Igår och idag i stora drag:)

Hallå allihopa:)
Skrev inte igår..pallade helt enkelt inte och så hittade jag och martin på en massa också:)
Gjorde värsta goda pizzan igår (Köttfärs, bacon, paprika, champinjoner, salami!) och så kollade vi självklart på alla Idol avsnitten som tv4 visade:P
Gick ut en långrunda igår också..DET behövde vi verkligen:)
Kollade på den otroliga vandringen (hade typ halva filmen kvar!), var ju också tvugna att kolla på den otroliga vandringen 2..kollade också på en skitdålig "skråck" film. Det hände ju ingenting läskigt..hade dessutom sett den innan på kanal +. Och för den delen så hade omslaget ingenting med själva filmen att göra...skuuuumt. Jaja, betalade typ 40 spänn för den..

Idag har vi ätit upp våran megapizza:)
Läst i Carolina Gynnings bok också. den är riktigt intressant faktiskt.
Knallade ner på stan för att få våran dagliga promenad, träffade syster i typ 2 minuter och gick sedan och köpte dendär nya fantan med citron. Men den smakade SVIIIIN;P Inget för mig med andra ord;)
Gick in på panduro för att kolla om dom hade fått in några nya pärlor men det hade dom ju inte heller. Det får dom nästan ALDRIG. hallå panduro, fatta att man kanske får ta och ändra lite i sortimentet ocksååååå! Köpte i alla fall fina löv i glas, små söta keramikfirgurer och något mer:P Tog även den nya katalogen:) får välla ta och kolla i den sen då:)
Har precis ätit kasslergatäng som blev supergod och katterna höll på att skita ner sig när Martins mobil ringde;P Dom har förövrigt varit liiiiite galna idag;) Har satt en blomma i vardagsrumsfönstret idag (plockade bort dom när missarna precis anlände till vårat hem!) och det har ju varit väldigt intressant att gräva i jorden och tugga på bladen..sedan har Lucifer lärt sig hur man kommer upp på spisen (genom att ta tag med tassarna på ugnshandtaget!) och på bänken där micron står..Han vet att vi sätter upp missans mat där (han äter som en häst!) så vi har haft fullt upp med missarna hela dagen:) Men då ver man ju ialla fall att dom lever:)
Snart blir det att kolla på unga mödrar och sedan sätta igång en film!
Ha en bra måndagskväll!!!

                   09b8r8g09eub9
(Pssst..Kände ett riktigt sug efter att gå på marknad idag med! Allt folk och alla små bås där dom säljer saker! typ som den som dom har i Olofström!!!)



Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0