Ang. Flickan som lekte med elden..

alltså..ang. flickan som lekte med elden så var den inte så himlans bra. Hade högre förväntningar om den filmen. Kändes som om den var framkrystad bara för att det finns en film till efter denna (Luftslottet som sprängdes!)..mjaäe, kommer ju köpa den på DVD (se den på DVD..bortkastade pengar att se den på bio!) eftersom att vi redan har Män som hatar kvinnor! Blev faktiskt rätt snuvad på Konfekten så att säga! Vad tyckte ni om den?

ialla fall så kom vi hem för en stund sedan och kände bara för att börja städa hela lägenheten, men nej det är för sen för att dra fram dammsugaren nu..får göra det imorn istället. Och påtal om imorn kanske min käre käre broder kommer på besök. Längesedan jag såg honom!

Och för den delen, vem festar på en Måndag? Det gör nämligen våra grannar..Låter som om dom kör värsta aerobic passet ute på balkongen eller så är det elefanter därinne som pratar svenska och är fulla. Har dragit ner persiennerna i vardagsrummet och känner för att gå ut och säga till dom. Men dom kanske har förlorat jobbet och firar det?^^

Pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0