Stuck in the middle with you?

idag är jag heeelt ledig:)
Ringde innan och sa till att jag är timanställd igen från den första maj, fick genast en tid i slutet av maj:) Kommer bara kännas lite konstigt att vara timanställd igen..var ju fett längesen man sprang runt på alla dessa ställen! Kommer bli roligt iaf!
Funderar lite på vad man ska ta och hitta på idag (Ska såklart åka karusell idag, det är ett fett måste!) och så kanske man går ner till pauze ikväll och tar en öl eller något..försökte tvinga hit micke med..eller tvinga och tvinga. Skrev på bilddagboken att han ska åka karusell med miig:)
Är ju fresten bjuden på en fetingfest i Nybro nu i slutet av Maj:) Kommer bli riktigt skojjigt! Har ju aldrig festat där så det blir en ny upplevelse. Ska tydligen gå ut i kalmar då med..kanske är roligare än här?:) Iså fall kommer vi nog åka dit och festa..eller nått!
Kanske ska ta och ha födelsedagsfest med..och då ska det antingen vara 80tals stuk på det eller värsta raggarkvällen..lutar lite mer åt 80tals stuket..hähä!
Skulle kanske träffat Hanna i helgen men det får kanske bli en annan helg..du ska ju till Vislanda imorn och då kanske vi ses där..funderar på att åka dit:) Sjukt längesen jag var där på den marknaden med:)
Nu blir'e till att ta en cigarett och sedan dra fram dammsugaren..

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0