inte!"..
Så kände jag igår. Blev helt plötsligt bara trött..trött på allt och alla. Att jag bara ville sitta ner en stund och vara för mig själv.
Vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag blev så enormt trött, kanske kunde det ha varit att vi var uppe tidigt och vart i kalmar ett par timmar. Att sitta i en bil i mer än en timme är ju också uttröttande, det är det nog för alla. Att känna träsmak i röven och att inte kunna sträcka på sig ett endaste dugg.
Kan känna så efter att man har jobbat eller om jag har varit enormt stressad under en längre tid.
Måste verkligen bli bättre på att stressa ner är skitdålig på det!

Nu ska jag kolla på tv. Lite senare ska vi gå ner till Spetsarmossen, åka lite karusell och kanske ta en öl och en pizza:)

Pus!

Min helg är bäst!

Fan att helgen snart är slut:( Har varit och är fortfarande helt underbart att bara få vara med min sötaste gubbastrutt:)
Åkte ju till Kalmar igår och chillade..köpte fräna underkläder och ett riktigt snykkt halsband! Kommer dock inte berätta vad affären heter:) Lite guldkorn vill man ju ha för sig själv! Och hur många av mina vänner åker till Kalmar en fredags förmiddag? Typ ingen^^
Åt glass med..jag tog en milkyway kula och en prinsesstårte kula..smakade ju inte direkt prinsesstårta..synd! Fint upplagt var det i glass montern ialla fall:) Var nog därför jag var tvungen att smaka lite glass..och så ville ju martin det med..hähä!
Superfint väder i Kalmar med men jag blev lite trött av havsluften..
Idag var vi på Vislanda marknad..träffade morsan, yngsta lillebrorsan, lite kompisar, bekanta och jobbarkompisar...trevligt!
Köpte godis, polkagrisar och lite berlocker till mitt pandora armband! Fanns så mycket fina berlocker, valde dock 4 stycken tror jag det va!:)
Senare ska vi ner till Spetsarmossen och åka karusell:) Blir riktigt mysepyse! Blir till att tugga marknadsgodis också!
See ya later!

Puss!

Stuck in the middle with you?

idag är jag heeelt ledig:)
Ringde innan och sa till att jag är timanställd igen från den första maj, fick genast en tid i slutet av maj:) Kommer bara kännas lite konstigt att vara timanställd igen..var ju fett längesen man sprang runt på alla dessa ställen! Kommer bli roligt iaf!
Funderar lite på vad man ska ta och hitta på idag (Ska såklart åka karusell idag, det är ett fett måste!) och så kanske man går ner till pauze ikväll och tar en öl eller något..försökte tvinga hit micke med..eller tvinga och tvinga. Skrev på bilddagboken att han ska åka karusell med miig:)
Är ju fresten bjuden på en fetingfest i Nybro nu i slutet av Maj:) Kommer bli riktigt skojjigt! Har ju aldrig festat där så det blir en ny upplevelse. Ska tydligen gå ut i kalmar då med..kanske är roligare än här?:) Iså fall kommer vi nog åka dit och festa..eller nått!
Kanske ska ta och ha födelsedagsfest med..och då ska det antingen vara 80tals stuk på det eller värsta raggarkvällen..lutar lite mer åt 80tals stuket..hähä!
Skulle kanske träffat Hanna i helgen men det får kanske bli en annan helg..du ska ju till Vislanda imorn och då kanske vi ses där..funderar på att åka dit:) Sjukt längesen jag var där på den marknaden med:)
Nu blir'e till att ta en cigarett och sedan dra fram dammsugaren..

Puss!

Hela helgen planerad

Har funderar lite på vad jag ska ta och hitta på i helgen fresten:)
Alla har mycket planer denna helgen så jag tänkte spendera hela helgen med min älskade älsklings Martin:) Om det är någon som vill leka så är det bara att höra av sig så får vi se om jag har tid^^
Ska nog gå på Tivolit som är här i stan i helgen, åka karusell för första gången detta året och kanske vinna en stooor choklad kartong:)
Blir nog också att åka till Vislanda, är ju marknad där! Blir ju första marknaden på detta året med jue! Kommer bli super om det kommer bli fint väder i helgen.
Då kan jag också ha på mig mina nya pjuks som jag köpade i Tisdags! Och kaaaanske kjolen jag köpte med!
På söndag blir det att träna lite, då har tatueringen läkt lite iaf!

Ska strax äta lite innan jag ska jobba:)
Puss!

Varning för känsliga läsare!

Jag satt och kollade in lite andra bloggar efter att jag hade skrivit mitt inlägg igår. Började fundera över en sak..
Skriver ni ärligt saker och ting?
Alltså, jag kan känna att jag inte kan skriva riktigt ärligt, t.ex: Om jag är förbannad på en person eller besviken och vet att personen läser min blogg så skriver jag om allting pågrund av att personen läser det och inte ska bli förbannad på mig eller bli ledsen på att jag kastar ur mig saker på bloggen (Som även är en allmän beskådning av folk som känner för att läsa!)
Kanske är jag då feg?
Egentligen ska man ju i så fall berätta det för personen det gäller och inte skriva av sig om det på bloggen. Det kan ju vara svårt att ställa sig och haspla ur sig "Mja, jag tycker ditt beteende är oacceptabelt pågrund av..blablabla" I sådana situationer känner jag mig obekväm och får då också väldigt svårt för att säga det jag egentligen vill..Så man kan ju kanske säga att jag är lite konflikträdd..men det är de flesta..tror jag ialla fall..eller vad säger du?
Eller kanske jag borde varna för känslig text? Är det då mindre folk som läser min blogg? (inte för att det är särskilt många ändå..) Eller får jag då mycket skit, fast att jag har skrivit en varnande rubrik?
Vissa saker kan jag inte av olika anledningar skriva. Till exempel om jobbet. Och det är bara så, tystnadsplikt. Det respekterar jag och är ingenting jag skriver detaljerat om.
Kommer aldrig skriva om hur mina förhållanden till mina föräldrar eller syskon är heller. Det är lite för privat för min smak att blogga om. Det kan jag skriva någonannanstans där det inte är till allmän beskådning.
Känner du att du kan skriva om allting i din blogg?

Puss!

Rubrik!?

Ännu en dag över:) skönt, eller det är ju kul att jobba men helgen har jag ju jobbat..sedan var syster här i måndags och träffade Hanna och Stoffe. tatuerade mig igår och jobbade + att jag jobbat idag. Fullrulle med andra ord.
Tycker inte om när det är förmycket runt mig. Tyckte väl det var roligt förr men har blivit lite mer bekväm med att vilja vara lite ensam då och då. Kunna pyssla med sitt utan folk runt mig. Är dock lite svårt att hålla på med smyckena nu..har inte det lugnet som behövs, vilket är irriterande... :(
Undrar vad man ska ta och hitta på i helgen:) Kanske gå på bio och bara vara?:) Det hade varit super..men man kanske vill ut..eller nej, det är så in i norden tråkigt. Det beror ju lite på en själv med kanske^^
Nej, känner mig verkligen inte peppad till någonting alls egentligen..hade nog kunnat jobba:) LOVE IT!

Puss!

Tatuering:):)

jobbat idag:) fast bara till klockan ett..martin kom och hämtade mig å så åkte vi mot staden Växjö!
Tog ut pengar och knallade in på Pressbyrån för att bulla upp med lite läsk och fransk hotdog och cigg:) Mums!
Gick sedan in på Wild Tattoo och satte oss..Martin började denna gången:) Blir väl jag nästa gång!:) Han tatuerade in fiskarnas stjärntecken, med ett par fiskar runt..skitfint blev det. Passar min lilla biff a la lindström perfekt!
Jag tatuerade in mitt namn i nacken och en Gklav med djävuls horn och djävulssvans! Hade velat ha namnet liite större kanske...ungefär likastor som G-klaven..men man ser ju inte särskilt bra när man har ryggen mot en spegel och tittar i en mindre spegel..men passar mig perfekt! Är ju oftast elak..Martin borde köpa dendär boken "Konsten att vara snäll"...eller umgås med översnälla människor..Fast då skulle jag nog bli totalt galen!
Min tattoo kostade bara 1000 spänn..billigt...för att vara den 4:e tatueringen!

Gick på stan efter det, knallade in på Gina Tricot och köpte mig 2 kjolar och ett par harems byxor:) sedan köpte jag ett par nya skor också. Har ju redan ett par vit/röda men köpte mig ett par vit/svarta. Adidas såklart:) Bästa skorna som finns, hoppas att dom aldrig slutar tillverkas. Då kommer jag gå under med mina smala fötter! Halkar ju bara runt i andra skor..

Nu är jag jättextremt trött..ska nog äta lite ostbågar och myselipysemysa med Mattin Pattin..
See yah!

Puss!

Sol och ledighet!

Idag är jag leeeedig:) Götteligöttgött förfasen!
Systeryster åkte med oss hem igår, martin kom och hämtade mig på jobbet:)
Vi drack lite (jag drack 2 cider!! Wiiie!) och kollade på tv och snackade en massa...lyssnade på Michael Jackson också..tills martins dator dog!:( dumt men sant.
Gick och la mig vid ett tiden och DÅ var jag supderduper trött...hade ju varit uppe sen tjugo över 7!!
Idag ska jag träffa Hanna med hela skaran (det vill säga Martin och Jessika!) sjukt längesen jag träffade henne..blir allt lite HannaAbstinens:)
Ähh, nu ska jag fixa till mig lite..är man ledig så är man:) :) :)

Puss!

Lördagens rubrik

nu är det färdigjobbat för idag! är en ny dag imorn!:)
Dagen har gått jättesnabbt..
fast nu är jag enormt trött och ska gå å lägga mig:)
Systeryster kommer förövrigt på måndag (förmodligen!) + att jag träffade min älskade hooond idag <3

Puss!

BigBabyPop is back in TOWN!

Idag har jag bara sån lust att skriva hur mycket som helst här..men en blogg är ju offentlig och då kanske jag inte ska skriva allt som jag egentligen vill göra..det är nog därför jag har världens snyggaste "dagbok"..den är ROSA (my gosh, jag har något ROSA!!!) där det står Carpe Diem på..men köpte den mest för att jag vill ha något redigt att skriva i..det är mer som min hatbok..eller arga Helena boken...som tur är finns det ingen hat lista i den och för det andra så skriver jag inte i den så ofta..
Jag har blivit glömst..riktigt glömsk. Precis som om jag höll på å bli riktigt dement.. (man får inte säga senil, det har min mamma sagt!)..glömmer de lättaste sakerna som du egentligen BORDE komma ihåg men inte gör det..förrän..mja, 3-4 dagar efteråt..DÅ kommer jag ihåg det. Det är nog tecken på stress, eller att jag blir gammal i förtid. Det finns ju faktiskt en sjukdom som gör att man åldas ultra rapid snabbt. Det är något att fundera på när jag inte funderar på vad det är jag har glömt^^
Känner med att jag borde ta en riktigt jävla fet semester. Visst jag gillar Växjö, på ett par vis. men absolut inte alla. Vill åka bort bort bort, till sol och alla sevärdheter. Inte bara festa utan se saker. Typ: Pyramiderna i Egypten, Åka till Australien och se vithajarna, Nya Zeeland och åka till det stället dom spelade in sagan om ringen filmerna. Nu låter jag säkert skittråkig som resepolare men jag vill ju såklart festa också. Det är bara inte det syftet jag åker utomlands för. Det är 1: Sola 2: Se allt 3: Festa! Det kanske prioriteras annorlunda när jag väl är utomlands. Just nu känns det som denna lilla fina listelilistan.
Nu ska jag nog inte skriva mer..då blir det som en roman!!
Läs om ni vill..

Puss!

Glad PSÅK grabbar:)

Fick ett påskägg idaaag av martin:) fick välja själv men skulle se överraskad över det:P *fniss*
har jobbat natten, och låg å sov i ett par timmar innan med...är ju ändå ledig vettue=)
ska klippa mig imorn..
nu ska jag och martin snart kolla på faraos cigarrer (tintin) och mumin:) köpade 2 stycken filmer på Maxi:)
ähh!

Puss!

Ajajaj..

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå...
Varför har jag så jäklars ont i magen..
eller jag vet ju egentligen vad det är som är fel..
det är jobbrelaterat, inte att jag får ont i magen av att gå till jobbet direkt utan det är en annan sak..ähum, lite dumt att kanske hänga ut namn och orsaker här på nätet..ah iaf..har ont i magen!
Sen beror det på mitt stressande..
ska däremot bli skönt att vara ledig imorn, funderar på om jag kanske ska ta och gå en runda ner till stan och ladda på mitt busskort..sedan gå runt växjösjön eller någe..hoppas det är fint väder, blir lättare att gå då:)
Hittade en asfrän tavla hemma hos morsan idag..tror inte direkt att dom kommer sakna den..så lånar den ett par år tills det att dom vill ha den tillbaka:)
Det är en gipstavla, på den är det tryckt en egyptisk kvinna..svårt att förklara men frän är den:)
Blir att tavlan får hänga i sovrummet sen när lägenheten är renoverad..annars pangar väl den i golvet av diverse anledningar!
Nåja, ska väl snart krypa till kojs!
Hejrååå!

Puss!

Mer glass åt folket!

fasen vad mysigt det var att sova idag dååå:)
var väl förjäkla trött efter helgen, har ju varit igång helatiden:)
jag sov faktiskt till klockan 10 och det var underbart! Brukar ju oftast sova till den tiden men då känner jag inte mig riktigt utvilad. Det kände jag däremot idag, ska ju jobba hela veckan så man får ju passa på när man väl kan sova!
Dagen började ännu bättre med att solen lyser!!:) Det är ett måste för att dagen ska kunna starta bra!:)
Käkade en riktig brak frukost med leverpastej och yoggi:) MUMMAAA!
så nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska packa väskan (ska ha natten imorn, men hinner inte riktigt göra det imorn. Har ju möte från 9-12..) och sedan spela lite på king.com!
När jag skulle logga in alldeles nyssens så var det någon som hade skrivit om glassar från förr..och det var faktiskt bättre och framförallt GODARE glassar förr. Personen hade 2 gamla affischer med glassar från 96 och något mer. Jag åt ju alltid den banan glassen när jag var ca 8 år..den finns ju inte längre. Åt ju alltid solero shot med (domdär små gröna kulorna!) Ge oss lite gamla klassiker tillbaka!!!!!
Nej nu ska jag greja lite!

Puss!

En varm helg i April.

usch vad jag är bakis idag, plus att jag har så jävla ont i magen. DET beror däremot inte på bakfyllan..hehe..
vart trevligt i helgen men jobbigt att gå ut 2 dagar i rad känner jag idag. Jag är ju trotsallt inte 18 längre. Då kunde man ju gå ut både Onsdag, Fredag OCH lördagen..
Blir bara mer sliten med om jag ska gå ut båda dagarna.
Vart ute i fredags med Hanna, Ronja och Martin:) det var trevligt:)
Igår vart vi och köpte solbrillor så att jag slipper att gå å kisa hela tiden. Får så himla ont i huvudet av att göra så helatiden:(
Micke kom och hälsade på igår med, det var riktigt riktigt roligt att träffa NÅGON av sina syskon..träffar ju inte dom alltför ofta..syyynd!!!
Vi drack bira,cider och piggelin drinkar och lapade soool! Gick sedan ner till sports och pauze:) Träffade ett par jobbar kompisar och hookade med dom hela kvällen:) Det var riktigt kul det med!
Sedan var det till att knalla hem alldeles ensam, martin stack före mig, den surgubben!!
Gick och köpte lite mat och sedan var det till att sega i soffan innan gubben kom hem,
Storbråk blev det (no details!) och ville bara gå å lägga mig i sängen och sova till världens ände.
Hoppas ialla fall att alla hade en trevlig helg:)

Puss!

Solen i mitt hjärta<3

hejhej hallå dagboken^^
Idag har det varit underbart väder:) Och det är ju fortfarande jättesuperfint!:)
Mår mycket mycket bättre idag med, skitbra medtanke på att jag inte riktigt har kunnat njuta av det varma och soliga vädret. Men idag gick vi först och kollade om vi hade post!, sedan knallade vi till family house. Hittade ett snykkt vårlinne och en riktig partyväska! Det var 50 % rea på den med så det var ju verkligen perfa. Inte för att jag inte har pengar, men är snål:P ^^
åt lite mat, sedan tog jag mig faktiskt en sittingbull glass och satt ute på balkongen ett braaa tag. lapade sol, precis som en katt. :)
Hoppas bara det fortsätter vara fint väder nu i ett par dagar, så att det inte blir ett bakslag med snö eller någe. Då blir jag suuur!
Btw, ska ju tatuera mig nu igen den 14:e April och funderar lite på vad man ska väla denna gången. Bokade tid i Oktober eller något, så jag har ju haft gott om tid att fundera, men nu är det bara så att jag är liite långsam av mig att hålla på å bestämma så långt i förväg. Jag hinner ändå ändra mig flera gånger om innan jag har bestämt mig.
Funderar dock på om jag ska skriva mitt namn i nacken, med riktigt feta snirkliga bokstäver. Inte sådär feset mesigt med "pitti liten" text..passar inte min personlighet direkt med mesig text:P
Eller så vill jag tatuera in mina syskons namn runt handleden. Funderar bara på om alla deras namn får plats runt min tunna handled. Om man mäter så är min handled typ 15 centimeter runt om...såååå vääääldigt tunna..får se iaf...
hörs/Syns!

Puss!

fröken surtant.

humm...trodde ju att jag var bättre igår. Eller jag KÄNDE mig mycket mycket bättre frammåt kvällen. Vill så in i norden gå å jobba igen, men inte särskilt bra att dra dit en sjujävlars förkylning och snacka som om jag  vore en norsk/dansk/skåning!?! ah hoppas ni fattar iaf.
Klart som fan när jag vaknade på morgonen så var jag ju helt täppt i näsan och kunde bara viska (pratade jag högt, började jag antingen hosta eller harkla mig!) så jag ringde än en gång till vårdcentralen. Slog en pling dit vd halv 9 och dom skulle då ringa upp mig vid TJUGO ÖVER 10. Roligt då om jag var halv död och försöker ringa (Vi ringer upp dig vid 15.00!!!!)
aja, ialla fall så fick jag en tid vid halv 3. Vilket är bra att jag för en gångskull får ens sätta foten där. För det andra är det ju inte sådär jättesuperroligt att gå hemma och vänta ett antal timmar...jaja, får välla se vad dom säger sen då.
Förresten, alla sura tanter som ringer upp en är nog såna som vill bli läkare men kommer sitta hela sitt liv på en kontorsstol och ringa upp folk..HÄÄÄHÄÄÄ!
see yah later!

Puss!

RSS 2.0